PDA

Pokaż pełną wersje : Wild Warrior

Kosteusz
20-10-2003, 20:58
Moglibyscie napisac cos dokladniej o wild warriorze? ?( Gdzie wystepuje,w jakich grupach tzn. czy z jakimis innymi potworkiami i w jakiej liczbie, ktory trzeba miec lvl i jakie statsy zeby isc na niego knightem, jaka jest dobra taktyka walki z nim, jak czesto wypadaja z niego war hammery... itp. X( bo w opisie potworkow nic nie ma poza lootem jaki zostawia i jak atakuje...
P.S :rolleyes: mozna by dokaczyc opisy potworkow...

Zioman
21-10-2003, 16:47
Wystepuja one w outlaw camp w niewielkich grupkach <okolo 2-3 osobowe> , czasem wraz z hunterami.
Hm... Moim zdaniem zeby go zabic mozna miec ~14-15 lvl i w miare przyzwoite skille okolo 45/45 .
Jezeli sie myle to mnie poprawcie :)
War Hammer wypada bardzo rzadko 1/1000 wild warriorw albo nawet rzadziej .

Humi
21-10-2003, 17:21
tak wild wariors wystepuja na outlaw camp sa w grupce okolo 3 naraz jest takae jaskinia ww nie jest ona zbyt wielka ale jest ale nie radizlbym ci zbytnio zapusczac sie na poludnie outlaw camp gdyz tam tesh sa wild wariory ale malo ich i sa z obstawa hunterów .przed wczoraj wczoraj i dzisiaj znalazlem war hammery mam jush 3 gdy ktos gra na lunarze moge chetnie mu go sprzedac;po 3k gdyz bardzo potrzebuje kasy teraz;/

Lord piccolo
21-10-2003, 18:24
na wind warriory 15lvl wystarczy skile 40\40 dostaje się za nie 55 EXP mają 120 życia 420 many występują w outlaw camp na południe od pustyni można w nich znaleść: złota (złoto [jak w większości potworów]), steel shield, brass shield, mace, axe, war hammer, lether legs, brass armor, doll (lalka), meat (mięso) i iron helmet

Frugo
21-10-2003, 20:30
Oryginalnie dodany przez Humi
tak wild wariors wystepuja na outlaw camp sa w grupce okolo 3 naraz jest takae jaskinia ww nie jest ona zbyt wielka ale jest ale nie radizlbym ci zbytnio zapusczac sie na poludnie outlaw camp gdyz tam tesh sa wild wariory ale malo ich i sa z obstawa hunterów .przed wczoraj wczoraj i dzisiaj znalazlem war hammery mam jush 3 gdy ktos gra na lunarze moge chetnie mu go sprzedac;po 3k gdyz bardzo potrzebuje kasy teraz;/

masz 3??? czemu mi nie mowiles...? Ty farcie