Pokaż pełną wersje : Inferna Rampage!!!!
Kilka fajnych Filmikoow
Filmik jak duuza ekipa leci zabic 24 knighta :P
Zobaczcie ile mialem hp przy lurowaniu tego kolesia a ile ludzi go na koniec bilo :P
www.infernusorcbane.republika.pl/images/pk.rec
walka z 44 master sorcem
potem niestety mialem kicka
a mana shield zeby z ue nie dostac za duzo :P
zobaczcie na exp w pierwszej czesci a potem na exp w drugiej :P
www.infernusorcbane.republika.pl/images/chisu.rec
www.infernusorcbane.republika.pl/images/chisu2.rec
Gandalf Black
04-09-2004, 11:02
Podobalo mi sie :] a najbardziej GM :] jaki on szybki jest :/ i szkoda ze niesmiertelny ehh ale Fajny :] i 7 k expa :D jaki mial gosciu lvl ktorego zabijaliscie ??
Lycos plx? ME N00B PLX?
Lycos jest naprawde lepszym pomyslem - tam nie masz limitu transferu.
1 film był git, zaraz biore się za resztę:P
Na początku nie zczaiłem dlaczego nie ma skuli a potem mysle ahah pvp-envorced:P:P:P(czy jakos tak):P no dobra jakby byla reputka dal bym ci + ale nic nie pisze tylko ogladam ten 2;p
ten 2 nudniejszy, le moze byc:P:)spodobalo mi sie to moze zaczne grac na infernie jakby co mozemy się skumplować<lol>:P:P:P
A co do filmu ładnie cie zajechal ten chisu z sdkow:P
Ithelios
04-09-2004, 14:41
Rosiu nie wiedziałem,że to ty jesteś Infernus Orcbane :P Filmy wypasione,gratz zownowania największych s****ieli z Inferny :D
BTW.Ten GM Logain jest jakiś dziwny,jak pare dni temu poszedłem na PK z Leszkiem i ty też się do nas dołączyłeś,tak samo ni z tąd ni z owąd się wlogował-zresztą też mam z tego film tutaj zamieszczony.Podejżany osobnik :P
GM Logain , gra na tym serwerze a pozatym to moj kumpel jak cos sie dzieje to on leci poogladac zawsze ;]
kolejny filmik nakrecony przez znajomego :P
www.infernusorcbane.republika.pl/images/krig.rec
Apro po inferny...
szukam na niej kolegów....jestem taki malutki i malutki mam lvl, wiec moze jakis dobry polaczek by mi pomogl:):) jakby co jestem pod nickiem Wojtek Infernus narazie rook ale niedlugo wyjde:P:P dzis sie za to zabiram
Szkoda, ze dalem na sobie expic, Infernus jaby co to ja gralem Sasisna...
moze pamietasz? :P
No wszytskie filmiki sa spoko =] Tak dalej ^^
P.S. Kiedy wy sie nie lejecie na Inferni ?
P.S. 2 chcialbym byc tym gosciem co pojdzie sobie do Ab i zgarnie jakies 2k z cial +runki =]
widze ze sie spodobalo zaraz poszukam cos jeszcze :P
Lord Mareeck
10-09-2004, 15:58
Rosiu pamiętasz jak kiedys zrobiles filmik jak pkowales na amazon camp?Mógłbys zrobic znów bo tamten byl zawalisty!Aha i koniecznie jak juz to postacia "rosiu"ok?
OMG, czlowieku wywalone filmiki i wywalony swiat, juz tam zalozylem postac mam nick Mettiiu :D, odezwe sie moze, hrhrh :]
up ? :P....................
Ithelios
11-09-2004, 17:25
up ? :P....................
To nie jest tibia.de tylko Polska i za coś takiego można bana oberwać,więc uważaj ;).
za co mozna bana dostac ? :P
Dark Pally
11-09-2004, 17:48
Rosiu fajne filmiki!
Robie Palladyna na Infernie, mój nick: Inferige
Cya in Tibia ;P
Ithelios
11-09-2004, 17:56
za co mozna bana dostac ? :P
Za "bumpowanie" tematów :D W Polsce mamy troszkę inne zwyczaje;)
Wypas filmy!!!!!!!!!!!
Czy wy tam w ogole expice :P na monsterach czy tylko na ludziach :P
??????????
Zarobmisty swiat ta Inferna. Musze se tam zrobic chara B) .
Za "bumpowanie" tematów :D W Polsce mamy troszkę inne zwyczaje;)A wiec na starym forum wystarczylo edytowac post zeby wywindowac temat, na nowym juz to nie dziala wiec zasada nie bedzie tak sztywno trzymana, jednak bumpowanie glupich tematow nadal moze sie spotkac z wrogimi spojrzeniami ze strony moderatorow.
Ps.
Jesli temat wymaga "bumpa" to temat jest niewarty utrzymywania go na powierzchni :)
czesc filmiki wypasione
Zrobilem chara na infernie ... bede pallem ( obecnie 7 lvl rook za 2 dni wyjde ) do jakiego miasta isc aby skillowac itp ?
Szukam kumpli itp ? do skillowania i itp :P
Nick .. Dark Palladins ( odezwe sie do was stworzymy jedna wielka paczke polakow :P )
co do paczki polakow jest juz pierwsza Polska gILDIA NA inferni
Templar Of Inferna mamy duze wtyki zapraszamy knightow 25 lvl magow 20 +
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.