Pokaż pełną wersje : Problem z zarejestrowaniem się...
Pewnego dnia mój kolega chciał zacząć grać w Tibię. Idę do niego, zakładam konto no i chcę je zarejestrować. Wypełniam pola i przychodzi czas żeby wpisać password. No to kopiuje z notatnika :p pass i wyskakuje błąd że hasło jest złe. No to mówie : co sie k**wa dzieje?? Próbuje drugi raz i to samo. Zakładam nowego maila i nowe konto. To samo!!! Co jest tego przyczyną??
Przyczyną jest to że mogłeś źle skopjować to bo nawet spacja czy niechcąca literka/znaczej i już masz inne passy które są złe więc radze uważać i podkładnie sobie je gdzieś zanotować najlepiej na kartce bo wtedy masz większą pewność że poprawnie je przepisałeś ,a nie przekopjowując ...
@edit albo jakiś błąd w zapisie tych passów itp
1. Upewniłeś się, że hasło zapisane w notatniku jest poprawne?
2. Kopiując hasło z notatnika, często niechcący kopiujesz także ostatnią spacje/enter. Czyli np. jesli masz 6 znakowe hasło "K4mrat" i je znaznaczysz, skopiujesz i wkleisz, to w panelu pojawi ci się 7 gwiazdek ("K4mrat_")
I z każdym takim "problemem" masz zamiar pokazywać się na forum? Jak tak strasznie boisz się, że stracisz 1 lvl-ową postać to przeskanuj kompa w poszukiwaniu keloggerów i pisz hasło normalnie -.-'. A jak nie to do skutku?
@edit
@Parys
Czyli jednak jakiś bug..a ja już się wyżyłem na nim :/ My false..
@up
Wątpię, że o to chodzi. Wczoraj chciałem przeprowadzić personalizację konta i w momencie, gdzie trzeba wpisać hasło, cały czas wyskakiwał błąd, że hasło jest błędne. Przepisywałem wielokrotnie, robiłem reset, caps nie był włączony. Sam się zastanawiam nad przyczyną.
@up
Wątpię, że o to chodzi. Wczoraj chciałem przeprowadzić personalizację konta i w momencie, gdzie trzeba wpisać hasło, cały czas wyskakiwał błąd, że hasło jest błędne. Przepisywałem wielokrotnie, robiłem reset, caps nie był włączony. Sam się zastanawiam nad przyczyną.
Ja mam tak samo, tyle że na postać mogę się lognąć [ przez klienta ].
@Bastash
MUAHAHAHAHAHA, keylogger który przechwyca hasło i odrazu zmienia je na inne ROTFL.
@Bastash
MUAHAHAHAHAHA, keylogger który przechwyca hasło i odrazu zmienia je na inne ROTFL.
MAUAHUAHAUHAU, to była ironia ._.
a pozatym opisałeś zupełnie coś innego jakbyś nie zauważyl :>
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.