Pokaż pełną wersje : Plaga tarantul ?
Pawellek92
10-01-2007, 11:16
Witam !
Dziś rano wybierając się na DC niedaleko Outlaw Camp zaatakowało mnie ~5 tarantul. Miałem ihy i lmmy to je wybiłem ale nie wiem dlaczego one tam były ?
Wracając znowu tam były. Dlaczego ? Proszę o odpowiedź.
a jestes pewien ze to nie gs bo po udpade postawili tam gs ale tarantule to nie wiem
Mac-Graw
10-01-2007, 11:27
Z tego co pamiętam z filmiku, to najpierw przywitają cię bandity, później kilka tarantul, a na koniec dostaniesz pozdrowienia od GS'a :P
Z tego co pamiętam z filmiku, to najpierw przywitają cię bandity, później kilka tarantul, a na koniec dostaniesz pozdrowienia od GS'a :P
Dokladnie po zimowym up-date troche pozmieniali.
Pawellek92
10-01-2007, 11:47
Tak najpierw były bandity , potem taratule ale po gs'ach nie było śladu.
a jestes pewien ze to nie gs bo po udpade postawili tam gs ale tarantule to nie wiem
1. Nad nimi widniały napisy "Tarantula"
2. Za małe i za wolne na gs'y
3. na 17 lvlu nie zbloczył bym z ihami 5 gs'ówB)
Witam !
Dziś rano wybierając się na DC niedaleko Outlaw Camp zaatakowało mnie ~5 tarantul. Miałem ihy i lmmy to je wybiłem ale nie wiem dlaczego one tam były ?
Wracając znowu tam były. Dlaczego ? Proszę o odpowiedź.
Respawn <10 znakow>
Nie wiem czy 17 lvl by dal rade uciec gsowi z IHami....Pomysl
Moze ktos tam lurnol pare tarantul nie wiem nie chodze tam
1. Nad nimi widniały napisy "Tarantula"
2. Za małe i za wolne na gs'y
3. na 17 lvlu nie zbloczył bym z ihami 5 gs'ówB)
Apropo punktu drugiego, coraz częściej mi sie wydaje, iż tarantula jest szybsza na haste niz GS a juz napewno czesciej go rzuca
lol dawno nie szedlem ta drga na dc skoro jest tak niebezpiecznie to nie mam zamiaru tam isc jka narazie....
S_p_e_e_d_Y
02-05-2007, 17:05
@up
Archeolog?
Po co odświeżać temat z przed 4 miesięcy?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.