zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Co oni z Tibią zrobili?

Hipracjusz
06-01-2007, 20:12
Tamet zamknięty ;p

Emok
06-01-2007, 20:18
Tylko uważajcie, żeby wam z klozetu quara nie wyskoczyło:p

Proponuję dobrego psychiatrę.
Jeśli utożsamiasz Tibię z RL Life to powinieneś jak najszybciej poradzić się specjalisty....

ale niedługo te robactwo wylezie na faccowy main

Chyba śnisz. Raczej PACC stworków nie dadzą na FACC, bo minie się do z celem -.-

Ogólnie: www.good.psychiatra.for.me.plis.br

Gimilson
06-01-2007, 20:19
rzeczywiscie przesadzili. nie podoba mi sie nowy update, dlarego zaczynam grac na OTS'ie opartym na tibii 7.81.

--Pallek--
06-01-2007, 20:21
Za kilka następnych update naprawde bedą pewnie kosmici... Zepsuli tibie calkiem, kiedyś było dużo lepiej (czytaj : tibia 7.4), na pewno normalniej.

Hipracjusz
06-01-2007, 20:25
Po pierwsze:
Oj nie znasz się pan (Emok The Brood) na zartach. A jak ci naprawdę wyskoczy, to sobie przypomnisz :D A może to ja proponuję psychiatrę, co?:)

Po drugie:
Cicho. Nie mówcie o OTS'ach na moim temacie plx, bo cenzura nie śpi8o

mazgier
06-01-2007, 20:27
Jak pierwszy raz po updacie wszedlem na tibia.pl i zacząlem oglądać nowe stworki, to w pewnym momencie zebralo mi się na wymioty... :(
A potem nasunelo się pytanie: Czy Oni (czyli CIPSoft) za dużo razy oglądali filmy z Obcym i Predatorem, czy mieli jakiś kontakt 3-go stopnia z kosmitami, i oni zaczęli kolonizcaje świata od Tibii? Te cale QUARA to najgorszy pomysł ze strony Cip'ów, jaki widziałem odkąd gram sobie w Tibię. Nie wiem, co oni chcą z tą grą zrobić. Na szczęście na razie kosmici są tylko na pacc-terenach, ale niedługo te robactwo wylezie na faccowy main, tak jak centipendy i baty! Czekamy jeszcze tylko na miotacze laserowe i pralki mózgówX( :Ork: :cygaro:

Piszcie, co o tym myslicie.

P.S.: Jak Wam się też zbierze na zwrot pokarmów, weźcie parę głębokich wdechów. A jak to nie zadziała, to pozostaje tylko toaleta. Tylko uważajcie, żeby wam z klozetu quara nie wyskoczyło:p
Wiesz, juz starożytni Rzymianie mieli zwyczaj mawiać: De gustibus non est disputandum. Tobie akurat "zbiera się na wymioty". Innym jakoś nie. Masz może gdzieś na piśmie, że jesteś chodzącą wykładnią tego co może istniec w Tibii? Jakoś w to wątpię. Jeśli Quar'y tak bardzo Ci się nie podobają, to poprostu ich nie oglądaj/nie poluj na nie (choć w rzeczywistości zapewne masz FACC więc i tak możesz tylko sobie o tym tylko pomarzyć i stąd cały "problem") a nie jojcz jak kobieta w samym środku okresu...

Emok
06-01-2007, 20:29
A jak ci naprawdę wyskoczy, to sobie przypomnisz :D Odsyłam do 1 odpowiedzi w tym temacie. A może to ja proponuję psychiatrę, co?:)
A może nie?

ripper
06-01-2007, 20:43
Jak nie masz innych kłopotów to mogę ci kilka moich podrzucić.

smikki
06-01-2007, 20:49
Jak pierwszy raz po updacie wszedlem na tibia.pl i zacząlem oglądać nowe stworki, to w pewnym momencie zebralo mi się na wymioty... :(
A potem nasunelo się pytanie: Czy Oni (czyli CIPSoft) za dużo razy oglądali filmy z Obcym i Predatorem, czy mieli jakiś kontakt 3-go stopnia z kosmitami, i oni zaczęli kolonizcaje świata od Tibii? Te cale QUARA to najgorszy pomysł ze strony Cip'ów, jaki widziałem odkąd gram sobie w Tibię. Nie wiem, co oni chcą z tą grą zrobić. Na szczęście na razie kosmici są tylko na pacc-terenach, ale niedługo te robactwo wylezie na faccowy main, tak jak centipendy i baty! Czekamy jeszcze tylko na miotacze laserowe i pralki mózgówX( :Ork: :cygaro:

Piszcie, co o tym myslicie.

P.S.: Jak Wam się też zbierze na zwrot pokarmów, weźcie parę głębokich wdechów. A jak to nie zadziała, to pozostaje tylko toaleta. Tylko uważajcie, żeby wam z klozetu quara nie wyskoczyło:p

Z choinki żeś się urwał ten update był kilka miesięcy wstecz a po drugie przecierz te Quary są ładne ( jak dla mnie ) wogle ni rozumiem cię jak można kojarzyć świat realny z tym tibijskim albo masz zaburzenia nerwowe ale inny problem

Sir Emilio
06-01-2007, 20:55
Taaak! Jedziemy po nim! Rowno!

A wiec poprzednicy jezeli jestescie tacy super hiper powazni to co wy robicie na tak zdziecinnialym forum i grze? Przeciez sa wazniejsze problemy niz wyglad potworow z gry i wyskakujacyc obcy z klozetu! Zastanowcie sie nad tym panowie.

A tak pozatym wymyslili sobie jakies podwo-ludki i dobrze... Kazdy moze miec wlasne wyobrazenie potworow...

Eivrel
06-01-2007, 21:01
Odsyłam do 1 odpowiedzi w tym temacie.
Omg przecież on tego też nie mówił serio. Nie szukajcie zaczepki na siłę.

@down
A co? Żałowac sobie mamy?
Imo jak nie ma powodu to należało by się wstrzymać.
Nabijam się właśnie z takich idiotycznych tematów. No i odwiedzam mniej śmieszne działy.
No już nie przesadzaj. Kolesiowi nie podoba się wygląd potworów, chciał podyskutować i od razu trzeba go zjechać.
A nad czym? Rotfl. "Problem" durny i już.
Więc napisz, że nie dostrzegasz takiego problemu, że nic ci nie przeszkadza. Ewentualnie możesz nic nie pisać.

Ps. Nie gram już w tibię, ale zajrzałem do potworów i mi ta quara wygląda normalnie. Znaczy nie to, że normalnie tylko nie jest dla mnie obrzydliwa. Choć przyznam, że taka dziwna ;s
Pozdro.

ripper
06-01-2007, 21:03
Taaak! Jedziemy po nim! Rowno!
A co? Żałowac sobie mamy?
A wiec poprzednicy jezeli jestescie tacy super hiper powazni to co wy robicie na tak zdziecinnialym forum i grze?
Nabijam się właśnie z takich idiotycznych tematów. No i odwiedzam mniej śmieszne działy.
Przeciez sa wazniejsze problemy niz wyglad potworow z gry i wyskakujacyc obcy z klozetu!
Są. Definitywnie.
Zastanowcie sie nad tym panowie.
A nad czym? Rotfl. "Problem" durny i już.

Endley
06-01-2007, 21:16
alien vs predator mozliwe ale ja lubie sie zmieniac w quara predator xDB)

Brudzio
06-01-2007, 21:26
@topic

Hyba za duzo grasz w tibie... Skoro widzisz jakies pożalsieboże potwory z klozetu...:evul: które istnieją tylko w tibi...8o A tak wogule to jednemu ten potwur bendzie sie podobał a drugiemu nie :D A tak po za tym fajne masz problemy :D

Sir Emilio
06-01-2007, 22:04
@topic

Hyba za duzo grasz w tibie... Skoro widzisz jakies pożalsieboże potwory z klozetu...:evul: które istnieją tylko w tibi...8o A tak wogule to jednemu ten potwur bendzie sie podobał a drugiemu nie :D A tak po za tym fajne masz problemy :D

hyba pszydauby ci siem slownik ortograficzny nie graj tyle w tibie bo nikt cie do pracy nie przyjmie przy takiej ilosci bledow

Shadowsong
06-01-2007, 22:07
Jak sie nie podoba to po co grasz? Zal mi tych, ktorym cos nie pasuje, a graja na sile i tylko narzekaja...

Szafiks
06-01-2007, 22:09
@Topic
o_O ... n/c
Chyba długo nie grałeś i nie możesz sie do nowych outfitów / grafik przyzwyczać.

Z góry sorx za bledy ale klawa mi pada.

<<<Kiemi>>>
06-01-2007, 22:27
Co ty masz do Batów i Candipedow? Normalne stworki..ale te quary...-.- n/c...
Zaczynalem grac jak byla tibia 7.1...wtedy byla bardziej powazniejsza..byly outfity dwrafow, monkow, elfow..ehh..pamietam jak sie w tym latalo :) Cip Soft wdg. mnie zniszczyl tibie cholernie....zaloze sie..ze przez to ponad 5 tys. tibijczykow przestalo grac...

Pan Goner
06-01-2007, 22:30
Co ty masz do Batów i Candipedow? Normalne stworki..ale te quary...-.- n/c...
Zaczynalem grac jak byla tibia 7.1...wtedy byla bardziej powazniejsza..byly outfity dwrafow, monkow, elfow..ehh..pamietam jak sie w tym latalo :) Cip Soft wdg. mnie zniszczyl tibie cholernie....zaloze sie..ze przez to ponad 5 tys. tibijczykow przestalo grac...

jak ty teraz masz 13 lat to ile niby miales jak zaczynales przy tibi 7.1 ? oO

topic:
rzeczywiscie...ja tam pamietam tylko poczatki 7.6 i wtedy bylo..hum..normalniej i rzeczywisciej...a teraz... n/c

Michoss
06-01-2007, 22:39
Po 1
Oświecę was:
Bat-nietoperz
Centipede-Skolopendra (rodzaj jadowitego robaka)
Predator- Drapieżnik, mięsożerca.
Po 2
Quary są już od 7.8
Po 3
Skolopendry i nietoperze świetnie pasują do miejsc w których je dodano. Skolopendrdry żyją w ciemnych wilgotnych miejscach, a nietoperze w jaskiniach. Pasuje idealnie.
Po 4
Czemu uważasz że jadowite robaki i nietoperze są jak z filmów? Ja bym już bardziej się faraonów i piratów przyczepił.
Po 5
Quary to coś w rodzaju Rybo-Ludzi nie ufoludków.
Po 6
Cip Soft wdg. mnie zniszczyl tibie cholernie....zaloze sie..ze przez to ponad 5 tys. tibijczykow przestalo grac...
Nie chcecie-Nie grajcie
Proste

lusifer
06-01-2007, 22:49
Dobra nie róbcie problemów już .. i tak słowami nic nie zmienisz :D
Ja jak po 3 tyg. wbiłem na tibie po update to odechciało mi się grać i sprzedałem konto.. ale teraz od końca grudnia znów gram i już się przyzwyczaiłem i spx

Princes
07-01-2007, 10:12
Mysle ze nowy update swiateczny byl udany. Nowe miejsce jakim jest Pits of Inferno to idealne miejsce do expienia dla high leveli. Na mapie pojawily sie dodatkowe potwory, jest gesciej na pohu teraz. Male levele moga huncic podobne do smokow Wa~~. Mysle ze do duzy plus dla graczy Facc!! Cip soft o nich tez pomyslal. Ja z niecerpliwosca czekam na jutrzejszy update.

Patysiak
07-01-2007, 11:18
Jak wolisz gry pełne kucyków i króliczków to po co w tibię grasz? Ja nie mam żadnych zastrzeżeń do updatów i dla takiej tibi mam zamiar dalej zakupywac pacca. Oczywiście przez firmę DROM :)

LORD DIABLO
07-01-2007, 12:39
Do twórcy tematu: Po 1 jak nie masz PACC to co ci przeszkadzają quary ? 2. Czy nietoperze tak strasznie niszczą "urok" tibi ? właśnie mi się one bardzo podobaja, kolejne bardzo słabe potwory lecz w niektórych miejscach usadzone tak że uciekając przed jakimiś silniejszymi potworami mogą cie bloknąć. 3 centipede: czy masz aż tak słaba postać żeby nie zabić centipede na DC ? nie rozumiem podejścia. Bo zeby te centi~~ były jeszcze jakoś głupio zrobione ale nie one właśnie są zrobione bardzo dobrze naprawdę wyglądają jak jakieś jadowite badziewie .... no i 4. nie mogę się nie zgodzić z moimi poprzednikami, jak ci się tibia z RL myli to w nią nie graj ...

Khunda
07-01-2007, 13:21
Proponuję dobrego psychiatrę.
Jeśli utożsamiasz Tibię z RL Life to powinieneś jak najszybciej poradzić się specjalisty....
Chyba śnisz. Raczej PACC stworków nie dadzą na FACC, bo minie się do z celem -.-
Ogólnie: www.good.psychiatra.for.me.plis.br

A to adres dla Ciebie:

ww.jestem.zalosny.nie.wiem.co.to.ironia.lubie.masl o.br

Myślę, że pomysł z parlkami laserowymi i działami mózgowymi był by dobry. <- żart

Niedługo może dodadzą helmet of UFO i będzie można wznieść się poza atmosferę tibijską. Będzie tam można walczyć z przybyszami z kosmosu z których leci plazma. A jak ją wstrząśniesz to zamienia się w manafluid

Sir Emilio
07-01-2007, 13:31
ah jacy oni chca byc powazni!... albo:

a) nie wiecie co to ironia
b) powielacie rippera

adrianeczeqq
07-01-2007, 13:33
1. Jak ci się nie podoba to nie oglądaj i nie graj.
2. Wymyśl lepsze potwory stwórz miejsce ich spawnu i jeszcze wsyztko oczywiście narysuj.

każdy ma inny gust mi tez się wiele rzezcy nie podoba pozatym dorośniesz to się przekonasz jakie są prawdziwe życiowe problemy acha i wszyscy którym się podba tibia 7.5 i starsza to niech nie grają a nie zasmiecają forum swoimi "Tibia 7.4 plz" bo jakby wrócili stara tibie to zaczęliby spamować "Tibia 7.9 plz"

Khunda
07-01-2007, 13:38
ah jacy oni chca byc powazni!... albo:

a) nie wiecie co to ironia
b) powielacie rippera

Cześć, ty pewnie lubisz margarynę coo?

Jesteś głupi jak zeszyt od matmy, nie masz mUzgÓ, myślisz że nie jesteś dzieciuch chociaż co rano budzisz się z ręką w nocniku...

Aż żal dupę ściska jak na ciebie patrzę...

Xeonis
07-01-2007, 13:49
Czy napisanie tego tematu wynika z kompleksu niższości(oni mają PACC a ja nie oh noes!)?
Bo skoro nie masz pacca i nigdy tych potworów nie widziałeś i nie będziesz widział to co ci one przeszkadzają?
A umieszczenie batów na facc area było niczym innym jak umożliwieniem faccom zarobku ze sprzedaży bat wingów.
PS.: skoro tak cwaniakujesz że za 7.4 to było fajnie to żebyś się nie zdziwił bo fajnie, to było jak było 6.8-7.1

Andrealfus
07-01-2007, 14:29
dlazego ten temat tak mnie smieszy? dlamnie niektore potwory wygladaja dziwnie ale jakos nie nazekam, to raczej ty za duzo star wars i innych filmow tego typu sie naogladales :P

Marciner
07-01-2007, 14:36
O wiedze niektórzy szybko zauważyli letni update...
Za szybcy za wściekli ...

Draer
07-01-2007, 14:44
Jak tam czytam niektore komenty to dochodze do wnisoklu ze niktore osoby maja cos nie tak z glowa ;P. Tutaj nikt nie mial pisac czy zallozyciel tematu potrzebuje psychiatry albo czy majaczy jak kobieta podczas okresu tylko co myslicie o UPDT. xD

Moje zdanie:
Tibia Sux ( po ostatnich updt):baby:

Sir Emilio
07-01-2007, 15:12
Cześć, ty pewnie lubisz margarynę coo?

Jesteś głupi jak zeszyt od matmy, nie masz mUzgÓ, myślisz że nie jesteś dzieciuch chociaż co rano budzisz się z ręką w nocniku...

Aż żal dupę ściska jak na ciebie patrzę...

patrzysz na mnie? ah te uzaleznienie patrzysz na tekst ktory pisze, moj avatar i podpis ale nie na mnie nie wiesz jak wygladam i ile mam lat pozatym nie musisz opowiadac o twoich nocnych przygodach z nocnikiem

@edit

ooo widze ze tez jestes z olsztyna... ciekawe czy tez zacFaniakujesz i bedziesz mi grozil ze dostane wpier..., ze jestem skonczony, lepiej zebym nie wychodzil z domu

Sir Emilio
07-01-2007, 15:12
double post delete ;X

Hipracjusz
07-01-2007, 15:18
Albo i nie...
I znów
Po 1: Ja się nie czepiam batów! Wręcz przeciwnie, cantipedy i baty w każdej jaskini to świetny pomysł. I są całkiem ładne:D
Po 2: To chyba nie ja utożsamiam tibię z światem rl, bo jak wiedże, wszyscy się tu strasznie bulwersują, że Hipracjusz to, że hipracjusz tamto :p
Ja specjalnie tak ten temat zacząlem, a tu wszyscy nagle tak się martwią...:o
A i tak się skończyło, jak każdy temat: wszscy się między sobą "kłócą".
Heh heh heh...

Celoz
07-01-2007, 15:26
@autor tematu:
Spadłem z krzesła =D

Keel
07-01-2007, 15:38
lol..............

M.M
07-01-2007, 17:59
@autor
Jak ci sie tibia nie podoba to przestań grać albo zacznij grać na jakimś OTS'sie pod tibie 7.4 (jak ci sie nie podobają zmiady w ostatnich updatach)
@edit
Jak żeczywiście nie rozróżniarz tibi a rl to niedlugo zadźgasz psa sąsiadki nożem żeby zobaczyc po ilu hitach padł

Emok
07-01-2007, 19:40
Popieram M.M.

@autor
Nie pogrążaj już się bardziej.

en.Tive
07-01-2007, 21:40
trullll jest głyyyydnyyy...

jak dla mnie temat do kosza...

Mjetas
08-01-2007, 01:01
Ok, Twoje zdanie, ale mam nadzieje, że go innym nie narzucasz ;) Pytam się tylko po grzyb burkasz skoro te potwory są dla Pacca więc gdyby na tibia.pl ich nie było to nie wiedziałbyś o ich istnieniu... I co msz do centipide (czy jakiś tak)? Stworek jak stworek...