Pokaż pełną wersje : Wydarzenie z 2003 roku na Antice
Rudolf303
14-01-2007, 18:14
Witam.
Czy ktos z forumowiczow pamieta badz byl swiadkiem wydarzenia z 2003 roku na Antica.Bubble wtesdy 172 ek zostal zatrapowany przez ok.30 paladynow i sorkow z gildii Apokalypse. Maz Bubble( GM) przetelportowal ja do temple w venore. Zaatakowany w Edron na cyclopolis przez levele ok.40-50 cudem przezyla i zostalo bubble ok.100 hp.
Bardzo prosilbym byl o screena lub film z tamtej sytuacji
Pozdrawiam
www.ortografia.pl
I ze niby jestes lepszy od niego? Myslisz ze piszesz poprawnie to jestes upowazniony do spamowania i zniewazania takich ludzi jak on?
@rudolf
Hmm... tez chcialbym to zobaczyc, bo nie chce mi sie wierzyc ze cipsoft sie do tego posunal :) ( Wtedy jeszcze w tibie chyba nie gralem ;d )
I ze niby jestes lepszy od niego? Myslisz ze piszesz poprawnie to jestes upowazniony do spamowania i zniewazania takich ludzi jak on?
@rudolf
Hmm... tez chcialbym to zobaczyc, bo nie chce mi sie wierzyc ze cipsoft sie do tego posunal :) ( Wtedy jeszcze w tibie chyba nie gralem ;d )
GM Nitzsche nie jest czlonkiem cipsoftu
Hmm ale po takim odpale ( ratowaniu bubble z trapa ) stracil chyba swoją posade gma ? Przecież nie można wykorzystywać tego, że jest się gmem do lepszej gry... to tak jak byś sobie gmem poszedł na questy, a później itemki przełożył na swoją postać :p Każdy gracz powinien być równy.
A oni w końcu zabili kiedyś tą Bubble ? :>
Hmm ale po takim odpale ( ratowaniu bubble z trapa ) stracil chyba swoją posade gma ? Przecież nie można wykorzystywać tego, że jest się gmem do lepszej gry... to tak jak byś sobie gmem poszedł na questy, a później itemki przełożył na swoją postać :p Każdy gracz powinien być równy.
A oni w końcu zabili kiedyś tą Bubble ? :>
Bubble jest szanowaną legendą, więc wątpie.
Rudolf303
15-01-2007, 14:44
@up
Nie zabili bubble bo gm ja teleportowal jak sie skonczyly uhy (miala 100 hp )
Dawaj screen lub filmik
@up
Nie zabili bubble bo gm ja teleportowal jak sie skonczyly uhy (miala 100 hp )
Dawaj screen lub filmik
Nikt Ci nie da za taką kulture tego filmiku więc przypudruj nosek czyli wyp....aj
TaifunIII
15-01-2007, 23:48
oj rudi rudi ...xD wątpie żeby ktoś miał taki film z 2003 :)
Olorion.
16-01-2007, 00:20
Witam.
Czy ktos z forumowiczow pamieta badz byl swiadkiem wydarzenia z 2003 roku na Antica.Bubble wtesdy 172 ek zostal zatrapowany przez ok.30 paladynow i sorkow z gildii Apokalypse. Maz Bubble( GM) przetelportowal ja do temple w venore. Zaatakowany w Edron na cyclopolis przez levele ok.40-50 cudem przezyla i zostalo bubble ok.100 hp.
Bardzo prosilbym byl o screena lub film z tamtej sytuacji
Pozdrawiam
dud, to bylo na test serwie a ona miala ~130 lvl
Rudolf303
16-01-2007, 16:45
@up
Nie miala 182 lvl i to byla rl tibia a nie test serwer lub ots
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.