PDA

Pokaż pełną wersje : Undead minion

Drexado
14-01-2007, 21:42
A więc mój brat został zabity przez potwora o nazwie Undead Minion, wygląda on jak ds [demon skieleton], ale jest o wiele silniejszy i atakuje magią... Mojego brata wziął na dwa strzały, pierwszy za 250, a drugi to już sami się domyślcie...
Jeśli nie wieżycie że takie coś istnieje, to zobaczcie na tibia.com nick postaci mojego brata: Dirvalek, pisze tam: Jan 12 2007, 13:46:39 CET Died at Level 17 by an undead minion. To coś zabiło mojego brata na pustyni, na północ od Darashi, nieopodal rotów [rotworm]. Jak ktoś już to spotkał to niech tu napisze, bo cholera wie co to jest...

myanato
14-01-2007, 21:48
Undead Minion pojawia sie podczas atakow 'zlych mocy" na darashie. Wowczas pojawia sie tego tam bardzo duzoo ( tam znaczy na polnocy od darashii). Powiem tak ten potwor jest mocny i trzeba go rozwalac z grupach najlepiej jednak wrzucic invisible. Twoj brat mial szczescie ze tylko na cos takeigo trafil :p Na moim serwie dzis byl atak tego, padlo wielu...ale bez przesady

Cashtan
Co nas to obchodzi ze twoj brat padl?
Zwykly potworek z najazdu..

Mikeangello
Undead Minion to nowy potworek ,który pojawia sie podczas ataku na darashie. Jest o wiele silniejszy od dsa (wali mocniej z meele i z magi). Najlepiej go ubic na dystans (palek bolty a sork i drut hmm) i trzeba pamietac aby nie ustawiac sie pod pysk (dosyc mocno wali z sd wave). Co do lootu to podejrzewam ze taki sam jak z dsa. Raz mi guardian shield z niego wypadl. Trzeba uwazac na nie bo w duzych ilosciach potrafia zabic nawet najbardziej doswiadczonego gracza :P

Kajzer
14-01-2007, 21:53
A więc mój brat został zabity przez potwora o nazwie Undead Minion, wygląda on jak ds [demon skieleton], ale jest o wiele silniejszy i atakuje magią... Mojego brata wziął na dwa strzały, pierwszy za 250, a drugi to już sami się domyślcie...
Jeśli nie wieżycie że takie coś istnieje, to zobaczcie na tibia.com nick postaci mojego brata: Dirvalek, pisze tam: Jan 12 2007, 13:46:39 CET Died at Level 17 by an undead minion. To coś zabiło mojego brata na pustyni, na północ od Darashi, nieopodal rotów [rotworm]. Jak ktoś już to spotkał to niech tu napisze, bo cholera wie co to jest...

data dołączenia mówi sama za siebie ;]

boorex
14-01-2007, 22:01
All right. Chciales zablysnac przed nami zaskakujac nas istnieniem nowego potwora, jednak ci to nie wyszlo i tylko sie zblazniles...Obejzyj jakikolwiek filmik z Dara~ ride'u a zobaczysz mnostwo tego "cholera wie czego".

Lukrecja
14-01-2007, 22:15
A ty chciales byc el0 przesmiewca ale nie wyszlo :|

Drexado
15-01-2007, 16:26
Stawiacie mi jakieś zarzuty że chce się podlizać, że jestem prześmiewcą i ktoś jeszcze napisał: "a co mnie obchodzi że twój brat zginął", ja ten temat napisałem aby się dowiedzieć co to jest, a nie żeby się podlizać i komentarze zostawcie dla siebieX(