zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Tibia Urodziny <10 lat>

Yoh Asaqura
06-01-2007, 22:28
Wreszcie 10 Lat Tibii :cup:
Dzięki tibii życie nie jest takie szare...
Już za 1 godz 30 minut. Tibii wybije 10 lat 8o
CipSoft Dzięki Ci że wynaleźliście Tibie !!:] :cup:

P.S
Szkoda że nie działa forum tibia.com
Ale bym im podziękował !!!

Sir Emilio
06-01-2007, 22:31
tak... a tak na marginesie losowanie pacc jest w niedziele czy poniedzialek?

pozatym pomyslec ze te 10 lat temu byl to projekt studencki... a teraz wielka komercja...

Me$z
06-01-2007, 22:38
tak... a tak na marginesie losowanie pacc jest w niedziele czy poniedzialek?
Roztrzygnięcie kto dostanie PACCa jest chyba w poniedziałek.
pozatym pomyslec ze te 10 lat temu byl to projekt studencki... a teraz wielka komercja...Właśnie... :baby:

Always hunted
06-01-2007, 23:10
Roztrzygnięcie kto dostanie PACCa jest chyba w poniedziałek.

Niiieeeee a ja w szkole będę ;( może wagary na nowy semestr? hehe, <marzy..>
Kasy szkoda mi na PACCa, ale miłoby by coś wygrać :)
...pierwszy raz w życiu...

Dziewkaa
06-01-2007, 23:10
Wreszcie 10 Lat Tibii :cup:
Dzięki tibii życie nie jest takie szare...
CipSoft Dzięki Ci że wynaleźliście Tibie !!:] :cup:

P.S
Szkoda że nie działa forum tibia.com
Ale bym im podziękował !!!

masz takie cos jak "real life" czy zyjesz tibią? pewnie dlatego tak im dziekujesz

emilok
06-01-2007, 23:31
masz takie cos jak "real life" czy zyjesz tibią? pewnie dlatego tak im dziekujesz

A może dziekuje im za produkt, przy którym spędził kilka szczęśliwych chwil, nie pomyślałeś?

Me$z
06-01-2007, 23:58

A i zapomniałem napisać w tamtym poście. Czy aby napewno Tibie "stworzono" o 00:00? :confused:

Sir Emilio
06-01-2007, 23:59
to znaczenie symboliczne chodzi o date a nie godzine

zalfik
06-01-2007, 23:59
Dolaczam sie do podziekowan, a raczej gratulacji dla CIPsów. To jest naprawde kawal solidnej robty. KOLEJNYCH 10 LAT ZYCZE :D

Me$z
07-01-2007, 00:07
to znaczenie symboliczne chodzi o date a nie godzine
Aha, rozumiem.

No to już wybiło 10 lat Tibii ^^ Życze wszystkim graczom, aby dla nich to była TYLKO i wyłącznie dobra zabawa, bo to chyba najważniejsze, no nie? :)

Pan Yuzek
07-01-2007, 00:30
No pewnie. Tibia jest grą, zabawą! Ciekawe czy Cipy pokaż coś po tej 10 sensownego.

Muerte
07-01-2007, 00:46
Jedno pytanko:
otóż czy na tą loteria pacc'a trzeba coś wysłać, zrobić, zgłosić się gdzieś? Czy po prostu losują na kogo wypadnie ten ma pacc...
Sądze jednak, że było by to bez sensowne, gdyż mogło by się trafić np. że dawno zapomniany 1-szy lvl lub ktoś kto już nie gra w tibie wygra w loterii...

Pozdor....
Muert~

Ajron 88
07-01-2007, 00:59
Jedno pytanko:
otóż czy na tą loteria pacc'a trzeba coś wysłać, zrobić, zgłosić się gdzieś? Czy po prostu losują na kogo wypadnie ten ma pacc...
Sądze jednak, że było by to bez sensowne, gdyż mogło by się trafić np. że dawno zapomniany 1-szy lvl lub ktoś kto już nie gra w tibie wygra w loterii...

Pozdor....
Muert~

Pewnie będzie jakiś podział kont , i konta nieaktywne nie wejzmą udziału w losowaniu.

Picasso
07-01-2007, 01:28
Ludzie przeciez nie macie zadnego pojecia o sposobie przydzielania tych dramowych paccow a podniecacie sie jak nie wiem co ;f Jeden wprowadza w blad drugiego i na odwrot -.- Zebyscie sie tylko nie rozczarowali...

WooD K@
07-01-2007, 18:24
ale jedno jest pewne- jeden z tych pacc'ów będzie mój.. ;) hehe

STO LAT TIBIO!! xD

Fiszbin
07-01-2007, 18:33
Z pewnością po przeczytaniu newsa, sporo osób zaczęło tworzyć miliardy kont po to by dostać pacc.

Myślę, że konta które otrzymają pacc, zostały wylosowane już przed ogłoszeniem, że takie coś się odbędzie.

Bastash
07-01-2007, 19:19
Szczerze mówiąc mało mnie to obchodzi..Nie, gówno mnie to obchodzi :| To jest gra i dlatego wg mnie świętowanie 'urodzin gry' jest conajmniej nie na miejscu. A jak patrzę na teksty typu "STO LAT TIBIO!!!!" albo posty z emotami typu: <edit: musiałem je wywalić bo aż w oczy szczypie..każdy wie o ktore chodzi> itp to wydaje mi się, że ktoś tu uosabia Tibię o.O

Shuyah
07-01-2007, 19:41
Dowalili z tym paccem, jakaś nadzieja? Wątpie żeby przynajmniej 50 polaków dostało..

WooD K@
07-01-2007, 20:26
A jak patrzę na teksty typu "STO LAT TIBIO!!!!"

zero poczucia humoru widze.. ;) pamiętaj- życie nie zawsze jest różowe, czasem żeby przeżyć musisz umieć wyluzować.. pozdro :)

Bastash
07-01-2007, 20:35
Nie bagatelizuj tego ;). Jesteś w tym świecie tak jak ja kiedyś byłem i nic na to nie poradzisz ;]

Ya'Shais
07-01-2007, 20:36
Naprawdę wielkie dzięki dla CipSoft'u! Niestety mam jeszcze 1 prośbę do nich... Chciałbym, żeby na te urodziny nowe światy powstały :(

Bastash
07-01-2007, 20:53
Naprawdę wielkie dzięki dla CipSoft'u! Niestety mam jeszcze 1 prośbę do nich... Chciałbym, żeby na te urodziny nowe światy powstały :(

72...ZA MAłO?!

@down
W sumie to zgadzam się! Powinno być tak, żeby na każdym świecie były 2 gildie i nikt więcej!!
rotfl..brawoo brawooo naprawde nie zauwazyles?

Mroku
07-01-2007, 20:55
72...ZA MAłO?!

Tak...chciałbym <on zapewne również> ,aby powstaly non pvp...spójrz na średnią liczbe graczy na pvp i na non pvp,oraz popatrz na rekordy graczy online....

Bastash..argh...inteligencją nigdy nie grzeszyłeś......zal..

Princes
07-01-2007, 21:06
Swiaty non pvp sa ostanio bardziej popularne.
Harmonia jest przepelniona ale nie dlatego ze ludzie lubia non pvp ale dlatego ze gra tam Mateusz Dragon Wielki oraz dlatego ze padl tam rekord expa, a moze padl dlatego bo taki szybki resp jest hehe

Nowy update juz jutro, Zobczymy jak bedzie. Teraz popatrzylem na graczy online i jest na swiatach non-pvp, za kazdym blisko 1000. Czy to koniec swiatow non-pvp mysle ze nie.

Wydaje mi sie ze jutro beda 2 nowe swiaty non-pvp - jeden niemiecki i jeden amrykanski. Paci beda pewno do wygrania w jakis konkursach pewno w grze kazda postac bedzie mogla kupic losa czy cos w tym stylu, i pewno to musi byc aktywna postac.

Christoph
07-01-2007, 22:25
uwaga, teraz macie szczyt debilizmu w moim wykonaniu ^^
Przez 3,5 roku mojej kariery w tibii złapałem 2 bany.
1. byl specjalnie, na pierwszym koncie kiedy probowalem przestac grac, wpadlem moim sorcem na 56 lvlu co w uwczesnych czasach na Isarze bylo dosyc dobrym osiagnieciem w Ven i wyrznalem pol miasta. drugi raz byl przedwczoraj...
lenistwo i głupota
19:20 Morgharis [22]: tp plx!

no cóż... peszek... dzien przed urodzinami. ^^

Xadam
07-01-2007, 23:15
Ja tam nie wiem czemu gracze chcą grac tylko na nowych serwerach.
Zadne nowe serwery nie sa obecnie planowane, ale wypuszczenie serwera nonpvp jest całkiem prawdopodobne w bliżej nieokreślonej przyszłości.

Dobrze wszyscy wiemy, że nowy serwer to po prostu zgraja osób, które mają hunta na dotychczasowym serwerze, bądź też osoby którym się marzy kariera wodza :D
Nie wspomne o hordach oszustów, głównie botterów i tych co dzielą konto. Szkoda grac z takimi ludźmi, tylko się człowiek denerwuje.

Silkov
07-01-2007, 23:42
Non pvp jest coraz bardziej popularniejsze, bo na pvp polaczkom się nie udaje nic bo "safsze mine pekójom jak stoje soibe na TeBeI i trenóje medżik lefel" :baby: Jeszcze tak dalej i będzie tyle non co pvp :o
A ja dalej się łudze, że powstaną nowe pvp :(

CIP NEW PVP PLXOR!!! X(

Olorion.
08-01-2007, 00:20
Chciałbym zeby tibia byla taka jak 2-4 lata temu

Lolus'Pall
08-01-2007, 09:50
Wielkie gratz dla Cip-ów za Tibie ;] ... jest to zabawa, ale jak się tu bawić skoro rodzice grać nie pozwalają bo..jak mówi mój Ojciec "Nie bedziesz groł w takie ciulstwa" ;/ ...

Co do PACC to nie łudze się choć jak każdy - mam szanse ;] nikłe, ale są :)