Pokaż pełną wersje : Film dokumentalny o N00bach
Wielce urzeczony screenami i filmikami od Dark Pally (respect) postanowilem sam nakrecic film dokumentalny o N00bach. Efekty mojego pierwszego filmiku mozna zobaczyc tutaj:
http://members.lycos.co.uk/rawik2/Nooby.rec
NIEEE, tylko nie interia... Transfer przekroczony -.-
btw. czy ktos moze mi opisac dokladnie i po kolei jak umieszczac filmy na forum????????
Ok... juz poprawiony... jest wszystko na lycosie :-D
omg...ten film jest mierny i te ofiary to sa noobuy ale najwiekszy noob to ten osobnik biegajacy po rooku z tibia cam i szukajacych nooba...wystarczylo zebys pokazal prawdziwego siebie to niemusialbys sie tyle nalazic...
widac ze jestes noobem bo sprzedales ksiazke warta 10gp za 4 gp... innym to zrobi przyjemnosc bo beda mieli "cos" ciekawego... jesli wiedza do czego ona sluzy....
Juz dobrze... dalem to na lycos :-D
bObO_gUmI
04-09-2004, 21:09
Wiesz, tak na prawde to ty jestes n00bem. Myslisz ze nabijanie z z newbie jest smieszne? Moze tobie to daje satysfakcje. I cytujac kolego Sketh'a: "widac ze jestes noobem bo sprzedales ksiazke warta 10gp za 4 gp" I on ma w zupelnosci racje...
M_a_c_i_e_k
04-09-2004, 21:14
Elo ziomy !
Zgadzam sie z wami, zreszta mnie wydaje ze ta ksiazka jest warta tyle co short sword, nie?
Tamci to newbie a ty jestes n00b przez duze 00, gorszego, nudniejszego i glupszego filmu nie widzialem...
byłem twardy i obejrzałem całe 25%... nie spodobało mi sie. Nie dość, ze nie bylo zadnej udane proby, to jeszcze to wyzywanie ludzi on noobow tylko dlatego ze dal sie zatrapowac, czy dlatego ze nie wiedzial, ze slime jest trujący.
Olorion.
05-09-2004, 09:40
n/c, kolejny beznadziejny film... hahaha ale heca! gosciu ktory 1 raz gral w tibie wypil slime. Ahahaha fantastyczny dowcip... Ogladalem go na predkosci 20, nawet dotrwalem do konca, mimo ze od 20-30% przegladalem juz rozne fora i strony.
Prawda jest taka że.....
jedynym noobem na filmiku jesteś ty...
(mylisz sie myśląc że wszyscy są noobami tylko nie ty)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.