Pokaż pełną wersje : Czy skille liczą sie tylko wtedy...
Czy skille liczą sie tylko wtedy, kiedy uderzymy potwora/gracza z "chmurką" czy może skille lecą nawet jeścli uderzymy z "żółtymi promieniami" albo "blood hit"?
Przepraszam, jeśli wybrałem zły dział, ale wydaje mi się, że to pytanie newbiee :baby:
proszę o odpowiedz
wszystko dodaje skilla, tylko na jakies 30 hitow, tych nietrafionych musisz walnac blood hita
tak, o tym wiem. Ale w poradnikach o skillowaniu piszą, że trzeba 30 chmurek na blokade no dobra ale czy te "żułte promienie" dodaja skilla czy nie
niewazne123
10-01-2007, 18:39
Te żółte promienie też dodają skille.
Co 30hitow musisz oddac blood hita...Jeżeli nie oddasz jego to ci nie rosną skile i zaczną wtedy kiedy zadasz blood hita
j3endr3k
12-01-2007, 19:17
hity trafione na zbroje czyli gwiazdki nie licza sie do skila B)
TaifunIII
12-01-2007, 19:37
te żółte promienie nie liczą się do skilla. Liczą się tylko chmurki i blood hity a tak pozatym to przeczytaj sobie poradnik!!!!!!!!!
Wrzyscy umiemy szukać -,-
Ilestam dowolnych uderzen w przeciwnika, potem bloodhit zeby zeszla blokada i tak w kolko. Dawniej bylo 30, teraz sam nie wiem czy tego nie zmienili.
Ktoś tu chyba pisał o tym, że co przynajmniej 7 hitów musi być bloodhit.
Maxioris
14-01-2007, 10:16
@Vipper@
Niektórzy piszą ze co 7 hitów, a niektórzy że na rooku jest Minishaball.
Kiedyś było co 30, teraz chyba tego nie zmienili. Nie wiem, musiałbym się kumpla popytać <gram sorcem>
Pan Yuzek
14-01-2007, 12:22
A jak kolega postawi Monka a ja bede w niego walil po 40+ to beda mi skille szybciej rosnac?
Henis Kario
14-01-2007, 12:28
Nie, nie będą szybciej rosnąć.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.