Pokaż pełną wersje : Został ustanowiony nowy rekord w graczach online
Hesperdes
13-01-2007, 22:08
The maximum on all game worlds together was 56039 players on Jan 13 2007, 20:51:00 CET.
Właśnie przed chwilą wszedłem na Tibia.com i to zauważyłem :) Jak myślicie, czy to przez ostatnie updaty udało się ustanowić nowy rekord? :P
W sumie na Harmoni, o 12 w dzien roboczy, kolejka 150+ osób to normalka... >.< A jak na innych swiatach jest podobnie to rotflolmao. xd.
Ale mi rekord... W porównaniu z 8 MILIONAMI, graczy w WoW (stale płacący, nie założone konta), to NIC...
Ale mi rekord... W porównaniu z 8 MILIONAMI, graczy w WoW (stale płacący, nie założone konta), to NIC...
A nie przypadkiem 2 milionami??
NORMALY OBYWATEL RP
13-01-2007, 23:38
Nie.......
Dr. Omader
14-01-2007, 01:39
W tym momencie zgodnie z mmogchart.com 6.5 miliona ;)
Tak.. Tibia jest niczym przy takim gigancie jak WoW czy nawet Lineage I i II. Moglaby byc gdzies w okolicach aktualnych wynikow Lineage, jednak co tu duzo ukrywac - cipsoft to idioci. To jest po prostu 4 studentow informatyki, ktorym sie fartlo z produktem i jakims cudem jest popularny. O ich nieprofesjonalizmie swiadczy np. fakt ze w 4 kieruja sami firma, podczas gdy nic nie wiedza o miedzynarodowych rynkach jako absolwenci informatyki. Powinni do tego zatrudnic odpowiednich ludzi to Tibia mialaby 10 razy tyle graczy co teraz... No ale co poradzic na idiotow... :/
Krwioplaczasty
14-01-2007, 02:00
@up
dr. omader jednym slowem tibia nie dla idiotow :P
@topic
rekord nieduzy jak na inne giery ale jak na tibie no to gratulawac tylko :D
Mazur199
14-01-2007, 02:40
tibia ***** sie z kazdym dniem a ten rekord to pewnie 8 letnie dzieci nabily bo zobaczyly baloniki czy trąbki
popatrz: w kolejce czekasz hmm 20/25 minut wbijasz sie do gry i mozesz grac expowiska sa pozajmowane wszędzie więc czy z kolejką czy bez masz takie same szanse na exp (myslmy pozytywnie)
oj Drom, a jakby tak powiedziec Cipkom co o nich myslisz? :P
oj Drom, a jakby tak powiedziec Cipkom co o nich myslisz? :P
to co by mu zrobili? ban na forum.tibia.pl?
Kasztaniaczek
14-01-2007, 21:24
to co by mu zrobili? ban na forum.tibia.pl?
Zhuncili by mu mafie :D
No gratz rekordu..
P.s
Ehh... każdy ma własne zdanie i poglądy :D
Człowiek D
14-01-2007, 21:43
No to cipsoft powinien pomyśleć nad nowymi serverami B)
Cipki powinni pomyśleć nad:
- nowymi servami
i wreszcie nowe tereny dla FACC!!!!
Tak naprawdę l-lvlowe Facci nie mają gdzie expić :/ na 8 lvlu do dobicia gdzies tak 11 to mozna se na foldzi poexpic ale pozniej to tylko fibula i... przerwa w expie??
I co z tego że jest nowy rekord to mnie wkurza bo gram na Honerze a wiadomo jak sie noob rejestruje to na poczatek na bylejakim swiecie a jak sie kapnie ze mozna tam zabijac to sie przenosi na NON-PvP czyli zajęte expowiska pełno noobów po ulicach którzy nie wiedzą co znaczy ty(thank you) co z tego wynika ze coraz czesciej nabija sie lv az odechcewa sie grac :/
Diego'Odin
15-01-2007, 19:26
Cipki powinni pomyśleć nad:
- nowymi servami
i wreszcie nowe tereny dla FACC!!!!
Tak naprawdę l-lvlowe Facci nie mają gdzie expić :/ na 8 lvlu do dobicia gdzies tak 11 to mozna se na foldzi poexpic ale pozniej to tylko fibula i... przerwa w expie??
1. Nowe serwery - najwyżej non-pvp. Jest dużo w miare pustych zwyklych pvp więc nie narzekaj.
2. A 7 kopalni w kazzo? A katedra? poh? elf fortress? orc fortress? hellgate? senja? mało ci? Jeżeli tak to kup sobie pacc i nie narzekaj.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.