Pokaż pełną wersje : Po co są diamenty??
Mam kilka diamentów (rubby) które wypadły z potworów jak je zabiłem, i nie wiem czy mam je trzymać po coś czy można z nimi coś zrobić, nie wiem może sprzedać. Jak ktos może napisać po co one są w tibii to prosze o rade :)
Ruby - rubin czyli chryzobyl berylu (bodajże). Możesz je sobie kolekcjonować. A w dodatku jak śpiewała pani Monroe "Diamonds are the girl best friends!!" (rubiny też)
Greylock
03-09-2004, 12:23
Trzymaj jakby co to albo sprzedaz u jubilera, albo na wystroj domku.
mati sorcek
03-09-2004, 12:49
Jak jestes mieszkancem thais to pojdz do hanny i sprzedaj :)
Zaden diament nie ma zastosowania. Jezeli lubisz kolekcjonowac polecam :D.
Mimo wszystko sprzedasz ich to niezly interes ;)........... Wiec zastanow sie sam ;) POZDRO :P
Zaden diament nie ma zastosowania. Jezeli lubisz kolekcjonowac polecam :D.
Mimo wszystko sprzedasz ich to niezly interes ;)........... Wiec zastanow sie sam ;) POZDRO :P
Nie wiem czy diemant czy perła czy coś ale ma zastosowanie w questach niektórych ale to zabroniony temat:P
Jesli chodzi o diamenty rubu perly i blak perly proponowal bym sprzedac, :) jest to bardzo oplacalne chodz zadko one wylatuja z potworuw jesli jestes niskolevelowcem nie powiedzec ze noobem chodz do amazon kamp i lej valki i amazonki z nich wylatuja te swiecidelka kture mogo dopomuc w zakupie nowego itema czy splacenia dlugu w chodzac moja posatcia wylecialy mi one juz 5 razy ale nie pod zad ale musiale mozolnie pracowac nad tym aby je skolekcjonowac w grupie bardzo ladnie wygladaja i az reka drzy zeby je sprzedac lub jak sie ma domek polozyc i sie chwalic ze sie ma takie drgie zeczy.Dobra koncze ide zbierac nastepne aby upiekzyc muj zbiur platynowych monet. :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.