zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wyvern

KuraKo_Pall
09-01-2007, 22:15
Witam!

Mam 33 lvl palladyna i odkrylem ze jest dla mnie jedn miejse z wyvernami ... natomiast okazalo sie iz tam jest full resp 3 ... i chcialem sie zapytac jak mozna je zabic aby sie nie narazic ( mowie o repsie kolo kanionuz dragiem) ... myslalem ze mozna by bylo zablkowac je potami co wy na to ?

Prosze tez moze o jakies taktyki :)
PzDrO~

Cwenu
09-01-2007, 23:24
pojedynczy resp masz kolo venore

raczej trapnac mozna energy fieldami tylko i atakowac jedna ale i tak podleci ta jedna ktora zatakujesz

mozesz tez pojsc na poh kreca sie tam gski tez mozesz ubic przeciez widze ze masz dobre skille znajdz dobre drzewko i latasz w kolko z gskiem

dimi
10-01-2007, 00:00
@up Gs raczej go dogoni ;P

a co do wywern to ja je bilem z visa i niebylo problemu musisz wyczaic dobry moment na wejscie "chapnac" jedna i odrazu w prawo co prawda jak zle sie ustawia upija i wyjdya Ci 3 upija a ty musisz manewrowac miedzy nimi no to ftedy moze byc zabawnie ;P

Doom Terror
10-01-2007, 00:40
pojedynczy resp masz kolo venore

raczej trapnac mozna energy fieldami tylko i atakowac jedna ale i tak podleci ta jedna ktora zatakujesz

mozesz tez pojsc na poh kreca sie tam gski tez mozesz ubic przeciez widze ze masz dobre skille znajdz dobre drzewko i latasz w kolko z gskiem

imo lepiej bic gs na wschod od temple i biegac wokol tego budynku obok temple , w razie czego jest sie gdzie schowac (temple i dziura ktora shovelem otworzymy)

up* z bohami raczej nie (zakladajac ze ma bohy)

Łodzianin
11-01-2007, 16:48
@up
Jezeli 44 RP ma problemy z ucieczka od GSa to nie sadze aby 33, dal rade.

Wracajac do WYWERNOW, najlepszy jest resp kolo POH. Niestety tak jak juz powiedzieli, sa tam GSy, ktore na szczescie da sie ominac zabijajac po drodze tylko Dragony.
CO do potow nie ma sensu bo Wywerny napewno przesowaja lub niszcza owe przedmioty.

wacikOne
11-01-2007, 20:07
KuraKo_Pall dzis ubiłem swoim Sorcem na manashildzie 21lvl te 3 Wyverny... Myslałem że sobie nie dam rady, ale sie udało... Oczywiście sposobem...;]
Trzeba uciekac pred nimi do miejsca gdzie przejscie jest tylko na 1 kratke... wbijasz tam, akurat 1 stworek ciebie atakuje i po wszystkim... Ciach Pach:evul: i nie ma Wyvern...

TaifunIII
11-01-2007, 20:35
@up Gs raczej go dogoni ;P

a co do wywern to ja je bilem z visa i niebylo problemu musisz wyczaic dobry moment na wejscie "chapnac" jedna i odrazu w prawo co prawda jak zle sie ustawia upija i wyjdya Ci 3 upija a ty musisz manewrowac miedzy nimi no to ftedy moze byc zabawnie ;P

jeśli masz dwarven ring to cię nie upiją ;)