Pokaż pełną wersje : Tempest Rod
Jak można expić z Tempest Rodem? To ma 1 kratkę zasięgu. Druid z Tempestem jest jak knight z beznadziejną obroną. Drugi w kolejności rod jest od trucizny, czyli prawie na nic nie działa. Dlaczego druid ma te rody takie badziewne? Czy jest jakiś sposób, aby przedłużyć zasięg Tempesta???
Tempest Rod wg. mnie to najlepszy ze wszystkich wandów, na 60lvlu druid z niego expi na smokach i nie sadze żeby zasięg w czymś przeszkadzał a tak wogóle druidzi expiąc podchodzą po potworków i bija ich z exori visa.Po drugie nie znajdziesz Knighta z 33lvlem który będzie zadawał w smoka średnio około 65.Pozdrawiam
Nie ma możliwości by przedłużyć zasieg tempest roda. ta bron jest genialna, na 36lvlu i 45mlvlu spokojnie huncilem dragi i schodzilo mi 300-500 many na 1 draga, a uzywałem tylko tempesta bo mam facc :) wiec pomysl ile moze pacc z exori vis lub z hmm i tempestem :]
Ufocznik
08-01-2007, 21:25
druid z tempestem, nie bedzie tak jak knight ze slaba obrona, bo po 1 srednia zadawanych obrazen u tempesta jest dosyc wysoka (ok 60?) a knightowi ciezko by bylo taka osiagnac poprzez duza ilosc chmurek, po 2 druid moze sie leczyc przy uzyciu 1 manasa (exuro sio) lub 2 (exura vita), a knight musi na to wydac 175gp, czyli tyle ile kosztuje uh, po 3 majac pacca i tak znacznie bardziej oplacalne jest bicie w zwarciu (tempest+exori vis/mort) niz z dystansu (volcanic/hmm?)
Kamcio Pogromca
08-01-2007, 23:04
Tempest Rod wg. mnie to najlepszy ze wszystkich wandów
to mnie rozwaliło... :D
Jak coś to Tempest rod jest najlepszy z rodów
ewentualnie lepszy od wandów ;]
z tego co zauważyłem to druty raczej nie używają tempesta chyba że na dragi a po tombie itp biegają z vulcanicem
Tempest + Exori vis, na lvlu 45+ stanowi boski exp.
(volcanic/hmm?)
O tak, ja tez expie z volca na dragach.
Sir'Matek
09-01-2007, 09:13
Druid z paccem i tak bije z exori vis na 1 zasięgu więc na to samo wychodzi.
Volcanic rod nie jest zlym rodem, wręcz przeciwnie. Na guardy przy pomocy run albo nawet bez da sie expic z tą różczką.
@Topic
Tempest rod jest dobrym rodem a do tego wali z energy (dziala na dragi itp)
Pozdro
tomektrz
09-01-2007, 09:28
1. Druid ma rody, a nie wandy.
2. Te rody wcale nie są badziewne. Trzeba umieć z nimi expić.
3. Nie da się zmieniać zasięgu różdżki.
4. Jeśli druid ci nie odpowiada to chyba nikt cię nie zmusza, żebyś nim grał, prawda?
@Jecht:A Ty kiedykolwiek miałes tempesta w ręce?!
Tempest to cudeńko... :D Mi tam sie bardzo dobrze expi z nim.
Chyba, że Ty chcesz hunic dagi uciekają przed nimi -.-
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.