Pokaż pełną wersje : Vision - Furora (WMV)
http://rapidshare.com/files/10654651/vision*****.html
Filmik o gildii Vision z Furory. To mój pierwszy filmik WMV.
Komentarze mile widziane.
nawet ciekawe :) kompilacja wszystkich fragow Vision ( no moze nie wszystkich :P)
Ehh.. dlaczego jak coś uploadujecie to wysyłacie na te zaj^^ane rapidshare ? :(
Bo to najpopularniejszy uploador plików i ludzie bardzo go Lubią. Ja także jestem za rapidshare : )
Jak na 1 dobry film :>
MagField
07-01-2007, 18:14
ta 2 muza z filmiku em z aldorki ;p film moze byc 5/10
Vailhorus
07-01-2007, 18:19
Ehh.. dlaczego jak coś uploadujecie to wysyłacie na te zaj^^ane rapidshare ? :(
Albowiem na innych tego typu stronach limit romiaru pliku jest mniejszy, albo transfer jest żałosny. Radzę przeczytać temat "Sposób na limity w rapidshare i nie tylko!".
Co do filmu - Muzyka jak dla mnie żałosna :P, 0 klimatu. Same fragi przeciętne.
3/10
PS chyba masz słabego kompa, albo ustawiłeś za małą częstotliwość odświeżania w HyperCam, gdybym ja miał dobrego kompa też bym filmy robił xP.
Co do filmu - Muzyka jak dla mnie żałosna :P, 0 klimatu. Same fragi przeciętne.
3/10
PS chyba masz słabego kompa, albo ustawiłeś za małą częstotliwość odświeżania w HyperCam, gdybym ja miał dobrego kompa też bym filmy robił xP.
Muszę popracować jeszcze nad paroma rzeczami i mam nadzieję, że następny filmik będzie dużo lepszy :p Kompa mam nawet dobrego ale chyba z tą częstotliwością coś namieszałem. Co do fragów to wrzuciłem do filmiku wszystkie jakie miałem ;)
Bardzo mi się podobał filmik chociaż może dlatego, że to Vision, ale Vailhorus nie rozumiem co do fragów miałeś? comba ue, sd lvle dobre...
Uploadnij na video.google.pl lub youtube
Dla mnie film byl strasznie slaby 0 time'ingu muza smierdzi strasznie, prawktycznie 0 efektow poprostu oszczedziles ludziom ogladania tibi.cam wycinajac fragmenty z tibicam i jeszcze ten lag chyba masz woodenpc ;S
Perszing
07-01-2007, 23:35
jeden z najgorszych WMV jakie widzialem :P
Lord Gcm
07-01-2007, 23:36
Filmik fajny, a co do tych ktorzy krytykuja... to oni pewnie za Duskiem sa :P
Mimo iz zalozylem ta guildie to sie mylisz wisi mi furora i co tam sie dzieje komentuje film tak jak uwarzam.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.