Pokaż pełną wersje : Orshabaal Nova
Orshabaal na Novej. Po raz 2 trapniety gdzie indziej bez prawie żadnej interwencji ;]
have a fun.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16751
Dark Saian
11-01-2007, 10:24
lol xD
z dwoch dobrych palkow i moze by dalo rade go zsolowac na takim trapie xD
Ja już widze 2 raz jak jest trapnięty :D roxx
Noo ładnie go trapneło B)
Ciekawe tylko skad Xamox ma Demon Legi 8o
Loot sux :(
@yp fajna pani w avatarze;D
Edit:
Omg jakie eq w domku8o
Co tu mówić xD
HAHAHHAAAAaaa
Orsha lame =]
W końcu to Nova ; )
Ale głupi orsh ~,~ Ogółem fajny filmik ; )
Anvortis
11-01-2007, 17:31
Nova jest drugim powstalym swiatem w Tibii, tam istnial jeszcze quest na demon legsy (old demon helmet quest? o ile pamietam) :]
Lukaszek13
11-01-2007, 18:20
a jakie prezenty sa z czerwonego baga ?
a jakie prezenty sa z czerwonego baga ?
eee to chyba nie ten temat no ale moze być violet gem, teddy bear, dsm(?) i normale rzeczy co z niebieskich jeżeli o to ci chodzi ;]
Orshabaal noob. Sam sie trapnal.
Always hunted
11-01-2007, 20:06
Orshabaal to taki śmieszny jest :D trapnięty własnymi summonami... znowu... rox :D
meroti poleciał ostro w h.uja, bo z czerwonych present bagów zawsze lecą jakies rare np. w przypadku miniorsha (czy cos takiego) polecial tempest shield, a z Luffiego poleciał violet gem, wiec wydaje mi sie ze xamox nie wiedzialem o tym i olał sprawe, a meroti zgarnął wedlug mnie 'rare present bag'
Wielki Mancyz
12-01-2007, 15:52
Niewiem jak wy ale ja uwazam ze orshabaal teraz bardzo spadl w rankingu popularnosci potworow.... wyprzedzil go np pod wzgledem sily: Ferumbras , Morgorath i kilka nowych potworków z poi jest bardziej ciekawych od orsha ale jedno jest pewne.... orsh ma zawalisty loot jak sie dobrze trafi... ciekawe czy z orsha leci great shield bo do tej pory nic takiego niebyło... ale w sumie jak to można stwierdzić np tak jak z dla dsm leci bardzo rzadko to na bank trzeba ubic tego od cholery a jak great leci z orsha NIEBYWALE RZADKO ?? ( przypuszczajaco bo niewiemy czy wogole lec ) to musialo by byc 2 albo 3x tyle orshów ile bylo do tej pory.
Sryy za brak polskich znakow.. klawiaturka szwankuje ;d
co mozna powiedziec ...
Orsha nuba i tyle :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.