Pokaż pełną wersje : 60 rp z rsem pada KYRA
witam prosze odrazu o to zeby nikt mnie nie wyzywal bo to moj pierwszy film w tibi w ogole nawet nie wiem czy dobry link podaje ale pierw wytlumaczenie czemu ? poniewaz ten koles kazal placic mojemu koledze 80 k za nic i mial hunta wiec postanowilismy z ziomkami go zabic , przyjaciolom elo :) pozdro elblag http://rapidshare.com/files/10994951/60_rp_die.rec zycze milego ogladania i sory za bledy bo lekki szok a o to jaki mam peyment krotka rozmowa :P 00:04 Bot Zeltorna [65]: Your payment is 50k
00:04 Bot Zeltorna [65]: Or you will be hunted.
00:04 Samshi [55]: hahahahahhahahahahahahhahahaha
00:04 Samshi [55]: nice joke ;p
00:04 Samshi [55]: i have 3k in dp
2 link do filmu http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/16722 milego ogladania
Bjoern Shu
10-01-2007, 00:12
to naprawde interesujace..
szkoda tylko, ze
You have requested http://rapidshare.com/files/10994951/60_rp_die.rec (438 KB).
You have reached the download-limit for free-users. Want to download more?
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 58 minutes)
www.rogepost.com thxbyye
hiehiehie sie "namiałeś" butków ;] Padł ładnie, szybko. Gdybyś miał kilka mwallów to miałbyś szansę na ucieczkę ;]
hiehiehie sie "namiałeś" butków ;] Padł ładnie, szybko. Gdybyś miał kilka mwallów to miałbyś szansę na ucieczkę ;]
tak tylko widziales kazdy byl druidem nie bylo mwali bo sie pytalem pozatym mialem lagi w ch*j nawet widac na filmie jak exori vis walilem nawet nie moglem trafic xd
tak tylko widziales kazdy byl druidem nie bylo mwali bo sie
A nie mogliście kupić? :|
A nie mogliście kupić? :|
w sklepie nie da sie kupic mwali a na kupywanie na trade mwali nie bylo czasu :P
w sklepie nie da sie kupic mwali a na kupywanie na trade mwali nie bylo czasu :P
Jezeli nie masz pojecia o Tibii, prosze nie mow, ze nie mozna kupic mwalli w sklepie, bo mozna. Polecam odwiedzic sklep magiczny na Edron.
Jezeli nie masz pojecia o Tibii, prosze nie mow, ze nie mozna kupic mwalli w sklepie, bo mozna. Polecam odwiedzic sklep magiczny na Edron.
aaaa , dzieki :P poprostu nie wiedzialem sprawdzalem na darashi i uznalem ze nigdzie indziej sie nie da nie wiedzialem ale juz wiem dzieki ;p
sorki edytuje posta bo tutaj mialem wklejona strone z tibiacams i przeklejam ja na sama gore ;]
znam typa:P
lvl nabija bardzo szybko ale prawie cały czas na bocie siedzi
znam typa:P
lvl nabija bardzo szybko ale prawie cały czas na bocie siedzi
no widac bylo ;p bo my go ujebaluismy o 23 30 chyba i z war hamerem na rotach expil wiadomo ze na bocie chcial postawic ale trafilismy na moment kiedy jeszcze on siedzial heheh;p ale jestem zadowolony ze go uwalilem , frajer za nic kazal placic mojemu koledze 80 k !! mysli ze zna z rla tego 145 z no murdy na A nie pamietam nicku hehe ;p i mysli ze kozak pies ...
Yugigorre
10-01-2007, 17:57
Omfg ale wy bystrzy jesteście... -.-
Jakby wam się chciało wiedzielibyście jak ominąć limity rapida -.-
nc
zal.pl
nc
zal.pl
Nie każdy ma zmienne IP.
żal.pl
nc
zal.pl
Nie kazdy jest dzieckiem neostrady jak ty i moze zrobic disconnect <=> connect aby zmienic IP.
@movie
Nastepnym razem zmien miejscowke, jak moze bede mial ochote to ci pokaze :P
ej mowcie cos ... powiedzcie chociarz czy film wam sie podobal bo to moj pierwszy :)
ej mowcie cos ... powiedzcie chociarz czy film wam sie podobal bo to moj pierwszy :)
Film fajny, ale nastepnym razem zbierz lepsza ekipe bo ta niezbyt sie spisuje i dopiero rozpocznij pking. Zbierz jeszcze z 4 50lvl sorkow/drutow i jazda, lajtem kosicie lvle 70~ :)
Dwik chyba zle zrozumiales !;p ja nie pekowalem !! ten 60 palek kazal placic mojemu koledze 80 k za nic , **** nie mial kasy i szantarzowal wsyzstkich ze zna avoriana z rla wiec zebralem moich zaufanych kolegow ktorzy byli akurat online i poszlismy go uwalic wedlug mnie i tak nawet niezle ze go uwalilismy ... dalej nie bede pisal jak zeby nie zdradzac nic;d
gg dla tego sorca za ue..
Lolz , wylootowal boh i jak padl tp je stracil , gz inteligecji... trza bylo to wyslac?
Wy pkujecie czy zabiliście go za to że kazał płacić?
pytam bo nie chcem paść, w rozmowie na filmiku była mowa o ubiciu 50 knighta :P
Wy pkujecie czy zabiliście go za to że kazał płacić?
pytam bo nie chcem paść, w rozmowie na filmiku była mowa o ubiciu 50 knighta :P
nie nie pekowalismy , ujebalismy go bo kazal placic , a tego najta to zajebal mojego kumpla , i chcialem go dednąc ale to byl kolega jakiegos tam z teamu wiec go zostawilismy , a tak do wiadomosci nie wiem jakim cudem ale patrzcie na dedy samshiego ( mojego chara ) jakims cudem char sie sam rokuje ? ostro xd a co do tego 2 posty wyzej , ciekawe jak ty bys zrobil to byl moment nawet nie wiedizalem ze cos zlotuje z niego i pozatym myslalem ze mi nie wypadna bohy odrazu :P ale wiesz ja mam w to wyjebane czy mi spadly czy nie , bo moj char ma juz rsa nie wiem jakim cudem nawet a nie mam keylogera ani nikt pasow nie mial ;/
Jovere'xik
24-01-2007, 16:53
Dzieki za pozdro, ja z Elblaga8o
Szkoda ze nie wiedziałem o waszej akcji wcześniej, bym pomógł Wam
Jucha Furora
24-01-2007, 19:32
Nie kazdy jest dzieckiem neostrady jak ty i moze zrobic disconnect <=> connect aby zmienic IP.
@movie
Nastepnym razem zmien miejscowke, jak moze bede mial ochote to ci pokaze :P
Szczerze to sam jesteś dziecko neo.
Nie chodzi o to ,że ktoś ma neostrade i jest dzieckiem neo.
Niektorzy nie mają jak podłączyc internetu lub mają bardzo słaby wtedy decydują Się ne kupno neostrady TP.
Sam ją osobiście mam.
Dziecko no jest to dziecko rozpieszczone przez starych.wiecej na www.dziecineo.prv.pl
@movie
Dobre skzoda pod koniec ze padles;/
Dzieki za pozdro, ja z Elblaga8o
Szkoda ze nie wiedziałem o waszej akcji wcześniej, bym pomógł Wam
Jaki masz level na kyrce ? ;p jak by co to gg 3301388 hehe :P a szanse na ucieczke mialem chyba z 20% bo teraz sobie mysle ze moglem odrazu biec w strone ankh na utani gran hurze i jak bym dobiegl to moze by mi ipz zninol w co watpie bo ten A~142 najt szybciej biega ode mnie o wiele hehehe;p
grzesciu
24-01-2007, 22:35
Gz ziomus.. stary kumplu z kyry... ahhh te paczatki wychodzenia rooka ;p. Dobrze ze ubiles hu**. Pelno PA i wogole jest na Kyrze. Tak jak sila dahn w opisie mial "first who looted ring of the sky" tylko ze ja bloczylem na banshee quescie tego warlocka a on zaje*** mi go z przed nosa i sie nie przyznal a ja to wiem bardzo dobrze... Tępic kozakow takich jak ten palek-,-
Pawlos II
25-01-2007, 14:45
@Legiren
Zajebales moejgo bro i widzisz padl ale odrobil all a ty tylko zwaliles sobie chara sir whiretowi, elite dadsoulowi, xox godonowowi.
I widzisz kto roxi sma sie dales w trapa zlapac a potem walnalem 3 morty i padles jak mi szkoda BAUAHA
i nie klam tu ludziom ze Chamil (60 rp ktorego ubili) kazal komus placic
Najwieksza bzdura jaka slyszlaem w zyciu.
Nara
For4 loyal to the friends :*
up jak ty taki kozak to mogles solo ze mna poleciec anie wpadlem w trapa o straszne kurwa ciekawe jak ja mialem uciec ! jak wy macie wiekszy lev i bohy napewno mieliscie wiec nawet jak utani gran hur bym wziol to i tak byscie mnie dogonili i predzej czy pozniej byscie mnie trapneli !! ? Zjebalem sobie chara? no i co chociarz jestem z tego zadowolony ze uwalilem takiego skurwysyna i PA ! kazal placic mojemu koledze i on zaplacil bohy i g armor wiec zamknij sie czlowieku :) pozdro
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.