Pokaż pełną wersje : Poi Quest In Pacera ! ! !
Tikiktaki
07-01-2007, 16:47
Witam pragne przedstawic Wam dluuugi i meczacy quest trwajacy jakies 8h :P quest poi.
http://ul4.rapidshare.com/files/10542036/nofioxpoi.rec
14,8 MB Bijesz czyba jakiś rekord :D
Skończe to oglądać za jakies 2 godziny ale już widze początki akcji :d
Może ktoś sprawdzić ten film czy jest czysty? Bardzo bym prosił :)
R0y@l...
07-01-2007, 17:44
You have reached the download-limit for free-users. Want to download more?
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 80 minutes)
Kto ten limit na rapidze wymyślił... obejrze za 80 minut dopiero -.-"
Gratz dla ekipy dobra robota
reshort dla tych co nieprzepadaja za rapidem ;p
http://www.speedyshare.com/606162212.html
@Speedyshare jeszcze większe gówno niż rapidshare, Prosze niech ktoś wrzuci na normalny host taki jak : www.rogepost.com
To może ktoś sprawdzić czy to nie kg?
Bugatti183
07-01-2007, 19:27
na prosbe tego pana up i tez moja sprawdz to ktos !
Anvortis
07-01-2007, 19:40
na prosbe tego pana up i tez moja sprawdz to ktos !
Po co sprawdzac filmiki typu rec? Ludzie poczytajcie sobie zasade dzialania programu TibiCam i wywnioskujecie, ze podczepienie kodu, ktory moglby sie wykonac jest .............no wlasnie, wiec po co skanowac? .....
Ehh Gratz dla ekipy anyway.
Master Mind
07-01-2007, 19:40
Bosh ile razy oglodam Poi quest na recu to nie moge dotrwaca do konca , a tu jeszce 8 h xD =niech ktos zrobi ten quest na wmv w skrócie :D
Kryptonics
07-01-2007, 19:45
odnoście typów co proszą o sprawdzenie to odnosze wrażenie że jak otwierają słoik ogórków to biegną do matki i proszą zeby to sprawdziła, ot tak mi sie skojarzyło jakoś.
Ja prosiłem żeby ktoś to sprawdził ponieważ skaner online był przeciazony. Ale zassałem, i super filmik tylko trochę długi :D
@Speedyshare jeszcze większe gówno niż rapidshare, Prosze niech ktoś wrzuci na normalny host taki jak : www.rogepost.com
lol? speedyshare to jeden z lebszych hostow jak ci sie niepodoba to wrzuc sobie sam na cos lebszego -.-
Sir'Matek
08-01-2007, 07:51
@Komarek
speedyshare jest jednym z lepszych stron do sciagania plikow o duzej pojemnosci. Nie ma az tak duzych limitow i transfer tez dobry
@up Racja i dzieki za rehosta
@Topic
Gratz ekipy i questa
Duch Niespokojny
08-01-2007, 08:13
Ja prosiłem żeby ktoś to sprawdził ponieważ skaner online był przeciazony.
A co ci to da, jak ja go sprawdzę? Mogę ci napisać, że plik www.hackmeplax.com/keylogger***** jest w 100% czysty i możesz go bez obawy ściągnąć i odpalić.... Nie przekonasz się, dopóki sam nie sprawdzisz.
Po co sprawdzac filmiki typu rec? Ludzie poczytajcie sobie zasade dzialania programu TibiCam i wywnioskujecie, ze podczepienie kodu, ktory moglby sie wykonac jest .............no wlasnie, wiec po co skanowac? .....
Też mnie to dziwi, ale na forum jest temat (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=22023), którego autor twierdzi, że jednak da się jakoś podczepić wirusy pod pliki .rec...
Bugatti183
08-01-2007, 09:17
Tak jak kiedyś napisał jeden z modków ,, KeyLoggera można wcisnąć w każdy plik oprócz pospolitego txt.,,
Dlatego prosiłem żeby ktoś to sprawdził .
Anvortis
08-01-2007, 15:36
Tak jak kiedyś napisał jeden z modków ,, KeyLoggera można wcisnąć w każdy plik oprócz pospolitego txt.,,
Dlatego prosiłem żeby ktoś to sprawdził .
Tak to jest jak sie czyta artykuly ludzi, ktorzy nie maja pojecia na dany temat i pisza glupoty .....
Mozna by tam upchnac cos w rodzaju funkcji destrukcyjnej czy wykonujacej jakis kod, ale to bylo by bardziej celowo zrobione przez kodera programu. TibiCam nie odwoluje sie do jakis zbugowanych bibliotek, ktore by to umozliwily wiec .......
Chcesz moge upchnac Ci wirusa w *.rec i po sciagnieciu np. skaner Cie o tym poinformuje, ze znalazl cos, ale to nie znaczy, ze po otworzeniu w TibiCam zostaniesz zainfekowany ..........testowalismy z kolegami wiele trikow i jak na razie twierdze, ze to bajka.
"KeyLoggera można wcisnąć w każdy plik oprócz pospolitego txt." przezorny zawsze ubezpieczony. Ehh dla poprawki dodam, ze kiedys byl blad pozwalajacy wcisnac keyloggera nawet w *.txt, *.jpg a nawet zmodifikowac system w taki sposob, aby po otwarciu zwyklego folderu zostal wykonany zlosliwy kod ......
To bylo kiedys, wlasnie kiedys ......
Tak jak mowilem, wczytanie czegos wiecej niz filmu przez TibiCams musialo by byc celowe, autor programu pomyslal na przyszlosc i dopisal funkcje, ktora w jakis sposob rozpoznawala sztuczke swojego pana, i wczytywala cos wiecej niz film z konca pliku, a nastepnie wykonywana.
Spekulacje .....kiedys ktos krzyknal, ze wirus w rec ! bo ktos sobie upchnal trojana, ktory i tak nie moglby sie wykonac, ale antywirus zareagowal i powstal temat ........
Do tych co mecza sie skanujac pliki *.rec ........boisz sie, az tak bardzo :> wez lepiej przeciagnij plik rec do notatnika i zobacz czy nie widac tam napisow zrozumialych dla czlowieka np. "GetProcess", "This program cannot be run in DOS mode." , "GetTextExtentPoint32A", "lub cos w stylu .dll"
Jesli takie cos widzisz, to po prostu usun i juz, ale nawet jak otworzysz przez TibiCam to, i tak sie nie wykona kod doczepionego programu.
Ave :]
17:01 Aires [131]: huj w dupe tibia pl
HAHAHAHA
Co do filmu - uff, gratz. CipSoft robi za***iscie trudne questy!
sensei_pacery
08-01-2007, 19:26
Tak tak ludzie Pacera rządzi i nie ma przebacz... :evul:
haha no no widze ze sie PP postarali oraz inni wielkie gratz dla nich ; )
Tikiktaki
08-01-2007, 21:44
@Up lol mowisz o duffynecie ktory jako jedyny z pp zrobil questa? ;]
za tydzien idzie druga ekipa i reszta z tej ktora padla lub z innych powodow nie mogla go dokonczyc;]
Heh, jak wszystkie filmiki z PoI - długie i jak dla mnie interesujące i ciekawe. ;)
To może ktoś sprawdzić czy to nie kg?
NIE MOZEMY RUSZ DUPE SAM
Wielki Mancyz
10-01-2007, 12:16
fajnie ze mi ten pieprzony film działa !!!!!!... wersje tibi i tibicam mam dobre i niedziala co za gówno nigdy chyba nieobejze tego filmu zawsze mam pecha do tego !!!!!! X( X( X(
@Edit: poszlo ! :D
Marchewka
11-01-2007, 09:31
mmmm...ciężki ten quest i długi =\ ale przynajmniej ciagle cos sie w nim dzieje, a nie jak banshee....
Ajron 88
11-01-2007, 20:17
Mam pytanie odnośnie filmu , do tych co już obejżeli , jak uruchamiam clienta i TibiCam , wybieram film z listy i pojawia sie moment oczekiwania , zwykle czekam koło 1 sekundy , z tym filmem jest inaczej , czekam już 4-5 minut i dalej sie nie uruchomił , teras mam pytanie , czy dzieje sie tak dlatego że ten film ma ponad 14 mb (jest długi) czy dlatego że coś nie działa ? Skocze zapalic i jak wróce to moze będzie już leciał jak nie , dam tutaj Edit i poczekam na jakieś sensowne podpowiedzi.
EDIT : No cóż filmik sie nie załadował , ma ktoś jakieś sugestie ? np. czy dłużej czekac ? (jak długo wam sie ładował) , czy coś innego zrobic.
EDIT : Podejrzewam co to mogło by , czasem jak ściągam 2 duże pliki (powiedzmy conajmniej 10 mb jeden a drugi ponad 100) to przerywa mi ściąganie jednego znich i tak prawdopodobnie stało się z tym filmikiem , ściągam drugi raz, oby działal :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.