Pokaż pełną wersje : Strinnity wykonuje Challenge Quest!
UWAGA! NA FILMIE ZNAJDUJE SIĘ ZAPIS QUEST'U! KLIKNIJ POKAŻ, BY WYŚWIETLIĆ LINK DO FILMU!
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/16844
Nie mój, znaleziony na TibiCams.
Swoją drogą, był już kiedyś ten quest wykonany?
TheThunder
13-01-2007, 13:51
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/16844
Nie mój, znaleziony na TibiCams.
Swoją drogą, był już kiedyś ten quest wykonany?
Raczej nie, przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo ... Wiem ze czesciowo go zrobili napewno
o kurwa to jest qest shiza ! 8o pierwszy raz widze taki kosmos
Vansider
13-01-2007, 14:04
Czy to nie jest przypadkiem quest spoling? -.-
Sir Emilio
13-01-2007, 14:05
czyzby sposob na teleportowanie sie na pacc area bez bez pacca?
Ja pamietam kto to juz robil niewiem czy do konca ale ogldalem juz o tym filmik koples niemogl z ta maszyna niczego zorbic jaki bug byl i gm przylaz ale co dalej bylo to niewiem bo film wylonczyl
e dajcie mda do nowej tibicam
http://rapidshare.com/files/10857285/TibiCAM*****.html
prosze:)
@topic
Czy Strinnity stał się członkiem Knightmare Knights?
czyzby sposob na teleportowanie sie na pacc area bez bez pacca?
zeby zrobic ten quest, potrzeba i tak pacca.
pewnie jak pacc sie konczy, nie mozna prezjsc przez drzwiczki prowadzace do teleportow. chociaz jesli jest tak jak z postmanem, to bedzie mozna przechodzic bez pacca.
niezly bug.
@film
mozna teleportowac sie kazdego miasta teleportem.
teleporty sa na pohu.
btw niezly cwaniak ten strinnity.
HotA na rsie nosic;)
Czy Strinnity stał się członkiem Knightmare Knights?
na to wyglada.
Nice 0o... Ciekawy quest >: )
Everanor z Iridii zrobil tez ten quescik. Gorzej jest z 1 misja jak juz wybierzesz dla kogo chcesz robic :o
Always hunted
13-01-2007, 15:54
To dopiero jest prawdziwy quest ;) chociaż powinno być nieco więcej główkowania... żadnego zabijania potworów, tylko myślenie :)
PS: To nie jest QS, bo nie pokazał CAŁEJ drogi do questa (film zaczyna się w ''bone chamber'' z tą ''kostką rubika'')
Bongozzpl
13-01-2007, 16:11
i tak powinno byc traktowane jako QS , nawet jak nie pokazal calej drogi
Longerososol
13-01-2007, 16:20
lol co to za quest?:> pierwszy raz o nim słysze;p
Quest byłby już wykonany jakiś czas temu gdyby nie bug, który uniemożliwiał wejście do teleporta w Dream Machine. I dlatego na kilku światach n-pvp byli uwięzieni w środku ludzie :p
Co do filmiku to fajny jest, quest też niczego sobie, ale nie jest taki prosty jak się wydawało na początku :p
i tak powinno byc traktowane jako QS , nawet jak nie pokazal calej drogi
To ja ci radze poczytac co to jest QS bo z tego co ja wyczytalem to QS jest wtedy kiedy jest pokazana Droga od Depo(lub okolice) do miejsca quest'u
Sante Mefisto
13-01-2007, 16:53
Quest, fajny ciekawe co mozna zyskac zdobywajac wyzsze rangi, dreams master mowil zeby mu dostarczyc demonic esence (nie weim czy to tak sie pisze, ale pewnie nie :P).. Moze ktos dac mapke jak dojsc do tej kostki z poduszek :)?
ciekawe co sie stanie jak skonczy mu sie PACC ;) ciekawy quest chciałbym go miec
szkoda że QS bo on caly quest pokazal chyba :)
Vendraal
13-01-2007, 17:13
Szkoda ze wybral Nightmare Knights, bo cholernie chcialbym zobaczyc jak wyglada siedziba Brotherhood of Bones... jak tylko dobije jakis 100 + lvl od razu polece szukac Death Ringow i dolacze do BoB :evul: <evil> <666> <Szatan Nadrila>
szkoda że QS bo on caly quest pokazal chyba :)
nom, pokazal caly.
masz 100% racji.
No ladnie ladnie teraz zbieraj 500 demonic essence chce dodac ze na test server jak nasza ekipka robila dream~ Knightmare powiedzial cos w stylu "nagrody z tego questa sa na poziomie poi" wiec warto te 500 demonicow zbierac :D
Bongozzpl
13-01-2007, 18:00
To ja ci radze poczytac co to jest QS bo z tego co ja wyczytalem to QS jest wtedy kiedy jest pokazana Droga od Depo(lub okolice) do miejsca quest'u
ale dalsze pokazanie co nalezy robic to juz nie jest QS? a jak tak lubisz czytac to czytaj dalej moze w przyszlosci wyjdzie ci to na dobre, np napiszesz ksiazke o QuestSpoilingu hahhha
Walić QS...-.-niech to zmienią na tym forum bo są dobre filmiki, które pokazują questy i nie w tym nic złego...
Dokładnie, popieram user'a wyżej!
Jak ktoś chce, niech ściąga. Jego wola.
nom, pokazal caly.
masz 100% racji.
Jak nie więcej.
20:02 Strinnity [194]: ffs
20:02 Strinnity [194]: its 5.30 am i cant do this shit
20:02 Strinnity [194]: i must be stupid or something
Co do questa to... ciekawe zmiany w Tibii ostatnio ;]
HotA na rsie... głupi czy odważny... xD
@up
a widziales, jak po*******al na PoHu przed gsami;)
zanim ktos go dogoni...
to jest antica, nie najnowszy serv ktory ma 2tyg.
..::QRAS::..
13-01-2007, 22:20
Mam kilka pytan odnosnie questu:
1. Co daja te rangi ? i wogole po co one sa?
2. Robi sie zadania dla poszczegolnych klanow czy co?
zielony jestem odnosnie tego questa.
Jucha Furora
13-01-2007, 22:21
o co w tym quescie biega?! co przesuwasz te poduszki piszesz do paru npc'ow i możesz z pewnego miejsca na PoH teleportowac sie do miast?!
@Topic
Nom fajne tylko nie wiem ocb:P
Rolf zrobilem ten quest ok 3 tygodnie temu .. rolf pierwszy w tibi , to sie usmialem xD , na samej obsidii zrobilo go 6 osob
amagad...pogratulowac tylko...ja jak zrobie za rok tego q to bede sie cieszyl...:p
Quest ciekawy .. bo to nie jest typowy quest gdzie sie idzie, morduje a na koncu podnosi nagrode. Dobrze ze pomysleli o tym aby pouzywac troszke mozgu.
Silver Kay
14-01-2007, 19:03
LOL ale obłę!!D!!!!!
jedyną nagrodą jest mozliwosc TP'owanai sei
HAHA
ciekawy qest i trza glówkowania troche :D :D
Szkoda ze wybral Nightmare Knights, bo cholernie chcialbym zobaczyc jak wyglada siedziba Brotherhood of Bones... jak tylko dobije jakis 100 + lvl od razu polece szukac Death Ringow i dolacze do BoB :evul: <evil> <666> <Szatan Nadrila>
O.o
Więcej takich questów w Tibii. Ciekawy, do główkowania... i długi.
Dobre.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.