Pokaż pełną wersje : Jeśli chcecie płakać ze śmiechu....
Lotarkilla
08-01-2007, 15:58
Drużyna profesjonalnych graczy z Thori wykonuje banshe quest.
Wiele trupów ,masa śmiechu .Co tu dużo mówić , zobaczcie aby sie przekonać.
http://ul2.rapidshare.com/files/10527099/finalroom.rec
OMFG AGAGHAGAHAHAHHAHAAHHUSA UASHUF PWNAGE HAUSFHAUSDFHASUHUA!!!!!!!!1 Co za nooby ;D:D:D:D:D:D:D:D:d WIĘCEJ TAKICH FILMÓW NA FORUM, PLAX!!!!!!!!1 Mi wana laugh! :D
ShadowSSJ2
08-01-2007, 16:18
Nic, tylko rotfl ;'ddd
Fpitolony w sprawe
08-01-2007, 16:19
Tibicam! AAA!
to znaczy tibicam plz :P
alez juz nie trzeba...
Anvortis
08-01-2007, 16:23
Hehe, co ten krecacy zrobil w ogole .......ekipa zgrana nie ma co.
Huehue Idioci:D Po co blokowac malo potworkow?:D Lepiej zlurowac wszystko na siebie i bedzie lepiej:D
Drużyna profesjonalnych graczy z Thori wykonuje banshe quest.
Wiele trupów ,masa śmiechu .Co tu dużo mówić , zobaczcie aby sie przekonać.
http://ul2.rapidshare.com/files/10527099/finalroom.rec
Oscara za rolę drugoplanową otrzymuje... Vother :cup: za zepchniecie Bladiewa na dół...
Andrew [AfR]
08-01-2007, 16:38
Szkoda tylko tego Clao'Dionz. Nie znam go osobiscie, ale wydawalo mi sie, gdy ogladalem ten filmik, ze sie znal na rzeczy i nie robil pierwszy raz tego questu.
A reszta... eh, podpisuje sie pod wiekszoscia tutajszych postow. Masakra. Na poczatku, gdy widzialem teksty typu:"Jak my to zblokujemy?" przed GSami, albo incydent w pokoju Banshee Queen, myslalem, ze po prostu zla komunikacja i wiekszosc z tej ekipy robila to pierwszy raz. No ale final room... pieknie to spieprzyli.
Andrew [AfR]
08-01-2007, 16:38
-double post-
Lotarkilla
08-01-2007, 16:46
Oscara za rolę drugoplanową otrzymuje... Vother :cup: za zepchniecie Bladiewa na dół...
Nie można playera zepchnąć w dół ze schodów.Myśl zanim coś napiszesz.
Bladiew sam zszedl aby zobaczyć co jest na dole ale nie wiedział że nie wejdzie już up.
Pindrales
08-01-2007, 16:46
16:41 Yhasit [72]: K***A MAM GS :dance: :cup:
Lepsze to niz nic :D
Bohy, tower shield i 10k poszlo w pizdziec.
Bladiew sam zszedl aby zobaczyć co jest na dole ale nie wiedział że nie wejdzie już up.
W to, że nie wiedział, że nie ma powrotu, śmiem szczerze wątpić. Joe i ten drugi jakiś ms pisali chyba to z 50 razy. Nie wiem co się stało, że zlazł, ale wyszedł na zajebistego nooba :confused: Kolejnym pro graczem jest ten ek, który kręcił filmik biegał w kółko w final roomie bq i moim zdaniem reszta ekipy może mieć tylko do niego pretensje. Btw. Nawet długo sie trzymał ten Bladiew w środku :)
;)
to sie nazywa PRO thorian players. Ale nie mówie bo tez raz na deep fibuli miałem przypał i padłem. No cóz film... popłakałem sie ze smiechu czytajac tylko "joe~ has left the party", "bladiew has left the party", potem Holzus~ z deep red:cup:.
respekt źąą.
Wiem o tym. Ale jak widac na filmie Bladiew zostaje przesuniety na skos nastepnie znika z ekranu po czym Vother zajmuje jego miejsce w szeregu.
Tak wiec, smiem twierdzic ze Bladiew chcac zrobic mu miejsce przeszedl kratke w dol po tym jak 0,5 sec wczesniej zostal przesuniety. Dlatego piszę, ze go ,,zepchnal".
Smoking Playaz
08-01-2007, 17:31
Wstaw to na tibicams albo cos innego bo rapid jest do bani :D
O witam
Ogółem: miałem racje, że nie chciałem iść na ten quest i teraz żałuję. Chciałem 80 dobić i przestać grać teraz nie wiem czy dobije może jak domek sprzedam. Lotar dając ci ten filmik obdarzyłem cie pewnym zaufaniem i nie sądziłem, że zrobisz afere na forum tibia.pl. Przeżyły 4 osoby, wzięli nawet po części nagród ale chyba ci co przeszli przez TP nie mogą już wrócić do final roomu. Osobiście myślę, że gdyby nie Vothar i to, że Bladiew wpadł przez niego to byłoby lepiej, a najbardziej żałuje, że nie biegłem jak Clao od razu do TP.
Pozdrawiam wszystkich, smiejcie się dalej.
Joe~ bywa i tak. Don't cry over split milk, jak to mówią szwedzi. Kazdy czasami ma jakies momenty słabości [noobowania np.], nie chce Cie usprawiedliwiac od tego wszystkiego bo nie było to super, ale piszę do innych czytających ten forum ,ze de facto takie akcje tez sie zdarzaja nawet u bardzo dobrych graczy, co sie stalo to sie nie odstanie.
Lotartokabanos
08-01-2007, 17:36
lotar wow ale smieszne jestes bossem naprawde jesu bo ty jestes najlepszy i wogole ogladlaem forum o thori i tak mi cie zal ciagle sie rzadzisz wszystko co inni powiedza jest zle bo ty panie mistrzu jestes najlepszy i wogole asslicker dla bloodz wes ta swoja rodzinke kile i idzcie na rat hunt ale i tak pewnie popadacie zal mi cie jesu co w tym smiesznego? ze ludzie sie pogubili ale nie ty bys to sam wziol bo ty jestse przeciez panem najelpszym graczem nosiles SOva i ci stanela parowka a nie sry ty nie amsz ty masz dziure z wloskami zal.pl bladiew sie wallil niechacy i dlatego zreszzta dobrze joe napisal jestes skur.wielem wzietym z chonolulu
Lotartokabanos
08-01-2007, 17:38
btw. Lol Macie cos do yhasita bloczyl dzielnie:/ zal was
powtarzam lotar to stara kurwa lotar jebany jest
1.Nice, 60+ lvle bez PODSTAWOWEJ znajomości J.Angielskiego.
2.
17:38 Clao'Dionz [60]: Cus I have 3 sds
17:38 Clao'Dionz [60]: :)
17:38 Yhasit [72]: z tyloma sdkami
17:38 Yhasit [72]: to mozecie
17:38 Vother [64]: go
17:38 Yhasit [72]: se kurwa
17:38 Yhasit [72]: rat quest
17:38 Yhasit [72]: robic
17:38 Yhasit [72]: ..
euiUEuiEUIEHUIHUeiuaUHEIUE
Co tu mówić... GRATZOR!!
17:47 Bladiew [78]: clao to noob
Nom rly
Valariazz
08-01-2007, 17:51
Eh ten moj stary serverek, normalka... to pobija nawet moj paradox quest ktory byl zenujacy...
-=DanieL=-
08-01-2007, 17:52
ANAHAHAHAHHAHAHAHAHA AAHAHAHAHAHAH~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bonus: Ich rozmowa na Guild Chacie \/
17:38 Vabelico [86]: Ja pierdole!
17:38 Vabelico [86]: Kurwa mac!
17:38 Joe Observator [79]: nie wolno na gore
17:38 Joe Observator [79]: wlazic
17:38 Joe Observator [79]: ;x
17:38 Vabelico [86]: ja jebie..
17:38 Vabelico [86]: gdybym wiedzial ze to sie tak skonczy to nawet bym nie poszedl.
17:38 Yhasit [72]: musisz chyba 10
17:38 Yhasit [72]: k
17:38 Yhasit [72]: zaplacic
17:38 Vabelico [86]: jak?
17:39 Vabelico [86]: nie wiem co tam mowic
17:39 Vabelico [86]: mam
17:40 Vabelico [86]: to jedno mi zostalo
17:40 Vabelico [86]: zyczyc wam Powodzenia..
17:40 Joe Observator [79]: dzieki
17:40 Duren Ethartel [65]: dziekujemy
17:40 Joe Observator [79]: dzieki za pomoc
17:40 Joe Observator [79]: wszelka
17:40 Vabelico [86]: ...
17:40 Vabelico [86]: ;/
17:40 Vabelico [86]: kurwa mac 50k w plecy..
17:43 Vabelico [86]: i jak idzie?
17:43 Vabelico [86]: ??
17:43 Bladiew [78]: BACK
17:43 Bladiew [78]: co wy robicie
17:46 Vabelico [86]: nie robicie questa?
17:47 Joe Observator [79]: NO ZAJEBE MU
17:47 Joe Observator [79]: mam
17:47 Joe Observator [79]: exhaust
17:47 Joe Observator [79]: 45 secund
17:47 Predator of Thoria [72]: bloodz onlin ??
17:47 Duren Ethartel [65]: jebac kurwa bloodz
17:47 Predator of Thoria [72]: ??
17:47 Joe Observator [79]: Omg
17:47 Joe Observator [79]: powiedz cie
17:47 Joe Observator [79]: ze exhausted
17:47 Vabelico [86]: Jak wam idzie?
17:47 Bladiew [78]: aff
17:47 Bladiew [78]: wez
17:47 Bladiew [78]: clao to noob
17:47 Bladiew [78]: ...
17:47 Vabelico [86]: az tak zle?
17:47 Vabelico [86]: to moze poczekamy do jutra
17:47 Joe Observator [79]: nie noob
17:47 Vabelico [86]: i pojdziemy wiekszym teamem?
17:47 Joe Observator [79]: on dobrze gada
17:47 Joe Observator [79]: dzieki niemuy tu jestes
17:47 Joe Observator [79]: znal mapy
17:48 Joe Observator [78]: padlem
17:48 Joe Observator [78]: koniec z tibia
17:48 Joe Observator [78]: dzieki
17:48 Vabelico [86]: aff.. to moj brat sie wpieni..
17:49 Vabelico [86]: poszedlem stracilem 50k i nie moge zrobic questa..
17:49 Vabelico [86]: Aff..
17:49 Yhasit [72]: haha
17:49 Joe Observator [78]: delete chara
17:49 Joe Observator [78]: dzisiaj
17:49 Yhasit [72]: ...
17:49 Joe Observator [78]: papa
Hahaha już można nominować do najlepszej komedii roku 2007! Widać, że generacja hotkey'i bez znajomości chociaż podstawowego angielskiego, nie jest w stanie zrobić czegokolwiek hah. Pozatym ktoś zbyt mocno się związał z Tibią, ktoś sharuje chara z bratem ale co tam :o
Always hunted
08-01-2007, 19:00
Hehehe
nuff more to say
Yhasit92
08-01-2007, 19:25
1. Nie będę mówil po angielsku przy jednym obcokrajowcu
2. Nie wiem czego sie mnie czepiacie robilem swoje mialem odejsc w lewą strone to odszedlem
3. Gdyby nie incydent Bladiewa quest bylby wzorowo wykonany
4. Nie wiem co jest w tym smiesznego kazdy z was byl noobem a nawet jest(lotar) nawet jak jestescie pr0 gejmer to i tak zdazaja wam sie sytuacje noobskie więc zamiast sie smiac byscie napisali w stylu dobrze ze chociaz 4 przezylo etc. a nie sie wysmiewac i czlowieka dolowac + robic afere na cala skale Tibi
5. 4 slowa do Lotara H*j ci w dupe
Tyle na temat pozdrawiam
/Iknow
SkateElement
08-01-2007, 19:28
ktoś chciał nie na rapidzie: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16652
najlepszy ziomus: 19:30 Holzus Rookstayer [67]: mnie inv
xD
początek questu
19:33 Marales [73]: huj wie mam 5 mf
@Joe Observator
czlowieku, spac 4h na dobe, zeby piksele zdobyc w wirtualnej grze, ledwo na oczy patrzec...;)
get a life.
17:49 Joe Observator [78]: delete chara
17:49 Joe Observator [78]: dzisiaj
: P
SkateElement
08-01-2007, 19:53
19:46 Bladiew has left the party.
19:47 Duren Ethartel has left the party.
19:47 Avren has left the party.
19:48 Joe Observator has left the party.
Yhasit na klate chyba 4 banshee, dla i 2 gsy WOW
4osoby uciekły do TP.... :cup:
ten ziom walczył sam do końca xD 19:50 Vother has left the party.
Violetic
08-01-2007, 20:01
A ja tak od siebie apropo banshee questa zarzuce linka do filmiku prezentujacego wykonanie owego questu przez kilka osob z mojej gildii na Danubii.
http://www.youtube.com/watch?v=q9RCPU_6wms
Edit
Jeszcze nie oglądałem rec wczesniej, teraz jestem po wiec moge się wypowiedzieć.
Tak na przyszlosc do calego teamu, warto czasem posluchac osoby ktora ma do podzielenia z wami jakas taktyke przed czyms. Jeden koles tam sie niemało nagimnastykowal zdradzajac ciezko ulozony plan (ktory strikte nie byl zly) jak dzieciakom pokazujac to wszystko na monetach,dwojac sie do tego i trojac, a koniec koncow i tak kazdy mial to wszystko głeboko ;) Główna winną i tak trzeba jednak obarczyc osobe która wbiegła tam pierwsza, i autora filmu który pobiegl za nią przyciagajac do siebie wszystkie potwory niczym stary moher z kubkiem okruszków stado gołebi. Powodzenia next time, i słuchać sie organizatora jezeli sami nie macie lepszego pomyslu :)
Veltaxio
08-01-2007, 20:10
No to ziomki moze za tydzien next podejscie ;[ ?
@up
problem w tym, ze do final romma da sie wejsc tylko raz. ;)
ten kolezka, co monka pobil i nie moze plynac na wysepke:
-niech idzie na IoK przez Ghostland i zaplaci monkowi 10k.
Joe nie bądź zły, ale quest został "wykonany" żałośnie jednak to chyba norma na tym quescie ,bez zgranej ekipy to się nie ma co cudów spodziewać sam wykonywałem go trzy razy.
1. Za pierwszym razem nie zaliczyło mi seala przez co musiałem się wrócić kolega zlurował cały room a sam uciekł na niższy poziom : )
2. Quest prawie udany tylko ze w momencie kiedy jeden członek drużyny przeszedł przez linie śmierci 2 innych kolegów zapomniało zdjąć falloow ; )
3. Quest wykonany perfekcyjnie pod moim przywództwem ( nie chwaląc się ). Wszystko szybko sprawnie po za potknięciem main blokera na 4 wrlach ; ) Nagrody pozbierane no i zaczęło - się czemu by kogoś nie uciąć ? trafiło na kumpla, ponieważ głupi ja stanąłem w obronie kumpla , nie musiałem wracać do miasta przez GL : )
To tutaj zraziłem się do WRLI, sam uważam ten quest za "Mini POI"
aff no cóź... nie moja wina ze wpadłem (popchniety), ale stało się skończyły się ssa, mana i sorc pada...
Mówi sie trudno.
PS. Nie gadajcie takich rzeczy jak nooby że weszłem tam żeby sprawdzić bo myślałem ze można wrocić.. itp.
Zanim cos napiszecie ruszcie głową.
@chlopoki z qesta
Sry ale .... HauheuhahehuUASHUAEHUAHuahsuaheuUAHUEHUAHEUHSDHAW rozjebal mnie ten filmik :D:D:D uehuaheUAHSUHEUHAUAHDSushauehuhasd coz za idioci :D:D:D
Duch Niespokojny
08-01-2007, 21:29
@Bladiew
Fakt, Vother idiotycznie postąpił przepychając cię w na skraj "przepaści", ale skoro już tak się stało powinieneś był stać przy schodach i czekać na odsiecz (która notabene mogła nadejść szybciej, zamiast czekać aż padniesz). Uciekając ściągnąłeś tylko na siebie (i przy okazji na kolegów) więcej potworów, a pojedynczego dragon lorda i banshee czy giant spidera przecież byś wytrzymał.
Gdyby nie to, quest prawdopodobnie poszedłby sprawnie, więc nie ma co wyśmiewać się z "noobów", bo to ten jeden błąd (a w zasadzie dwa) przyczynił się do niepowodzenia.
Tekst roku
21:29 Yhasit [72]: KURWA MAM GS
Ale przejdźmy do rzeczy.
Rzeczywiście, błąd był w tym, że któryś z graczy popchnął Blada a ten pewnie miał laga poszedł na doł.. Zdarza się i współczuje.
Yhasit pewnie troche stresu prawda ? Blokowałeś prawie świetnie ale czy nie za blisko ? Przecież Banshee jechały w sorków.
A i chciałbym powiedzieć.
Lotar, jesteś noobem ?
Nie rozumiem Cię człowieku kolega powierzył Ci filmik z nadzieją, że go nikomu nie pokażesz. Jak mogłes to nmie jest śmieszne chorzy ludzie jesteście ? Wy też padliście nie raz i jeszcze gorzej na ratach itp.
To nie jest śmieszne...
Lotar Ciekawe jakich masz kolegów i czy w ogóle, że masz. Nie rozumiesz, że on Cię obdarzył zaufaniem ? Wierzył Ci, że nikomu to nie dasz ?
Zachowałeś się jak kąmpletny nOOb.
Joe-Graj, na jednym dedzie gra się nie kończy. Jeszcze pewnie nie raz padniesz. To tylko gra, nie poddawaj sie. I nie przejmuj tym Lotarem.
Wszyscy inni z tego zespołu naprawdę wam współczuje.
4. Nie wiem co jest w tym smiesznego kazdy z was byl noobem a nawet jest(lotar) nawet jak jestescie pr0 gejmer to i tak zdazaja wam sie sytuacje noobskie więc zamiast sie smiac byscie napisali w stylu dobrze ze chociaz 4 przezylo etc. a nie sie wysmiewac i czlowieka dolowac + robic afere na cala skale Tibi
Stary w pewien sposób jest to śmieszny filmik i nie trzeba odrazu się dołować. Stary każdy zginął nie raz nie dwa nie dziesięć. To tylko gra. Oczywiście każdy miał noobowskie padnięcia czy sytuacje (nawet ja :]). Jednak takie sytuacja muszą się czasem zdarzyć, gdyż po jakimś czasie będziemy się z nich śmiać. Cała skala tibii?? No raczej na skale polskich tibijczyków myślę bardziej.
To się tyczy też do reszty drużyny, że nie powinniście się przejmować. Zresztą jak przeczytałem wypowiedź jednego zioma, który przed tym questem spał 4,5h i wstał po to, aby ten quest wykonać to się nie dziwie, że ... (tu każdy domyśla się swojej wersji).
No to ziomki moze za tydzien next podejscie ;[ ?
@Offtop: Ima~ nie uważam się sam za jakiegoś super gracza i tak dalej, ale na tym poziomie chyba powinienneś wiedzieć, że Banshee wykonać mozna tylko Raz [ Czyt. tylko raz mozna podejść]. Ja bym się schował pod stolik ^. -
@Topic: Grajcie dalej nie zważając na to co piszą ludzie. Tibia to ma być zabawa, a nie wytykanie komuś błędów [mój offtop up up lekko temu przeczy ?!:P]. Raz sie stało i tyle...
@Lotar: zachowałes sie lekko nie lojalnie. :(
Mazur199
08-01-2007, 22:39
Dwa slowa i jeden znak interpunkcyjny okreslajacy ten film zal.ru
Na banshee queen byl piekny popis noobostwa.. na askarze gdy to robilem 2x 60-65ms na 1 ue kazdy i bylo po klopocie a tu takie problemy
W samym roomie.Uwazam ze byscie to zrobili ale ten gosciu to nie wiem czy tam wlazl przez laga czy myslal ze moze sie wrocic up.Gdyby nie to to mysle ze udaloby sie to zrobic.
LOL a pozniej to chwalenie sie tym gsem.. omfg .. bloker zostaje do samego konca az all shooterzy wyleza a nie ratuje swoje dupsko bo po ta sa chyba blokerzy,moim skromnym zdaniem zeby POMAGALI JAK NAJDLUZEJ SIE DA i blokowali dane potwory.
Moje 3 grosze xd
Mistic_Jin
08-01-2007, 22:47
22:42 Yhasit [72]: KU^^A MAM GS
22:42 Yhasit [72]: KU^^A MAM GS
huhaushuahuashuahuas banda debili xD!
najlepiej jakis typ tam
i see movie i know this quest iam the best hajl me xDDD
nie moge nie moge rotfl on the floor xD
ktoś chciał nie na rapidzie: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16652
Thanks for rehost!
Hehe :D Nie każdemu wychodzi, no cóż...
eloelo520
08-01-2007, 23:09
@chlopoki z qesta
Sry ale .... HauheuhahehuUASHUAEHUAHuahsuaheuUAHUEHUAHEUHSDHAW rozjebal mnie ten filmik :D:D:D uehuaheUAHSUHEUHAUAHDSushauehuhasd coz za idioci :D:D:D
zawsze mnie zastanawia, jak taki brazylijski smiech wyglada w rl
bo wez sie czlowieku w rl zasmiej "hsuadhushaudgasudhauehausgeausega"
:D :D :D genialne spostrzezenie... !:D jestes moim numerem łan.
:cup: :cup: :cup:
najlepiej jakis typ tam
i see movie i know this quest iam the best hajl me xDDD
nie moge nie moge rotfl on the floor xD
pwned:cup:
@autor filmu
mogl troche odciagnac potworki do lewej sciany, w ten sposob basnhee i dle nie ciskaly by w magów, moze bylaby szansa...
SkateElement
09-01-2007, 00:14
Thanks for rehost!
Hehe :D Nie każdemu wychodzi, no cóż...
Po prostu weszedłem na w/w stronę, w filtrach "Quests" poszukałem pierwszego filmu z Banshee Quest.
Morał: WYSTARCZY POSZUKAć!
ps. to nie ja, ten user co uploadnął tamuj
Crazy Onion
09-01-2007, 00:40
@Midarth: gram na thorii od początku nie robiłem pg nigdy
Nie dziwie sie, wlazenie w dupe polowie serwa jest czasochlonne.
trudno nazwać mnie generacją hotkeyi bo nawet kur.. uha nie mialem na hotkeyu a może bym do tp dobiegł
No to rzeczywiscie powod do dumy, nie jestes z generacji hotkeyow za to jestes glabem ktory tego nie uzywa...roxando po prostu.
. Co do sharingu niestety popularny na thorii i nie tylko, próbowalem z tym walczyć ale to walka z wiatrakami. Znajomość angielskiego? W całym teamie tylko Clao nie był PL i nie chciało się każdemu dostosowywać ;)
Taaaa szlachetny joe walczacy z sharingiem...litosci, pol twojej nazwijmy to gildii sharuje...i nie staraj sie nawet nikomu wmowic ze takie retardy w stylu cavalorma graja sami.
Lotarkilla
09-01-2007, 00:42
@Joe twoje żałosne próby wyjscią z sytuacji nic już nie zmienią.
Tłumaczysz sie że byłes niewyspany , a co ma twoje niewyspanie z noobostwem twojego teamu i Ciebie samego.
Próby obrażania mnie pokazują tylko jak prostym 15stolatkiem jesteś.
Yahist blokował prawie świetnie?Z niecierplowością czekam na demon helmet.
Joe myślałeś że sobie nowego przyjaciela znalazłes?
Nie zmieniłem zdania o Tobie dziecko i nigdy nie zmienie.
A teraz możesz dalej próbować sie usprawiedliwiać, ale nic już nie zmienisz.
Przynajmniej jesteś sławny ;)
O witam
1. Żal mi cie Lotar, myślalem po swietach ze cie polubilem
Nie myśl.
3. O 15 team w znacznie zmniejszonym składzie (Vabelico np. ciepnal monka na IoK i nie mógł wejść, Hatorikenzo uciekł) zastanawiał się, czy iść na finala. Osobiście byłem na nie, ale wciągneli mnie tak jak na cały ten poj**any quest.
Więc teraz to ich wina że cie wyciągneli?
4. Zasypiałem prawie przy klawiaturze więc nie bardzo wiedziałem co się dzieje, Clao niby miał plan, ale był jedynym obcokrajowcem w teamie a tam nie wszyscy umieli po angielsku, próbował coś ustalić. Ja bym tam radził założyć wszystkim SSa i sorce by UE 2x rzuciły to by banshee i gsów nie bylo, no ale nie pomyślałem o tym wtedy.
Zalożyc wszystkim ssa?Przecież co drugi nie miał nawet kilku manasów a co dopiero ssa...
5. Vother, przez którego już wcześniej Damer Jakura na wrl padł znów spierniczył sprawe. All wiedzieli, że nie można schodzić,
Bladiew chciał iść o JEDNO W DÓŁ ale Vother go wcześniej popchnął bo przechodził i Bladiew nie zauważył i wpadł
(myślę, że dobrze widać to na filmiku). .
Widać że zszedl w dół.Dlaczego to zrobił ?Nigdy sie nie dowiemy możemy tylko spekulować.
Mówiłem ci to Lotar ale ty ofc chcesz wyśmiać ;) .
Nom
6. Nie wiedzieliśmy co robić i tak mieliśmy zejść zaraz więc niewiele myśląc zeszliśmy.
Oddałes własnie sedno tego questu.
7. Brawa dla Yhasita który moim zdaniem się najlepiej zachowal..
Tak główny kina który niechcacy zlurował na siebie pół roomu a następnie w panice niczym kurczak bez głowy miotał się po roomie oraz podprowadził stworzonka do magów.
Zachował sie najlepiej.
Vother znów spieprzył bo jako bloker stał przy schodach i pięknie wszystko magów bilo. Clao' kapnął się, że kiepsko jest i uciekl w dół..
I dobrze zrobił.
Ja byłem zaspany nie wrzuciłem nawet SSa patrzę mało many biegne w dół. Nie wiedziałem czy uciekać próbowałem się manasować (wiele błędów popełniłem ale to mój 1 raz na banshee).
Czy to ma znaczenie czy to twój pierwszy banshe ?Przecież jak sami mówicie do rooma można wejsc raz.To nie jest kwestia banshe quest tylko zachowania w sytuacji wymagającej więcej sprytu i doświadczenia niż w przypadku zabijania rotwormow.Jesli zachowałes sie tutaj tak jak sie zachowałes każda podobna sytuacja z każdym podobnym potworem na plecach kończyła by sie tak samo.
Ale podoba mi się sposób w jaki padłem (3~sqm na black hp).
No zajebiscie biegłes.Twoje największe osiągniecie w tibiowej karierze.
Sprint do temple.
Lotar dając ci ten filmik obdarzyłem cie pewnym zaufaniem i nie sądziłem, że zrobisz afere na forum tibia.pl. .
Nie robie afery , daje sie użytkownikom tutorial jak nie robić banshe aby obudzić sie w temple.
Pozatym możliwość odpręzenia sie po ciezkim dniu.
Pozdrawiam wszystkich, smiejcie się dalej.
Okej.
Zamiast zejsc odrazu za tym typem co zszedl pierwszy na dol zeby mu pomoc to kazdy stoi i nie wiadomo na co czeka... Druga sprawa reszta popadala przez pana ktory krecil ten film i nizej chyba juz zejsc nie mogl i all zlurowac do gory ;]
Joe Observator [78]: padlem
Joe Observator [78]: koniec z tibia
czlowieku to jest tylko gra. Gra sie dla relaxu a nie po to zeby sie spinac
Offtop:
Czy te filmiki dzialaja z zwiazku z update?
Andrew [AfR]
09-01-2007, 08:46
Offtop:
Czy te filmiki dzialaja z zwiazku z update?
musisz odpalic tibicam z poprzednia wersja klienta (7.9 - podajze - ta, ktora miales przed sciagnieciem wczorajszego klienta).
Dark Lord Markus
09-01-2007, 09:13
pr0 teram hahahaha
oglądałem to już wcześniej ale zajebis** jest xD, niema to jak zgrana ekipa :D
Veltaxio
09-01-2007, 09:22
@Offtop: Ima~ nie uważam się sam za jakiegoś super gracza i tak dalej, ale na tym poziomie chyba powinienneś wiedzieć, że Banshee wykonać mozna tylko Raz [ Czyt. tylko raz mozna podejść]. Ja bym się schował pod stolik ^. -
No wiesz ziomek nie wiem dokladnie jak to jest na tym banshe , ale wedlug mnie jesli ktos padl i nie wszedl w teleport to moze wrocic do rooma no chyba ze tak jak ziomek "KURWA MAM GS" i wszedl w teleport xd a bohy etc :< ?
17k zarobil za cene 60-70 k XDDD
Jesli sie myle to sry jestem noobem , pa , pk ~
Co do tego banshe no to poszukuje osob chetnych na banshe quest ;]
Cariel Da'Rose
09-01-2007, 11:58
Hahahahah widac ze polacy potrafia :) ten Co po Ang gadal caly czas napewno SWE ... jedyny prubowal cos zaplanowac itp ale oni pierdolili po polsku do niego jak total idioci... a w finall roomie zamiast sie trzymac - mage team i pallys to kazdy sobie poprostu biegal... na miejscu tego 60ms ujebal bym tych co przezyli ...
Zarandiel
09-01-2007, 12:04
Do knightów: Wiecie co to exeta res? Bo za bardzo z tego użytku nie zrobiliście... Mogło wyjść gdyby ten co miał na sobie 1 banshee (pikuś) exetnał te 2 banshee Yasitha, albo chociaż tego GS'a. Kolejny błąd... Staliście w kupie, mieliście się rozproszyć, a staliście jak debile jeden obok drugiego i shooterzy dostawali.
Yhasit92
09-01-2007, 13:15
@do ALl napisalem te KURWA MAM GS z capslockiem ... niechodzilo ze sie ciesze ze mam gs tylko ze zdazylem tylko to wziasc. Druga sprawa bloczylem tak jak kazal clao odejsc w lewo < to odszedlem spojzcie na VOTHEra ktory mial isc w > a bloczyl przy schodach wiec pretensjie prosze do kolegi. Zszedlem troche na dol aby looknac co z bladiewem a ze jak podszedlem odrazu ujzalem has left party to zaczelem uciekac na swoja pozycje zreszta sram smiejcie sie o to chodzi NO SMIEJCIE SIE hahahashsauhsausasaisahsaisahsauisaisahsaujsaisahs a MORE PLAX
ja tak patrze na was tych co sie smieja to mi zal niechce mi sie gadac bo mnie to wqrwa ze wzielem tylko gs a i do super bossa 200lvl o stracenie to chodzi ci o te uhy co mi zeszly czy o te nagordy ktorych nie wzielem?
Lotar zalosny jestes.
Lotarkilla
09-01-2007, 14:04
@do ALl napisalem te KURWA MAM GS z capslockiem ... niechodzilo ze sie ciesze ze mam gs tylko ze zdazylem tylko to wziasc. Druga sprawa bloczylem tak jak kazal clao odejsc w lewo < to odszedlem spojzcie na VOTHEra ktory mial isc w > a bloczyl przy schodach wiec pretensjie prosze do kolegi. Zszedlem troche na dol aby looknac co z bladiewem a ze jak podszedlem odrazu ujzalem has left party to zaczelem uciekac na swoja pozycje zreszta sram smiejcie sie o to chodzi NO SMIEJCIE SIE hahahashsauhsausasaisahsaisahsauisaisahsaujsaisahs a MORE PLAX
ja tak patrze na was tych co sie smieja to mi zal niechce mi sie gadac bo mnie to wqrwa ze wzielem tylko gs a i do super bossa 200lvl o stracenie to chodzi ci o te uhy co mi zeszly czy o te nagordy ktorych nie wzielem?
Lotar zalosny jestes.
Po tym poście , po tym camie...widać kto jest żałosny ;)
ps.I niezrównoważony...
Yhasit92
09-01-2007, 14:13
idz szukac pracy
Veltaxio
09-01-2007, 14:20
Jestem tylko malym nubkiem mistrzu ;/
Czy mi sie zdaje czy cos dzis straszna agresja wisi w powietrzu :< ?
Lotarkilla
09-01-2007, 14:22
idz szukac pracy
Kolejny raz twój kilkuletni móżdzek objawił swą aktywność i wykreował text na poziomie przedszkola.Gratulacje.
Po prostu weszedłem na w/w stronę, w filtrach "Quests" poszukałem pierwszego filmu z Banshee Quest.
Morał: WYSTARCZY POSZUKAć!
ps. to nie ja, ten user co uploadnął tamuj
To dziękuję Ci, że podałeś linka, że chciało Ci się :P
Yhasit92
09-01-2007, 14:38
Lotar lol na kazdego gada ze male mozdzki a ty co wielki pan magister znajdz prace i tyle bossie HAHAHAHA zal mi ciebie zachowujesz sie jakbys byl kim komu nie pasuja inne opinie a jego jest najlepsza 20 letni pajac
joe wes bo zaraz nasle na nas bloodz swoich koleszkow lizodup
Lotarkilla
09-01-2007, 14:39
@Lotar: nazywasz wszystkich dziećmi i prostymi 15-latkami bo jesteś 5 lat starszy? To o niczym nie świadczy bo i tak masz łeb takiego 12 ~latka a po tym co robisz i co reprezentujesz widać, że przez te lata niczego się nie nauczyłeś. Jeśli rajcuje cię zdobywanie popularności na forum wszelkimi możliwymi sposobami to cieszę się, że mogłem pomóc. A to, że padłem w takiej sytuacji na tym queście, nie znaczy, że padłbym w każdej innej. Nauczyło mnie to wiele i drugi raz bym tych błędów nie powtórzył, chyba nawet nie będę miał okazji. Moja obrona nic nie zmieni masz rację, ale ty w pierwszym poście nie raczyłeś nic wyjaśnić więc napisałem to co uważałem za słuszne, by ci którzy są zdolni do czegoś więcej niż "sahuahUAUHahu" mieli pełen obraz sytuacji. Czy myślałem, że znalazłem nowego przyjaciela? Ja uważam, że jeśli się kogokolwiek lepiej pozna to można znaleźć w nim coś dobrego, więc chowając dawne urazy gadałem z tobą jak z innymi kumplami i sądziłem, że traktujesz mnie już normalnie. Nie śmiałem nawet przypuszczać, że zrobiłeś to by wdeptać mnie w ziemie jeszcze mocniej niż zwykle.
Ja pokazałem film z waszego nieudanego Banshe quest.To że traktujecie go jako osobistą porażke albo sądzicie że chce dzięki temu camowi ,,zaistnieć" to już nie mój problem.
Daliśćie dupy na całej lini ale podchodzicie do tego w taki sposób że agresja to jedyne uczucie.
Gdybyś ogladał identyczny cam z moim udziałem również byś sie smiał.
Sztuką dla was byłoby smiać sie z tego cama wyciągnać błędy i przejść do codziennośći,ale widać do tego faktycznie trzeba dorosnąć.
Yhasit92
09-01-2007, 14:42
jesli tak to po co odrazu dajesz na tibia.pl smieciu
Joe ci zaufal a ty w kulki lecisz bezrobotny spamer
Lotarkilla
09-01-2007, 14:43
Lotar lol na kazdego gada ze male mozdzki a ty co wielki pan magister znajdz prace i tyle bossie HAHAHAHA zal mi ciebie zachowujesz sie jakbys byl kim komu nie pasuja inne opinie a jego jest najlepsza 20 letni pajac
joe wes bo zaraz nasle na nas bloodz swoich koleszkow lizodup
Z każdym twoim kolejnym postem ja muszę pisać coraz mniej aby cie upokorzyć
Yhasit92
09-01-2007, 14:46
nie mam zamiaru z toba rozmawiac i koncze to i sram na ciebie nie bede pisal z duzej bo nie zaslugujesz panie majster najlepszy wszystkowiedzacy
nie zdziw sie w przyszlosci :)
najemniczeK
09-01-2007, 15:15
Po pierwsze autor filmu zachowal sie lojalnie wobec kolegi bo jako jedyny poszedl zobaczyc co sie z nim dzieje(przypadek sprawil ze akurat w momencie w ktorym schodzil Bladiew padl i resp sie przezucil:()
Ktos mial hyba watpliwosci co do angielszczyzny Joe~ (jeli nie sry)
Position: Tutor
wszystko wyjasnia
Crazy Onion
09-01-2007, 15:17
Po pierwsze autor filmu zachowal sie lojalnie wobec kolegi bo jako jedyny poszedl zobaczyc co sie z nim dzieje(przypadek sprawil ze akurat w momencie w ktorym schodzil Bladiew padl i resp sie przezucil:()
Ktos mial hyba watpliwosci co do angielszczyzny Joe~ (jeli nie sry)
Position: Tutor
wszystko wyjasnia
Chyba naprawde malo widziales w tej grze jesli twierdzisz ze fakt bycia przez kogos tutorem, musi swiadczyc o jego rewelacyjnym poslugiwaniu sie jez. angielskim:baby:
a wy zlapaliscie sie jednego argumentu-bezrobotny.. pozycjecie dzieciaczki zobaczycie jak to jest fajnie jest w polsce skonczyc LO i jakie z tego potem perspektywy, modlcie się aby do waszej pelnoletnosci odsuneli od wladzy PiS , i zeby nastapila jakas poprawa , bo czeka was marny los, skonczycie na ulicy, lotar moze i bezrobotny ale z taka znajomoscia angielskiego i slownictwem, ogładą i obyciem wsord ludzi bije polowe waszego teamu na glowe, jedyny kto tam mial jakies pojecie to clao, ktory mimo usilnych prob wytlumaczenia zostal zignorowany,Bladiew byl piatym kolem u wozu w tym quescie przy final roomie, niecierpliwil sie przeszakdzal w tlumaczzeniu dla obcokrajowca, a jego zesjcie na dol bylo jednym z najwazniejzsych przyczyn niepowodzenia questa,zapanowal ogolny nielad,w tym momencie bylo jak to mowil joe przelozyc quest, chociaz i z takim skladem bylo mozliwe jego wykonanie.Film jako tkaiego smiechu we mnie nie wzbudzil , bo sam wiem jak ja robilem go,naszczescie mialem wyborny team i nam udalo sie zrobic bez wiekzscyh problemow ;) ogolnie zabraklo zgrania, nastepnym razem 2 razy zastanowicie i dokladnie przeanalizujecie co i jak ;)
@Midarth: gram na thorii od początku nie robiłem pg nigdy trudno nazwać mnie generacją hotkeyi bo nawet kur.. uha nie mialem na hotkeyu a może bym do tp dobiegł. Co do sharingu niestety popularny na thorii i nie tylko, próbowalem z tym walczyć ale to walka z wiatrakami. Znajomość angielskiego? W całym teamie tylko Clao nie był PL i nie chciało się każdemu dostosowywać ;)
W całym teamie tylko Clao~ prezentował jakikolwiek poziom, a cała reszta miała go w dupie i tylko czekała jak wg. nich "skończy pierdolić".
<bardzo wielki śmiech> Zabiłeś mnie, jest lekka różnica po między grą/internetem, a życiem ale co tam </bwś>
@Midarth: gram na thorii od początku nie robiłem pg nigdy
Racja, kiedy mój brat miał 55 lvl, ty albo dopiero rooka robiłeś albo 20 lvl miałeś [pierwsze 3 tyg. serwera].
nie mam zamiaru z toba rozmawiac i koncze to i sram na ciebie nie bedepisal z duzej bo nie zaslugujesz panie majster najlepszywszystkowiedzacy
nie zdziw sie w przyszlosci :)
No tak... w przyszłości. Najlepiej idźcie go zabić i zróbcie film to całe forum będzie miało przez tydzień dobry humor.
Drzamich
09-01-2007, 16:47
16:36 Bladiew [78]: wiem jak to sie robi
16:37 Bladiew has left the party.
Ci kolesie pokupowali konta czy co?
Rav Othersider
09-01-2007, 18:12
18:04 Vother [64]: to bylo zato ze z sd mnie waliles
Wymiatają chłopaki, nie ma bata. :)
Ah, ta Thoria...
@Topic
Hehehehehehehehheheehuhheheheheue ( to nie brazylijski wyobraźcie sobie)
@Sosek(sqsek jakos tak)
<lol9mld> Ok. Lotar jest bezrobotny ,hmm twój stary chyba też ,że tak cię to boli xD.
@yhasit92
Wziąleś GS na siebie i dałes GS na sorców więc wyszedleś na + a to 92 to od wieku?? Widać. A twoi rodzice to co lekarze ,że bezrobotny jest gorszy?? Gorszy to jest twój stary jak ciebie tak wychował ...
@Imagram
Nie zrobiłeś Banshee xD nie wierze ,że pytasz o to na forum więc to joke ,grając na Furorce wiem ,że piszesz "Kto idzie zę mna na Banshee Questa" i pól vision leci no i masa 60lvl. A jeżeli nie zrobiłes to widać PG i ostatnio PA zajmują twój czas.
@Eloelo
I to mówi osoba ,która ciągle tak pisze xD
@Lotar
Jak ktoś jescze da Ci taki filmik to wal do mnie !!!
Sorki że to tu pisze ale też bym chciał się pośmiać bo zapowiada sie na niezłą jazde :D Ale jak uruchomić ten film:( Ja niewiem (nieśmijcie się zemnie PLX)
Gdybyś mógł napisz tu albo wyslijcie mi na e-mail jak to zrobić. Mój e-mail to
[email protected]
@Alhan
Wiesz nie koniecznie Imargam chce zrobic banshee na Furorce, bo moze na Thorii gra?:>
@yhasit
To ze Lotar nie ma pracy nie znaczy ze jest gorszy :>, to nie jego wina ze Polska to kraj bez perspektyw po ukonczeniu LO, studiow...
@all team
Ewidentnie zwalil Bald~ nie potrzebnie chcial uciekac, mogl stanac na schodach i czekac na reszte... Yhasit staral sie bloczyc i mu niezle szlo, Vother- zal.ru, ten 3 kina nie wiem jak sie zwal- n/c, Clao i Joe nie mieli za duzo szans... Marales- na banshee z kilkoma sd i 5 mfami <.< zal.ru
Sorki że to tu pisze ale też bym chciał się pośmiać bo zapowiada sie na niezłą jazde :D Ale jak uruchomić ten film:( Ja niewiem (nieśmijcie się zemnie PLX)
Winampem.
@all
dajcie spokoj.
Ajjjj Rayden wydałes Ima ,bo z tego co mi wiadomo to graja np. Yeetro ale czy Ima tez to nie wiem.
to nie jego wina ze Polska to kraj bez perspektyw po ukonczeniu LO, studiow...
Buhahahahah rozjebales mnie tym ^^ myslisz ze wkuwanie na wariata i zaliczanie testow ci cos da? licza sie znajomosci, znajomosc jezyka a jesli znasz same przedmioty to mozesz najwyzej jako nauczyciel robic albo inne tego typu rzeczy. i nie pierdol o tym o czym nie masz pojecia zielonego..
@film
kazdemu sie zdarza, ryje walicie do upadlego ze smiechu a wiekszosc z was ma po 30 lvle -.^
@yhasit
To ze Lotar nie ma pracy nie znaczy ze jest gorszy :>, to nie jego wina ze Polska to kraj bez perspektyw po ukonczeniu LO, studiow...
To, że Joe, Cavalorm mają po 15 lat, nie znaczy, że są gorsi.
EUHAUHA KURWA ALE POLEWKA !! Myslalem ,ze padne ze smiechu.Ci sorcowie to chyba nacpani byli.LoL 1 mial 3 sd drugi 5 manasow,roxor 15 lvl by ich ubil uehaaaha.
19:43 Bladiew [78]: wiem jak to sie robi 19:46 Bladiew has left the party.
euahuha to tez niezle.Jak ten cl~ tlumaczyl to on ,,skonczyl juz gadac?".Bladiew taki pro-gejmer haeuaha.To chyba tekst roku jest.Ale do tego tytulu pretenduje takze :
19:47 Yhasit [72]: KURWA MAM GS
19:47 Yhasit [72]: KURWA MAM GS
Yhasit,chyba jak zobaczyl gs to orgazmu dostal xP A co do samej akcji to sorcowie zamiast walic rozbiegli sie po roomie,ten co kreci za blisko shooterow stanal.Inni nie wiadomo co robili.Proponuje to jako filmik roku :)
Yhasit92
09-01-2007, 20:08
haha orgazmu to moze dostac twoj pies jak mu pale lizesz po 1 juz tlumaczylem imbecylu ze nie cieszylem sie ze mam gs tylko capslock byl i tak wyszlo nie dodalem waznego slowa TYLKo co do lotara nie chodzi mi ze jest gorszy ale inni tez nie sa gorsi ze by ich wysmiewac etc. zreszta na forum o thori widac ktos napisal post o pingowaniu a lotar odrazu ze nie na temat a jak lepiej o alkocholu pisac zal
Buhahahahah rozjebales mnie tym ^^ myslisz ze wkuwanie na wariata i zaliczanie testow ci cos da? licza sie znajomosci, znajomosc jezyka a jesli znasz same przedmioty to mozesz najwyzej jako nauczyciel robic albo inne tego typu rzeczy. i nie pierdol o tym o czym nie masz pojecia zielonego..
przeciez mowie ze po ukonczeniu LO i studiow nie ma szans na dobra prace w Polsce.. A co zlego w byciu nauczycielem? Masz prace i zarabiasz i to sie liczy...
Jak bys mial wybor byc nauczycielem, a byc bezrobotnym co bys wybral?
@Yhatis
Twoja wypowiedzia zaprezentowales bardzo niski poziom..Wiem ,ze mozliwe wyszlo tak jak mowisz,ale poprostu zwalowsko to wyglada.Za kazdym razem ogladam ten fragment,zeby sie posmiac :) Lotar jest nie lojalny,to prawda.Mowilem obiektywnie o graczach.Gz panu votherowi za wypchniecie kumpla lolz.Jedynie holzus z teamu sie dobrze zachowal.Ten m~ nie dosyc ,ze tylko 5 mf mial,to zamiast lac po nagrody biegl frajer.
Pieczka-Saphira
09-01-2007, 20:24
@Jeremi
sciagnij tibicam,rozpakoj na pulpit i sciagnij tam film nastepnie otworz tibie i tibicam i daj enter i wyswietli sie film
@topic
Niema co najlepiej zgrana ekipa banshee questa jaka widzialem gz dla tych panow ;d cu
Veltaxio
09-01-2007, 21:22
Taaa faktycznie szukam ekipy na furorze -.-
<ironia>
Film wymiata =)
HAHhahahaHAHahAH dobre dobre
Nooby zawsze będa mnie rozszmieszac, tamte polskie dzieciaki zamiast raz w zyciu skupic sie i posluchac to spamuja " xD " boshe noooooobps xD
barzo kur*a smieszne
widac ze wiekszosc z was zadnego powaznego questu nie robila
jak sie w takiej sytuacji cos spierd*li do masakra...
barzo kur*a smieszne
widac ze wiekszosc z was zadnego powaznego questu nie robila
jak sie w takiej sytuacji cos spierd*li do masakra...
problem w tym ze ten quest nie jest "poważny"
Kazumaxer
09-01-2007, 22:30
HAHh akcja ladna ale.....jest jedno ale jak widze na tym forum wiele osob nie robilo tego questa i sie wypowiada...Wstajesz 8 rano i czekasz az sie ekipa zbierze potem 2-3 h afk zanim kazdy seala zrobi a pozniej jest final room na ktorym jestes (ZMECZONY,ZASPANY,W*****ONY NA MAXA,I JESZCZE KAZDY ROBI CO CHCE)ale ja mialem ekipe zgrana i w 2 min przeszlismy final rooma ;]
Podsumowujac ::::Team moze i dobry ale mało zgrany:::::Smiechu co nie miara
ale watpie czy kto kolwiek kto tam padl jest mu do smiechu.Kiedys napewno bedzie sie z tego smial ;]
Jak bys mial wybor byc nauczycielem, a byc bezrobotnym co bys wybral?
jesli dla ciebie zawod nauczyciela to jest dobra rzecz to nie ma dyskusji, dla mnie rownie dobrze mozna pracowac na budowie- obie pracy daja super perspektywy na przyszlosc B) wogole to offtopic a co do tematu to nadaje sie do kasacji :s
HAHhahahaHAHahAH dobre dobre
Nooby zawsze będa mnie rozszmieszac, tamte polskie dzieciaki zamiast raz w zyciu skupic sie i posluchac to spamuja " xD " boshe noooooobps xD
a co to ma do noobostwa? przeszkodzili KOMUS poza soba samym robiac tego questa? to sie nazywa newbie albo osoba ze slabym PvM (Player vs. Monster) i tyle a nóbek to moze ty jestes bo przeszkadzasz w sensownej dyskusji jakoby miala tu panowac (?)
@down
odezwal sie 17 knight z serva non pvp B) btw. dawaj swoim "knajtem waloncym z aksa" wez na klate 2 gs i dl i cos tam =)
@2 x down
nie tlumacz sie, widzisz jakie tu sa wypowiedzi nie ma sensu na nic sensownego (xD!)
OMG! xD
Ale przygotowania, najlepsze jak sie lali przed wykonaniem xD
Ale już final room nie skomentuje :D Dał sie ztrapować jak frajer 8o
Najlepszy był ten sorek co padł :baby:
No i co ja niby mialem zrobic. Od poczatku questu Bladiew sie wszedzie pchal np. wrl przyznaje przesunąłem go. Moze chcial pokazac calemu servowi ze umie grac i stal na srodku... Ale tak na marginesie to gdzie mowa o Avrenie i Duren Ethertel... Ja jak wchodzilem to widzialem tylko jak Yhasit ma caly resp na sobie :/ i co mialem robic Uhalem sie. A gdzie Duren..? co to shoter?? ze stoi tam??-,- ja chociaz kratke plus
zeby wszyscy zostali na miejscach shoterzy > to by bylo good. A Joe ,czy Damer padl przez mnie ?? on mial 89 lvl ja 64. I on pozniej do mnie z pretesjami ze nie uhnelem go. Co ja jestem ,ze mam go uhać sam ledwie co sie uhalem
I sry jezeli uwazacie ze to ja :( Dead bladiewa to moja wina ale nie do konca bo on mógl w miescu stac i poza tym skad ja mialem wiedziec ze sie przesunie. Mnie to denerwowalo ,ze quest tak dlugo trwa :/
@alexu
O co ci chodzi czlowieku chcialem wyjasnic to co tam zaszlo a ty mi tu z pizdy strzelasz !!
jesli dla ciebie zawod nauczyciela to jest dobra rzecz to nie ma dyskusji, dla mnie rownie dobrze mozna pracowac na budowie- obie pracy daja super perspektywy na przyszlosc
nie no to widze ze twoje plany na przyszlosc sa bardzo ambitne, na szczescie Ty masz znajomosci w parlamencie i zostaniesz poslem SLD, ktore w nastepnych wyborach poprowadzisz do zwyciestwa , Twoje gadki wywoluja u mnie wieksze politowanie niz nad czlonkami qustu, robisz tu z siebie totalne posmiewisko ,mowiac ze nauczyciel i budowlaniec to to samo , i ze wszsytko zdobywa sie za pomoca znajomosci, studiujac informatyke , nie umiejac liczyc do 10 , zostaniesz glownym redaktorem firmy reklamowej albo programista ? nawet majac za ojca dziekana Ci sie to nie uda, chlopie budowlancami to Polsce moga byc ukraincy tak jak my na zachodzie , wiec jesli zrownujesz sie z imi to brawa dla Ciebie,praca w lesie polegajaca na ciaganiu metrow to tez dla Ciebie wielce przyszlosciowa i rozwijajaca rzecz, wiec tego do nauczyciela ktory napewno cieszy sie duzym szacunkiem powazeniem,posiada duza wiedze , ma stala , coraz lepiej platna prace -nie porownuj.mimo iz uwazam ze zadna praca nie hanbi to Twoje wypowiedzi byly totalnym przegieciem .
i nie pierdol o tym o czym nie masz pojecia zielonego..
zapewne Ty masz.. urywasz sie z choinki i bronisz swoich kolezkow,i napewno masz lvl 30+ bo juz grasz w Tibie 2 tygodnie co pozwolilo Ci na zdobycie przeogromnej wiedzy i doswiadczenia pVM -dzieki misczu za wyjasnienie co to znaczy o juz chcialem wikipedie wlaczac by odnalezx znaczenie tego slowa
@2 x down
nie tlumacz sie, widzisz jakie tu sa wypowiedzi nie ma sensu na nic sensownego (xD!)
bo jedyne co tu jest z sensem to Twoje zalosne wypowiedzi, tak samo twoje jak i Twojego kochanka Votherka.
[QUOTE=Votherq;1187086]
zeby wszyscy zostali na miejscach shoterzy > to by bylo good. A Joe ,czy Damer padl przez mnie ?? on mial 89 lvl ja 64. I on pozniej do mnie z pretesjami ze nie uhnelem go. Co ja jestem ,ze mam go uhać sam ledwie co sie uhalem
QUOTE]
Ej a moze on mial tylko 3 uh? hahahahah
Wszyscy wzieli caly resp na siebie!!
A bylo czysto bo potworki pobiegły za tym typem co wlazl pierwszy!
Dobrze robil tylko ten 60 msorc co byl zwami ladnie solowal w kącie banshe!
NIe wiem czy mozna isc na ten quest jeszcze raz ale mysle ze bedzie lepiej:) ;)
@alexu
O co ci chodzi czlowieku chcialem wyjasnic to co tam zaszlo a ty mi tu z pizdy strzelasz !!
pierwsze czytaj ze zrozumieniem.. gdzie widziales zebym napisal cos w Twoim kierunku ? to mialo charakter zartobliwy ze on usilnie broni Ciebie jak i waszej calej zalosnej reszty, ale skoro juz sie tak bulwersujesz to i Tobie tez moge opowiedziec ze Twoja powyzzsza wypowiedz jest nieco chaotyczna. brak w niej jakiejkolwiek skladnii,skoro juz piszesz , rób to w jakis w miare poprawny sposob , a nie placzesz nad klawiatura lezki kapia Ci na przyciski i ze zloscia w glosie i grymasem na twarzy "gryzac klawiature" piszesz jakies bzdury , usilnie chcac sie wytlumaczyc ze nie tylko Twoja to wina, czyja jest tu wina juz dokladnie zostalo omowione a Twoje zbedne wyjasnienia zostaw swoim nastoletnim friendsom.
i jak juz odpisujesz to rob to w ludzki sposob tworzac nowa opowiedz a nie edytujesz tekst wyzej z mysla ze bede go jeszcze 2 razy ogladal.. na gg tez mi sie nie uzalaj bo z nieznajomymi chlopczykami nie rozmawiam.
Ja jak wchodzilem to widzialem tylko jak Yhasit ma caly resp na sobie :/ i co mialem robic Uhalem sie.
skoro on mial caly resp na sobie to po co sie uhales ? robiles dobra mine do zlej gry chcac dla czystej zasady zuzyc kilka uh ? zeby nie bylo ze na nic sie nie przydales ? skoros taki cwany to bylo wziac na exete cos od Yashita, jak to wspomnial juz kilka pozycji wyzej przedemna ktos madry ;)
Nie rozumiem was. kłucicie się i zwalacie wine na kogo innego. A każdy jest wczymś winny. Propo tego Joe z noobiles sie. Widze ze byles i beziesz do konca nim. Popieram Lotarkile. Vother zrobil blad wtym ze nie uzyl exeta res i odciagnal potworkow od shooterow. ALe najbardziej wtym z noobil sie Yhasit poniewaz wszystko na lurowal. Vother niejest winny, Vother chcial wejsc tam gdzie stali Najci to odsunal Bladiewa a Bladiew pewnie poszedł przypadkowo w dół.
Adii Getes
10-01-2007, 13:59
65 level na red hp stoi przy banshiee i woła.
12:46 Duren Ethartel [65]: sio plz
AHAHHAAH
tutaj next:
12:49 Avren [60]: plx food or mf - na final room bez mfow i fooda, gz!
na koniec...gdy większość już padła temu udalo sie uciec i....
12:54 Yhasit [72]: KURWA MAM GS - O WOW!! Jestes najlepszy AAHAHHA
potem Holzus Rookstayer wychodzi z 20 hp UEHAKUEue
12:54 Joe Observator [78]: padlem
12:54 Joe Observator [78]: koniec z tibia
12:54 Joe Observator [78]: dzieki
No to Thoria straci pro playera uakehae
Daaaawno sie tak nie uśmiałem, banda noobów UEAHEkAUhE
Tekst roku
Ale przejdźmy do rzeczy.
Rzeczywiście, błąd był w tym, że któryś z graczy popchnął Blada a ten pewnie miał laga poszedł na doł.. Zdarza się i współczuje.
Yhasit pewnie troche stresu prawda ? Blokowałeś prawie świetnie ale czy nie za blisko ? Przecież Banshee jechały w sorków.
A i chciałbym powiedzieć.
Lotar, jesteś noobem ?
Nie rozumiem Cię człowieku kolega powierzył Ci filmik z nadzieją, że go nikomu nie pokażesz. Jak mogłes to nmie jest śmieszne chorzy ludzie jesteście ? Wy też padliście nie raz i jeszcze gorzej na ratach itp.
To nie jest śmieszne...
Lotar Ciekawe jakich masz kolegów i czy w ogóle, że masz. Nie rozumiesz, że on Cię obdarzył zaufaniem ? Wierzył Ci, że nikomu to nie dasz ?
Zachowałeś się jak kąmpletny nOOb.
Joe-Graj, na jednym dedzie gra się nie kończy. Jeszcze pewnie nie raz padniesz. To tylko gra, nie poddawaj sie. I nie przejmuj tym Lotarem.
Wszyscy inni z tego zespołu naprawdę wam współczuje.
Chcesz być inteligentny ? Nie wyszło Ci. Czemu? Przeczytaj swój post :)
jeszcze jedno.. to jest ŚMIESZNE !!!! XDDDDDDD
Yhasit92
10-01-2007, 15:13
uirwa POWTARZAM JA PIERDYKAM JESU NOOBY NIE CIESZYLEM SIE ZE MAM GS TYLKO CAPSLOCK BYL WLOCZONY zapomnialem dodac slowa TYLKO omg wescie poczytajcie... zal
Pakeron widac ze jests jakis plebs;/ ja nalurowalem? poszedlem ratowac bladiewa , zszedlem na dol podszedlem pare sqm i Bladiew Has left party no to pobieglem na swoja pozycja ty bys wogole banshe solo wziol mr. 30lvlek
Adi banda noobow? kto ostatnio gadał ze nie ma exhausted hahahahaha na forum o Thori zalfred
nie no to widze ze twoje plany na przyszlosc sa bardzo ambitne, na szczescie Ty masz znajomosci w parlamencie i zostaniesz poslem SLD, ktore w nastepnych wyborach poprowadzisz do zwyciestwa , Twoje gadki wywoluja u mnie wieksze politowanie niz nad czlonkami qustu, robisz tu z siebie totalne posmiewisko ,mowiac ze nauczyciel i budowlaniec to to samo , i ze wszsytko zdobywa sie za pomoca znajomosci, studiujac informatyke , nie umiejac liczyc do 10 , zostaniesz glownym redaktorem firmy reklamowej albo programista ? nawet majac za ojca dziekana Ci sie to nie uda, chlopie budowlancami to Polsce moga byc ukraincy tak jak my na zachodzie , wiec jesli zrownujesz sie z imi to brawa dla Ciebie,praca w lesie polegajaca na ciaganiu metrow to tez dla Ciebie wielce przyszlosciowa i rozwijajaca rzecz, wiec tego do nauczyciela ktory napewno cieszy sie duzym szacunkiem powazeniem,posiada duza wiedze , ma stala , coraz lepiej platna prace -nie porownuj.mimo iz uwazam ze zadna praca nie hanbi to Twoje wypowiedzi byly totalnym przegieciem .
zapewne Ty masz.. urywasz sie z choinki i bronisz swoich kolezkow,i napewno masz lvl 30+ bo juz grasz w Tibie 2 tygodnie co pozwolilo Ci na zdobycie przeogromnej wiedzy i doswiadczenia pVM -dzieki misczu za wyjasnienie co to znaczy o juz chcialem wikipedie wlaczac by odnalezx znaczenie tego slowa
bo jedyne co tu jest z sensem to Twoje zalosne wypowiedzi, tak samo twoje jak i Twojego kochanka Votherka.
1. mam w dupie sld bo to partia idiotow
2. nie gram w tibie?
3. ja bronie moich kolezkow? ja bronie prawdy imbecylu
4. a budowlaniec to nawet w dobrym przypadku moze zarobic pare razy wiecej niz nauczyciel wiec morda panie wszystkowiedzacy
5. jakbym mial znajomosci w parlamencie to bym poprosil zebys nie mial ip normalnego tylko flet-tego-roku-no-ip.org
to tyle? ;)
@down
poszedl raport za nick na tibi ;d
Vother, you are my mastah!! filmik 10/10, jest sie z czego pośmiać:D :D :D
Rycerzyk11
10-01-2007, 15:39
tak moja wina sorka Vother pojebaly mi sie kompletnie nicki ale widze ze czuwacie zebym tylko popelnil blad jeszcze raz sorka Vother....a co do Avrena nie bede juz komentowal jego zachowania jak mozna byc takim lekko myslnym chyba bylo mowione zeby magowie przyszli pomoc a ten poszedl ale coz widocznie mozna
Yhasit92
10-01-2007, 15:44
Duren to Avren przeszedl przez te kratki i 2 warlocki sie zrespily :D Lolz xD
Nie czytac kto nie sciagnal \/
AHAHHAAH
tutaj next:
Opowiedz mi reszte filmu bo juz nie mam po co sciagac.
Co za down.. kazdy se ogladnie ale niee, gdzie? On musi wszystko opisac..
Co za palant.
Hahaha filmik own3d, nawet mu się pewnie nie zwróciło za runy które wydał na seale :D
Ten temat przerodził się w fale wzajemnych oskarżeń wyzwisk oraz miejsce gdzie dzisiejsza młodzież może popisać się znajomością poprawnej polszczyzny oraz łaciny.
@Joe
Jeśli chodzi o wyzwiska w sprawie bezrobocia Lotara nie powinno to być obiektem waszych oskarżeń obelg wyzwisk. To że ktoś jest bezrobotny nie oznacza odrazu tego że jest cymbałem, ale sam uważam, że jeśli ktoś naprawdę chce poszukać pracy to ją znajdzie. Kontakty się przydają, ale zmieniło się myślenie polaków kiedyś kiedy Polacy wyjeżdżali za chlebem to teraz wyjeżdżają za fortuną. Przecież pracodawca nie da odrazu 3 tys zł pensji komuś kogo nie zna i nie jest przekonany o jego kwalifikacjach.
@Yhasit
Twój język zostawia wiele do życzenia, nie jestem polonistą, ale razi mnie jeśli ktoś obnosi się ze swoją znajomością łaciny ! Co w tym takie "cool" ? mi nie zaimponujesz tak jak pewnie reszcie dojrzalszym użytkownikom tego forum.
Nie można napisać tego w sposób kulturalny ?
@Bladiew
Moge spekulować do tego jak to było, ale z twojego przekazu wiem że nie nosisz ze sobą SSA co jest dużym błędem na tym lvlu tak byś pewnie wytrzymał dużo dłużej a reszta może by wykonała quest.
@Lotar
Ciebie bym prosił również o edytowanie postów ponieważ bezsensownie nabijasz posty szczególnie na Hot news. Przypomina to trochę zachowanie trolla, może nie jestem moderatorem, ale nie lubię gdy czytam 2 - 3 posty tego samego użytkownika gdy można było po prostu zeedytować poprzedni.
@Quest
Quest zaczął się fatalnie i skończył się tak samo. Każdy jest w pewnym stopniu winny. Na tym quescie każdy ma swoje miejsce, jeśli ktoś systematycznie pokazuje, że nie jest w stanie spełnić powierzonego mu zadania to nie ma się co dziwić, że quest ma taki finish a nie inny.
Może warto było poprosić kogoś doświadczanego zapłacić mu trochę w zamian za pomoc, nie wszystkie hlvle mają ukończony banshee quest.
Yhasit92
10-01-2007, 17:48
niechec nikogo zainponowac zreszta nie przeklinam z 3-4 slowka napisalem bo bylem ostro wkurzony . Nie bede pisal ą,ę,ż bo niechce mi sie to ze tak nie pisze nie znaczy ze jestem slabszy czy cos
@Yahsit
Problem polega nie tylko na stylizacji twojego języka na "gwarę", dotyczy on również tego jak budujesz zdania. Piszesz w sposób chaotyczny to zlepek słów którego znaczenia trzeba się czasami domyślać. Po za tym to jedyna twoja wypowiedź w tym temacie, która nie została poddana stylizacji językowej na "gangsta styl"
Co do polskich znaków, jestem przyzwyczajony do pisania bez nich, ale jesteśmy na polskim forum.
"To wszystko zioom"
No to teraz ten Clao~ juz wie, co to znaczy PL...
Yhasit92
10-01-2007, 18:07
No ok ale pisze na szybkiego i co mi do glowy przyjdzie ale i tak chyba kazdy sie lapie o co mi chodzi
Zioom
A i do wszystkich nie ja nie nazwalbym nas noobami tylko newbie albo amatorami :]
Ps. jakos nie widze idiotycznych , o niczym swiadczacych postow HAISHSAISAHSASAAUAHUASHSAUSAH
Bez angielskiego ani rusz ze tak powiem.
Glowe na karku to mial Joe i ten 60 ms ( nie polak) ktory dobrze zrobil ze uciekl. btw Jak wy wrl zabiliscie :)
AHAHHAAH
tutaj next:
Odezwał się wielki gracz. "Dajcie mi 60 ms to wygram wam wojnę". 8o 8o "Na uhy nie ma exhaused" :confused: :confused: :UEKHAUE żal mi cię gnoju. A gdy całe forum pokazało ci gdzie twoje miejsce, przestałeś się udzielać :) W ogóle masz się za niewiadomo kogo. Śmiejesz się z ich bq, chłopaki byli w stresie, i ten wypadek z Bladiewem... a sam pierdolisz takie farmazony, że aż szkoda czytać. Ale przecież ty nigdy nie padłeś jak noob, baaaa pewnie w ogóle nigdy nie padłeś. :cup:
Wielki Mancyz
11-01-2007, 09:14
omg pare osob ktore poszly na tego questa znam z rl... szkoda ze im sie nieudalo... jezeli chodzi o glupie dedy to ja sie niebede nabijal bo padlem jak lamer na behemocie ( filmik dawalem tu nawet na forum :D:D )
Taaa faktycznie szukam ekipy na furorze -.-
<ironia>
Film wymiata =)
ale mysle ze nie pogardzilbys jesli by sie ktos taki znalazl...nie bral aola XD dal party i zaplacil za wyczyszczenie i najlepiej jeszcze zeby chcial sobie zrobic screena z itemami to nie trzeba by bylo tepic swojego axe <rotfl>
No no trzeba przyznać quest im sie udał (lol). Chyba tylko jeden koles znal sie na rzeczy. Niektóre teksty były niezłe ale to ich wykonanie i zgranie zespołowe przejdzie do legendy :D
Konieczko
11-01-2007, 20:01
omg... przeciez to nie jest smieszne tylko straszne ... ale takich noobow zawsze lubilem... Tibia bez noobow nie bylaby do bani ... :D
Tom The Tanner
11-01-2007, 20:11
A może by ktoś chociaż powiedział pod jaką Tibię? 7.9? Mam nowe TibiCam, ale nadal nic...
zgraj sobie nowe .mda i podmien z obecnym:
http://www.MegaShare.com/93956
Ziveroxise
11-01-2007, 20:21
KURWA S*******AJCIE DZIECI >>:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: WY
Ziveroxise
11-01-2007, 20:22
I Znowu Ta Pizda Ximon!
Chcecie zobaczyć jakim noobem jest Ziveroxise??http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=110790
omg... przeciez to nie jest smieszne tylko straszne ... ale takich noobow zawsze lubilem... Tibia bez noobow nie bylaby do bani ... :D
Na 21 lvlu to akurat najwięcej wiesz o Tibi. Zobaczymy po Twoim bq kto się będzie śmiał :p
PauluSka
12-01-2007, 15:51
hahahaha xD! jesteście świetni mówił wam to ktoś? xD
Najlepszy quest i jego team .
To juz mogli na krzycha zrobić ale nie ma to jak zostawić swój team i iść do TP,
Ten najt tez mądry zamiast isć gdzieś na prawo bardziej albo bardziej w dół to stał i HELP .... Ten koleś w zielonym outficie lurną co nie co na tego najta a ogólnie Jak my to blokniemy ?
NA securze jak robiłem Orzeł wpadł rach ciach ciach z sd i visa i room pusty .
Yhasit92
12-01-2007, 22:12
@Harpel
powtarzam poraz kolejny robilem to co mialem robic co kazal mi Clao dionz
mialem isc w lewo to poszedlem w lewo < a HELP napisalem bo dostalem trapa od potworow:/
Rozumiem byłes najtem oni mieli mało hp i mana w ciągu 2 sek im spadła i dbali sami o siebie , chociaż dobrze że zjebałeś bo też byś padł. (uhniesz się za 500hp+ a oni się napiją many za 150 max)
Sry własnie nie obczaiłem ze ten koleś wam tak kazał ale nie wiedział ze monstery chodzą po mapie a nie stoją.
Za czasów secury przed hackiem Orzeł + jego kolega jakiś najt nie pamiętam zrobili nam room za 1bp manasów + 5k na moje się opłacało im bo szło z 20+ osób. A temu najtowi nawet bp uh nie poszedł.
King Mati
13-01-2007, 02:51
Zajebisty filmik dawno takiego nie wdzialem.
Zjebal ten knight co wszedl pierwszy i nie poczebnie polazl na dul tylko tylko mogl zostac przy kratach
Yhasit92
13-01-2007, 09:03
@ King
widac ze jestes egoista czlowieku to tylko gra :/ a ja poszedlem sprwadzic co z moim kumplem ktory niechacy wpadl do final rooma
13:29 Yhasit [72]: SIO
13:29 Yhasit [72]: PLAX
No, tutaj zwracam sie do tego pana..
Gdybys szedl ze mna na tego questa, i napisal takie cos, jak dobrze pamietam napisales tam z kilka razy cos podobnego, to wyjebalbym Cie z questa, a jesli dalej bys szedl za nami, i zrobil questa bym Cie ******.
Po prostu, zal.noob.br.
-.-'
Nigdy wiecej takich filmow, po prostu, ehh.. szkoda gadac
Yhasit92
13-01-2007, 16:04
noob to siebie nazwij pisalem sio bo co uha mam marnowac? jak wole dac mf dla druida i on mnie siownie:/ zreszta nie bylo potworow tylko stalismy wiec noob mow do siebie mr.zal
Nigdy wiecej takich filmow, po prostu, ehh.. szkoda gadac
NIeeeeeeeee! Niech będzie więcej tego typu filmów :D Jest się z czego pośmiać XD
Pawciooo
13-01-2007, 17:05
@Harpel
powtarzam poraz kolejny robilem to co mialem robic co kazal mi Clao dionz
mialem isc w lewo to poszedlem w lewo < a HELP napisalem bo dostalem trapa od potworow:/
Jezeli chodzenie w dół prawo, w dól, w lewo, w góre, w lewo i ściągnięcie całego respa i bycie tak blisko schodków nazywasz Tym co ci Clao kazał to nie znasz angielskiego
Yhasit92
13-01-2007, 18:11
hahaha jaki debil zal mi Cie chlopcze clao pokazywal nam na gp gdzie mamy stac mialem stac w lewo <<<<<<<<<<<<<<<<<< az sie wkurzam jak patrze jak na mnie chrzanicie zal mozebyscie lookneli co VOTHER robi? gdzie stoi? przy schodach:/ a mial odejsc w prawo>>>>>>>>>>> wiec synu nie gadaj glupot poszedlem sprwadzic co z bladiewiem szczylu
eeee mam do wszystkich pytanie poza tym co krecil film za ile kupiliście chary? Jak już kupujecie to zrobcie sobie jakis mniej hardcore quest :P np. rat ~ nie zapomnijcie wziac sd o ile wiecie co to jest :D
Krzaq Ziomal
13-01-2007, 21:29
@autor
Osobiście uważam że jesteś ciota i tyle...pamiętam jak jeszcze grałem na Thorii i wy też graliście (~~killas) na pożegnanie z serverem zrobiliście film WMV..(nie powiem ładny był) lecz napis końcowy mnie 'rozpierdolił' to idzie tak:"Killas leaved Thoria" i jakoś userzy na forum nie śmiali się z twojej wspaniałej znajomości języka obcego. A teraz dajesz jakiś filmik z nieudanego BQ i chcesz żeby się z niego śmiali i wyzywali ekipe od noobów chociaż 75% z nich nigdy w życiu nie osiągnęła lvla numer 50.
Lucky_Luke
13-01-2007, 22:43
@autor
Osobiście uważam że jesteś ciota i tyle...pamiętam jak jeszcze grałem na Thorii i wy też graliście (~~killas) na pożegnanie z serverem zrobiliście film WMV..(nie powiem ładny był) lecz napis końcowy mnie 'rozpierdolił' to idzie tak:"Killas leaved Thoria" i jakoś userzy na forum nie śmiali się z twojej wspaniałej znajomości języka obcego. A teraz dajesz jakiś filmik z nieudanego BQ i chcesz żeby się z niego śmiali i wyzywali ekipe od noobów chociaż 75% z nich nigdy w życiu nie osiągnęła lvla numer 50.
Ja pamietam Lotara jeszcze z nebuli. Mial nick Bigmastakilla. W zyciu nikogo nie zabil wiec przekrecalem go na Bigpignotkilla. Wciagniety do "Trapped Under Ice" bedac jej czlonkiem okazal sie... czlonkiem. Wielka glowa, najlepszy pro gamer, etc. Pozniej jak Phyrexian nam wypowiedzialo wojne poznalismy prawdziwe oblicze tchorza. Jedyny ktory zaplacil swe (po jednym dniu wojny) to BIGPIGANOTKILLA Zaplacil 100k (47EK) po czym przeszedl na Thorie. Wycenili go na sto ka bo walczyl owszem ale na forum :).
@Topic
Banshee quest rox. Ogolnie ten najcisz powinien oproznic te dwie skrzynie przy tp zawsze to 10k i boh. Ale widac ze sam Gs go cieszyl wiec skoro on jest zadowolony to czemu wy sie smiejecie?
Yhasit92
13-01-2007, 22:52
@Razones
szczerze mowiac u nas w gildi kazdy robil sam od 1 lvl chara i nikt nie sharuje a ten ban u jednego z czlonkwo za sharing to mozna powiedziec za "sylwestrową zabawę z alko(h czy ch?)olem.
Pozdrawiam
Olorion.
13-01-2007, 23:03
lmfao
22:00 Vabelico [86]: aff.. to moj brat sie wpieni..
22:00 Vabelico [86]: poszedlem stracilem 50k i nie moge zrobic questa..
22:00 Vabelico [86]: Aff..
22:00 Yhasit [72]: haha
22:00 Joe Observator [78]: delete chara
22:00 Joe Observator [78]: dzisiaj
@Razones
szczerze mowiac u nas w gildi kazdy robil sam od 1 lvl chara i nikt nie sharuje a ten ban u jednego z czlonkwo za sharing to mozna powiedziec za "sylwestrową zabawę z alko(h czy ch?)olem.
Pozdrawiam
Racja, ktoś wspominał, że Cavalorm sharuje, choć pewni nawet słowa z nim nie zamienił. Znam go dobrze. I musze przyznać, że mimo to qtas to nie sharuje 8o A ten ban był wynikiem <hmmm> tego że poszedł spać, a potem napisał głupkowatego posta, ale gdy przeczytał go drugi raz, już nie mógł go zedytować niestety.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.