zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Runy

@Kamilek@
04-09-2004, 17:02
jak sie robi runy druidem, na jakim lvl i mlvl, i jeszcze jakie mozna ??i czy to losowo sie robia runy czy ciagle takie same??

Afinor
04-09-2004, 17:21
No wiec byly juz chyba takie teamty ale ci powiem. Wiec gdy wyjdziesz na mainia qpujesz czar Swiatlo ( light ) robisz tak zeby ci mlvl skoczyl np na 3 idziesz do skelpu magicznego kupujesz heavy magic missle (1 czar runiczny chyba) kupujesz blank runes. Zdejmujesz bron(wsadzasz do bp np) w miejsce broni wsadzasz pustego blanka mowisz slowa magiczne do czaru Heavy Magic Missle i sie robi runka. Im wyzszy mlvl i im wiecej many posiadasz (zdobywasz co lvl) mozesz tym lepsze czary robic (MUSZA BYC "RUNICZNE") to tyle...

Rincewind
04-09-2004, 22:15
a spis czarow i run jakie mozesz robic druidem masz tu :http://www.tibia.pl/czary.php?prof=1&typ=3&s=5

Vadikel
05-09-2004, 13:16
Nabijasz sobie 3mlvl tak żeby sobie kupic pierwszy przydatny czar runiczny czyli HMM wydasz na niego 600gp jak juz kupisz ten czar to idziesz kupić blank rune (czyli taki kamyczek) wkladasz go do ręki i wypowiadasz zaklęcie w (przypadku HMM to Adori Gran) aby czar zadziałał musisz mieć odpowiednią ilośc many (w przypadku HMM jest to 70) i tak robisz z każdym czarem runicznym :)

aktus
05-09-2004, 20:17
[QUOTE=Afinor]qpujesz czar Swiatlo ( light ) robisz tak zeby ci mlvl skoczyl np na 3 idziesz do skelpu magicznego kupujesz heavy magic missle (1 czar runiczny chyba) QUOTE]

nie np tylko minimum. mozna zrobic nawet i 10 mlev samym swiatlem, ale od 3 mleva jest dostepny hmm czyli heavy magic missile. na wiekszosci serwow kosztuje 800-1k tzn bp juz zrobionych run
obwawiam sie ze to 3 czar runiczny dostepny. wczesniej jest light maic missile i poison field.

Tubeji
24-12-2004, 10:10
a ja nie moge robić runy :/
wsadzam se w ręke blanka i mówie adori gran i mi wyskakuje że musze sie najpierw nauczyć tego zaklęcia :/
Czy to tak ma być?
Czy jest różnica w którą ręke włoże blanka?
Czy musze koniecznie stać pod depo?
Czy musze miec hmm w drugiej rece? :baby: X( ;(
jakby co to pisze na gg 3650224 bo nie wiem kiedy odczytam odpowiedz na forku ale raczej niepredko a potrzebuje wiedziec jak sie robi runy

Venderer
24-12-2004, 11:48
a ja nie moge robić runy :/
wsadzam se w ręke blanka i mówie adori gran i mi wyskakuje że musze sie najpierw nauczyć tego zaklęcia :/
Czy to tak ma być?
Czy musze miec hmm w drugiej rece? :baby: X( ;(
jakby co to pisze na gg 3650224 bo nie wiem kiedy odczytam odpowiedz na forku ale raczej niepredko a potrzebuje wiedziec jak sie robi runy

Skoro pisze że musisz się nauczyc tego zaklęcia, to może jeszcze go nie kupiłeś ;/;/;/ A jeśli tak, to możliwe że masz za mało many (potrzeba 70 na czar Adori gran)...

Luckq
24-12-2004, 11:50
Wszystko masz napisane tutaj: http://www.tibia.pl/mag_tutorial.php

Czy to tak ma być?
No najpierw musisz wykupić zaklęcie w gildi Twojej profesji.

Nie

Możesz stać gdzie chcesz, byle byś miał odpwiednią ilość many

Czy musze miec hmm w drugiej rece?
Nie

Lepa
29-12-2004, 21:26

hahahahhahah thx gostek bo usmialem sie i to równo.
A tak naprawde to musisz stac koniecznie kolo wody, byc pijanym, miec w ręku browca lub wino i rune.

Evul Tibian
29-12-2004, 23:28
O boze.. jaki temat... czemu on jeszcze nei zostal zamkniety?
A teraz do was NEWBIE:
poradnik jak robi sie runy mlvl i wszystko inne co dotyczny magii znajdziecie na www.tibia.pl na glownej stronie w ktoryms z lewych MENU