Pokaż pełną wersje : Vision Wmv
Veltaxio
08-01-2007, 13:25
http://rapidshare.com/files/10778975/Visionowned*****.html
Plik czysty sam sprawdzalem :*
Zawiera wojne Vision vs Aberratio + Trailer Vision vs Duskiness + Aberratio :)
Enjoy!
Film stworzony przez P. Kalashnikova =]
Warte ściągniecia, świetna jakość filmu ... pierwszy raz widzialem ujęcia różnych battle z oczu członków gildii vision.
Panie Imargam, mozesz mi powiedziec jak sprawdziles film, skoro na http://virusscan.jotti.org/ jest limit do 15MB? ;x
eee...? Ja sprawdzilem swoim programem antywirusowym(etrust antivirus)) i plik czysty jest...
Bongozzpl
08-01-2007, 14:54
Panie Imargam, mozesz mi powiedziec jak sprawdziles film, skoro na http://virusscan.jotti.org/ jest limit do 15MB? ;x
skad wiesz ze sprawdzal na jotti? MOZG MOZG MOZG
@film
Na wypasie co tu duzo gadac, gz.
pelson11
08-01-2007, 15:01
Film jest naprawde pierwsza klasa !! Polecam mimo iż ma 100 mb ~ Świetna Robota :)
Mam 1 pytanie dlaczego Margami was zdradził
*Vjefroon*
08-01-2007, 15:09
Film jest naprawde pierwsza klasa !! Polecam mimo iż ma 100 mb ~ Świetna Robota :)
Mam 1 pytanie dlaczego Margami was zdradził
bo to 2nd owner taifa?
Jeden z najlepszych filmów WMV o Tibi, jakie widziałem... Wielkie CONGZ!!
Mam nadzieje, że dużo osób go ściągnie, film jest tego warty.
Tylko ciekawi mnie jedno? Dlaczego Imargam ubił tajfuna? Ponoć był jego kumplem?
Kto kogo zdradza bym polemizowal... ale co ja tam wiem :F
MagField
08-01-2007, 15:24
A może sprawdził na innym skanerze online gdzie limity są większe pało?nie masz sie już o co czepiać?
Capality
08-01-2007, 16:18
A w jakim programie dotwarza sie WMV??
Anvortis
08-01-2007, 16:24
A w jakim programie dotwarza sie WMV??
W Troll Playerze.
Capality
08-01-2007, 16:37
UP@ FóF DZIENKI ZA OTBOFIEC!!oneoneeleven X(
Kurna jak sie pytam to chyba oznacza że nie wiem, prawda??
Czy może odpowiedziec ktos normalny, w jakim programie odtwarza sie pliki WMV??
Windows Media Player lub inny który odtwarza taki format. Filmik niezły :>.
Muzyka kapitalna, przejścia też.
_Polecam
No No filmik jeden z leprzyc jaki widziałem ale dysponujac taka iloscia fragow i tak zgranymi akcjami mogles zrobic leprza produkcjie ;S
Anvortis
08-01-2007, 17:15
"A jak moge odpalic Tibie i zabijac takie fajne potworki?"
Pfff, 2007 rok, a Ty wyskakujesz z pytaniem na temat odpalania wmv ...gdyby to bylo mov etc to bym jeszcze zrozumial, ale wmv na litosc!!
Wiesz co to jest myszka i 2 krotne klikniecie na ikonke pliku z filmem?
Troll i tyle ......moze nie? WMV jest formatem wymyslonym przez Microsoft wiec wystarczy kliknac 2 krotnie na plik i juz....windows rozpozna swoje .....calkowity argument!.
Jesli nadal uwazasz, ze nie wiedziales to moge odstapic od Trolla i powiedziec "Nabijacz postow"
Skoncze gadac o WMV etc tylko komentujcie filmik :D
If You are alone, You are nothing...
But if Your friends are near, You are powerful...
Az mnie ciary przechodza jak to ogladam.
Swietne fragi, swietna muzyka, po prostu poezja :D
Pokarales Kalah :D
A ja juz mialem sie zabierac za robienie movie z tej wojny ; ( ale widze ze nie ma juz sensu plagiatowac ale jak cos to moj najnowszy filmik jest tutaj: http://video.google.pl/videoplay?docid=-6425925912345129016&q=tibia+mix
;)
Lipton'ek
08-01-2007, 17:58
nice tylko szkoda ze niedales akcji fragów na vision a nie tylko jak wy bijecie;/
ale ogólnie fajnie czekam na 3 czesc i zachecam aby duski tez zrobily jakiegos filma
:D:D:D
^mazurxxx zmien avatar bo mi sie niedobrze robi :]
oczy_po_ojcu
08-01-2007, 18:23
moze ktos to wrzucic na cos innego niz rapid
z gory dzieki
Yreneush
08-01-2007, 19:35
Vision zasługuje na lepsze *****. To wg mnie troche przynudza, choć nie powinno. Mogłeś jakoś wyeksponować fraga na tajfunie, bo zabić 280ms to nie lada wyczyn...
Muzyka zgapiona z Toxic Fire, ale co tam...
Ten film jest... BARDZO DOBRY! Gratuluje fragów i brawa dla Twórcy filmu, zapewne się musiał postarać by to stworzyć. Chciałbym też zobaczyć film z ich (przeciwników Vision) strony, pewnie nie mogliby się pochwalić tyloma fragami co Wy. Jeszcze raz, BRAWA :-)
Bodzio88: No właśnie, ścina się czasami, ale da się go oglądać.
Bodzio88
09-01-2007, 07:52
LOL nie ścina wam ten film?
Susan-Dark
09-01-2007, 14:20
obejrze i dam edita ;p
pozdro zioooooooom
edit:
lolz, tak mi sie filmik tnie jak bym odpalal call of duty 3 na najwyzszych wymaganiach... co jest? -.-
Ursynowski
09-01-2007, 15:17
Filmik kultowy, szczególnie trap Tajfuna. Można prosić tytułu muzyczek z całego filmu?
Pozdrowienia!
kalashnikov
09-01-2007, 15:59
Tytuly utworow sa na koncu filmu. Niektorym sie tnie, niektorym wszystko plynnie chodzi moga byc tego 2 powody albo zly codec, albo z powodu rozdzielczosci w jakiej nagrany jest film. Nagralem go w rozdzialce 1440, 1080, aby pozornie byla lepsza jakosc filmu, a zarazem nie zwiekszylo to wagi filmiku.
Dlatego zmiescilem go w 100 mb z dobra jakoscia (jak na moje), jezeli komus dziala wszystko wporzadku na pewno to dostrzeże.
thX for comments i prosze o jeszcze, co wedlug was bylo do bani, nudne a co bylo dobre.
Signed,
KalaShnikov
Aurelius
09-01-2007, 15:59
nice tylko szkoda ze niedales akcji fragów na vision a nie tylko jak wy bijecie;/
ale ogólnie fajnie czekam na 3 czesc i zachecam aby duski tez zrobily jakiegos filma
:D:D:D
^mazurxxx zmien avatar bo mi sie niedobrze robi :]
Przeviez to filmik o Vision to chyba nie bedzie tam zamieszczal ich smierci....
Zreszta fragi na Vision mozna policzyc na palcach reki :) No ewentualnie u lewej lub prawej nogi :)
Pozdro
-=DanieL=-
09-01-2007, 17:12
Po 1. Za666ista muzyka. Wprowadza w klimat.
Po 2. KIMAT! Zaj666sty klimat!!!
Po 3. Super Fragi! Super akcja! (btw. mógłbyś mi walnąć na rapida filmik w .rec jak siedzi vision w tej odnodze w jaskini i trapuje pokolei przeciwników? To ta scena gdzie piszesz o vision w superlatywach "inteligencja, skill" itp.
Po 4. Bardzo dobra jakość.
Po 5. Brak zbędnych i denerwujących efektów specjalnych.
Po 6. Jeszcze raz klimat! KLIMAAAAAAAAAAAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To jeden z filmów od baaaardzo dawna który mi się naprawde podoba.
Adii Getes
10-01-2007, 00:17
Zazdroszcze wam teamu i zgrania, jak znudzi wam się wojowanie i furora oraz wojowanie z taifunem, zapraszam na Xantera tam wiekszość to br z nimi łatwo idzie ;p z waszymi umiejętnościami walki wystarczą wam 80/90 magi haha xD
Kazumaxer
11-01-2007, 07:40
NIE no niczego sobie filmik ;]
Ładnie Ima postarales sie ;]
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 52 minutes). --.-- dajcie rehosta
Bardzo dobry film Imagram , zabijcie jescze raz Taifuna :)
sallceson
11-01-2007, 22:57
wszystko ladnie film sie ładnie zapowiada ale w 7 minucie siada mi najpierw dzwiek a potem caly film do poczatku :(
ktos cos o tym wie?
ale pierwsze 7 minutek ładne, zwlaszcza open battle :) tylko troche niepotrzebny dlugi przemarsz montury w pewnym momencie, wydaje mi sie ze mialo to byc troszke dopasowane do muzy (ktora swoja droga niezla) ale duzo lepiej by wygladaly krociotkie fragmenty a nie ciagly marsz
a i jestem za Vision bo jako jedyni (obecnie) podjeli walke z taifunem i spolka
i jak dotad bohow mi nie zabrali :)
pozdro
wszystko ladnie film sie ładnie zapowiada ale w 7 minucie siada mi najpierw dzwiek a potem caly film do poczatku :(
ktos cos o tym wie?
ale pierwsze 7 minutek ładne, zwlaszcza open battle :) tylko troche niepotrzebny dlugi przemarsz montury w pewnym momencie, wydaje mi sie ze mialo to byc troszke dopasowane do muzy (ktora swoja droga niezla) ale duzo lepiej by wygladaly krociotkie fragmenty a nie ciagly marsz
a i jestem za Vision bo jako jedyni (obecnie) podjeli walke z taifunem i spolka
i jak dotad bohow mi nie zabrali :)
pozdro
Prawdopodobnie wystąpił jakiś błąd przy pobieraniu pliku i musisz jeszcze raz go pobrać :P Na 100% będzie działał.
Co do filmu - strasznie mi tnie i nie mogę go oglądać ;p
Co do filmu - strasznie mi tnie i nie mogę go oglądać ;p
Ja mam to samo.. Halp blz ;<
Albo kodeki mamy zle? :P Chociaz probowalem na innych i to samo...
sallceson
12-01-2007, 19:19
sciagnąłem 2 raz. cięło sie :)
sciagnalem 3 raz. poszlo idealnie :)
czekam na kolejny film, a materialow do niego jest (i bedzie :D ) duzo :)
powodzenia i publikujcie wiecej fimlmow bo z waszej perspektywy ciekawie wygladaja :)
kalashnikov
14-01-2007, 12:40
Rehosted:
http://www.megaupload.com/?d=XP4SCPZ7
Filmik jako tako nawet niezły, nie pogardze nim :> Szkoda, że filmy o ciekawszych osobach (nie typu Ima~12lat pzdr) są gorszej jakości..
bo to 2nd owner taifa?
oł je joł bo przecie ty jego rl friend elo i o nim joł wszystko zią wiesz, elo!
Czekalem 1h i warto bylo :D Zajebista jakosc, dla mnie najlepszy wmv o Tibi jaki w zyciu widzialem, genialnie dobrana muzyka, idealny klimat, duzo fragów, ciekawe ujecia i w ogole świetne :D :] ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.