PDA

Pokaż pełną wersje : Ruthless Axe

Sunspot_69
07-01-2007, 21:36
Zakładam ten temat zeby pokazac nowa bron a przy okazji potwierdzic to co mówielm wczesniej chyba w temacie z huntem z jugów ~

Zaden dobry item nie leci odrazu na 1 huncie chyba ze ktos ma wielkiego farta. Nowy axe wylotowany z hellhounda wczoraj na POI quescie na trimerze :D zapraszam

http://tibia.erig.net/Ruthless_Axe

Michoss
07-01-2007, 21:40
Osobiście ostatnio przestaje ufać erig.net.
Powodem tego jest wywerna będąca lizardem oraz freegoiz-boss yeti, który to (yeti) respi się w grupach 1-3 na foldzie -.-
Ale, mam nadzieję że ten axe jest prawdziwy.

Princes
08-01-2007, 01:44
wow nowa bron. Alternatywa dla dragon lancy.
Wyceniam ja na jakies 800k.
W sumie to tylko ozdoba do domku. Nie sadze zeby ktokolwiek ja sprzedawal jak lotnie.

Kasztaniaczek
08-01-2007, 07:15
wow nowa bron. Alternatywa dla dragon lancy.
Wyceniam ja na jakies 800k.
W sumie to tylko ozdoba do domku. Nie sadze zeby ktokolwiek ja sprzedawal jak lotnie.

Narazie bedzie pewnie warta grubo 1,5kk+
ale i tak nikt jej niesprzeda...

Johnny
08-01-2007, 08:37
Narazie bedzie pewnie warta grubo 1,5kk+
ale i tak nikt jej niesprzeda...

A skąd możesz widzieć czy bedzie kosztowała 1.5kk??
Moim zdaniem napewno nie bedzie drozsza od avengera(przecietna cena 1.2kk),
który jest przedmiotem dostępnym puki co tylko z questa.:baby: :evul:

kołbaś
08-01-2007, 10:21
a na harmoni chca 1.5kk
btw a niby z zcego to polecialo i czy jest ktos kto moze to wiarygodnie(jakies spotkanie w tibii lub potwierdzenie jakiegos moda).

Argen
08-01-2007, 11:06
B) fajny toporek

Arnoldzik
08-01-2007, 13:21
a na harmoni chca 1.5kk
btw a niby z zcego to polecialo i czy jest ktos kto moze to wiarygodnie(jakies spotkanie w tibii lub potwierdzenie jakiegos moda).

Afff dlatego nie gram na harmonii tam nEwbie Same

Wypadło z Hellhound

:baby:

Maxkucek
08-01-2007, 13:28
Ruthless Axe

Item Class: Two-Handed Axe Weapons
Attributes: Atk: 49 Def: 15
Weight: 58 oz.
Loot value: Negotiable gp.

Dropped by: Hellhound
Buy from: Players

Sell to: Players

Notes: It was first looted on the game world Trimera by Eplicor and it is now owned by Firatrox di'Loco. It is the second most powerful two-handed axe.
Jak widac tw-handed:P

Johnny
08-01-2007, 13:38
No dobra przyznaje może i jest droższy od avengera, ale i tak wątpie aby go ktoś selał lub nim walczył. Jak ktoś potrafi ubić hellhounda to już raczej ma sca które jest o niebo lepsze.:evul: :D :D :D :D

Sunspot_69
08-01-2007, 21:04
http://img367.imageshack.us/img367/5854/webbych7.jpg

Oto screen, i zostal on juz sprzedany lub wymieniony. Nie mam pojecia jak to sie odbylo wiem ze na Poi quescie wylootowal go Eplicor a teraz jest w rekach innej osoby :P

Avangers stoi ok. 2kk, mysle ze axe bedzie w podobnej cenie.

Duzo osob nie przeglada tematów zeby obejrzec np axe i liczy na to ze znajdzie nagle cos nowego dlatego dalem ten temat. Jesli jest zbedny zamknij go ;] nie strzele przeciez przes to focha. PZDR ~:]