zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Chat (IRC)

gallareton
10-01-2007, 20:37
Mam dziwne wrazenie, ze chat jest olewany, badz niekontrolowany, poniewaz niewiem czy pisze cos o tym w regulaminie (bo przyznaje, ze nie czytam), ale oni tam robia co chca. Wiecie, wchodze na chat mowie siema i cos tam pisze (nic glupiego), a oni wszyscy gadaja od razu wypierda*aj (bez gwiazdki). Nie zebym sie czepial, ale banowanie, wyzywanie i mowienie wypierda*aj do osoby, ktora np. powie cos o tibii, na chacie tibia.pl nie jest chyba normalne. Chwilami kompletny brak kultury! Czesc z was moze to zauwazyla, a czesc na to leje, ale mnie to denerwuje!

Ghost Nieudany
10-01-2007, 20:40
...poniewaz niewiem czy pisze cos o tym w regulaminie (bo przyznaje, ze nie czytam)...

Już ten fragment dyskredytuje cię jako wiarygodne źródło.

Poza tym - nie widzę nigdzie logów.

Kulikos
10-01-2007, 20:42
A czego się spodziewałeś po Polakach O.o
( Po wypowiedzi Gołsta zastanowiłem się... I to może być fałsz ;p ale doświadczenia z polaczkami są i będą w mojej głowie ;( )

gallareton
10-01-2007, 20:46
Ohh, wiecie, nie czytam regulaminow, bo raczej nie mam czasu, ale wydaje mi sie, ze nie wolno przeklinac nawet bez czytania regulaminu...

NervGal
10-01-2007, 20:47
Posiedź z nami trochę, to się przyzwyczaisz. Takimi tematami na pewno tego nie zmienisz.

Ryłek
10-01-2007, 20:50
Ohh, wiecie, nie czytam regulaminow, bo raczej nie mam czasu, ale wydaje mi sie, ze nie wolno przeklinac nawet bez czytania regulaminu...
Nie czytasz - nie masz prawa się awanturować.

Kulikos
10-01-2007, 20:51
-Ej moge z wami posiedzieć?
-Wypierda*aj
-Plx... Dam fri itans ;<
-Ołkej
<kiked>

gallareton
10-01-2007, 20:53
No, przyznaje racje z tym, ze sie musze rpzyzwyczaic, przyznaje racje z tymi noobowatymi textami, ale ze nie mam prawa sie czepiac to juz nie, bo w dziedzinie prawa jestem dobry ;p

Dr.Unknown
10-01-2007, 20:57
Ohh, wiecie, nie czytam regulaminow, bo raczej nie mam czasu, ale wydaje mi sie, ze nie wolno przeklinac nawet bez czytania regulaminu...Nie bądź bezczelny.
To jest kanał dla użytkowników Tibia.pl, i nie jest on tyle prawem, co przywilejem. Fakt, że zanim komuś odpowiem na dobrze sformułowane pytanie, zaliczy bana od kogoś, kto się nawet nie odezwie - trudno, racy są ludzie. Ale w większości są to oklepane pytania lub analfabetyzm.

Fiszbin
10-01-2007, 20:59
Jak ktoś wchodzi na IRC'a z tekstem "okradzioono mię z plate armoóra pomuszcie!!!!!!!!" to nie ma się co dziwić.

gallareton
10-01-2007, 21:05
Dobra, wielcy moderatorzy usuncie ten temat, bo fesma mie sa nuba co se posty napija...

Rankor
10-01-2007, 21:09
Dyskusja na temat #tibia.pl byla nie raz. Wedlug mnie, ani starzy bywalcy, ani Ci nowi nie potrafia sie zachowac.

Yassek
10-01-2007, 21:56
Dobra, wielcy moderatorzy usuncie ten temat, bo fesma mie sa nuba co se posty napija...Daj swój nick, z którym wzsedłeś to się okaże czy dostałeś słusznego bana.

gallareton
11-01-2007, 13:56
@2xup
No tylko ci opiekuni chatu (co moga banowac itp.) przeklinaja itp.
@up
ten sam co moj, tylko raz mi koelga wbil jak w kiblu bylem i zaczal glupie texty pisac jako "hojciwdupe" i to byl sluszny ban...

Ghost Nieudany
11-01-2007, 16:02
No tylko ci opiekuni chatu (co moga banowac itp.) przeklinaja itp.

Najpierw się zorientuj w sytuacji na kanale, potem pitol głupoty. Dalej będziesz pisał brednie, ale będziesz oczytany.

@down
16:28:37 ** nekr › ej, slyszeliscie o tym nowym chaku
16:28:37 ** nekr › ?
16:29:12 ** nekr › chcecie nowego bota?
16:29:21 ** @Ghostiet › nekr
16:29:24 ** @Ghostiet › Chcesz byc smieszny?
16:29:27 ** nekr › nie
16:29:31 » Ghostiet ‹+b› *!*@host-87-99-38-49.lanet.net.pl ‹unban: F6›
16:29:31 » nekr was kicked by Ghostiet ‹You have to concern the possibility that God does not like you, he never wanted you, and in all probability - he hates you!›

Ninja się znalazł. :-P
Nie powinienem się śmiać, jestem w niezręcznej sytuacji - zbanowałem moderatora. ;-)

Ashlon
11-01-2007, 16:32
Heh, nie wydaje mi sie, zeby ktos dostal kopa za nic - sam wlazlem, wlaczylem sie do rozmowy, dopiero po pytaniu "chcecie nowego bota?" dostalem bana :D

@UP : hehe, to sie nie zdarza czesto :D

Dego
14-01-2007, 23:26
Jak sie mogę na tego irca dostać? halp plaks gg6088579

Xadam
14-01-2007, 23:30
Kiepski ten kanał IRC, oj kiepski.
Same chamstwo, a słoma aż wystaje modkom z butów.

Pierwszy raz odwiedziłem ten kanał to od razu zaczęli na mnie bluzgać, nie wspominając o nieuzasadnionym kicku.

//Xadam

Dr.Unknown
15-01-2007, 00:39

Pierwszy raz odwiedziłem ten kanał to od razu zaczęli na mnie bluzgać, nie wspominając o nieuzasadnionym kicku.

//Xadam
Zaraz ktoś Cię poprosi o logi, i znajdzie w nich jakiegoś haka na Ciebie, tak już jest. A jeżeli takowych nie dostarczysz, to po prostu oleją twój zarzut...

Gallar
15-01-2007, 07:28

//Xadam

Cóż, jeśli wszedłeś tam pod nickiem Xadam to generalnie nawet się nie dziwie - bym tam był, to pewnie jakbyś się odezwał, sam bym Cię jakoś miło przywitał.
A wiesz czemu? Bo takich xadamów dość dużo się swego czasu na # pojawiało.
Szansa że Ty to Ty a nie jakiś 12letni dzieciaczek jest jak 1:100.
Więc ;- ).
Ale logi, logi, mimo wszystko.

Ryłek
15-01-2007, 09:22
A ja tam byłem, miód i wino piłem.
Chyba w sobotę wpadł tam prawdziwy prawdopodobnie Xadam, ogólnie nie budził zastrzeżeń, obeszło się bez kicków i banów.

$corcerer
16-01-2007, 00:02
Póki ktoś nie przedstawi jakichś dowodów (dzień, miesiąc, rok + godzina z marginesem błędu 60 min) nie mam zamiaru się niczym zajmować. Więc albo macie _DO_WO_DY_ albo spadajcie wyzywać sobie jacy to jesteśmy wieśniaccy gdzieś indziej.

Tyle mam na ten temat do powiedzenia.

PiXik
16-01-2007, 01:54
stare ale jare
http://i10.tinypic.com/35a0r40.jpg
;)
http://i10.tinypic.com/4cvqpsp.jpg
pisalem już gdzieś o tym, tylko po co się wysilac , skoro taka sytuacja panuje tam od dobrych 2-3lat i co jakiś czas powstają takie tematy;)
pozdrawiam dobranoc

$corcerer
16-01-2007, 16:38
Co cie boli?

Jaśniej, niżej i wolniej proszę, bo nie łapię Twojego toku rozumowania.

I od kiedy jesteś adwokatem Wikta?

Ghost Nieudany
16-01-2007, 16:41
Eeeeee.

Cholera, PiXik mnie zagiął, nie wiem, co powiedzieć - opieprzyć go, bo go nierozumiem, czy podziękować, bo pokazał normalny dzień z życia kanału.

Ryłek
16-01-2007, 16:55
PiXik, jak już przestaniesz się bawić w wielką enigmę to zawitaj znowu.

Dr.Unknown
16-01-2007, 19:10
PiXik, wiesz, że osobiście nie utożsamiam się z osobami, które po Tobie ciężko jeżdżą, ale nie rozumiem, co było złego w screen'ach, które przedstawiłeś.

@down
Jest różnica między mówieniem pięknych, polskich słów podkreślających powagę wypowiedzi, a wyzywaniem kogoś od, za przeproszeniem, "jbnych hujuw z gupiego czatu!111" (błędy celowe). Operator/użytkownik powiedział "wyp*ierdalaj", uprzedzając twoje wyjście? Cóż, niektórych ludzi debilizm irytuje do tego stopnia.

PiXik
16-01-2007, 19:13
do wypowiedzi kolegi z 1 posta o przeklinaniu a także zamieszczeniu w regulaminie czegoś takiego,wybacz cyfrówką nie będę nagrywał tego jak ktoś kopie za nic etc;)kolega Xadam nawet napisał,że jest tam chamstwo. Ale zignorujcie dopóki na forum nie będzie czegoś takiego jak na ircu będzie super:)
no i przyznaje fotki słabe , działy się lepsze rzeczy
ajjj teraz nawet nie potrafie odnaleśc regulaminu dla tego kanału, to znaczy,że wyedytowany i jestem do tyłu przepraszam za zamieszanie

kamosblue
16-01-2007, 19:17
PiXik, wiesz, że osobiście nie utożsamiam się z osobami, które po Tobie ciężko jeżdżą, ale nie rozumiem, co było złego w screen'ach, które przedstawiłeś.

po prostu ich stereotypow juz nikt nie zmieni

$corcerer
16-01-2007, 19:25
Pixik, a gdzie widzisz całkowity zakaz przeklinania na kanale?
Kiedyś, owszem, był, ale teraz nie ma :)

Przepraszam bardzo że muszę Cię rozczarować, ale chyba jesteś nieco w tyle (czyli tam gdzie ma Cię większość z Nas- nie martw się, to chyba odpowiednie miejsce dla Ciebie).

Przeklinanie jest jednym z tych miejsc, w którym specjalnie stworzone braki regulaminu umożliwiają nam pełną interpretację prawa w zależności od naszego humoru (czytaj: robimy z tym co chcemy, jak chcemy, i kiedy chcemy, a Tobie nic do tego, bo niestety nie dość że jesteś zwykłym użySZKODNIKIEM, to jeszcze w dodatku Cię nie lubimy (tak, to Nasza wina:>). Jak chcemy, to wywalamy, jak nie chcemy, to nie, i przynajmniej możemy się tak wyrażać jak się w danej chwili czujemy.

:*

Ghost Nieudany
16-01-2007, 19:28
ajjj teraz nawet nie potrafie odnaleśc regulaminu dla tego kanału, to znaczy,że wyedytowany i jestem do tyłu przepraszam za zamieszanie

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=3496

Trzeci z brzegu przyklejony w "FAQ i zasady".

A ja dalej nie rozumiem, na dowód czego wlepiłeś te fotki - nigdy nie powiedziałem, że nie jestem wulgarny na kanale.
Zwróciłem jedynie uwagę autorowi tematu, który pieprzył, że bluzgów używają na kanale tylko operatorzy.

NervGal
16-01-2007, 19:30
PiXik, nie widzę Twojego problemu. Co z tego, że kopią i przeklinają, skoro i tak nie wchodzisz?

Rada do innych: nie pasuje - spieprzać. Nikt Wam nie każe siedzieć. Poza tym - to logiczne, że jak coś denerwuje, to się tego unika.

@Down:

Tak też zrobiłem i jestem zadowolony ^^

$corcerer
16-01-2007, 19:41
PiXik, nie widzę Twojego problemu. Co z tego, że kopią i przeklinają, skoro i tak nie wchodzisz?

Rada do innych: nie pasuje - spieprzać. Nikt Wam nie każe siedzieć. Poza tym - to logiczne, że jak coś denerwuje, to się tego unika.Można też pozostać, poobserwować, i spróbować wpasować się w klimat. Powinno zadziałać

@up
w moim przypadku podzialalo (czesciowo =])

Dr.Unknown
16-01-2007, 19:59
Można też pozostać, poobserwować, i spróbować wpasować się w klimat. Powinno zadziałać
Co prowadzi do tego, że w moich oczach kilka osób, których wskazywanie sobie daruje, obróciło się o 180 stopni w akcie pozerstwa, i mimo, iż zachowywali się "głupio", to czułem do nich szacunek, że byli sobą.

hoomik
16-01-2007, 20:10
Co prowadzi do tego, że w moich oczach kilka osób, których wskazywanie sobie daruje, obróciło się o 180 stopni w akcie pozerstwa, i mimo, iż zachowywali się "głupio", to czułem do nich szacunek, że byli sobą.
a to ciekawe, bo za moich czasow to coponiektorym sie calkowicie we lbach poprzewracalo i zaczeli sie wozic jak jakies pretty_fly_wannabe.

Gallar
16-01-2007, 20:24
@up
w moim przypadku podzialalo (czesciowo =])

W moim tez. Chociaz nie wiem, dlaczego do tej pory jeszcze mnie wszyscy nie kochaja...
Po za tym, userzy tacy jak Fire-Necromancer czy NervGal pojawili sie w sumie z nikad - ale idac w mysl tego co powiedzial Scor, jakos nie lataja w te i we wte z kanalu.

A co do Pixika. Pamietaj ze ja i tak bede Cie kochac az do smierci.
#PixIkFanCluB!11 zaprasza, tam bedziemy Cie czcic az do Twojej smierci i jeden dzien dluzej.

Cafe
16-01-2007, 20:46
Bo to elyta jest i tyle. =P

Zacytuje pana Scream-a

"I nie, wy nie jestescie elytarni, wam sie tylko wydaje ze tacy jestescie"

A co do osob wykopanych, bywa, maja swoje zły dni (pozdro dla Slaya :* ;) )

NervGal
16-01-2007, 20:48
@UP

Ja bym w tym miejscu raczej pozdrowił Gewofa ;p

Fire Necromacer
16-01-2007, 21:02
Tia, złe dni miewają też duchy... często nieudane :>

Ryłek
16-01-2007, 22:00
Tia, złe dni miewają też duchy... często nieudane :>

Ale o tym, że niektórzy liżą dupy, kozaczą i ogólnie mają baaaardzooo poszarpane ego nie wspomniałeś?

Oxygane
16-01-2007, 22:52
I tak was wszystkich wybanuje ;)

Bambuko
16-01-2007, 22:56
Co ci ludzie sobie myślą? Że są jedyni pokrzywdzeni? Przecież każdy, kto teraz jest "ważny" na IRCu, kiedyś musiał wejść tam pierwszy raz. Myślicie, że jak ja wlazłem na IRCa pierwszy raz, to mnie przywitali "Ooo, witaj, rozgość się, kochamy cię, może jeszcze frytek?"? No dobra, tak było, ale tylko w moim przypadku! Wszyscy inni musieli się wpasować w klimat kanału i dopiero potem mogli pisać co chcą.

Dr.Unknown
16-01-2007, 23:05
Co ci ludzie sobie myślą? Że są jedyni pokrzywdzeni? Przecież każdy, kto teraz jest "ważny" na IRCu, kiedyś musiał wejść tam pierwszy raz. Myślicie, że jak ja wlazłem na IRCa pierwszy raz, to mnie przywitali "Ooo, witaj, rozgość się, kochamy cię, może jeszcze frytek?"? No dobra, tak było, ale tylko w moim przypadku! Wszyscy inni musieli się wpasować w klimat kanału i dopiero potem mogli pisać co chcą.
Bo ty jesteś wypas, a my nie ;<.

Osobiście - jak zawsze - potępiam traktowanie banem z góry kogoś, kogo się nie lubi z forum, chyba, że jego zachowanie na łamach tibia.pl wskazuje na to, że jest kretynem.

spider-bialystok
17-01-2007, 01:30
A co do Pixika. Pamietaj ze ja i tak bede Cie kochac az do smierci.
#PixIkFanCluB!11 zaprasza, tam bedziemy Cie czcic az do Twojej smierci i jeden dzien dluzej.
Wspolczuje ci, musisz miec bardzo ciezkie kompleksy, skoro leczysz je w tak zalosny sposob.

Co do IRCa - nie uzywam wiec nie obchodzi mnie co tam sie dzieje. Mam lepsze zajecia.

Dr. Omader
17-01-2007, 04:31
Wspolczuje ci, musisz miec bardzo ciezkie kompleksy, skoro leczysz je w tak zalosny sposob.

No co Ty? Smianie sie z kogos innego jest veri kul! Oni wcale nie sa zalosnymi nastolatkami z kompleksami, ktore maskuja tym ze smieja sie z kogos innego! Oni sa kul. A Ty nie, wiec zamilcz!

@IRC:
No coz, przebywa tam paru osobnikow, ktorzy widocznie pewne braki z zycia musza sobie czyms innym nadrabiac... Gdy siedzieli tam ludzie ciekawsi i starsi bylo duzo lepiej...