Pokaż pełną wersje : Problem z grafika
nie wykrywa u mnie w opcjach DirectX9, tylko mam ustawione OpenGl i mi strasznie laguje, wie ktos moze jak da sie to zrobic? co moze byc ze mi nie wykrywa?
..::QRAS::..
07-01-2007, 22:19
moze nie masz go zainstalowanego ? a jak masz to zainstaluj sterowniki od grafy
Mózg Ci laguje .....
Zapoznaj się z definicją słowa "lag".
Podaj kartę graficzną, nie wystarczy mieć w windowsie zaisntalowanego dX9.c, trzeba karty która umiała by przetworzyć jego instrukcję, nie siądzisz?
Mózg Ci laguje .....
Zapoznaj się z definicją słowa "lag".
Podaj kartę graficzną, nie wystarczy mieć w windowsie zaisntalowanego dX9.c, trzeba karty która umiała by przetworzyć jego instrukcję, nie siądzisz?
tylko ze kiedys mi normalnie dzialalo
ja wiem ze mi nie laguje normalnie tylko ja to widze, a wyglada to tak jakbym mial "lag"
jesli Ci moja karta graficzna cos powie to: Inter(R) 82852/82855 GM/GME Graphic Controller
bys byl bardziej pomocny jesli powiedzialbys co mam zrobic a nie mowil czego ja nie wiem, bo wiem co to "lag"
Nie denerwuj ludzi, lag to jest opóźnienie pomiędzy wysłanie pakietów przez Ciebie a odebraniem ich przez serwer (najczęściej gry) i na odwrót.
U Ciebie występuje zjawisko niskich FPSów. Twoja karta graficzna wg specyfikacji powinna obsłużyć dX9.
Pewnie masz nieaktualne/stare sterowniki do niej. Popatrz na tę stronę, rozwiąże ona Twoje problemy.
http://www.intel.com/support/graphics/intel852gm/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.