Pokaż pełną wersje : Szacunek.
http://wideo.gazeta.pl/wideo/0,0,3845995.html
Szacunek Dla Tych Ludzi.
B)
Zalosne...Zolnierze z karabinami zabijaja niewinnych Irakijczykow,a ty jeszcze sie z tego cieszysz.Lecz sie (gruby)dzieciaku -,,- zal.pl
Zalosne...Zolnierze z karabinami zabijaja niewinnych Irakijczykow,a ty jeszcze sie z tego cieszysz.Lecz sie (gruby)dzieciaku -,,- zal.pl
Oglądnij pajacu film a potme komentuj kur wa :S
Popieram, spisali sie chłopaki ale mam wrażenie że Amerykanie (i nie tylko) pokazują tylko to filmy z udanymi akcjami... Ale i tak najlepsza była muzyka:) :)
@edit
@Kris
"Zalosne...Zolnierze z karabinami zabijaja niewinnych Irakijczykow,a ty jeszcze sie z tego cieszysz.Lecz sie (gruby)dzieciaku -,,- zal.pl"
Irytujesz mnie szczeniaku-,-
pol filmu lecieli, a drugie pol gowno bylo widac.
Przed chwilą w "Faktach" na TVN to widziałem. Ten koleś co mu łańcuchy rozcinaja to polak Jerzy Kos. Tak więc jestem pełen podziwu dla żołnierzy, którzy sprawnie przeprowadzili akcje. Każda wojna wymaga ofiar.
Sir Emilio
13-01-2007, 21:14
ja tam nie widze zeby kogokolwiek zabili chociaz terrorystom, ktorzy ich porwali nalezalaby sie kulka miedzy oczy
co do filmu... taki zawod... trenowani przez wiele lat zeby przeprowadzac akcje jak ta... ale uczestnictwo w akcji takiej jak ta niesie za soba duze ryzyko... mozna zginac, jezeli losy potoczylyby sie inaczej
http://wideo.gazeta.pl/wideo/0,0,3845995.html
Szacunek Dla Tych Ludzi.
B)
,,WIESZ CO SIE LICZY ? SZACUNEK LUDZI ULICY !"
o.O to ty mieszkasz na ulicy ? :>
Sir Emilio
13-01-2007, 21:19
o.O nie potrafisz inaczej dogryzc? nie pochwalam nie jakiego pana peji ale to fragment utworu, widac, ze jestes za slabo zorientowany zeby to zrozumiec
każdy temat gdzie napisze elo joł kris82 ..schodzi się do tematu tego kris82 hah ..on chyba po prostu potrzebuje akceptacji i zwrocenia na siebie uwage..
to zes przycynil...
Pewno widziales na filmie z edron goblins battle jak zwidek powiedzial wiesz co sie liczy... a Kolek mu odpisal "mieszkasz na ulicy"??
Hail Kopiarki _/
co do filmu niezla akcja 17s :P szkoda ze przez pol filmu jakies paski na ekranie ale nvm
Filmik fajny, jak to kolega powiedział: counter strike na żywo.
A co do pana z 1 komentem: prawdopodobnie nie licząc granatów? dymnych nie została użyta żadna inna broń.
Ciekaw jestem jak czuje się porwany człowiek, siedzący z łańcuchami gdy nagle wpadają komandosi.
Ciekaw jestem jak czuje się porwany człowiek, siedzący z łańcuchami gdy nagle wpadają komandosi.
Hrhr... Nigdy się tego nie przekonasz ... Chociaż... "Niezbadane są wyroki boskie"^^
Delta Force w akcji nice nice ;)
Pozdr0 Dla Kumatych.
Sir Emilio
13-01-2007, 22:51
Filmik fajny, jak to kolega powiedział: counter strike na żywo.
A co do pana z 1 komentem: prawdopodobnie nie licząc granatów? dymnych nie została użyta żadna inna broń.
po przeczytaniu tekstu ktory byl pod filmikiem mozna dowiedziec sie ze najprawdopodobniej zostalo zabitych 2 straznikow ale nie widac tego na filmie wiec czym? granatem dymnym zabili czy golymi rekami...
Zal? po co to dales na forum zeby to 11-17 latki komentowaly?my dzieci nie mamy pojecia o wojnie?szkoda komentarzy a adimi powinni zamknac ten temat
3 miesiące temu na youtube widziałem ;s
Delta force, jak z gównem pojechali irakijczyków, elita i tyle...
Dosyc stare ale nie zle :D
Zwidek LECHIA GDANSK!
Zal? po co to dales na forum zeby to 11-17 latki komentowaly?my dzieci nie mamy pojecia o wojnie?szkoda komentarzy a adimi powinni zamknac ten temat
adimi mamini gazinimi :D
Tak, niektóre dzieci nie mają pojęcia o otrografii...
@Topic
Gdyby Polska miała takich żołnierzy...
@kris82
Peja % polish hiphopolo Suxxx
Zwidek jestes z 3miasta ? o_O
adimi mamini gazinimi :D
Tak, niektóre dzieci nie mają pojęcia o otrografii...
@Topic
Gdyby Polska miała takich żołnierzy...
@kris82
Peja % polish hiphopolo Suxxx
Wedlug Ciebie dziecko to ilo letnia osoba? Bo ja widze u Ciebie "wiek 13", a cos mi sie zdaje ze 13 latkowie to tez dzieci... Po drugie Polska tez ma takich żolnierzy. Ale slad Ty mozesz to wiedziec, jak cale zycie spedzasz przed tibia, albo przy zabawkach...
Co do hiphopu to co kto lubi.. Ja Peje wole na bank od Meza pedała, chociaz on samymi "kur wami" zuca. Zeby nie bylo... Płomień81! To jest dla mnie prawdziwy hh.
a zeby nie bylo oftopa to fajny film.. :)
Wedlug Ciebie dziecko to ilo letnia osoba? Bo ja widze u Ciebie "wiek 13", a cos mi sie zdaje ze 13 latkowie to tez dzieci... Po drugie Polska tez ma takich żolnierzy. Ale slad Ty mozesz to wiedziec, jak cale zycie spedzasz przed tibia, albo przy zabawkach...
Co do hiphopu to co kto lubi.. Ja Peje wole na bank od Meza pedała, chociaz on samymi "kur wami" zuca. Zeby nie bylo... Płomień81! To jest dla mnie prawdziwy hh.
a zeby nie bylo oftopa to fajny film.. :)
Ja nie slucham hip-hopu ...
Nie wiem czemu ten 13 letni dzieciak tak powiedzial...
Pan i Wladca
14-01-2007, 14:44
Jeśli służyć w wojsku to tylko takim. Wyjebane ;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.