Pokaż pełną wersje : Z życia Arthur-Mystic Archera
Artur1Archer
08-01-2007, 17:22
Witam. W tym temacie ja czyli Arthur-Mystic Archer :lucznik: bedę umieszczał screeny z awansów, huntów etc. Zachęcam do komentowania. Pozdrawiam:)
Nie ma tu czego komentować.
Ale co komentować?
Nie widzę tu żadnych zdjęć!!
Artur1Archer
08-01-2007, 17:31
http://img228.imageshack.us/img228/9935/first1step4.jpg
Artur1Archer
08-01-2007, 17:36
41lvl :)
http://img442.imageshack.us/img442/7586/41sr3.jpg
42lvl :)
http://img442.imageshack.us/img442/6079/42lvljv7.jpg
Artur1Archer
08-01-2007, 17:41
43lvl :)
http://img174.imageshack.us/img174/344/43lvlra2.jpg
15mlvl
http://img442.imageshack.us/img442/1809/15mlvlts0.jpg
A teraz zapraszam do komentowania. Jeżeli bede mial nowe screeny od razu wrzuce :) :lucznik:
*AdRiAnO*
08-01-2007, 17:49
Gratuluje awansów. Screeny sa ładne. Trzymaj tak dalej a wierze że to forum bedzie super. Pozdrawiam mojego byłego lidera. :D
Phenamin
08-01-2007, 17:55
nono ładne awansy i eq;]
grudzien
08-01-2007, 17:58
Ładne eq masz jak na taki lvl ;]
Pan Goner
08-01-2007, 18:02
albo mi sie wydaje albo widzialem ta postac na allegro,te same eq,te same skille :o) ty ja sprzedajesz czy kupiles ? chyba ze sie pomylilem :)
Artur1Archer
08-01-2007, 18:08
albo mi sie wydaje albo widzialem ta postac na allegro,te same eq,te same skille :o) ty ja sprzedajesz czy kupiles ? chyba ze sie pomylilem :)
To jest napewno pomyłka! Absolutnie ta postać ani razu nie była wystawiana na allegro! To jest moja własna postać i wiele się natrudziłem żeby mieć takie skille i eq!
Artur1Archer
08-01-2007, 19:20
Paradox Done :) bardzo stary screen:D
http://img300.imageshack.us/img300/261/paradoxcr3.jpg
Shanderwoo
08-01-2007, 20:05
Nom fakt stary ss jak swiat jeszcze po letnim update [39]
+ masz 39 lv a teraz 43 przynajmniej w podpisie to nie wiem czy taki stary
To jest moja własna postać i wiele się natrudziłem żeby mieć takie skille i eq!
Powiedz mi jedno jaki jest sens na 40 lvlu nosic g-legs, aol, hota??? i to w dodatku palkiem! Widać, że w tibie dużo nie grałeś, każdy newb kupuje sobie odrazu najlepsze eq(bo to przeceiz najwazniejsze!) Już lepiej bys soie kupil bolty i hmm a nie wastować sporo kasy na bezuzyteczne pixele:o
Szkoda, ze nie masz wiecej ss np. z 20lvla czy cos w tym stylu:confused:
Odrazu widac ze kupil ta postac... kto normalny nosi na takim lvlu takie eq i aola ?... i to jeszcze palkiem gdzie eq nosi sie tylko dla szpanu bo i tak za duzy blok niepocisnie bez tarczy ,,,, lipne screeny nic fajnego 4 lvle i jeden quest oplacalo sie temat robic? nab plx
Artur1Archer
08-01-2007, 21:49
Powiedz mi jedno jaki jest sens na 40 lvlu nosic g-legs, aol, hota??? i to w dodatku palkiem! Widać, że w tibie dużo nie grałeś, każdy newb kupuje sobie odrazu najlepsze eq(bo to przeceiz najwazniejsze!) Już lepiej bys soie kupil bolty i hmm a nie wastować sporo kasy na bezuzyteczne pixele:o
Szkoda, ze nie masz wiecej ss np. z 20lvla czy cos w tym stylu:confused:
Tak sie składa że większość tego eq jest z mojej drugiej postaci. Z boltami nie mam problemu, ponieważ brat dostarcza mi je w dużych ilościach za free.
Artur1Archer
08-01-2007, 21:56
Odrazu widac ze kupil ta postac... kto normalny nosi na takim lvlu takie eq i aola ?... i to jeszcze palkiem gdzie eq nosi sie tylko dla szpanu bo i tak za duzy blok niepocisnie bez tarczy ,,,, lipne screeny nic fajnego 4 lvle i jeden quest oplacalo sie temat robic? nab plx
Ta postać nie jest kupiona a jak zazdrościsz eq to już nie moja sprawa! Po pierwsze mam drugą postać. Po drugie temat dopiero zacząłem rozwijać jak ci coś nie pasuje poprostu tu nie zagladaj!
takie eq na taki lv ... no no nie będe tego komentować do końca >.< .
Artur1Archer
08-01-2007, 22:03
takie eq na taki lv ... no no nie będe tego komentować do końca >.< .
A znasz lvl mojej drugiej postaci??
Murtagh-Girion
08-01-2007, 22:21
Widać pare noobków weszło na forum i chciało zaszpanować, że się niby znają na Tibii a tu lipa... Żal i tyle... Ta postać jest w 100% jego a jak ktoś nie wierzy to ma pecha że nie ma psa i kumpli szuka... A zazdrościcie takiego eq to się chociaż nie udzielajcie... Ciekawy jestem który z was takie też ma... Przemilczcie to... Pozdro for Alagaesia and Dragon Slayers...
No najlepiej by bylo gdybys dal jakiegos ss z 2 postaci wtedy wszyscy by czesciowo zmienili zdanie ale to i tak nie zmienia faktu ze taki eq nie jest ci potrzebny :) najlepiej se kup p set i bohy i bedzie good:)
No i gz lvl i qesta
Artur1Archer
08-01-2007, 22:28
No najlepiej by bylo gdybys dal jakiegos ss z 2 postaci wtedy wszyscy by czesciowo zmienili zdanie ale to i tak nie zmienia faktu ze taki eq nie jest ci potrzebny :) najlepiej se kup p set i bohy i bedzie good:)
No i gz lvl i qesta
Druga postać jest narazie na emeryturze ;] a eq poprostu jest z niej przelożone bo po co mialem kupowac nowe na tą postać. DziękiB)
A znasz lvl mojej drugiej postaci??
nie, ale z checia poznam . =]
Lord Evad
08-01-2007, 22:40
Artur1Archer@
No ale jak jest na emeryturze to ss'a mozesz wrzucic...
zal.br
Malitian
08-01-2007, 22:41
Ten przynajmniej umial zalozyc konto na allegro i z niego skorzystac ;) Co do ss'ow to troche nudne,jezeli miales ochote zalozyc temat to bylo nazbierac troche wiecej matterialow to moze nie wyszlo bo ty co wyszlo :)
Artur1Archer
08-01-2007, 22:48
Ten przynajmniej umial zalozyc konto na allegro i z niego skorzystac ;) Co do ss'ow to troche nudne,jezeli miales ochote zalozyc temat to bylo nazbierac troche wiecej matterialow to moze nie wyszlo bo ty co wyszlo :)
Powiem poraz trzeci ta postać nie jest kupiona ;] i zgadzam sie z Tobą w pełni mogłem zebrać troche więcej materiału może byłoby inaczej. :) Postaram się uzupełnić braki i poprawić wszystkie niedoskonałosci.
Myślę że postac jest poprostu kupiona na allegro. Kto by mial g set'a i hote na takim lv'u?? Nie wspominając jush o aolu i bohach.:baby:
Postać jest ogólnie dobra skille mglv i cala reszta ale sam jej wlaściciel chyba niee..:confused:
Artur1Archer
09-01-2007, 06:32
Myślę że postac jest poprostu kupiona na allegro. Kto by mial g set'a i hote na takim lv'u?? Nie wspominając jush o aolu i bohach.:baby:
Postać jest ogólnie dobra skille mglv i cala reszta ale sam jej wlaściciel chyba niee..:confused:
Jak już wyżej wspomniałem druga postać jest narazie na emeryturze ;] a eq poprostu jest z niej przelożone bo po co mialem kupować nowe na tą postać. Dzięki
XudiBakFree
09-01-2007, 07:27
Użalacie sie dlatego że mu zazdrościcie. Powiedzcie mi nawbie, który z was ma takie eq?.. Jakbscie mieli takie eq i staty to byscie sie nie użalali np: "Postać kupiona na allegro!!". Chłopak sie stara, zrobil postać sam(mam nadzieje, ale wydaje sie wiarygodny).. Powtarzal ze ma 2 chara.. Obchodzi was to jakiego ma chara? Moze nie chce podać nicka bo ma powody a pozatym nie jest w jego obowiązku(jak to we wlasnym temacie) podawac nicki innych charów.. ;) Napisałem sie, zycze powodzenia w rozkręcaniu tematu.. I zeby bylo wiecej screenów niz kłutni.. Ogólnie to elo:evul:
Edit:
Acha, jeszcze jedno.. Osobiście grałem na harmonii i go nie raz widzialem.. Wiec nie strzelajcie mi tutaj glupot ze ten char pochodzi z allegro. Bywaj!
Artur1Archer
09-01-2007, 07:42
XudiBakFree dzięki za uznanie! Powiem tak masz w 100% rację. Napewno bedzie tu więcej screenów ;] Pozdrawiam!:)
XudiBakFree
09-01-2007, 07:48
XudiBakFree dzięki za uznanie! Powiem tak masz w 100% rację. Napewno bedzie tu więcej screenów ;] Pozdrawiam!:)
A no spoko, wbijam czasem na harmonia.. Pisz do mnie czasem, hehe.
Ps:
Dudus,
Pokrziwa,
Mala Terroryskta.
ehh i co tu komentować 4 ssy? i same kłótnie....
Malitian
09-01-2007, 11:56
Użalacie sie dlatego że mu zazdrościcie. Powiedzcie mi nawbie, który z was ma takie eq?.. Jakbscie mieli takie eq i staty to byscie sie nie użalali np: "Postać kupiona na allegro!!". Chłopak sie stara, zrobil postać sam(mam nadzieje, ale wydaje sie wiarygodny).. Powtarzal ze ma 2 chara.. Obchodzi was to jakiego ma chara? Moze nie chce podać nicka bo ma powody a pozatym nie jest w jego obowiązku(jak to we wlasnym temacie) podawac nicki innych charów.. ;) Napisałem sie, zycze powodzenia w rozkręcaniu tematu.. I zeby bylo wiecej screenów niz kłutni.. Ogólnie to elo:evul:
Edit:
Acha, jeszcze jedno.. Osobiście grałem na harmonii i go nie raz widzialem.. Wiec nie strzelajcie mi tutaj glupot ze ten char pochodzi z allegro. Bywaj!
Z kad ta pewnosc ze nikt z tych osob ktore tu sie wypowiedzialy nie mial nigdy takich itemow?
Ps.Dodawaj wiecej ss'wo to moze zacznie robic sie ciekawiej ;)
XudiBakFree
09-01-2007, 12:05
Z kad ta pewnosc ze nikt z tych osob ktore tu sie wypowiedzialy nie mial nigdy takich itemow?
Ps.Dodawaj wiecej ss'wo to moze zacznie robic sie ciekawiej ;)
Nikt nie ma pewności, ale jakby sie nie użalali że on ma takie eq to by nie znaczyło że są to dziecki neostrady i miają po 12lat..
Bez krytyki dla Arthura prosze, elo
Nikt nie ma pewności, czy ta postać jest z allegro, czy nie. Ale MOIM zdaniem, wydajesz się wiarygodny, Bynajmniej ja ci uwierzyłem :) Mam nadzieje, że przestaniecie się kłucić, bo po co jest to forum? Do zamieszczania zdjęć. I APELUJE DO WAS! Nie klućcie się tyle! Jak się nie podoba, to dajcie ocene 1 i syf - PAPA! Tylko mam nadzieje, że tak więcej już nie będzie.
Jeżeli twurca to przeczyta, to ja radze zeedytować pierwszego posta, i dodać kilka ss. Ponieważ pirwsza strona, to jest TWOJA OKŁADKA.
Rzycze powodzenia, i na zachęte daje 5
Na emeryturze? To wejdz na nia i zrob SS'a, czy emeryturka nie pozwala?: ((
Lulskil010
09-01-2007, 14:39
Siema Artur to ja Lulskil mam Bana :/wiec nie pogadamy na tibi chyba ze 1 lutego xD I Fajne Ss'ki Pozdro
Pozdro
Ten temat to farsa ( nie muwie o zdjęciach no bo praktycznie ich nie ma ) do jest temat do kłótni o co chodzi :confused: fajne ss tylko nie zaszkodziło ich więcej dać bo thread bez zdjęc( puł tego tematu do zazdroszczenie biednych noobuw o eq ) z tego co widziałem to tylko 1 strona powinna być reszta to kłutnie
Co ja tu mam komentowac jak 4 ss byly wiec byly ladne ale plz more....;(
Janiol9393
09-01-2007, 16:31
B) Spoko screeny pierwszy raz widze takie eq na takim lvl przed chwila czytalem temat dlaczego palladyni niemaja duzo kasy widze ze w twoim przypadku to sie niesprawdza:D:cup: :cup:
Artur1Archer
09-01-2007, 18:13
B) Spoko screeny pierwszy raz widze takie eq na takim lvl przed chwila czytalem temat dlaczego palladyni niemaja duzo kasy widze ze w twoim przypadku to sie niesprawdza:D:cup: :cup:
Dzięki za pozytywny wpis. Żeby mieć taki ekwipunek napracowałem sie bardzo dużo. A ja mam akurat takie szczęście że brat dostarcza mi bolty więc nie muszę wydawać na nie kasy :D
Artur1Archer
12-01-2007, 18:27
44lvl
http://img237.imageshack.us/img237/4899/44lvlhq8.jpg
76 distans <go go 77> :)
http://img237.imageshack.us/img237/5804/76distct9.jpg
Congratulations ss'ów, ale dziwi mnie ciągle to equipment na tym poziomie. Jeden kick i oprócz exp'a 50000 gp w plecy.
Artur1Archer
12-01-2007, 20:14
Congratulations ss'ów, ale dziwi mnie ciągle to equipment na tym poziomie. Jeden kick i oprócz exp'a 50000 gp w plecy.
No tak, zgadza sie. To jest życie (Life is brutal) różnie to bywa. Dzięki ci :)
AlortDeath_17
12-01-2007, 20:39
eheh no ci powiem tylko gratZ :D niezłe eq, skile i więcej fotek :D dawaj
Artur1Archer
12-01-2007, 20:54
eheh no ci powiem tylko gratZ :D niezłe eq, skile i więcej fotek :D dawaj
Dzięki wielkie. Jak widzisz dość dużo osób mówi że ta postać kupiona ale to nieprawda:( . Jeszcze raz dzięki i zapraszam na forum o mnie które niedługo się więcej rozwinie.:)
Artur1Archer
15-01-2007, 13:11
45lvl
http://img413.imageshack.us/img413/8239/45lvluf7.jpg
Zapraszam do komentowania.:D :lucznik:
Murtagh-Girion
15-01-2007, 13:36
GZ gz GZ gz GZ Gonisz Yo'a, gonisz ;P...
Slimamoneko
15-01-2007, 14:46
hmm:> Powiem tak GZ:)
Sam mailem 50 pala na furorze i moge ci smialo powiedziec ze ten eq jest nie potrzebny:) Ja mailem crus helmet b robe k legi/c legi i bohy p amulet i bylo wypas:> nie lepije selnac aola g legsy, g armor mozesz zostac:> Zawsze masz wiecej kasy na stanie wrazie czego a jak padniesz to nie tracisz 50k no zalezy jescze ile np. BoHy na tym swiecie stoja:)
a co do comentów up^^
Takie eq da sie miec palem na 40 lvl bez przenoszenia eq z inego chara:>
Np. furora: bieresz kjupujesz 500 boltów 10 manasów idziesz na kongry lotujesz 10 ape fur 3 wand of plague kokosy kase i jestes po 2h 20k+:>
idziesz jeszce na godiznke i w jeden dzien masz bohy:>
Potem w drugi g arm za 30k
a potem w 3 dni na g legi za 100k
i macie eq wiec nie rozumiem waszych komentów ze to kupione-.-
Archer pozdrawiam i tak trzymaj:>
Sry za bledy:P
Artur1Archer
15-01-2007, 15:28
hmm:> Powiem tak GZ:)
Sam mailem 50 pala na furorze i moge ci smialo powiedziec ze ten eq jest nie potrzebny:) Ja mailem crus helmet b robe k legi/c legi i bohy p amulet i bylo wypas:> nie lepije selnac aola g legsy, g armor mozesz zostac:> Zawsze masz wiecej kasy na stanie wrazie czego a jak padniesz to nie tracisz 50k no zalezy jescze ile np. BoHy na tym swiecie stoja:)
a co do comentów up^^
Takie eq da sie miec palem na 40 lvl bez przenoszenia eq z inego chara:>
Np. furora: bieresz kjupujesz 500 boltów 10 manasów idziesz na kongry lotujesz 10 ape fur 3 wand of plague kokosy kase i jestes po 2h 20k+:>
idziesz jeszce na godiznke i w jeden dzien masz bohy:>
Potem w drugi g arm za 30k
a potem w 3 dni na g legi za 100k
i macie eq wiec nie rozumiem waszych komentów ze to kupione-.-
Archer pozdrawiam i tak trzymaj:>
Sry za bledy:P
Dzięki za pozytywny wpis. Zapraszam do odwiedzania tego forum częściej. Pomyśle o twoich radach. Mam nadzieje ze to forum niedlugo się bardziej rozwinie i że bedę miał już tylko same pozytywne komentarze.
Slimamoneko
16-01-2007, 01:05
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16978
Dalem link do tego filmu w osobnym temacie:>
Ale loonij se jak sie robi 30k expa w 40 min 47 palem:>
A co do eq to na hunta stracilem 50k i bida musialem bohy zachowac
wiec laze w scale armor:(
Artur1Archer
17-01-2007, 14:34
http://img146.imageshack.us/img146/4590/46lvlwg4.jpg
Nigdy nie zapomnę swojego pierwszego draga a DL to już coś :D
http://img146.imageshack.us/img146/6469/dlsu9.jpg
Artur1Archer: ss fajne ale naucz się edytować posty.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.