zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Południe od Thais. Quest?

Lifter
11-01-2007, 22:23
Witam!
Przeglądając Tibia earth, znalazłem dość dziwne miejsce. Ni to quest ni expowisko... Jak przejrzycie piętra niżej, widać bramkę levelową. Jeśli to jest quest to prosił bym o napisanie jego nazwy (QS?). Czyżby to był banshee quest? Są dwa wejścia od różnej strony więc bramka levelowa nie ma sensu o.0. Wejścia w czerwonej ramce: ( południe Thais):

http://img380.imageshack.us/img380/5937/questxp5.png (http://imageshack.us)

@ edit
Czy to expowisko z dsami?

Always hunted
11-01-2007, 22:34
Tam nie ma questa... w sali ''kamiennej'', tuż za bramką levelową, jest Banshee... z drugiej strony można wejść bez bramki lvl, ale trzeba pokonać bodajże 2 DSy i 2 Stalkery... i trzeba mieć pick.

PS: To wejście, to White Flower Tample, można tam kupić 1 blessing u NPC, w podziemiach jest DS, spidery, raty, i parę slimów. Tuż za bramką levelową są 3 Ghoule, niżej wspomniana Banshee w ''kamiennej'' sali

2down@
Kiedy ostatni raz wchodziłem drugą stroną, w pokoju ze Stalkerami były 2 DSy

TaifunIII
12-01-2007, 08:24
w tamtym miejscu jest pz a jak się zejdzie po schodkach są 2 bugi i trzeba tam gdzieś rozkopać dziure pickiem i będą takie potwory jak kolega napisał wyżej ;)

Aroonia
12-01-2007, 18:51
@up

Co, pewnie tam byłeś "Tajfunie"? -.- Nic nie wniosłeś swoim postem.

Do Banshee są dwa wejścia. Przy wejściu z gramką lvl'ową możemy spotkać Ds'a (jeśli jest lurnięty). Żeby wejść drugim wejściem wymagane są 3 parcele lub czar , żeby dostać się piętro wyżej , no i pick. Po odkopaniu dziury pickiem rzucą się na nas 2 stalkery (NIE MA TAM DS'ÓW) Kopiemy znów pickiem. Schodzimy do małego pomieszczenia ze schodami. Schodząc na dół spotkamy banshee, a dalej wejście łączy się z tym z bramką lvlową

Christoph
12-01-2007, 20:57
w tamtym miejscu jest pz a jak się zejdzie po schodkach są 2 bugi i trzeba tam gdzieś rozkopać dziure pickiem i będą takie potwory jak kolega napisał wyżej ;)

Z góry przepraszam za offtop...
Ale zaistniała ciekawa sytuacja, Ów TaifunIII do tej pory podawal się za Taifuna Devilry... Teraz napisal ze jest z Danubijskiej gildii Blade Boyss, do ktorej nalezalem, ale niestety nie spasowało Mi towarzystwo i parcie na level ;)
Heh... niesadzilem ze jestem w gildii z takimi osobistosciami ;)... ehh dobrze ze Ja opuscilem :) Jaki ten świat mały.