PDA

Pokaż pełną wersje : Trzeci Dhq na Candi Hardcore style XD

Lord Terus
12-01-2007, 22:36
http://uploads.tibiabr.com/download.php?file=c4d7952220faa4605de567d2d3bb98be

Hunab
12-01-2007, 22:54
20:35 You have found a demon helmet.
Dzięki za questa ;>
EDIT:
22:02 Achilles of Candia [66]: a ten huj roslek czy jak on tam ma tez padl ?
sie uśmiałem.
Thorol nóbla powinien dostac ^^
@down
Ciekawe co ty bys zrobił gdybyś miał tam wszystko zlurowane i bez knighta.
Jedynym noobem jakiego ja na tym filmiku widziałem jest thorol.

huggae
12-01-2007, 23:17
Ale nooby przez 30 min filmu stali i gadali bo się bali wejść w tp N/C

LoLex133
12-01-2007, 23:28
tego thorolo czy jak mu tam gdybym spotkal na rl by udpuil jezu co za czlowiek ....

Guivain
12-01-2007, 23:35
22:18 Thorol Puny [105]: nie mam pojecia co tam jest

owned!

gz duszlik, chociaz jeden pozadny czlowiek ;p

ogolnie zal.br, 40 minut kolo teleportu stoją i sie kłucą kto 1 pójdzie ;)

PzDr!

Iris_Lightbringer
12-01-2007, 23:46
@huggae
wyjdz 10lvlu.
@Guivain
Idz 1 na dhq, padnij, strac blessy, aola.
@topic
Hardcore byl, knightowie padli bo zle ustalili na poczatku, co do tp - widadomo kto zn00bil ( pozdrawiam cie thorol, licze ze padniesz na ratach ), nikt nie chcial pasc, dlatego tyle stalismy nad tp, a maka juz zrobil tego questa, i pomagal za marne 3 bp mf od kazdego + kilka sdkow. wazne ze quest zrobiony. pozdro

Guivain
12-01-2007, 23:51
@up

Chodzi mi głównie o szybkie podjęcie decyzji. To tylko gra, Pamietajcie! -.- .

Łatwo mozna obliczyc ze po wejsciu kazdy sypnie UE i bedzie po wszystkiemu.. -.^

Hunab
13-01-2007, 00:07
@Guivain
Oni wiedzieli ze tak będzie, tylko nie mial kto 1 isc^^

Bass
13-01-2007, 00:10
23:03 Thorol Puny [105]: a jak mnie zostawicie? <-- ale noob ;s

@topic
Gz

Dexter17
13-01-2007, 00:14
22:28 Thorol Puny [105]: mowione bylo ze place i biore nagrody

Own3d! :D:D:D:D
Oglonie Gratz Qesta.

@Lord Duszlik
Szczegolne Gratz za "blokniecie" tego calego shitu.. =P

Guivain
13-01-2007, 00:15
Thorol Puny, mam pytanie, ten koles kupił to acc? :o :o :o

Jego teksty rzucają o glebe :blazen:

Vacek
13-01-2007, 00:30
Thorol Puny ish the biggest noob evah! Xd Ogólnie fajnie wam to wyszło, chociaż mogliście sobie oszczędzić tego kłócenia :)

Guest 1900
13-01-2007, 00:43
Thorol noobie mam nadzieje ze czytasz te komenty jak cie ludzie jada po dupsku !! jestes ciota .... i wogole nie gadaj ze nigdy filmu nie widziales z dhq majac 100 lvl ... kupiles acc czy twoj mozg nie jest na tyle sprytny ze nie wie jak odpalic tibicam ? azl facet jak by bylo pvp heh to by z toba pewnie tam chlopaki zrobili porzadek odrazu ;]

@topic
no filmik ladny choc troche gadaliscie przez tego noobka ;] duszlik widze female :D pzdr i mam nadzieje ze new zdj beda w nowym kasku :D hehe

huggae
13-01-2007, 02:12
@huggae
wyjdz 10lvlu.
pozdro

też robiłem dhq i się nie bałem że padne bo umiem grać w tibie i 100k to jest kwestia 2-3 dni na odrobienie. A jak się jest noobem to nic na to nie mogę poradzić, że padniesz i płaczesz nad gra. :)

Jofs
13-01-2007, 03:50
Zal dzieci pojezdzacie Thorola a sami nigdy dh qest nie robliscie..ciekawe czy by kazdy sie z was nie bal Thorol nie kupill acc sam go robilX(Aha i Lord duszlik jestes zwykla szmata i sam z tad wpier..

Lord Terus
13-01-2007, 09:05
Zal dzieci pojezdzacie Thorola a sami nigdy dh qest nie robliscie..ciekawe czy by kazdy sie z was nie bal Thorol nie kupill acc sam go robilX(Aha i Lord duszlik jestes zwykla szmata i sam z tad wpier..

Dziękuje ci za tak miłe słowa :D wsumie może i robił sam acc ale moge go zrozumieć że nie chciał iść pierwszy ale czemu się dygał zostać w roomie to nie wiem. Ja też 1 raz robiłem Dhq i co myślisz że się nie bałem wejść?? Ale jak trzeba to wszedłem a nie od*******ałem coś.

Iris_Lightbringer
13-01-2007, 09:16
@huggae
zal mi cie, nie kazdy ma tyle kasy aby wylozyc 100k i powiedziec ze nic sie nie stalo
@Jofs
zalosny jestes, gdybysmy tam sami zeszli i padli, on tez by padl, wiec czemu nie mogl pojsc 1, jesli mial o wiele wiecej hp+mp niz duszlik ? Juz nie komentuje tego co sie dzialo dalej, gdy filmik jest off, bo sie bal blokowac respa i 3 demce sie zrespily + kilka banshee... i jeszcze wyjezdza z tekstem "ja placilem" (3 bp mf) żałosne.

Merfi
13-01-2007, 09:44
Na Candi jest dużo takich ludzi .... co nie wiedzac co gdzie jest i tacy mają 80lvl+ to aż zal du*pe sciska :) nie bede mówił nicków B)

Ka$z3r
13-01-2007, 12:30
Łatwo jest komentować poczynania innych...ale tutaj niestety chłopaki pokazali klase =/ A propo tego Thorol, może jeden ze słabszych ownerów grał =/ Na non-pvp jest wiele takich przypadkow gdzie gra paru kolegow 3-4 :p

oVer

Pieczka-Saphira
13-01-2007, 13:01
Nie myslcie ze tak latwo wejsc w ten tp wiecie jakie to sa koszty blessy+aol ;d
pozatym dhq troche hardcorowy gz duszlik Twoj fan Pieczka ;p

Stefan Wichura
13-01-2007, 13:01
też robiłem dhq i się nie bałem że padne bo umiem grać w tibie i 100k to jest kwestia 2-3 dni na odrobienie. A jak się jest noobem to nic na to nie mogę poradzić, że padniesz i płaczesz nad gra. :)

no to bezkitu zawodnik ostry jestes jak 100k expa robisz w 3 dni --.--

Ka$z3r
13-01-2007, 13:10
no to bezkitu zawodnik ostry jestes jak 100k expa robisz w 3 dni --.--

On mówi o 100k kasy czytanie ze zrozumieniem sie przydaje...sproboj sie tego nauczyc w szkole :)

Btw. 100k kasy mozna zarobic nawet w 1 dzien, troche szczescia i czasu.

Arth Sija
13-01-2007, 13:50
Ja mam takie male pytanko dla tych wszystkich którzy jadą po Thorolu.
Po kiego on mial isc 1szy?? MSi mieli wejsc walnąc UE i po sprawie. a co on mogl zrobic?? chyba tylko paść. wszystkie potworki w final roomie wala powierzchniowo wiec kazy dostawalby tyle samo. a tak wogole to ciekawe ktory z was chcialby na 105 lvl pasc, 100k na aol i bless w dupe+kilkaset k expa. zastanowcie sie co wy mowicie. wzyciu nie byli na dhq tylko ogladali flimiki i mysla ze sa spece. Zal to mi jest was.
P.S. tak wogole to podobno Mak mial all wyczyscic sam. nie wiem czy to prawda.

PZDR Silent Killers
Thuru, Norbi bijcie lvl chlopaki.

Guest 1900
13-01-2007, 14:08
@up
no masz racje nigdy nie mialem 100 lvl nie bylem tam nigdy ale niech ten gamon Thorol wyluzuje ! .. jak ja widze takie cioty co graja w tibie jak najtaniej i zeby jak najwiecej zabrac to zal mi dupe sciska to jest chore ... gamoń myslal ze da te 3 bp mf czy tam ile i zgarnie nagrody ... zreszta nigdy nie widzialem zeby ktos tak na filmiku panikowal jak te dziecko ... omfg

Hunab
13-01-2007, 15:51
Myslałem ze demony bija z reki tez, i to całkiem nieźle ^^
Thorol mial zejsc po to zeby jak najmniej many zeszło sorcom.

Dziubey
13-01-2007, 16:22
Ja mam takie male pytanko dla tych wszystkich którzy jadą po Thorolu.
Po kiego on mial isc 1szy?? MSi mieli wejsc walnąc UE i po sprawie. a co on mogl zrobic?? chyba tylko paść. wszystkie potworki w final roomie wala powierzchniowo wiec kazy dostawalby tyle samo. a tak wogole to ciekawe ktory z was chcialby na 105 lvl pasc, 100k na aol i bless w dupe+kilkaset k expa. zastanowcie sie co wy mowicie. wzyciu nie byli na dhq tylko ogladali flimiki i mysla ze sa spece. Zal to mi jest was.
P.S. tak wogole to podobno Mak mial all wyczyscic sam. nie wiem czy to prawda.

PZDR Silent Killers
Thuru, Norbi bijcie lvl chlopaki.

On był tam zbędny, więc miał chociaż wejść i zablokować żeby sorkom po manie nie pojechało. w sumie miał więcej życia i many niż palek. Mak miał wyczyścić z blokerami, ale jak można było zauważyć blokerzy padli, więc trzeba było to inaczej zrobić.

Jofs
13-01-2007, 16:46
Czlowieku jak by Thorol tam wszedl na ss + utamo to by w moment znikl..

Lord Terus
13-01-2007, 17:30
@up
Gówno prawda ja wbiłem poszła mi cała mana i 2 uhy więc dałby rade i bym mu jeszcze mana została. Po prostu zachował się do dupy wszyscy ryzykowaliśmy szkoda że Quozy wyłączył tak szybko film zobaczylibyście jakie cyrki od*******ał dalej.

Raaell
13-01-2007, 18:09
17:07 Thorol Puny [105]: jakbym wiedzial ze tak bedzie to bym nie poszdl17:07 Thorol Puny [105]: mowione bylo ze place i biore nagrody

Jezu zal wogule sie wypowiadac ;(

Iris_Lightbringer
13-01-2007, 18:43
@wszyscy obroncy thorola
Wiecie po co mial thorol zejsc 1 ? po to abysmy nie dostali z lapy, bo po 2 ue zostalo mi 74 many. A co do padniecia odrazu na takiej ilosci mp - to wyjdz, i nie trzaskaj przegladarka. Co do maki - mial wyczyscic GDY BEDZIE TP otwarty - jak widac nie byl.
pozdro

vNs'Cru
13-01-2007, 19:21
1 Sprawa Iris jestes nooobem smiejesz sie z rookstayerow i "ZACIESZASZ"
ze masz h lvl na "NO PVP" wiec sry zal.br

vNs'Cru
13-01-2007, 19:23
22:18 Thorol Puny [105]: nie mam pojecia co tam jest

owned!

gz duszlik, chociaz jeden pozadny czlowiek ;p

ogolnie zal.br, 40 minut kolo teleportu stoją i sie kłucą kto 1 pójdzie ;)

PzDr!

Thorol Puny i Duszlik Gz.
Iris = kkkkkkk lammer

Jofs
13-01-2007, 19:39
Duszlik zaowaz ze ty masz prawie 1,1k hp i 1500 many cos kolo tego Thorol ma jakies 660 hp i 2,9k many widzisz jakas roznice?-.- jak by wszedl pierwszy mana w moment by znikla a hp szkoda gadac 3 gfb demonow:O

Jackass :D
13-01-2007, 20:13
Ale nooby przez 30 min filmu stali i gadali bo się bali wejść w tp N/C

Wy*******aj z tego forum -.- Sam jesteś noob i nie wstawiaj tu takich komentów frajerze X(

@Lord Duszlik
GRATZ^^ ReSpEcT dla Ciebie :p

Iris_Lightbringer
13-01-2007, 20:51
@vNs'Cru
smiesz mnie nazywac n00bem ?
Po 1. nie uwazam sie za hlvl.
Po 2. gra rookstayerem nie ma sensu - 0 lepszych mobow, questow (goblin hell sie robi nawet solo 1lvlem)
po 3. non-pvp nie no pvp.
po 4. thorolowi mozesz gzowac lamerstwa, bo ogolnie to NIC nie zrobil na tym quescie, szczegolnie ze nie wiesz dokladnie co sie dzialo dalej wiec ryj.
pozdro

Mroku
13-01-2007, 22:09
21:06 Dharel [135]: Pozdrawiam mame xD
lmao xDD

Gz questa etc.

Ten Thorol to pewnie kupil acc,lat 13 ma...albo 5 ownerow ö.ö

Hunab
13-01-2007, 22:20
Duszlik zaowaz ze ty masz prawie 1,1k hp i 1500 many cos kolo tego Thorol ma jakies 660 hp i 2,9k many widzisz jakas roznice?-.- jak by wszedl pierwszy mana w moment by znikla a hp szkoda gadac 3 gfb demonow:O
Nie zryło by mu many, iris walnął 2 ue i mu mana została więc niby jemu, który nie walił ue miało by nie zostac bo dostał z lapy 4-6 razy?
a teraz mała matematyka :p
Duszlik- 1,1k hp+1500mp=2600
Thorol- 660hp+2,9kmp=3560
Róznica jest prawie 1k ^^ więc nie pierdolcie ze by padł.
teraz hity demonów:
nawet jak by mu 6 razy po 400 walneły to wychodzi tyle- 6x400=2400
2x ue= 2400 mp.
+thorol mial 90 mp więcej czyli czysto matematycznie powinno mu zostac okolo 160 many.

damjack
13-01-2007, 23:07
Ok matematyka matematyką, ale w pewnym momencie filmiku Dharel doradzał Thorolowi zeby nie schodzil.On ma z tym wieksze doswiadczenie bo sam tam deda zaliczył.A i jeszcze jedno.Iris wspomniałeś, że knighcie źle ustali tak? Nieprawda bo wszystko ich zablokowało, więc sorcowie powinni tu za nimi zesjc i ue walić moim zdaniem.

Lord Terus
13-01-2007, 23:17
Ja pierdole wszyscy od*******ają filozofie, matme itp. ale stojąc tam ciężko wymyśleć coś sensownego.
Tak powinni wejść ale to była chwila zawahali się i nie weszli dajcie już spokój.

Nirvy
13-01-2007, 23:23
21:06 Dharel [135]: Pozdrawiam mame xD
lmao xDD

Gz questa etc.

Ten Thorol to pewnie kupil acc,lat 13 ma...albo 5 ownerow ö.ö

W tej kwestii wiek akurat nie gra roli, są osoby co mają 20 lat a wogóle się z nimi nie dogadasz a są osoby które maja 13 i super się z nimi nawiązuje kontakt, po prostu jest taki z charakteru że tak powiem: nachapać się, ale żeby się nie narobić myślę że on tak właśnie myślał:D

Hunab
13-01-2007, 23:31
Duszlik policzyłem to dla tych, którzy pierdolą że by padł ^^
Sorcowie mogli by wejsc, ale skąd mieli wiedzieć ze oni są trapnięci?
@Nirvy
Zgadzam się z tobą w 100%
@Kann
No ;d ambitna praca
Ale gdyby nie ja to oni by nawet 1 demona na tym dhq nie zabili.
Dharel padl ale zobacz jaka była różnica, było mniej sorców i nie było tam 150+ ms's
PS. jak by nie było to w final roomie bloknąłem 1 dema i w drodze powrotnej 2 ^.-

damjack
13-01-2007, 23:37
A to nie byl taki plan ze sorcowie tuz po knightach mieli wejść??
Duszlik policzyłem to dla tych, którzy pierdolą że by padł ^^

'Ok matematyka matematyką, ale w pewnym momencie filmiku Dharel doradzał Thorolowi zeby nie schodzil.On ma z tym wieksze doswiadczenie bo sam tam deda zaliczył.'
Ten argument rozważ jeszcze
Najlepszą robotę Ty miałeś Hun :))

Mroku
14-01-2007, 00:22
W tej kwestii wiek akurat nie gra roli, są osoby co mają 20 lat a wogóle się z nimi nie dogadasz a są osoby które maja 13 i super się z nimi nawiązuje kontakt, po prostu jest taki z charakteru że tak powiem: nachapać się, ale żeby się nie narobić myślę że on tak właśnie myślał:D
Chodzilo mi o pewien "kanon" ,ze 13 latek jest malo inteligentny etc. ,bo zauwazylem iz cos takiego obwiazuje ;/
Sam mam 14 lat i latwo nawiazuje kontakt z innymi <nawt starzymi o xx lat>...

Iris_Lightbringer
14-01-2007, 00:29
nie zeszlismy, bo poczatkowa teza byla taka, ze knighci sie rozchodza, 1 idzie do switcha, i maka czysci solo, niestety jak wszystkich trapnelo, i gdyby kazdy sorc zszedl pokolei - kazdy by zapewne padl, a w ciagu kilku sec nie daloby sie wszystkiego DOBRZE ustalic. Co z tego ze dharel padl ? Odrazu jest pr0 hax0r ? Druid spokojnie mogl to "bloknac" na te 2-3 sec i tyle.

Henis Kario
14-01-2007, 00:39
Noob'y to są prędzej z was. Jak on miał wam wierzyć, iż wy go nie wykołujecie skoro was dobrze nie zna? No właśnie, ja go dobrze znam jeszcze z poprzedniego świata i wiem, że to spoko kolo. Żaden noob z niego nie jest, więc przestańcie oceniać ludzi po jednym filmiku. N/C.

Hunab
14-01-2007, 00:43
Noob'y to są prędzej z was. Jak on miał wam wierzyć, iż wy go nie wykołujecie skoro was dobrze nie zna? No właśnie, ja go dobrze znam jeszcze z poprzedniego świata i wiem, że to spoko kolo. Żaden noob z niego nie jest, więc przestańcie oceniać ludzi po jednym filmiku. N/C.
A co im by dało wykołowanie go? no super zejdzie w tp padnie, a oni nie zrobia questa?
Po 2. dzięki niemu prawie nie zrobiłem quest bo nie chciał pilnowac resp.

tomekp-91
14-01-2007, 00:58
Tyle mieliście tych narad, tyle odliczeń tyle przygotowań że nie wiadomo było w którym momęcie zwolnić....

Ale ogólnie film fajny.

Założę się że te wszystkie odpadki tego forum takie jak :

-Mroku
-damjack
-Nirvy

(niechce mi się dalej wymieniać)

zrobiły by tego questa o wiele lepiej (oczywiście jeżeli nampierw dobiją ten swój 17 lvl)

Gz dla teama
H*j w d*pe reszcie (Tobie też).

Mroku
14-01-2007, 01:08
Tyle mieliście tych narad, tyle odliczeń tyle przygotowań że nie wiadomo było w którym momęcie zwolnić....

Ale ogólnie film fajny.

-Mroku
-damjack
-Nirvy

zrobiły by tego questa o wiele lepiej (oczywiście jeżeli nampierw dobiją ten swój 17 lvl)

Gz dla teama

HAHAHA 17LVL?LMAO....Nie znasz moich charow/skilla ,a gadasz..n/c...zal mi cie.
btw. odpadkiem jestes ty...

Soulmann
14-01-2007, 04:55
Noob'y to są prędzej z was. Jak on miał wam wierzyć, iż wy go nie wykołujecie skoro was dobrze nie zna? (...)
To po cholerę ładował się z nimi na questa? Równie dobrze po drodze mogli go wykołować, ale widać chęć posiadania DH zwyciężyła i się z nimi wybrał. Szkoda tylko, że dał dupy na całej linii i pokazał kim jest.

Lord Terus
14-01-2007, 10:02
Tak Dharel padł i ma większe doświadczenie n/c Maka też padł i też ma doświadczenie to czemu miał słuchać Dharela skoro go tam nie było (nie będe mówił że Thorlo sam nie umi podejmować decyzji, wsumie to że jeszcze nie wszedł moge zrozumieć ale to że nie chciał blokować respu na dhq to już nie).

To że Dharel tam był to nie znaczy że ma doświadczenie, ja tam nie byłem i pewnie jeszcze pare osób a wiemy co tam jest jak tam jest itp.

pozdro.

Nirvy
14-01-2007, 10:39

Ale ogólnie film fajny.

-Mroku
-damjack
-Nirvy

Gz dla teama

Jestem odpadkiem o0 powiedz coś mądrzejszego jak sugerujesz ,że coś zle powiedziałem to popraw mnie . 17 lvl mówisz? gratuluje osiągnięć i nie mierz innych swoją miarą.

Dzik Dzik Tadzik
14-01-2007, 11:30
10:25 Thorol Puny [105]: nieprzezyje
10:25 Iris Lightbringer [102]: nierozumiesz
10:33 Makaveli Thug [154]: zuc chociaz jeden

Analfabetyzm ludzi, ktorzy maja po 20 kilka lat mnie przeraza. Panowie moze warto troche popracowac na pisownia?

Ceri~

Makaveli of Chaos
14-01-2007, 15:48

Analfabetyzm ludzi, ktorzy maja po 20 kilka lat mnie przeraza. Panowie moze warto troche popracowac na pisownia?

Ceri~

To nie jest alfabetyzm, tylko poprostu zjadlem literke, tam wszystko pisze sie szybko i czasami mozna zjesc jakas literke, ale co Ty mozesz wiedziec, nigdy tam nie byles, umiesz tylko komentowac, bo na nic wiecej Cie nie stac...

Pozatym, mialem tam wejsc kiedy TP bedzie otwarte, taka byla umowa, ze wybije all jesli bedzie TP otwarte, niestety knightom sie nie udalo i stalismy 30 min proszac Tharola o to zeby wszedl pierwszy i stal tylko te 2 sekundy, nie moja wina ze sa ludzie z ktorymi nie da sie dogadac ani nic ustalic, powody tego typu "nigdy tam nie bylem, nic nie widzialem" sa smieszne...
Nie piszcie ze mialem zsolowac dhq, bo tak nie bylo, na Candii byly 3 Dhq we wszystkich trzech jako jedyny bralem udzial, chociaz w dwoch ostatnich w cale nie musialem, zreszta Tharol umial podziekowac mowiac "do tej pory Cie szanowalem..."

Scobel
14-01-2007, 19:18

Ceri~

A tobie tez wpadaja BYKI-np zjedzenie literki :)

tomekp-91
14-01-2007, 21:16
Moja bezbłędność ponownie zdominowała te wyrzutki.

Drogi Mroku, Nivry wiedziałem, że niepopełnię błędu pisząc o was w moim poprzednim poście.

Tak jak przypuszczałem, moja wypowiedź tak was przeraziła (odkryliście swoje prawdziwe Ja), że musieliście mi zaprzeczyć. Jedank pamiętajcie: Pozostanę niewzruszony, nie obchodzicie mnie. Całkowicie leję na to co do mnie piszecie i jest mi to obojętne. Jednak wy pragneicie zadośćuczynienia i zemsty. Pisząc takie proste, powtarzam: PROSTE wypowiedzi jak ta:

-zastanówcie się:

czy wy jesteście naprawdę inteligentni?
czy wy sądzicie, że górujecie?
czy myślicie, że te wasze wypowiedzi zmienią mój pogląd na was?

mylicie się...

tym sposobem obniżliście się do pierwotniaków zamieszukjących naszą planetę przed milionami lat...

Myślę, że powinniście się zmienić.... Najwyższy czas... NAJWYŻSZY CZAS!

Wierzę w was....
pozdrawiam Tomek

Dexter17
14-01-2007, 21:50
Boze.. Jak tak czytam niektore komentarze, to az zal dupsko sciska.. Po co te klotnie? Zrobili jak zrobili, maja DH i tyle.. Wszyscy sa zajebiscie madrzy prawiac swoje teorie tutaj.. Jakbyscie mieli stanac przed tym TP to byscie sie w gacie zesrali.. Taka jest prawda.. (oczywiscie nie wszyscy)

@Topic
Gratz Panowie!

damjack
15-01-2007, 18:09

Drogi Mroku, Nivry wiedziałem, że niepopełnię błędu pisząc o was w moim poprzednim poście.

Tak jak przypuszczałem, moja wypowiedź tak was przeraziła (odkryliście swoje prawdziwe Ja), że musieliście mi zaprzeczyć. Jedank pamiętajcie: Pozostanę niewzruszony, nie obchodzicie mnie. Całkowicie leję na to co do mnie piszecie i jest mi to obojętne. Jednak wy pragneicie zadośćuczynienia i zemsty. Pisząc takie proste, powtarzam: PROSTE wypowiedzi jak ta:

-zastanówcie się:

mylicie się...

tym sposobem obniżliście się do pierwotniaków zamieszukjących naszą planetę przed milionami lat...

Wierzę w was....
pozdrawiam Tomek

Po pierwsze nie życze sobie zebyś nazywał mnie wyrzutkiem bo nim nie jestem.Po drugie nie obchodzi mnie twój pogląd.Po trzecie nie sądze że góruje.A tak w ogóle to umiesz normalnie rozmawiać czy tylko sie zaczynać?? Bo nie sądze, a pozatym mozesz zapytać tych co byli na dhq, że nie mam 17lvlu tak jak to powiedziałeś.Nie odzywaj się do mnie bo z prostakiem nie mam zamiaru rozmawiać.

Native16
15-01-2007, 18:52
Thorol to nie czasami Acc Buyer ? ...

Jofs
15-01-2007, 19:07
Boshe Thorol sam zrobil tego acc i zamknijcie juz z tym pyski dzieci nawet w zyciu tam nie byly ciekawe co by wyscie czuli?:confused:

Mroku
15-01-2007, 19:17

-zastanówcie się:

mylicie się...

Wierzę w was....
pozdrawiam Tomek

Sobie odpowiedz na pytanie:
Czy jestes inteligentny skoro nawet nie potrafisz zacytowac innej wypowiedzi?
Polski mam slaby,dlatego malo pisze-i przez znajomosc go nie taka jaka bym chcial-musze pisac "skrotwo"...
Po 1. skad znasz lvl mojej postaci? Skoro my sie nie znamy?
Po 2. skad wiesz jak zachowalem sie na dhq?
Po 3. skoro innych oceniasz ,to dlaczego we wlasnym jezyku piszesz zjadajac litery?