Pokaż pełną wersje : Śmierć tibia.pl
Heh.
Było pełno obietnic.
Że to sie zmieni- nowe forum - nowe nadzieje.
LEcz to nic nie dało.
Fala noobostwa naciera.
A wy nic z tym nie robicie.
Moze i cos tam próbujecie - lecz widzę że tak naprawdę wasza praca jest znikoma.
Bycie modem wcale nei jest takie trudne.
Prawda- wasze forum jest duze, lecz wy macie łatwiej. Bo nie musicie oczyscić całych archwiów forum jak ja musiałem.
Tak więc jak juz mówiłem to forum upadło.
Tak jak tibia - straciło swój klimat.
Wszystko zostało zniszczone.
TEraz tylko pływają pojedyncze wysepki pośró morza idiotów i noobów.
LEcz w końcu każdy będzie miał dość i zosatawi to forum samemeu sobie.
I co wy wtedy zrobicie?
Ludzie będą obserwować jak w handlu z dnia an dzień będzie coraz wiecej tematów proszących o darmowe rzeczy.
ODsetek ludzi mądrych grajacych w tą grę jest coraz mniejszy.
Owszem - możecie mi poweidzieć ze sie wycofuję, poddaję, tchórzę.
LEcz jeśli popatrzycie na historię świata - nie wszystko da się wygrać - a wtedy lepiej wycofać sie niż zginać w bezsensownej śmierci chociażby niewiadomo jak była bohaterska.
Tak wiec zegnajcie - może paru z was wie kim naprawe jestem - Dla tych którzy nie wiedzą - małą wskazówka -
Byłem jedną z osób która tworzyła to forum.
tEraz widzę jak upada.
LEcz ja nie będę puszczął apelów, bo równie dobrze moge krzyczeć do ściany.
Więc mówie- zegnajcie- "nowe forum - nowe nadzieje" także padło.
Proszę uprzejmie modów o zbanowanie mojego konta.
A teraz życzenie do noobów - ŻEBYŚCIE SIĘ HU*E NAWZAJE POZAPIERDA*ALI
Możecie sobei już mnie jechać ludzie - *******ę was i całe to forum.
Stoczyliscie sie...
NA dno i nie chcecie sie podnieść
Master Of Dragon
03-09-2004, 07:21
W pewnym sesie to mash duza racje....
Ale....
Eh nie chce mi sie pisac- szkoda slow
Ale,,,myslisz ze swedzi nie maja n00bow?
Przeciez wszyscy polacy to nie n00by co nie?
Ale ok
Respekt i szacune,cya
lol, nastepny...Tuor daj sobie na wstrzymanie cio? Czemu nie mozesz ignorowac noobow i siedziec razem z tymi "lepszymi" ? Sensownie gadasz wiec teraz nie gadaj glupot.
Dr. Omader
03-09-2004, 14:52
nie chce mi sie duzo pisac na ten temat to tylko sie z n3m1 zgodze...
Acha i jeszcze jedno:
Do zobaczenia za kilka tygodni ;)
(znowu nowe konto czy na jednym ze starych wrocisz?)
<sarkazm>
Wiesz powiem ci jeszcze ze jednak ta liczba ludzi ogladajacych nasze forum swiadczy o tym ze jednak ludziom sie ono podoba i jakos ignoruja n00bow. W tibi tez sie tego paleta pelno i co? Nie poradzisz na to to juz jest odwieczna choroba ludzkosci... Głupota...
1. Nie omader.
tym razem nie wrócę.
Do Nemezisa:
Może i bym został, lecz jakoś ta stara grupa mnie wydaliła....
W tibii nie siedze wśród debili w mieście.
Znam expowiska dgdzie nie spotykam takich idiotów czesto, a w mieście siedzę jak najkrócej.
Założyłem to konto bo podobno miało być to nowe forum wszystko od nowa, itd.
Ale tak nie jest.
Nemesis - nastepny?
Heh.
Zlookaj sobie na dół posta to zobaczysz ze nie jestem następny.
Jest dużo ludzi - wielu się nie poddaje.
Lecz ty wiesz po naszej rozmowie że ja mam już dość. I nie chcę następnych gwoździ do trumny, bo źle mi się robi jak pamietam jak to forum wyglądąło kiedys, a jak wygląda teraz.
Jest poweidzenie:
IQ ludzkosci jest stałe - im więcej ludzi tym więcej idiotów.
Może się teraz zaliczyłem do tych idiotów, ale mnie to nie obchodzi.
Ostatnia rzecz do ludzi.
Już to keidyś robiłem- teraz zrobię to raz ejszcze - i to ostatni:
DZIĘKUJĘ MODERATOROM, ADMINOM ( MATKUS & BOSAL) I WIELU LUDZIOM ( BOBRECJUSZ, HEGEMMON, KOTOMANIAK, GONZO, GEWOF, OXYGANE, SUPERMAN) ZA TO ŻE MOGŁEM Z NIMI BYĆ PRZEZ TEN ROK, ORAZ ŻYCZĘ INNYM OSOBOM - TAKIM AJK VANESSA ZEBYŚCIE NIE MIELI TAKICH PRZYKROŚCI Z POWODU TEGO FORUM JAKIE JA MIAŁEM.
DZIĘKUJĘ WAM I ŻEGNAJCIE :( :(
I dziękuję Nemezis bo jesteś jedna z niewielu osób która w ciagu tego roku powiedział że mądrze pisze....
Eer!0n
Dzisiaj rano tak popatrzyłem na ten temat no ale po pierwsze miałem za mało czasu żeby odpisać, a po drugie to szczerze nie wiedziałem co...
Zdążyłem pobawić się w szukanie jakim userem możesz być no i tak pomyślałem, że chodziło właśnie o Eeriona ;)
ANyway, co do n00bów na forum to święta racja, ale te zarzuty, że się obijamy... A co? Mamy każdego jednego wywalać z forum i dawać bany?? Mam nadzieję, że może teraz, bez jakiegokolwiek sposobu na rywalizację na forum może coś się zmieni. ( Kolejna głupia nadzieja? )
Cóż, skoro zdecydowałeś, to ok. Może wpadniesz czasem i poprzeglądasz forum... A nuż coś się zmieni ;)
Baron Kaldrick
03-09-2004, 17:46
Fala noobostwa naciera
Fala n00bostwa juz natarla, wiekszosc ich wojennej floty osiadla na mieliznie, a rozbitkowie zalozyli mase obozowisk na tej - olbrzymiej - wyspie. Co z tego, skoro obok istnieja cywilizowane metropolie normalnych uzytkownikow?
Jestem modem na forum.tibia.gery.pl, jestem modem tutaj - i jesli sadzisz, ze to nie jest trudne, to pier.dolisz od rzeczy~
Prawda- wasze forum jest duze, lecz wy macie łatwiej. Bo nie musicie oczyscić całych archwiów forum jak ja musiałem.
Tez musialem wielokrotnie oczyszczac archiwa for, niejednokrotnie olbrzymich for... Ale co do ma k.urwa do rzeczy?
To forum nie mialo klimatu, po pierwsze...Przynajmniej nie takiego, o jakim Ty piszesz~ Od samego poczaktu bylo zdominowane przez n00by, ktore uciekaly z gery, potraktowane ostrym slowem Odyna - i tak juz pozostalo, ze jest azylem dla tych, ktorych odstrasza "ustroj polityczny" tibia.gery.pl~ Czyli rzady twardej reki -.-
Ludzie będą obserwować jak w handlu z dnia an dzień będzie coraz wiecej tematów proszących o darmowe rzeczy.
ODsetek ludzi mądrych grajacych w tą grę jest coraz mniejszy.
Co ma handel do Tibii, i co ma pozostanie przy Tibii do forum? Tibia upadla juz dobre 2 lata temu, jak nie lepiej~
LEcz jeśli popatrzycie na historię świata - nie wszystko da się wygrać - a wtedy lepiej wycofać sie niż zginać w bezsensownej śmierci chociażby niewiadomo jak była bohaterska.
Ja jestem krasnoludem, i zawsze walcze do konca, gdyz nie oddalbym nigdy swego topora bez walki, i nie schowalbym go, nie okrywajac go chwala i slawa... Mi milszy jest powrot na tarczy, niz bez niej~
LEcz ja nie będę puszczął apelów, bo równie dobrze moge krzyczeć do ściany.
Siur, lepiej jest po prostu nieortograficznie i niegramatycznie napisac temat, ochrzaniajacy wszystko od gory do dolu, bez jednego sensownego przykladu, co nalezy zmienic. Ah, jakze prosto jest to zrobic~
A teraz życzenie do noobów - ŻEBYŚCIE SIĘ HU*E NAWZAJE POZAPIERDA*ALI
Stoczyliscie sie...
NA dno i nie chcecie sie podnieść
Tego nie skomentuje, bo musialbym ripostowac z poziomu podlogi~ Bo tam wlasnie spadlem ze smiechu, glownie czytajac wers "Prosze(...) o zbanowanie mojego konta".
Ale,,,myslisz ze swedzi nie maja n00bow?
A co to ma qrwa do rzeczy?
Czemu nie mozesz ignorowac noobow i siedziec razem z tymi "lepszymi" ?
Hrhrhrhr, szczerze mowiac, n3mi, cos takiego nie ma sensu... Bo jest to najgorszym mozliwym wyborem, w niewielu przypadkach oddajacym jedynie pola poddaniu sie... Bo przypomina mi to zatrzasniecie okna, gdy ktos krzyczy o pozarze. Nie slychac problemu - wiec go nie ma?
Wiesz powiem ci jeszcze ze jednak ta liczba ludzi ogladajacych nasze forum swiadczy o tym ze jednak ludziom sie ono podoba i jakos ignoruja n00bow.
A pomyslales, ze liczba tych ludzi w glownej mierze moze skladac sie z n00bow?
I nie chcę następnych gwoździ do trumny, bo źle mi się robi jak pamietam jak to forum wyglądąło kiedys, a jak wygląda teraz.
Wygladalo kiedys jeszcze gorzej. I dalej jest symbolem utraty elitarnosci wsrod polskiej sceny tibijskiej - ale tylko dlatego, ze spopularyzowalo ten temat. I jest na jak najlepszej drodze do poprawy - mimo ze starych grzechow nie wybaczy tej stronie nikt, kto pamieta "dawne" czasy~
[quote]
Kaldrick ale nemi z tą jakąś liczbą czy coś tam to mówił o użytkownikach tylko mądrych - mówił o tych, co eerion zaczął, że są na tym ludzie mądrzy i stwierdził, że jeśli są i dalej są to czemu eerion nie może być i dalej być.
Że to sie zmieni- nowe forum - nowe nadzieje.
LEcz to nic nie dało.
Fala noobostwa naciera.
A wy nic z tym nie robicie.
a mi sie wydawalo ze bezsensownych postow jest duzo mniej... no coz, moze mi wzrok sie psuje .
nie mam pojecia jakie ty forum oczyszczales, ale jesli twierdzisz ze bycie modem jest latwe to widac ze nigdy nie probowales czyscic starego dzialu gildie czy zdjec na tibia.pl
Tak wiec zegnajcie - może paru z was wie kim naprawe jestem - Dla tych którzy nie wiedzą - małą wskazówka -
Byłem jedną z osób która tworzyła to forum.
nie masz troche za wysokiego mniemania o sobie? Jezeli "tworzenie" forum polega na nabijaniu 20 postow dziennie ( w tym 90% z nich bylo bezsensowne ) co robiles przez wiekszosc swojej "kariery" na tibia.pl to ja dziekuje za takich "tworcow" . I tylko matkusowi zawdzieczasz ze nie zostales zbanowany ( i to kilkakrotnie ) , bynajmniej nie na wlasna prosbe .
A moge na IP ? plxplxplx
W łatwy sposób zabezpieczasz sie przed krytyką . Nie będziesz musiał na nią odpowiadać bo przeciez nas *****sz i nie obchodzi cię nasze zdanie ;)
To forum kiedykolwiek mialo klimat?
she_devil
03-09-2004, 22:19
Piotrek, o co ci biega najpierw wychodzisz w stylu och i ach odchodze.
Nagle wracasz cos tam ppiperzysz wychodzisz i znow wracas znormalnie jak z www.4fun.eblog.pl (http://www.4fun.eblog.pl/) :P
Adolphus Elbragol
03-09-2004, 22:42
Jezuuuu!
Kolejny meczennik. Chłopie nawet jesli tego nie przecztasz to moze ktos inny to przeczyta i sie opanuje! :p Pewien uzytkownik napisal cudowny tekst. Przeczytalem go i postanowilem byc lepszym graczem. Oprowadzam noobów, pomagam im przyzwyczaic sie do nowego swiata. On odszedl bo nie mugl sie przystosowac, czy mu sie dziwie? Nie. To poddanie sie, zamiast prubowac dalej zmieniac swiat on odwraca sie i odchodzi (fakt, ze w pieknym stylu). A co ty robisz? Ty prubujesz odejsc w podobnym splendorze. Tyle, ze tobie to nie wyszlo :D A wiesz dlaczego? Bo on to zrobil definitywnie i konsekwetnie. Nooby na forom ci przeszkadzaja? A w tibii nie? Spoko facet jestes konsekwetny jak ch** w d***e. A moze by pomuc im. Moze ich zaczac odnoobowywac? Nie masz checi?
Ty nie odchodzisz dumnie z podniesionym czolem! Ty wypinasz do nas wszystkich swoja d**e. Zreszta moze to i lepiej?
To forum kiedykolwiek mialo klimat?Tak.
i dziesiec znakow....
Tak.
i dziesiec znakow....Chyba tylko ten dzial na samym dole...
Czy tylko o to chodzi aby ponarzekać??
Nie można się tak robić!!!!
Zgadzam się z :Adolphus Elbragol
Łatwo zostać męczennikiem ale po co? Nie lepiej budowac i dalej tworzyć forum? A i tak zresztą uważam że Tibia.pl to najlepsza z dostępnych Polskich Stron Tibiowskich, i nie podoba mi się jak ktoś co chwila narzeka na temayt forum...i po co to? Chce aby zbanowac mu konto...i po co to?
Moim zdaniem BZDURA.....no ale to wolny kraj i niech każdy robi co uważa za stosowne.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.