Pokaż pełną wersje : Tutorial jak expic low level knightem
Witam, czesto spotykam na forum tematy typu : mam 20~~ knighta skile x/x eq xxxxx i gdzie latwo i szybko expic. (szybko pojecie wzgledne) Postanowilem wiec dodac film z "tutorialem" nagranym przez znajomego jak latwo, moim zdaniem szybko, z dosc duzym zyskiem expic 20~~ knightem exp kolo 20k/h
enjoy.
http://www.speedyshare.com/263818482.html
Już nie ma dużo takiego typu tematów jak napisałeś. Nic nowego "nam" nie pokazujesz ;] Dla mnie masz za słabego skilla by chodzić z GS'em. Miałeś szczęście, że nikogo nie było ;d Full respy ciągle, hyhy.
Zapomniał bym, brawo adv ;]
"nagranym przez znajomego" - czytaj ze zrozumieniem
za slabego skila to mozna miec conajwyzej na walenie z bolcy, bo wtedy duzo kasy tracisz na amunicje. gs amunicji nie potrzebuje, a fakt ze na filmie jest gs, nie ma tarczy nie oznacza za wielu przyjmowanych hitow i koniecznosci uhania sie wiec sorry ale wg mnie pobujesz byc madry na sile bo to ze "skill jest (niby) za slaby na gsa" nie mzoesz w zaden sposob w tym wypadku uargumentowac i potwierdzic.
Sir Mituzux
15-01-2007, 11:57
@ uP
Za to Ty tylko robisz z Siebie idiote próbując być mądrzejszym od niego...B)
@ Topic
Katedra stare dobre miejsce do expa na facc :p
Stare-nowe miejsce, bo po up-date nie ma 12 sorców bijących ci wszytskiego, i można całkiem przyzwoicie expić
Always hunted
15-01-2007, 13:33
Za słabe to na tutorial, poza tym zamiast latać z GSem/D-lance ja bym latał z FS i jakąś tarczą, ale z LEPSZYMI SKILLAMI.... na jedno wychodzi w sumie, a mniej się trzeba leczyć
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.