zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dream Chalange non-pvp

~Bad
14-01-2007, 21:52
Filmik by me ;) Robiony na swiecie non-pvp ;) Radze niewierzyc w spoile jakie pisze sie na stronach erig net, bowiem widzialem ze pisze tam iz na non pvp questu solo zrobic sie nie da..... a jednak ;) Film w czesciach bo mialem drobne sprawy w rl do zalatwienia ;) Enjoy

Czesc 1st
http://www.megaupload.com/?d=J2RXU5ZX

Czesc 2
http://www.megaupload.com/?d=3U4DPH47

Final
http://www.megaupload.com/?d=OB4JEKDK

Sir-Mandriva
14-01-2007, 22:13
możesz to wrzucić na tibicams?:p bo na megaupload zawsze mi pisze, że mój ip aktualnie ściąga plik>.<

Kintosz
14-01-2007, 22:53
Rehost plxx -.-

~Bad
14-01-2007, 23:09
Prosze bardzo, macie rehost na tibicam ;)

Part 1.

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16937

Part 2.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16939

Final.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16940

Sir Emilio
14-01-2007, 23:25
hehe no tak... fire na non pvp i 5 sekund jego trwania... ciekawe jak to zrobiles... :)

Blondina
14-01-2007, 23:32
Wow... wielkie Gratulacje wykonania...:D wie ktoś jak wyglada ten quest jesli sie wybierze 2 klan?

Pozdrowienia...:D

Shaquille_Calmera
14-01-2007, 23:40
tibia 7.92 czy 7.9??

XIII
15-01-2007, 00:12
jak posiadasz 7.92, a filmy beda w 7.9, to i tak wystartuje.

Bialas
15-01-2007, 00:12
Nagrody to to ze mozesz teleportowac sie do miast z tego dziwnego budynku? czy co bo juz nie kumam tego. Mozna bez paca tam wejsc? i byc bez paca np. w ank~ czy na darashi? Bo juz centralnie tego nie rozkminiam:o

XIII
15-01-2007, 00:18
@up
pewnie jest tak, ze po skonczeniu sie pacza nie mozna przejsc przez te drzwi po drodze "this door are cos tam~~".
chociaz jak koledze skonczy sie pacz, to na pewno sprawdzi;)

DDoS
15-01-2007, 08:47
Sądzisz, że uwierzy się w fakt, że zrobiłeś solo??

Czemu więc nie ukazałeś na filmie akurat tego co najważniejsze??

A i btw. dzięki za info z GC :D.

Longerososol
15-01-2007, 15:16
O co w tym chodzi ze bendzie miał inną range knightmare czy coś takiego?

~Bad
15-01-2007, 17:24
co do pytan, Nagroda jest naleznosc w moim przypadku do Nightmare Knight's, i mozliwosc wejscia do KWT ( niewiesz?? opcja szukaj) w kturej sa teleporty do ruznych miast ;) Narazie mozna uzywac tp tylko 1st floor ;) reszta uaktywnia sie po zdobyciu wiekszej rangi ;) Do osiagniecia kolejnej rangi brakuje mi tylko...... 469 Demonic Essence ;) <31 juz zebralem>

Np za info z gc ;)

Na filmie niema pokazanego jak to zrobilem z jasnych powodow.... chcesz wiedziec?? sam sie pomecz ;) Ale wiekszosc ludzi wie ze zrobilem to solo ;) A kilku farciarzy nawet wie jak ;)

Btw. Prawdopodobnie bo zdobyciu najwyrzszej rangi (albo tej ciut nizej) dostaje sie w przypadku NK Nightmare Shield ( nazwa ta albo podobna) ;) Niewiem jakie nagrody sa jeszcze ale ta na bank ;)

Myszaaa
16-01-2007, 12:33
Poprosiłeś o pomoc kumpla, wyłączyłeś filmik i włączyłeś po tp...

~Bad
16-01-2007, 13:21
Nie poprosilem o pomoc kumpla -.- Zapytaj kogos na securze z gildii Predators albo Chaos Network Alliance -.- Tam ludzie wiedza ze zrobilem to solo, i wiedza jak.... btw. NOOB >.< Nie wie a pier***i

Edit:

DOWN~

Przepraszam ale musze powiedziec co mysle.... Obrazilem juz 1 osobe za wychwalanie sie swoja glupota na forum a teraz musze obrazic druga ;) Always~ Szczerze dziwie ci sie jak mogles wyjsc poza 20+ lvl.... Pewnie kupiles chara... ale mniejsza.... A wiec przejdzmy do sedna, najpierw ?durniu? wybierz sie do miejsca z tym tp, posiedz w nim troche, pomecz sie, strac troche czasu, a Ty i tak nic nie wymyslisz (zapewne), ale komus inteligentiejszemu na pewno sie uda ;)

Always hunted
16-01-2007, 13:25
Na non-pvp nie da się tego questa zrobić solo.... np w miejscu gdzie trzeba strzelić fire fielda... fire field trwa 5 sekund, pz lock 1 minutę/30 sekund, więc nie wejdziesz do teleportu zanim ff zniknie. Potrzebny jest kolega/noob char, co strzeli ff, ty wejdziesz.

PS: Oczywiście że mogłeś zrobić solo. Postacią kolegi/noob charem na multicliencie
PS2: Nie popisałeś się intelektem w sali z imionami :)

up@
Po pierwsze, wszystkie swoje postacie robiłem sam, mogę to udowodnić, mam chyba screeny ze wszystkich advance`ów i deadów na swoim main charze (na kompie).
Po drugie, nie mogę tam pójść, bo nie mam PACCa, a nie mam zamiaru kupować przed ukończeniem liceum, no, ale skorzystam jeśli wygram na trwającej właśnie loterii/albo jeśli mi ktoś kupi :)
Po trzecie, skoro wszyscy są tacy głupi, a Pan jest takim pr0 gamerem, to proszę nam zdradzić tą tajemnicę, jak Pan to wykonał, nawet tylko mi na PW, zachowam tajemnicę, (tutaj można mi wierzyć, bo co jak co, ale tajemnicy potrafię dochować -> może potwierdzić każda osoba która mnie zna)

Czekam z niecierpliwością, by się dowiedzieć jak Pan to zrobił, i przejść się do kolegi i zobaczyć czy ta metoda działa :)
Ale się nie doczekam, bo nie ma tej metody, a jeśli jest, to brzmi ona "inny char na MC"... a jeśli jednak jest jakaś legalna, to ktoś kto nie wiedział czegoś bardzo łatwego (sala z imionami, 50 minut męczenia się z poduszkami) jej na pewno nie wymyśli...

down@
opcja zużycia 1 death ringa (postaci nie trzeba wyprowadzać z Dream Machine :P) na noob charze jest dobrą opcją, jak się bierze pod uwagę plusy i ''reputację'' :P jaki się ma po wykonaniu Dream Challange Questa

Elevarm
16-01-2007, 14:53
Na non-pvp nie da się tego questa zrobić solo.... np w miejscu gdzie trzeba strzelić fire fielda... fire field trwa 5 sekund, pz lock 1 minutę/30 sekund, więc nie wejdziesz do teleportu zanim ff zniknie. Potrzebny jest kolega/noob char, co strzeli ff, ty wejdziesz.

PS: Oczywiście że mogłeś zrobić solo. Postacią kolegi/noob charem na multicliencie
PS2: Nie popisałeś się intelektem w sali z imionami :)

Użycie kolegi/noobchara na multi jest tu prawie niemozliwe, a to z uwagi na sposób w jaki wykonuje się DC quest... Jedyna opcja - poświęcic 2 death ringi więcej i 2 razy czasu więcej...

rendevar
16-01-2007, 17:37
tibia 7.92 czy 7.9??

yyyyyy 6.9

:baby:

Icores
16-01-2007, 17:41
Hmmm, sam musze sprubowac moze i mi sie uda albo sie spytam lisusa :p a co do tych demonic to watpie ze bym to szybko uzbieral, moze kiedys kto wie....

Baku'
16-01-2007, 18:10
gratzzzzzzzzzzzzzzzzzz

~Bad
17-01-2007, 18:33
Icores napisz tylko a poznasz secret ;)

Always hunted <--- zobaczymy czy ten pan okarze choc kszte godnosci i napisze tu posta ze jednak sie mylil i da sie quest zrobic bez noob chara/kolegi/etc (wyjasnilem mu o co chodzi)

Sir Emilio
17-01-2007, 18:42
skoro tak rodajesz informacje to i ja poprosze :) watpie zebym kiedykolwiek wykonal questa ale kto wie... moze akurat

morisek
17-01-2007, 18:47
Ja też chce wiedzieć. IMO bez sensu, że na non-pvp fieldy trwają tylko 5 sekund...