Pokaż pełną wersje : Arcania, Ginie Aata Arhari 215 MS
kamosblue
12-01-2007, 14:32
Zapraszam do obejrzenia filmiku, w którym ginie najlepszy gracz z Arcanii 215 MS oraz kilka innych wysokich lvli.
http://www.tibicams.tibianetwork.com/get/16743
Wpis hunted.pl
http://hunted.pl/2007/01/12/ginie-najlepszy-gracz-na-arcanii/
Goldscorpion
12-01-2007, 15:00
Dlatego własnie zrezygnowałem z gier na zwykłych servach. Gram tylko na menerze ew. na innych non PvP. Chociaz czasami mam wielką ochotę zabić 8 lvlwego idiotę, który za medusa shield oferuje 900gp.
Heh, ja bym się lekko zdenerwował
Diego'Odin
12-01-2007, 15:30
no to taktyka fosy sie sprawdza
mass logi i moze byc ciezko turtlom
btw. aata chyba pijany byl jak z morta w swoich trzepal:)
Mandawiers
12-01-2007, 15:51
ata nie byl pijany poprostu nieumie grac, lvle kazdy lepszy moze wbijac i miec wysoki lvl sprawdza sie to w wielu przypadkach.
A co do wojny to turtle powinni wygrac ale niestety nieumia grac i fosfik mimo slabszego skladu pogromi poraz kolejny polakow
ata nie byl pijany poprostu nieumie grac, lvle kazdy lepszy moze wbijac i miec wysoki lvl sprawdza sie to w wielu przypadkach.
A co do wojny to turtle powinni wygrac ale niestety nieumia grac i fosfik mimo slabszego skladu pogromi poraz kolejny polakow
ok spoko. Nabiij 215 lvl w niecale poltora roku to pogadamy. Jesli on nie umie grac to ... Jesłi sadzisz ze kazdy glupi potrafi nabijac tak szybko lvle to powiedz jaki ty masz lvl i ile go robiles. Bo jesli bys mial nawet 200 + a robiles go 5 lat to idz sie z tym schowaj. X(
Andrealfus
12-01-2007, 17:22
troche gralem na arcanii ale no cuz Zabili go, spadl mu lvl i co z tego? :P
ok spoko. Nabiij 215 lvl w niecale poltora roku to pogadamy. Jesli on nie umie grac to ... Jesłi sadzisz ze kazdy glupi potrafi nabijac tak szybko lvle to powiedz jaki ty masz lvl i ile go robiles. Bo jesli bys mial nawet 200 + a robiles go 5 lat to idz sie z tym schowaj.
Wiesz co to share?
To jest takie cos, ze jakies dziecko ma kompleksy, bo inni maja wyzsze lvle, to bierze kolegow i wbijaja 100 lvl w miesiac.
starysiad
12-01-2007, 17:45
@up
ata nie sharuje, zawalil dwa lata w szkole przez tibie, wybral zycie wirtualne zamiast rl...
wiem bo sam jestem z jaroslawia ;p
Doom Terror
12-01-2007, 18:02
Ty napewno masz olbrzymie umiejetnosci pvp O.o aata napewno nie ma najlepszego pvp ale napewno ma lepsze niz all co sie tu wypowiedzieli ...
Jak mozna olac 2 lata do skzoly dla jakiejs gierki.... Ludzie... i co on z tego ma? ze sie go boja w grze? akim on bedzie w przyszlosci:( :( :(
Chyba nie wiesz co mowisz i nie wiesz dlaczego ci dpft, ktorzy padli na filmie padli :P
A poza tym widze ze jestes PRO wiec sie nie bede z Toba sprzeczal ;)
@Topic
Film byl juz na forum, i nie nazwalbym tego bitwa, tylko raczej rozpoczeciem wojny/zaskoczeniem innych :P
Andrealfus
12-01-2007, 18:29
Serio te 2 lata zawalil ? ;/ Mi by bylo szkoda 2 lat siedzenia przed kompem dla jakies gierki. Chociaz w tibie gram ~4 lata to nigdy nie maniaczylem tak aby szkole zawalic :/
filmik pierwsza kalsa, ja tez arcanijczyk ;p
a tak btw to tez amcie takie kurewskie lagi? normalnie freezy po 2 minuty i nic ?
Kiedyś był wmv jak Aata afkuje na macro i nup chary jadą go z sd:baby:
I dobrze mu tak! trzeba tępić cziterów!!X(
Na tym mass logu nie miał szans :p
no racja, neo mam, po prostu strach expic ;/
Ta? o0
Ciekawe...
No, ale Ciebie raczej nikt z sd nie pojedzie :>
Duzo osob gra na bocie i jesli Aata Arhari go mial na tym wmv co wspominales to i tak nikt mu tego nie udowodni, a co do mass loga to nikt sie tego nie spodziewal .. .
Zeby zrobic 215 master sorca trzeba umiec dobrze expic. BO musisz sie na servie ulorzyc zeby cie nikt nie zhuncil za PG i nawet na 3 ownerow to nie jest latwe. Ktos tam powiedzial ze gra sam. na 99 % to jest gów... prawda. w przypadku mass loogu to wiecie duzo sie nie da zrobic;p. A Teraz do wszytkich co tak komentujecie bo on taki nie taki. wezcie sobie 5 kolegow i najebcie 215 lvl nawet na non pvp servie:] a to ze padl to jego pewnie malo obchodzi bo pojdzie znow na Wrl i zaraz sobie odrobi:P
No, ale Ciebie raczej nikt z sd nie pojedzie :>
Tak.. bo teraz ja jade z sd :D
Kiedyś zobaczycie efekty :p
Vadeer-666
13-01-2007, 11:50
Dla MS'a żaden problem odrobić lvl. :)
Mówi się trudno bo ziomek jest ogólnie spoko co wywnioskowałem z tego jak z nim gadałem...
Medivh Shady
13-01-2007, 11:53
zawsze latwiej jest zaplanowac massloga jak sie rozpoczyna wojne i zawsze wychodzi on w 100%.
customer17
13-01-2007, 12:10
ok spoko. Nabiij 215 lvl w niecale poltora roku to pogadamy. Jesli on nie umie grac to ... Jesłi sadzisz ze kazdy glupi potrafi nabijac tak szybko lvle to powiedz jaki ty masz lvl i ile go robiles. Bo jesli bys mial nawet 200 + a robiles go 5 lat to idz sie z tym schowaj. X(
Tu nie chodzi o to, że każdy głupi potrafi... Trzeba wiedzieć na co iść i trzeba chcieć no i mieć dużo czasu... Nie sądzisz chyba ze noobek, który stoi pod depotem kilka godzin dziennie nie robiąc nic... a raczej robiąc nooba z siebie zdoła nabić szybko lvl... Chęci, dużo wolnego czasu oraz trochę rozeznania w tym co się robi wystarczy żeby stać się h lvlem :) Do nabijania lvli pvp nie jest potrzebne...
SPROSTOWANIE: \/
Przeczytaj dokladnie co ja napisalem. Ja mowilem wlasnie ze zeby miec wysoki lvl to trzeba sporoi umiejetnosci. Skopiowales mnie, kiedy ja mowilem ze nie zgadzam sie z innym uzytkownikiem, ktory mowil ze kazdy glupi potrafi szybko nabijac lvle. I ja napisalem ten post mowiac ze to nie jest tak latwo jak mu sie wydaje.
Osiol221
13-01-2007, 12:39
Tu nie chodzi o to, że każdy głupi potrafi... Trzeba wiedzieć na co iść i trzeba chcieć no i mieć dużo czasu... Nie sądzisz chyba ze noobek, który stoi pod depotem kilka godzin dziennie nie robiąc nic... a raczej robiąc nooba z siebie zdoła nabić szybko lvl... Chęci, dużo wolnego czasu oraz trochę rozeznania w tym co się robi wystarczy żeby stać się h lvlem :) Do nabijania lvli pvp nie jest potrzebne...
"Lepiej kilka paść i mieć siłe niż mieć wysoki lvl i nie mieć żadnej siły" =) nie sądzisz ze idealnie te słowa pasuja do non-pvp? =)
Ludzie powiedzcie mi...jak wejśc zeby oglądnąć ten film?...bo niemoge wejść i nic;/
Osiol221
13-01-2007, 14:26
SPROSTOWANIE: \/
Przeczytaj dokladnie co ja napisalem. Ja mowilem wlasnie ze zeby miec wysoki lvl to trzeba sporoi umiejetnosci. Skopiowales mnie, kiedy ja mowilem ze nie zgadzam sie z innym uzytkownikiem, ktory mowil ze kazdy glupi potrafi szybko nabijac lvle. I ja napisalem ten post mowiac ze to nie jest tak latwo jak mu sie wydaje.
jejku ja ty pięknie zdania składasz :D
ci co gadaja ze on sharuje/macruje etc to sa boty ktore tylko zazdroszcza i nie potrafia nic sami zrobic
jejku ja ty pięknie zdania składasz :D
Wiem :P. Nie wiedzialem jak to wytlumaczyc i wyszło takie nie wiadomo co. :)
Pan i Wladca
13-01-2007, 23:52
Aata~~ bierz turtli i rob z tym porządek. Jak na Arcani mogą was tępic?!
Fosfik- śmieć i tyle.
I co stego ze dednol. I tak by nas wszystkich na soluwe wziol.X( ale :mag: z niego jest super mozna go tylko podziwiac
Belfagor
14-01-2007, 21:45
Powiem tyle, ten filmik jest dowodem na to że po tibijskim świecie chodzą WIELKIE nOOby przez duże O. Popieram tych którzy twierdzą że nie łatwo jest nabić taki lvl, Brava. Lvl według mnie to Prawie wszystko, pokazuje doświadczenie gracza i ile harował więc nie wciskajcie mi że łatwo jest nabić LVL 200:evul: !!! Pośmieje się jeśli się dowiem że robiliście 2 lvl w miesiąc a nie jak chłop robił 200 w 3 lata. Naprawdę jesteście debilami jeśli myślicię że to łatwo.X(
Powiem tyle, ten filmik jest dowodem na to że po tibijskim świecie chodzą WIELKIE nOOby przez duże O. Popieram tych którzy twierdzą że nie łatwo jest nabić taki lvl, Brava. Lvl według mnie to Prawie wszystko, pokazuje doświadczenie gracza i ile harował więc nie wciskajcie mi że łatwo jest nabić LVL 200:evul: !!! Pośmieje się jeśli się dowiem że robiliście 2 lvl w miesiąc a nie jak chłop robił 200 w 3 lata. Naprawdę jesteście debilami jeśli myślicię że to łatwo.X(
a może by tak nooby przez wielkie N?
:p :baby:
Po raz kolejny utwierdziłem się, że na wojnie przydatni są tylko magowie i druidzy (może jeszcze pałek być który będzie magic walle puszczał:P). Taktyka na wojnie to strapować kogoś w 10 osób i walić w binda sd. Wielka mi filozofia:D
Lipton'ek
15-01-2007, 17:02
Emperor:
I co stego ze dednol. I tak by nas wszystkich na soluwe wziol. ale z niego jest super mozna go tylko podziwiac
g***o prawda, aata only expic potrafi a pvp to wątpie czy wziela by na solo fose :P
widzilem jaki jest dobry --> jak walil w aresa exori mort, chyba padaczki dostal jak zobaczy napis ,,You are dead" i musi level odrabiac :P
ja bym na niego miejscu brał zawsze sd:p :p :p :p :p :p :p :p
ja bym na niego miejscu brał zawsze sd:p :p :p :p :p :p :p :p
LOL. A myslisz ze on nie ma przy sobie sd ? Dla niego pewnie 50 bp sd + to standard, juz nie wspomne o uhach ;p
Moim zdaniem Fosfik sie zachowal jak szmata woli sie pobawic jak :baby:
ps. Aata i tak jest najlepszy
i Polska jest :cup:
Dragon Len
16-01-2007, 16:53
Tak. Fosfik najlepszy....Gówno prawda. Się podniecił bo ma największy lvl. Zrobił sobie postac na nowym servie, kupił PACCA i expił i nikt mu nie przeszkadzał. A teraz zabija...Idiota jeden X( @Topic. A tak. Polacy najlepsi :)
Rychulec
16-01-2007, 17:29
O kurwa co na tej Arcani sie podziało????
Czemu Fosfik jużnie jest w Dpft i dlaczego toczy z nimi wojne????
Rok mnie niebyło i takie zmiany:o
g***o prawda, aata only expic potrafi a pvp to wątpie czy wziela by na solo fose :P
widzilem jaki jest dobry --> jak walil w aresa exori mort, chyba padaczki dostal jak zobaczy napis ,,You are dead" i musi level odrabiac :P
Po pierwsze nie udawaj kogos kim nie jestes bo ja znam mag uksz i wiem ze to nie nie jego konto :)
Ojj tam...jak ja bym tak padl to by mnie kazdy wysmial :D i bym nie gral jakis czas
Odkąd wojna na Arcani lagi się zaczęły - kończcie tąwojne inni też chcą sobie pograć. :cup: POLSKA zawsze najlepsza!!!;)
Maciek008
16-01-2007, 21:19
Odkąd wojna na Arcani lagi się zaczęły - kończcie tąwojne inni też chcą sobie pograć. :cup: POLSKA zawsze najlepsza!!!;)
ale pierdolneles..
Dragonuss
17-01-2007, 18:45
No i teraz polacy maja lipe bo Aata padl , Bedurion padl. DPFT przegrywa niestety.Jezeli Fosfik wygra ta wojne to pomazcie sobie ze polacy beda mogli grac na arcani.Fosfikowi chodzi tylko o to zeby zrobic spain server.Polacy sa bezradni i nie chodzi o to ze Aata nie umie grac tylko o to ze Fosfik i jego ludzie sa zgrani nie to co polacy ktorzy potrafia sie tylko wyzywac od noobow i nic pozatym.Wiekszosc ludzi z dpft maja lagi wogole na arcani sa non toper lagi :/ (bynajmniej ci ktorzy maja neostrade) :D :D :D :D
A tak wogole to czy ktos wie wogole dlaczego sa te lagi na arcani ? I to nie tylko na neostradzie, ale również w sieciach radiowych ;/ -.-
Dragonuss
17-01-2007, 23:04
ja wlasnie nie mam pojecia z kad sie wziely te cholerne lagi :/ jezeli ktos by wiedzial prosze napisac
A ja wam powiem jedno tibia to gówno w poruwnaniu z Silkroad
Po 1 :jest 3D
Po 2 :Jest o wiele ciekawsza
Wejdzcie se na google sciognijcie nie pozalujecie.:D :D :D :D
IS GOOD:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
A ja wam powiem jedno tibia to gówno w poruwnaniu z Silkroad
Po 1 :jest 3D
Po 2 :Jest o wiele ciekawsza
Wejdzcie se na google sciognijcie nie pozalujecie.:D :D :D :D
IS GOOD:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
Wyjdz.:baby:
Mudbloods
19-01-2007, 13:59
Wyjdz.:baby:
I nie trzaskaj dzwiami :P xD
El'Magnifico
19-01-2007, 14:11
No cóż, trzeba się było tego spodziewać.
No comments.
Crenishin
20-01-2007, 21:28
nie wiem co ma twoj hip hop do naszej tibi ale jak chcesz to zajeb se skręta zielonego spal sie i pusc jakeigos eminema
A jesli chodzi o gracza o nicku Aata Arhari to ja nie wiem na jakiej podstawie wy sie wypowiadacie jedyna osoba jaka tu sie poprawnie wyrazila byl pan z JW który wie cos o aacie.
Aata zawalil szkole jak wiekszosc tibijczyków bo raczej nie ma takiej osoby która ma 200+ i jest prymusem dla niego liczy sie zeby zdac i miec 200+ reszta to ch.j
doswiadczenia w pvp miec nie trzeba na jego miejscu tez bym nie mial bo trzeba byc kretynem zeby wbic 215 lvl poto zeby go zniszczyc na wojnie ale panowie aata jak sami wiecie nie padl zbyt wiele razy a Aaata arhari jest jedną z jego pierwszych postaci wiec nie wyzbył sie stresu przy deadzie nie potrafil sie wyuchac ale kazdy z nas padl by w tym trapie co innego to ze dal sie w to wjebac ale jak juz sie tam znalazl to nalezalo nie tracic run tylko pasc kupic aola i grac dalej bo niee bylo z byt wielu wyjsc mógl jebnanc 3 ue wybic nobków co blokowali ale wtedy nie dal rady by sie wyuchac on ma nie wiele ponad 1000hp a tam bilo go conajmniej z 6 osob bo reszta stalawiec fosfik i inni sd sd sd sd i aata nie masz szans sie wyuchac. Prosze was tylko o jedno jesli juz dajecie komenta to przemyslcie go najpierw ;] pozdro dla chlopaków z Jw
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.