Pokaż pełną wersje : Morgaroth na Pytherze
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16923
Akcja zaczyna się w 31 minucie .
PS. Filmik nie mój .
Filmik wziety z tibia.de
Po obejzeniu tego filmiku idzie sie domyslic czemu wszyscy zeruja br i dlaczego nie maja zadnego szacunku w tibi.
Lurowanie Demona pod shooterow "sim sim!"
Mógł odrazu bloczyć ten drugi koleś, ekipa na początku nie mogła się zgrać ale potem już jakoś poszło ;)
Native16
15-01-2007, 14:56
Lol a on powiedzial co za looot Spadl ?..
paweltoja
15-01-2007, 15:20
Super Film!!!!
Niezły Shit
Gatho Gokhinin
15-01-2007, 17:00
Buahuahua kocham pythere, i brazylijską rodzine coroneli, lol!
Nie ma to jak organizacja :D
Nie wiem dlaczego Peko nie bloczył, orshabaala tez tak na raty ubijali i on na sam koniec też blokował go.. A loota nie chciał zdradzić, szuja jedna xd Łaadny hit w Bornegio wszedł. 1,9k+ z łapy ;]] Pozdroo
ci brazole maja ale psyche zryta xD janiemoge zlurowac 2 demce full fe pod shoterow poprostu n/c, zal.br heh. Ktos moze ma jakies wtyki na pytezre i powie jaki byl lot? bo na filmiku niestety nie widac ;/
nie ma to jak zgraja brazoli , którzy spamuja z caps lockiem ; ] nawet nie można było dowiedzieć się jaki loot i niech mi ktoś powie po obejrzeniu tego filmiku , że polacy są głupsi od brazoli ; ]
Loot : Fire Axe,13 white pearls i kasa
Axik:P Witam. Gralem Eowina Rohan Kngihtem z siostra, pewnie mnie pamietasz. Pozdrow Kube w RL. A co do Pythery to najlepszy serwer na jakim gralem, co za klimat. Trzeba tego sprobowac. A co do Nergia to ma hunta dalej? Bo widze ze gildie wszyscy razem zalozyli, ale to juz nie bedzie to co:
>>Hail Rio Preto<<
Axik:P Witam. Gralem Eowina Rohan Kngihtem z siostra, pewnie mnie pamietasz. Pozdrow Kube w RL. A co do Pythery to najlepszy serwer na jakim gralem, co za klimat. Trzeba tego sprobowac. A co do Nergia to ma hunta dalej? Bo widze ze gildie wszyscy razem zalozyli, ale to juz nie bedzie to co:
>>Hail Rio Preto<<
Heh,pamiętam, pamiętam :) A co do Nergia to ma hunta nadal,ale jesteśmy w stanie wojny :p Szczegóły w dziale "Wydarzenia ze światów ".
Nergio byl zawsze porzadna jednostka. Zawsze mi pomagal itp. Szkoda, ze ma hunta:(
Nie ma to jak brs...Kazdy biega i krzyczy ,,FDP";,,euahauahaha" ,albo ,,caralho".Dezorganizacja,lurowanie i wogole...ALe gz.ubicia.
Damu Unix
15-01-2007, 19:57
Nergio nie ma hunta.
Sprobojcie sami ubic Morgarotha...zoabczymy czy bedziecie mieli taka organizacje.
Bornegio probowal bloczyc bo to zabawa i jest liderem,nie udalo sie to Peko bloknął.
Nergio nie ma hunta.
Sprobojcie sami ubic Morgarotha...zoabczymy czy bedziecie mieli taka organizacje.
Bornegio probowal bloczyc bo to zabawa i jest liderem,nie udalo sie to Peko bloknął.
a ty masz hunta i mial bedziesz:P Baw sie dobrze na danerze (?)
Magnus Arthur
16-01-2007, 21:19
a ty masz hunta i mial bedziesz:P Baw sie dobrze na danerze (?)
z tgo co mi damu mowi fh to lamy ;]
z tgo co mi damu mowi fh to lamy ;]
Z tego co wiem to Damu ma 13 lat?
Rzeczywiscie lamy, ktore wygrywaja wojne, nie na*******aja w tibie tak jak damu po 10h dziennie, znaja angielski, nie sa sprzedawczykami (edron plx), inni gracze ich szanuja. Pogratuluj sobie intelektu kolego, jesli wierzysz we wszystkie slowa ktore padna z ust tej zgorzeleckiej lampucery>: )
Loot : Fire Axe,13 white pearls i kasa
looool ale z tych moragrothow cienkki loot spada. poprostu n/c jak na takiego potwora :/
looool ale z tych moragrothow cienkki loot spada. poprostu n/c jak na takiego potwora :/
Jasne, pierwszy morgaroth i odrazu byś chciał bp mpa, golden helmetów i 666 cc-,-
EeeEEEee... oryginalny sposób. Nie wiedzą co to Wenrillo albo teamspeake. Gratz dla nich.
Na Pytherce nie liczyłbym na jakieś rarytasy w najbliższej przyszłości , skoro z ostatniego Orsha wypadł thunder hammer.
EeeEEEee... oryginalny sposób. Nie wiedzą co to Wenrillo albo teamspeake. Gratz dla nich.
No jak na przykład nie wiem co to "wenrillo" słyszałem jedynie o Ventrilo, ale ty jesteś tutaj profesjonalistą :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.