Pokaż pełną wersje : Undead minion
A więc mój brat został zabity przez potwora o nazwie Undead Minion, wygląda on jak ds [demon skieleton], ale jest o wiele silniejszy i atakuje magią... Mojego brata wziął na dwa strzały, pierwszy za 250, a drugi to już sami się domyślcie...
Jeśli nie wieżycie że takie coś istnieje, to zobaczcie na tibia.com nick postaci mojego brata: Dirvalek, pisze tam: Jan 12 2007, 13:46:39 CET Died at Level 17 by an undead minion. To coś zabiło mojego brata na pustyni, na północ od Darashi, nieopodal rotów [rotworm]. Jak ktoś już to spotkał to niech tu napisze, bo cholera wie co to jest...
Undead Minion pojawia sie podczas atakow 'zlych mocy" na darashie. Wowczas pojawia sie tego tam bardzo duzoo ( tam znaczy na polnocy od darashii). Powiem tak ten potwor jest mocny i trzeba go rozwalac z grupach najlepiej jednak wrzucic invisible. Twoj brat mial szczescie ze tylko na cos takeigo trafil :p Na moim serwie dzis byl atak tego, padlo wielu...ale bez przesady
Co nas to obchodzi ze twoj brat padl?
Zwykly potworek z najazdu..
Mikeangello
14-01-2007, 21:48
Undead Minion to nowy potworek ,który pojawia sie podczas ataku na darashie. Jest o wiele silniejszy od dsa (wali mocniej z meele i z magi). Najlepiej go ubic na dystans (palek bolty a sork i drut hmm) i trzeba pamietac aby nie ustawiac sie pod pysk (dosyc mocno wali z sd wave). Co do lootu to podejrzewam ze taki sam jak z dsa. Raz mi guardian shield z niego wypadl. Trzeba uwazac na nie bo w duzych ilosciach potrafia zabic nawet najbardziej doswiadczonego gracza :P
A więc mój brat został zabity przez potwora o nazwie Undead Minion, wygląda on jak ds [demon skieleton], ale jest o wiele silniejszy i atakuje magią... Mojego brata wziął na dwa strzały, pierwszy za 250, a drugi to już sami się domyślcie...
Jeśli nie wieżycie że takie coś istnieje, to zobaczcie na tibia.com nick postaci mojego brata: Dirvalek, pisze tam: Jan 12 2007, 13:46:39 CET Died at Level 17 by an undead minion. To coś zabiło mojego brata na pustyni, na północ od Darashi, nieopodal rotów [rotworm]. Jak ktoś już to spotkał to niech tu napisze, bo cholera wie co to jest...
data dołączenia mówi sama za siebie ;]
All right. Chciales zablysnac przed nami zaskakujac nas istnieniem nowego potwora, jednak ci to nie wyszlo i tylko sie zblazniles...Obejzyj jakikolwiek filmik z Dara~ ride'u a zobaczysz mnostwo tego "cholera wie czego".
Lukrecja
14-01-2007, 22:15
A ty chciales byc el0 przesmiewca ale nie wyszlo :|
Stawiacie mi jakieś zarzuty że chce się podlizać, że jestem prześmiewcą i ktoś jeszcze napisał: "a co mnie obchodzi że twój brat zginął", ja ten temat napisałem aby się dowiedzieć co to jest, a nie żeby się podlizać i komentarze zostawcie dla siebieX(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.