zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Berylia (Wojna).Plan wyjścia z sytuacji.

Bartas15
12-01-2007, 15:18
Witam serdecznie.Chyba większość polaków zna sytuacje na Beryli.Ruin leje po dupie Nemesis z jasnego i przejżystego powodu przewaga liczebna.
Ja wierze w polskich h-lvl i w ich umiejętności lecz oni grupą 10-15 osób nic nie zdziałają z grupą 20-30 osób Ruin...Sprawa jest prosta wygra Ruin gracze z naszego kraju już sobie na Beryli nie pograją(chybą ,że nie liczni).Więc wpadłem na pomyśł ,który chciałbym podsunąć Liderą Nemesis ,a zarazem apeluje do Polskich graczy na Beryli.A więc myśle ,że dobrym wyjściem byłby przyjmowanie,a może przedewszystkim zachęcanie polaków 50 lvl+ ,których jest naprawde sporo i w większej ilości mogą stanowić naprawde dobry team shoterów do wstąpienia do Nemesis.Chciałbym aby na ten temat wypowiedzieli się członkowie Nemesis ,a także ostatnia nadzieja Polaków na Beryli czyli wy gracze!!!

P.S.Apeluje o nie pisanie postów w stylu :Hahahaha i tak k***** Ruin wygra bo ja tam mam super kolege Corso i Agno zawsze mi pomogą. <<<Tylko tak wam się wydaje ,że zawsze pomogą ,gdy zaczną panować na servie to Polacy nie będą mieli już nic do powiedzenia!!!

Pozdrawiam

Guardian anubite
12-01-2007, 15:23
Zgłaszam proźbę o zamknięcie tego tematu gdyż jest on przejawem polskiego noobostwa i proszę Boga o zlitowanie się nad twórcą tego tematu i przywróceniu mu wiary w możliwości odzyskania umysłu. Dziękuje.

Bartas15
12-01-2007, 15:32
:) Powyższy post jest skomentowany w P.S. ,które umieściłem w pierwszym moim poście.Guardian napisałeś co chciałeś prosze cię tylko o nieudzielanie się w temacie jeśli nie masz nic do powiedzenia oprócz obelg w moją strone jak i w innych tematach w strone Rev'ica,Kajna i innych użytkowników.

Pozdrawiam

Guardian anubite
12-01-2007, 15:52
:) Powyższy post jest skomentowany w P.S. ,które umieściłem w pierwszym moim poście.Guardian napisałeś co chciałeś prosze cię tylko o nieudzielanie się w temacie jeśli nie masz nic do powiedzenia oprócz obelg w moją strone jak i w innych tematach w strone Rev'ica,Kajna i innych użytkowników.

Pozdrawiam

Nigdy nie obraziłem Kajna i uważam go za dobrego gracza. Co do rev'ica też nie obraziłem go nigdy.. chyba że prawda w oczy kole.

Bartas15
12-01-2007, 15:59
Zgłaszam proźbę o zamknięcie tego tematu gdyż jest on przejawem polskiego noobostwa i proszę Boga o zlitowanie się nad twórcą tego tematu i przywróceniu mu wiary w możliwości odzyskania umysłu. Dziękuje.

Kogo ty chcesz tu nabrać?Chyba samego siebie.Twój post mówi sam za siebie bredzisz coś bez powodu obrażając do okoła innych.I co prawda w oczy kole?

Ravuse
12-01-2007, 16:09
swiat > polska

jak dla mnie jezeli chodzi o tibie ... wszystko jest lepsze od polakow

Xzonixek
12-01-2007, 16:12
Ehhh...
Jakbyś kiedykolwiek uczestniczył w wojnie z prawdziwego zdarzenia, to byś zrozumial dlaczego 50+ lvle nie są brani do gildi walczących w wojnie...
50 msa łatwo ubić bo ma te 395 hp. Nawet taki team zlożony z 10 msów mało co poradzi skoro wpadnie 120 ek+3x 120 ms/ed i z sd wystrzelaja ci twoich sorcow (ek exori+bron). Zbyt łatwy frag dla przeciwnikow dlatego sie tego nie robi.

Bartas15
12-01-2007, 16:28
Akurat kiedyś ,a nawet nie dawno uczestniczyłem w wojnie na Nebuli :) .A wpadłem na taki pomysł ponieważ nie widze innego wyjścia.

P.S.Słyszałeś o takim czymś jak utamo vita??

thewojtek
12-01-2007, 16:32
Ehhh...
Jakbyś kiedykolwiek uczestniczył w wojnie z prawdziwego zdarzenia, to byś zrozumial dlaczego 50+ lvle nie są brani do gildi walczących w wojnie...
50 msa łatwo ubić bo ma te 395 hp. Nawet taki team zlożony z 10 msów mało co poradzi skoro wpadnie 120 ek+3x 120 ms/ed i z sd wystrzelaja ci twoich sorcow (ek exori+bron). Zbyt łatwy frag dla przeciwnikow dlatego sie tego nie robi.

Po wprowadzeniu bota wbudowanego w klient, 10x 50 sorc moga naprawde duzo...

Ufocznik
12-01-2007, 18:01
nie gram na berylii i nie mam pojecia o sytuacji na serwerze, ale moim zdaniem przyjmowanie 50+ lvli do wojny jest glupota, bo nawet jesli taka grupka bedzie calkiem spora i ubije kilku h-lvli, to i tak zawsze beda latwymi fragami i padnie ich wiecej, niz tych ktorych ubija

Bartas15
12-01-2007, 18:31
1.Kto szybciej odrobi lvl 50 czy 100 ?
2.Średnio 50 sorcek z sd wali powiedzmy 180-200 daje to nam combo 180 * 10 = 1800.
3.Oprócz sorców w gildi są inni przecież.
4.Jeśli ekipa pojdzie fragować z zaskoczenia to będą łatwym konskiem ?

Wyobraz sobie sytuacje Excail 120 ms jest złapany w trap przez powiedzmy 15-20 ekipe przeciez sorcowie nie musza na skullu odrazu latać tylko spokojnie sie ustawic i odliczyc combo z sd i po sprawie.
Ja tak to widze.

Grypek
12-01-2007, 20:43
1.Kto szybciej odrobi lvl 50 czy 100 ?
2.Średnio 50 sorcek z sd wali powiedzmy 180-200 daje to nam combo 180 * 10 = 1800.
3.Oprócz sorców w gildi są inni przecież.
4.Jeśli ekipa pojdzie fragować z zaskoczenia to będą łatwym konskiem ?

Wyobraz sobie sytuacje Excail 120 ms jest złapany w trap przez powiedzmy 15-20 ekipe przeciez sorcowie nie musza na skullu odrazu latać tylko spokojnie sie ustawic i odliczyc combo z sd i po sprawie.
Ja tak to widze.

Już lepiej brac 60 sorców + bo wtedy UE :)

Guardian anubite
12-01-2007, 20:56
Już lepiej brac 60 sorców + bo wtedy UE :)

na wojnie ue to mało potrzebny czar.. kiedyś to był dobry mass log odrazu ue i takie akcje były nice.. teraz combo ue jest dobre jak się robi sneaka 3 sorców na 1 osobe..

tibiaq
13-01-2007, 10:23
Musieli by byc baaaardzo dobrze zgrani żeby wygrac.
Bo inaczej nic nie zrobią.

Piero
13-01-2007, 19:58
Nie orientuje sie w sytacji, ktora panuje na Beryli, ale NAPEWNO przyjmowanie 50 sorcow do gildi jest bezsensowne i glupie. I tak oni nic nie zmienia, jak juz chca pomoc to niech expia, wbija setki i wtedy dojda, bo na 50 to sa tylko free fragami, nawet jesli ich bedzie z 10 :\

edit - spelling mistake ;d

Mastermind Toothy
13-01-2007, 20:18
Zupełnie niepotrzebny temat... Po co zakładać nowy ? Ruin i tak wygra(świadomie to napisałem, zwykłem czytać wszystkie posty...), LS wygrywało we fr agach ale kto płaci teraz ? Jest już temat o Botrylii.
W wydarzeniach z Berylii Twoje posty są conajmniej śmieszne... Wogóle się nie orientujesz o sytuacji -.-