Pokaż pełną wersje : 225 Elite Knight dead - Aldora war
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16935
@down
i zesram sie bo twoj temat byl pierwszy.
Silver Kay
14-01-2007, 23:15
mój top~http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=111367 był pierwszy -.-
I tak ta wojna jest do dupy ; d
viper555
14-01-2007, 23:44
za cholere by się nie wyuchał za dużo ich było na jednego ale dziwie się że tak się dał złapać w trapa mógł raczej temu zapobiec zreszta co on sobie latal po mapce sam kiedy polc co zalogowane ;p heh i jeszcze fraga wbił mój Rl ;p
Anvortis
14-01-2007, 23:55
Hohoh, panowie on po prostu nie mial szans samemu sie wyuhac, za duze levele, i za duzo ludzi go bilo. Jego wina, ze bez ekipy chodzil.
No udalo im sie, ale i tak mam nadzieje, ze EM ich wytlucze..
22:55 Jibav [117]: milcz michalku < own :D
22:59 Bart Dawes [55]: buahauuahauhahuhau
23:00 Bart Dawes [55]: ALE JAZDA
23:00 Bart Dawes [55]: Xd
Ale ta gra moze cieszyc, nie ? -.-
Shin Cron
15-01-2007, 00:08
Niezła akcja widziałem ją. Ja sobie tutaj łwoie rybki aż tu nagle pełno ludu eliego otoczyło i już było po nim, nie miał szans.
Ghetti_on_Aldora
15-01-2007, 01:56
Hejka :P Jibav kozak ale w pz :P przyszlo co do czego nie poszedl pomuc swojemu koledze 8o :P
POZDRO 666
:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
Hejka :P Jibav kozak ale w pz :P przyszlo co do czego nie poszedl pomuc swojemu koledze 8o :P
POZDRO 666
O ile sie nie myle, Twoja wspaniala gildia z Nemtorem na czele tez nie pomogla wielkiemu Sauronowi, gdy probowal wysolowac 72rp~ na Ank~.
Ty bys pomogl Eliemu w takiej sytuacji, gdy bylo go jakies 31~ osob ?
Btw. dziwi mnie tylko czemu Nemtor nie walnal Ue tam <rotfl>
nemtor byl tam tylko jako obserwator
yy lol plixor :D niezla akcja
9:57 Ghetti [80]: bloczymy
19:57 Herlya [110]: kkkkk
19:57 Erfelur [156]: utamo vita
19:57 Bart Dawes [55]: przepusc mnie
19:57 Ghetti [80]: zeby s*****ele nie
19:57 Ghetti [80]: wyszly
Ok teraz mi powiedz jak moglem isc mu pomoc? Kiedy opusciliscie lodz i eli byl w trapie ja szedlem na polnocna brame z Magican of Darkness, ale kiedy juz tam doszlimy eli padl wiec ucieklismy do temple.
Rest- Nie Eli nie jest kretynem, padl bo CALA gildia popelnila blad, polowa gildii byla afk na vent kiedy mieli sie zalogowac, kilka osob bylo z Elim,ale musieli uciekac, reszta byla zablokowana w pz. Ten dead potraktowalismy jak nauczke. Mam nadzieje,ze pewnego dnia stanie cos ci sie na rl za te twoje rasistowskie poglady, kiedy wy do kurwy nedzy zrozumiecie,ze Zydzi gineli razem z polakami w auschwitz,gross rossen i innych obozach, kiedy zrozumiecie,ze to wasza religia wywodzi sie z ich religii, tak samo moge sie smiac z Was, ze wierzycie w Wisielca. Btw, jestem ateista, acha i wole byc w gildi ze szwedami,niemcami, izraelczykami, amerykanami, polakami, brazylijczykami, hiszpanami niz z banda polskich kretynow, ktorych ambicje koncza sie na zawodowce+tibii. Wezcie czasem przyklad z Roshara on jeszcze trzyma poziom razem z kilkoma innymi osobami. Pozatym nigdzie indziej niz w EM nie znajdziesz bardziej lojalnych ludzi( Wizak,Suchy,Hupe,Deve,Eleik,Eli,Tako,Reven etc.)
Hail EM _/
-------------------------------------------------------
nothin' will taste better than revenge
Ghetti_on_Aldora
15-01-2007, 09:07
9:57 Ghetti [80]: bloczymy
Ok teraz mi powiedz jak moglem isc mu pomoc? Kiedy opusciliscie lodz i eli byl w trapie ja szedlem na polnocna brame z Magican of Darkness, ale kiedy juz tam doszlimy eli padl wiec ucieklismy do temple.
Rest- Nie Eli nie jest kretynem, padl bo CALA gildia popelnila blad, polowa gildii byla afk na vent kiedy mieli sie zalogowac, kilka osob bylo z Elim,ale musieli uciekac, reszta byla zablokowana w pz. Ten dead potraktowalismy jak nauczke. Mam nadzieje,ze pewnego dnia stanie cos ci sie na rl za te twoje rasistowskie poglady, kiedy wy do kurwy nedzy zrozumiecie,ze Zydzi gineli razem z polakami w auschwitz,gross rossen i innych obozach, kiedy zrozumiecie,ze to wasza religia wywodzi sie z ich religii, tak samo moge sie smiac z Was, ze wierzycie w Wisielca. Btw, jestem ateista, acha i wole byc w gildi ze szwedami,niemcami, izraelczykami, amerykanami, polakami, brazylijczykami, hiszpanami niz z banda polskich kretynow, ktorych ambicje koncza sie na zawodowce+tibii. Wezcie czasem przyklad z Roshara on jeszcze trzyma poziom razem z kilkoma innymi osobami. Pozatym nigdzie indziej niz w EM nie znajdziesz bardziej lojalnych ludzi( Wizak,Suchy,Hupe,Deve,Eleik,Eli,Tako,Reven etc.)
Hail EM _/
-------------------------------------------------------
nothin' will taste better than revenge
Jibav Po 1
19:57 Ghetti [80]: bloczymy
to bylo o EM zebyscie nie wyszli dla waszego dobra, bo byscie popadali ;)
Po 2
"Mam nadzieje,ze pewnego dnia stanie cos ci sie na rl za te twoje rasistowskie poglady"
*to nie sa moje rasistowskie poglady tylko ze Eliego tak nie trawie za to co zrobil w przeszlosci ze "Ok teraz mi powiedz jak moglem isc mu pomoc?" ja bym mu na twojim miejscu pomugl SD w plecy i niech idzie do templ
Po 3
"wole byc w gildi ze szwedami,niemcami, izraelczykami, amerykanami, polakami, brazylijczykami, hiszpanami" A ja wole byc w gildi z Polakami chociaz warto dodac ze KILKA osob z poza Polski ktore sa u nas w gildi sa naprawde spoko :). i Duzo bardziej widzi mi sie wladza polakow i niewielkiej grupki obcokrajowców na serwerze niz "bandy" Brazylijczykow....
Po 4
"banda polskich kretynow, ktorych ambicje koncza sie na zawodowce+tibii"
tu sie zgadzamy tibia to nie wszystko ;) i nie wyobrazam sobie zycia z tibi lub z tibia :P
POZDRO 666
:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
PS. Sory za bledy ktore popelnilem ale 8.05 to dlamnie za wczesnie zeby wstac <ziewa>
Diamonic
15-01-2007, 09:26
ja bym mu na twojim miejscu pomugl SD w plecy i niech idzie do templ
Widac jaki lojalny jestes, widze ze nemtorowi tez bys sd w plecy walnal byle by tylko byc po tej silniejszej stronie.
"wole byc w gildi ze szwedami,niemcami, izraelczykami, amerykanami, polakami, brazylijczykami, hiszpanami" A ja wole byc w gildi z Polakami chociaz warto dodac ze KILKA osob z poza Polski ktore sa u nas w gildi sa naprawde spoko :). i Duzo bardziej widzi mi sie wladza polakow i niewielkiej grupki obcokrajowców na serwerze niz "bandy" Brazylijczykow....
"Bandy" brazylijczykow, ktora inteligencja zzera cala to wasza polska gildie, ble, ale fakt, ty po angielsku ani be ani me. ;)
"banda polskich kretynow, ktorych ambicje koncza sie na zawodowce+tibii"
tu sie zgadzamy tibia to nie wszystko ;) i nie wyobrazam sobie zycia z tibi lub z tibia :P
Naprawde nie zczailes? Ile razy Nemtor powtarzal klase przez tibie? (bUASHuAShAS)
08:10 Ghetti [80]: gromca zydowjestem por
08:23 Last Del'Impro [91]: AHAHHAH ZROBMY Z CIALA NIEGO MYDLO
08:23 Jamel [54]: pijemy jutro <---- BUASHUAHSUASHASUAHSAHASHASHAS
I pozniej mowia o polakach jak o skonczonych kretynach, wcale im sie nie dziwie.
Pathetic.
jakbys widzial co zydzi pisza o polakach to tez bys o mydle myslal ale po co sobie zadac trud sprawdzania o co w tym wszystkim biega, latwiej jest powiedziec ze ktos jest be nie znajac go.
@jibav
nie mow ze raven i tako sa loyal bo opuscili bw miedzy wojnami wiedzac ze bw nie ma szans na utrzymanie sie po 2 wojnie. teraz mowia ze bw postanowilo retire i kto chcial grac dalej to zeby wyszedl z gildii, ale sami jada po kazdym kto wychodzil z wojny albo nie chcial walczyc - patrz Shael, Eli. reszta ludzi o ktorych mowisz tez niezbyt miala sie jak sprawdzic bo wiekszosc zaczela grac po tym jak nemtor z masakrowcem zdobyli server od bw i krishny i chociaz jestem pewien ze czesc na pewno by zostala w em nawet mogac byc free ale glownym powodem obecnie jest to ze nikt zaplacic nie moze wiec co moze stracic?
@Meteon!
"Btw. dziwi mnie tylko czemu Nemtor nie walnal Ue tam <rotfl>"
Bravo dla ciebie 8o ! po co niby Nemtor mial tam UE strzelac ?
Btw. za dużo OTSów ;)
Ojciec Dyrektor
15-01-2007, 11:25
jakbys widzial co zydzi pisza o polakach to tez bys o mydle myslal ale po co sobie zadac trud sprawdzania o co w tym wszystkim biega, latwiej jest powiedziec ze ktos jest be nie znajac go.
@jibav
nie mow ze raven i tako sa loyal bo opuscili bw miedzy wojnami wiedzac ze bw nie ma szans na utrzymanie sie po 2 wojnie. teraz mowia ze bw postanowilo retire i kto chcial grac dalej to zeby wyszedl z gildii, ale sami jada po kazdym kto wychodzil z wojny albo nie chcial walczyc - patrz Shael, Eli. reszta ludzi o ktorych mowisz tez niezbyt miala sie jak sprawdzic bo wiekszosc zaczela grac po tym jak nemtor z masakrowcem zdobyli server od bw i krishny i chociaz jestem pewien ze czesc na pewno by zostala w em nawet mogac byc free ale glownym powodem obecnie jest to ze nikt zaplacic nie moze wiec co moze stracic?
ty sie vu'xiu nie znasz , raven jest najbardziej loyal member w em on nie musi opuszczać swoim charem em bo gra na innych więc jego 105 ek jest bezpieczny w pz a raven smiga sobie charami kolegów z gildi :)
najbardziej dziwne jest 1 ze leison po szwedzku się nauczył płynnie mówić:)
Więc Hail em xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD cieszę się ze odszdłem z tej gildi XD
*to nie sa moje rasistowskie poglady tylko ze Eliego tak nie trawie za to co zrobil w przeszlosci ze "Ok teraz mi powiedz jak moglem isc mu pomoc?" ja bym mu na twojim miejscu pomugl SD w plecy i niech idzie do templ
10:29 Last Del'Impro [91]: ELI DO PIECA
To nie jest rasizm, ty poprostu nienawidzisz Zydow:baby:
btw. Powiedz mi co takiego Eli zrobil w przeszlosci?
A ja wole byc w gildi z Polakami chociaz warto dodac ze KILKA osob z poza Polski ktore sa u nas w gildi sa naprawde spoko :). i Duzo bardziej widzi mi sie wladza polakow i niewielkiej grupki obcokrajowców na serwerze niz "bandy" Brazylijczykow....
W odroznieniu od CO, my mamy mozliwosc porozumiec sie z innymi nacjami (wiekszosc z nas) dlatego nie musimy oceniac ich ze wzgledu na pochodzenie. Nie dziwie sie ze 90% CO to polacy bo jak inaczej byscie sie komunikowali?
18:56 Leison [137]: dont u hunt
18:56 Leison [137]: get yo ass in pz
18:57 Friiko Pall [138]: jak chcesz synku zemna rozmawiac to ucz sie po polsku
PS. Sory za bledy ktore popelnilem ale 8.05 to dlamnie za wczesnie zeby wstac <ziewa>[
10:30 Ghetti [80]: autografy puzniej
Jak kreciliscie film to pewnie bylo za pozno zeby zwracac uwage na orty.
@Vagraav
Po tym co widzielismy na filmiku, to jestescie ostatnimi osobami ktore moga nam zarzucic cheatowanie.
@Vu'xiu
Jeszcze jakos nie widzialem zeby tako, raven lub eli pisal jakies rasistowskie slogany. Pozatym nawet jakby to robili to nie powod zeby to powielac.
@Meteon!
"Btw. dziwi mnie tylko czemu Nemtor nie walnal Ue tam <rotfl>"
Bravo dla ciebie 8o ! po co niby Nemtor mial tam UE strzelac ?
Btw. za dużo OTSów ;)
Nie wyczules ironi w tym i nie mozesz porownac tego z pewna sytuacja w Veno~?
@Vagraav
Po tym co widzielismy na filmiku, to jestescie ostatnimi osobami ktore moga nam zarzucic cheatowanie.
co takiego niby widzieliscie? jesli chcesz powiedziec to co raven na .de (ze ng mamy) to pomysl chwile. jakby to bylo ng to majac ~~4k sd power tam eli by padl w 1 combo ktore by poszlo od razu po liderze party. a tu nawet party nie bylo. w ogole smiech sluchac od ravena oskarzenia o ng bota wiedzac ze on go ma na pewno, tak samo jak i quf
@Vu'xiu
Jeszcze jakos nie widzialem zeby tako, raven lub eli pisal jakies rasistowskie slogany. Pozatym nawet jakby to robili to nie powod zeby to powielac.
u mnie na osiedlu np najwiecej kawalow o zydach mowilismy zawsze (grubo zanim w tibie zaczelismy orac) czy przez to bylismy antysemitami? albo czy bylibysmy rasistami jakbysmy wiekszosc kawalow mowili o polaku rusku i niemcu np? chyba nie. a tu na tibi sporo ludzi lubi kawaly o zydach do tego zgrywa sie to z wojna i to co mowia tam to sa zarty bo chyba nie spodziewasz sie ze wloza wam eliego do pieca? w odroznieniu od tako ktory mowi ze zabije polakow tylko dlatego ze ich nie zna i robia pg. nasze kawaly moze i chamskie ale sa to kawaly. to co tako mowil to rasism. ale jak ci powiedzialem juz nie obchodzi mnie czy jest on rasista czy nie, ale zebyscie sie nie upierali ze jak powie cos rasistowskiego to ze nie jest to rasism.
co takiego niby widzieliscie? jesli chcesz powiedziec to co raven na .de (ze ng mamy) to pomysl chwile. jakby to bylo ng to majac ~~4k sd power tam eli by padl w 1 combo ktore by poszlo od razu po liderze party. a tu nawet party nie bylo. w ogole smiech sluchac od ravena oskarzenia o ng bota wiedzac ze on go ma na pewno, tak samo jak i quf.
OK. Ja nie mam bota, wy nie macie bota, leisonem gra ciagle ta sama osoba a Raven gra tylko i wylacznie swoim charem. Over & out.
u mnie na osiedlu np najwiecej kawalow o zydach mowilismy zawsze (grubo zanim w tibie zaczelismy orac) czy przez to bylismy antysemitami? albo czy bylibysmy rasistami jakbysmy wiekszosc kawalow mowili o polaku rusku i niemcu np? chyba nie. a tu na tibi sporo ludzi lubi kawaly o zydach do tego zgrywa sie to z wojna i to co mowia tam to sa zarty bo chyba nie spodziewasz sie ze wloza wam eliego do pieca? w odroznieniu od tako ktory mowi ze zabije polakow tylko dlatego ze ich nie zna i robia pg. nasze kawaly moze i chamskie ale sa to kawaly. to co tako mowil to rasism. ale jak ci powiedzialem juz nie obchodzi mnie czy jest on rasista czy nie, ale zebyscie sie nie upierali ze jak powie cos rasistowskiego to ze nie jest to rasism.
Jako tutor napewno znasz Tibia rules:
Rule 2a
Insulting, racist, extremely right-wing, sexist, harassing or generally offensive statements.
Moze sprawdzimy to, znajdziemy jakiegos GMa. Wtedy Last i Ghetti powtorzy to co powiedzial, a ty wytlumaczysz ze oni opowiadaja takie dowcipy od dziecka. Zobaczymy czy dostana upomnienie za rasizm czy nie. A to ze Tako zabije kogos w grze w zaden sposob nie lamie regulaminu. Moglbys moze przytoczyc co rasistowskiego powiedzial? Bo jak narazie nie podales zadnego konkretnego przykladu.
Ojciec Dyrektor
15-01-2007, 12:15
Hupe:
OK. Ja nie mam bota, wy nie macie bota, leisonem gra ciagle ta sama osoba a Raven gra tylko i wylacznie swoim charem. Over & out.
Raven ma bota xD bo sam mówił jak byłem w em ze ma wykupioną licencję do tibiang a czy używa to nie będę się wypowiadał. :P
To był błąd EM jak ktoś powiedział wcześniej. A rasiści z Olecka i tak grzeją całe życie PZ.
OLECKO = PA
~ Kiperlana forever ( i co mevar juz sraka łapie ? :evul: )
No niemiał nawet gdzie uciec noi padl kazdy by padl w takiej sytuacji.
ja z czystym sumieniem moge powiedziec ze nie uzywamy bota, a ty mozesz to samo powiedziec o swoich? ludzie wychodzacy z em spowiadali sie z waszych grzechow + czesc ludzi w em o ktorych mozna dobrze powiedziec nie zaprzeczaja temu, a tako nawet dumny jest z tego ze macie boty bo was ciezej zabic a dla niego tylko to sie liczy. troche mi was szkoda ze wy nie potraficie przyjac do wiadomosci ze nawet "retarded poles" moga w 1 chwili na komende dowodcy nacisnac hotkeya od sd
Jako tutor napewno znasz Tibia rules:
Rule 2a
Insulting, racist, extremely right-wing, sexist, harassing or generally offensive statements.
Moze sprawdzimy to, znajdziemy jakiegos GMa. Wtedy Last i Ghetti powtorzy to co powiedzial, a ty wytlumaczysz ze oni opowiadaja takie dowcipy od dziecka. Zobaczymy czy dostana upomnienie za rasizm czy nie. A to ze Tako zabije kogos w grze w zaden sposob nie lamie regulaminu. Moglbys moze przytoczyc co rasistowskiego powiedzial? Bo jak narazie nie podales zadnego konkretnego przykladu.
k, jako tutor mam prawo do wlasnej interpretacji i moim zdaniem bylo nic zlego. on powiedzial eli do pieca, zrobmy z niego mydlo a nie zydzi do pieca itp. to ze jest zydem to jego wina i ze kojarzy z czyms innym xd. jak tibia.com forum bedzie dzialac to pokaze ci dokladnie ktore stwierdzenie tako mam na mysli ale chodzi o te jego posty gdzie mowi ze zabije ludzi za to ze sa polakami i pg robia (polak+pg=zlo)
zrobmy z niego mydlo a nie zydzi do pieca itp. to ze jest zydem to jego wina i ze kojarzy z czyms innym xd.
iksde Ty już sie lepiej nie wypowiadaj. Mydło ? przecież każdy wie o co chodzi więc nie zaprzeczaj.
Hail EM
Ghetti_on_Aldora
15-01-2007, 15:06
Widac jaki lojalny jestes, widze ze nemtorowi tez bys sd w plecy walnal byle by tylko byc po tej silniejszej stronie.
"Bandy" brazylijczykow, ktora inteligencja zzera cala to wasza polska gildie, ble, ale fakt, ty po angielsku ani be ani me. ;)
Naprawde nie zczailes? Ile razy Nemtor powtarzal klase przez tibie? (bUASHuAShAS)
Pathetic.
Tzn tak Przed Elim nie mam zadnego respektu i zawsze ale to zawsze kiedy nadazyla by sie okazja dobil bym go :) a z Nemtorem jest inaczej ;) na 55 lvl to EM ktore jest tak dobre, mile nie stosuje PA i wogule jest bardzo super zabilo mnie za nic, ot tak wtedy kto przyszedl mi z pomoca jak nie Nemtor? on pomugl mi ja pomoge jemu, moja sila nie jest wielka to tylko 80 ms ale zawsze te 200 z sd walne i nie wazne jaka cene bede musial zaplacic czy padne czy cokolwiek sie stanie zawsze pomoge CO i po czesci Animie. Wiec teraz calym sercem jestem za CO i Anima i zrobie wszytsko tylko po to zeby EM przegralo zeby te kilka osob ktore mysla co to nie oni padli. Jedyna osoba do ktorej nic nie mam z EM jest Maly Wizak on zaatakowal mnie kilka razy ale potrafil przeprosic i przyznac sie do bledu
Odnosnie mojego Angielskiego nie wiem moze i slabo mowie nie mi to oceniac ale staram sie dogadac i zazwyczaj mi to wychodzi
Ostatnia zecz jaka chcialbym poruszyc w tym poscie jest to ile razy Nemtor powtarzal klase: nie mi to oceniac co bylo powodem jego nie zdania moze Tibia moze problemy rodzinne nie wiem i szczerze mowiac nie obchodzi mnie to to jest jego sprawa. Ja znam go z dobrej strone jako zawsze pomocnego kolegi....
POZDRO 666
PS. Sory za bledy :P
:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
kamosblue
15-01-2007, 16:16
wsparcie Hunted.pl
http://hunted.pl/2007/01/15/eli-stormstriker-is-dead/
iksde Ty już sie lepiej nie wypowiadaj. Mydło ? przecież każdy wie o co chodzi więc nie zaprzeczaj.
Hail EM
tak ale on mowi o 1 osobie nie o narodzie calym
Diamonic
15-01-2007, 17:14
tak ale on mowi o 1 osobie nie o narodzie calym
Mam nadzieje, ze nie mowisz o ghettim. ^.-
@Ghetti
Prosze cie, to ze kilka osob cie zaatakowalo to nie znaczy, ze cale em jest ble, widocznie na to zasluzyles, a zreszta w tibii panuje prawo silniejszego, na kazdego przyjdzie pora. Nie mowie ze random pking jest dobry, chociaz sam pewnie bym to "uprawial" gdybym byl w wystarczajaco dobrej gildii. ;p A z tymi klasami to bylo pytanie retoryczne jesli w ogole wiesz co to jest. I nie pisz "sory za bledy" tylko naucz sie kur.wa pisac. -.-'
~~~~~~~~~~
18:56 Leison [137]: dont u hunt
18:56 Leison [137]: get yo ass in pz
18:57 Friiko Pall [138]: jak chcesz synku zemna rozmawiac to ucz sie po polsku"
Rofl lmao, pl? -.^ O tym wlasnie mowa, 3/4 co to zjeby nie potrafiace nic po ang powiedziec. Pamietam taka sytuacje jak nawijam po ang do polaka a on do mnie "s*******aj jebany brazolu". ;p Kocham polakow w tibii, po prostu zalosne.
No i nareszcie, niemam nic do Eliego... ale nie lubie EM. Jestem za CO ale wydaje mi sie ze CO ma duze szanse na weygranie ale tego troche nie wykorzystuje. A co do EM to sa ciotasmi bo ubija kogos i wyloga jak bylo z Sauronem w thais... tak ps. gratz Sauron za odwage bo on wie ze to tylko gra i nie boi sie dedow (chyba)
btw. WIELKIE GRATKI GHETTI I CO
@edit
@Meteon-
Myslenie nie boli... jak by Nemtor ue zajeba*ł to by z 5 osob padlo no moze nie padlo ale by mial red hp wystarcz np. exori eliego i papa.
@Ghetti
1 prozba wez słownik sobie kup lub poszukaj w necie prosze Cie, bo to az załosne... ^.-
Crafty Pall
15-01-2007, 17:31
To był błąd EM jak ktoś powiedział wcześniej. A rasiści z Olecka i tak grzeją całe życie PZ.
OLECKO = PA
~ Kiperlana forever ( i co mevar juz sraka łapie ? :evul: )
O czym ty gadasz człowieku? Kiperlana trzyma z Nemtorem i pomaga nam swoim knightem jesli moze wiec jak nie znasz faktow zamilknij.
Mistic_Jin
15-01-2007, 17:43
eli zniosł zydowskie jajko, aaa! xd
Pusiek1111
15-01-2007, 18:12
No i nareszcie, niemam nic do Eliego... ale nie lubie EM. Jestem za CO ale wydaje mi sie ze CO ma duze szanse na weygranie ale tego troche nie wykorzystuje. A co do EM to sa ciotasmi bo ubija kogos i wyloga jak bylo z Sauronem w thais... tak ps. gratz Sauron za odwage bo on wie ze to tylko gra i nie boi sie dedow (chyba)
No Sorry open battle 5-0 dla EM i to CO w kolo sie krecilo jak kompas --.-- pozatym jest 130 osob na 60 w tym z EM do wojny sie stawia z 30osob to co maja robic czekac az cale CO przyjdzie i sie rzuci na nich...jak na mieso???
a Sauron se zasluzyl wczoraj sie smial "hahaha Eli own3d" a sam wp*****l dostal 2x :)
btw Ghetti ile ty masz lat ze nieumiesz "rzecz" napisac?
@Meteon-
Myslenie nie boli... jak by Nemtor ue zajeba*ł to by z 5 osob padlo no moze nie padlo ale by mial red hp wystarcz np. exori eliego i papa.
No wlasnie nie boli.
Widze, ze Ty tak samo jak Brollik nie zalapales ironi, porownaj sobie to co wczesniej napisalem do akcji w Venore, gdy padl Masak~, podczas gdy Anima + CO miala w trapie 100rp~...
Co do rasizmu w pelni popieram Jibava.
//Metek
Tuptusiowy
15-01-2007, 18:33
Mam nadzieje, ze nie mowisz o ghettim. ^.-
@Ghetti
Prosze cie, to ze kilka osob cie zaatakowalo to nie znaczy, ze cale em jest ble, widocznie na to zasluzyles, a zreszta w tibii panuje prawo silniejszego, na kazdego przyjdzie pora. Nie mowie ze random pking jest dobry, chociaz sam pewnie bym to "uprawial" gdybym byl w wystarczajaco dobrej gildii. ;p A z tymi klasami to bylo pytanie retoryczne jesli w ogole wiesz co to jest. I nie pisz "sory za bledy" tylko naucz sie kur.wa pisac. -.-'
~~~~~~~~~~
Rofl lmao, pl? -.^ O tym wlasnie mowa, 3/4 co to zjeby nie potrafiace nic po ang powiedziec. Pamietam taka sytuacje jak nawijam po ang do polaka a on do mnie "s*******aj jebany brazolu". ;p Kocham polakow w tibii, po prostu zalosne.
Mam Apel do niektórych Graczy: Oderwijcie się czasem od tibii i pójdźcie na lekcje angielskiego. To nic nie boli ,a będziecie umieli porozumieć się w czasie gry. Ja raz spotkałem typka ,który coś sprzedawał to ja do niego "offer" a on "yes" więc potem znowu mówie "offer" a on to samo. ludzie ręcę opadająX( X( . Już wole brazylijczyków. A tak pozatym mam postać na 12 lvlu i się nie wstydze. I wcale nie prosze nikogo o free itemy.
No Sorry open battle 5-0 dla EM i to CO w kolo sie krecilo jak kompas --.-- pozatym jest 130 osob na 60 w tym z EM do wojny sie stawia z 30osob to co maja robic czekac az cale CO przyjdzie i sie rzuci na nich...jak na mieso???
a Sauron se zasluzyl wczoraj sie smial "hahaha Eli own3d" a sam wp*****l dostal 2x :)
btw Ghetti ile ty masz lat ze nieumiesz "rzecz" napisac?
nie to zebym sie czepial, ale... NIE UMIESZ*
xD
Neaniver
15-01-2007, 19:58
Jedyna osoba do ktorej nic nie mam z EM jest Maly Wizak on zaatakowal mnie kilka razy ale potrafil przeprosic i przyznac sie do bledu
No tak, jakże śmiał Cię zaatakować, co on sobie myśli!
PS. Sory za bledy :P
Po co wcześniejsza wymówka, że 8.05 to zbyt wcześnie? Stary, walisz błędy w co drugim zdaniu :D
Pusiek1111
15-01-2007, 20:04
nie to zebym sie czepial, ale... NIE UMIESZ*
xD
fakt...spieszylem sie na trening moj blad ;>
Pusiek1111
15-01-2007, 20:06
Po co wcześniejsza wymówka, że 8.05 to zbyt wcześnie? Stary, walisz błędy w co drugim zdaniu :D[/QUOTE]
Bez kitu Ghetti odpusc se tibie troche, bo na ludzi nie wyjdziesz ^^
Ghetti_on_Aldora
15-01-2007, 20:26
Po co wcześniejsza wymówka, że 8.05 to zbyt wcześnie? Stary, walisz błędy w co drugim zdaniu :D
Bez kitu Ghetti odpusc se tibie troche, bo na ludzi nie wyjdziesz ^^[/QUOTE]
Moze i robie mase bledow ale nie zwracam na to uwagi (ale skoro ty zwracasz uwage moze twojim powolaniem bedzie bycie nauczycielem polskiego <hahahah>) poprostu (chcialbym dodac ze piszac tego posta pewnie znowu popelnilem bledy ale mam to gdzies ;) wazne ze da sie mnie zrozumiec ;D) pisze co mi slina przyniesie na jezyk i skoro czytasz to i rozumiesz co napisalem to znaczy ze nie jest jeszcze tak zle ;) a czy na ludzi wyjde czy nie to nie tobie oceniac wkoncu jestes dla mnie NIKIM ;D
BTW. Ktos tam wyzej napisal cos odnosnie mojego komentaza o Malym Wizaku chodzilo mi raczej o to ze on ATAKOWAL mnie ale dalo sie z nim doagadac wyjasnic i jesli nieslusznie atakowal mnie to mowil cos w stylu "Sory/Przepraszam/Nie mialem racji etc..."
POZDRO 666 8o
:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
Piękny frag! Film ten pokazuje, że na każdego kozaka znajdzie się kozak ;) Tak się złożyło, że w czasie oglądania filmu słuchałem piosenki o wdzięcznym tytule "Hit The Floor" (Bullet for my Valentine).
Pozatym nigdzie indziej niz w EM nie znajdziesz bardziej lojalnych ludzi( Wizak,Suchy,Hupe,Deve,Eleik,Eli,Tako,Reven etc.)
a nie pomyslales o animie? o ludziach ktorzy zostali do konca? masak, vu, bino, last, tyrr, shad, dalej wymieniac? lawl em poki co nie mialo tak tragicznej sytuacji zeby pokazywac jak sa lojalni w stosunku do reszty gildii, to nie pierdol mi tu o lojalnych ludziach w em, zobaczymy kto zostanie do konca w obu gildiach a kto odejdzie jak szczur.
moj post zakoncze tekstem jednej slynnej polskiej feministki
"Kto w waszym systemie naczyń połączonych jest spahrciałą uszczelką, przez któhrą wypływają pieniądze? Kogo należy usunąć i zastąpić zaślepką?"
viper555
15-01-2007, 21:29
Weźcie już nie zaśmiecajcie forum tysiącami postami jak to ghetti pisze czy z błędami czy nie ja też często pisze błędy bo albo się pisze tak jak na gg albo nie chce się sięgać do słownika (ale nawet jak się pisze posta to podkreśla to co się źle napisało xD) albo po prostu się ma się coś takiego jak dyslekcja i co na to poradzić a wy tu będziecie komentować jego każdy post co w nim źle napisał-.- lepiej się wypowiadać na temat filmu i wojny na aldorze niż zajmować się "pierdołami"w końcu każdy chyba wie co jest napisane w jego postach niema tam aż takich błędów żeby nie można było pokapować o co chodzi ;]
Mam Apel do niektórych Graczy: Oderwijcie się czasem od tibii i pójdźcie na lekcje angielskiego. To nic nie boli ,a będziecie umieli porozumieć się w czasie gry. Ja raz spotkałem typka ,który coś sprzedawał to ja do niego "offer" a on "yes" więc potem znowu mówie "offer" a on to samo. ludzie ręcę opadająX( X( . Już wole brazylijczyków.
wydaje mi sie ze caly twoj post jest jedna wielka ironia, no moze procz tego ze masz 12 lvl
A tak pozatym mam postać na 12 lvlu i się nie wstydze. I wcale nie prosze nikogo o free itemy.
ahahhahahahhahahahahhahahah to mnie rozbroilo XDDDDDD
Zaraz na każdym kroku bedzie stała grupa ludzi siekająca się.
My zwyczajni obywatele będziemy mieszka w kanałach !!!:(
Gildei będą sie prać.;(
Tylko depo będzie bezpieczne.
Wyjdzie się do sklepu juz idą i po tobie.
Będą hodzi policjanci z pałami. [ nie wiem czy to cos da]
Morze kiedys wygra 1 :cup: :cup:
Zaraz na każdym kroku bedzie stała grupa ludzi siekająca się.
My zwyczajni obywatele będziemy mieszka w kanałach !!!:(
Gildei będą sie prać.;(
Tylko depo będzie bezpieczne.
Wyjdzie się do sklepu juz idą i po tobie.
Będą hodzi policjanci z pałami. [ nie wiem czy to cos da]
Morze kiedys wygra 1 :cup: :cup:
nie jaraj tyle
Weźcie już nie zaśmiecajcie forum tysiącami postami jak to ghetti pisze czy z błędami czy nie ja też często pisze błędy bo albo się pisze tak jak na gg albo nie chce się sięgać do słownika (ale nawet jak się pisze posta to podkreśla to co się źle napisało xD) albo po prostu się ma się coś takiego jak dyslekcja i co na to poradzić a wy tu będziecie komentować jego każdy post co w nim źle napisał-.- lepiej się wypowiadać na temat filmu i wojny na aldorze niż zajmować się "pierdołami"w końcu każdy chyba wie co jest napisane w jego postach niema tam aż takich błędów żeby nie można było pokapować o co chodzi ;]
Postow na temat jego ortografi bylo ok.5
My nie zasmiecamy, to jest forum dyskusyjne...
viper555
15-01-2007, 22:43
no to 5 to już dużo i wydaje się że ludzie zaraz będą każdy jego błąd komentować a to jest bezsensu a z tym zaśmiecaniem to może troche przesadziłem xD ale nie chce przegladać stron tego tematu i widzieć co chwile jak to kolejna osoba komentuje kogoś ortografie
zresztą n/c xD
" Krotka decyzja, czego chcesz precyzja ... "
Gz fraga ;)
elo
nie jaraj tyle
nie pij spirytu tyle xD
Ghetti_on_Aldora
16-01-2007, 14:32
Witam poraz kolejny
Doskonale wiem ze bledy ktore sie napisze sa podkreslone czerwona linia ale ja nie mam czasu zeby poprawiac sie wole biegac za Elim i tluc go :P hehe zartuje
Tak naprawde znam wiele wiecej ciekawszych zajec niz poprawianie swojich bledow ;p wydaje mi sie ze wazne jest to ze da sie moje wypowiedzi zrozumiec
PS. Jesli nie macie o czym pisac nie ma problemu moge zrobic kolejnego posta napisze w nim tyle bledow ile dam rady ;p i bedzie o czym gadac 8o
Z BLEDAMI CZY BEZ I TAK ZDOBYLEM FRAGA NA ELIM <hahaha>
HAIL CO !!! HAIL ANIMA!!
HAIL NEMTOR !!! HAIL MASAKROWIEC !!!
POZDRO 666
:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
Witam poraz kolejny
Doskonale wiem ze bledy ktore sie napisze sa podkreslone czerwona linia ale ja nie mam czasu zeby poprawiac sie wole biegac za Elim i tluc go :P hehe zartuje
Tak naprawde znam wiele wiecej ciekawszych zajec niz poprawianie swojich bledow ;p wydaje mi sie ze wazne jest to ze da sie moje wypowiedzi zrozumiec
PS. Jesli nie macie o czym pisac nie ma problemu moge zrobic kolejnego posta napisze w nim tyle bledow ile dam rady ;p i bedzie o czym gadac 8o
HAIL CO !!! HAIL ANIMA!!
POZDRO 666
Jestes wielki...
Hail Asslick !
Witam poraz kolejny
HAIL CO !!! HAIL ANIMA!!
POZDRO 666
Tyle ze to juz przesada, niedlugo wogole nie bedzie wiadomo o co ci chodzi, rozumiem zeby popelnic czasem jakis blad no ale swojich ...przegiecie.
btw. Masakrowiec shall bend to my will.
Jestes wielki...
Hail Asslick !
HAIL CO !!! HAIL ANIMA!!
za to ty jestes zalosny, to sa jego ludzie to czemu mialby im lizac dupe? jesli to jest twoja droga do bycia "wielkim" to tak trzymaj i smaruj dupala swoim rl ziomkom
HAIL CO !!! HAIL ANIMA!!
za to ty jestes zalosny, to sa jego ludzie to czemu mialby im lizac dupe? jesli to jest twoja droga do bycia "wielkim" to tak trzymaj i smaruj dupala swoim rl ziomkom
Biedny jestes chlopcze :(
Teraz to jego ludzie, ale kiedys byl zwyklym asslickiem...
Biedny jestes chlopcze :(
Teraz to jego ludzie, ale kiedys byl zwyklym asslickiem...
dobrze tato :<
lol czlowieku gowno wiesz o nim, o jego zasadach, o jego mysleniu. a placzesz tu jak jakis 6letni gnoj non stop azzlyck azzlyck. do tego "kiedys byl zwyklym asslickiem" no tu mnie rozjebales ahhahahahha byl asslickiem LOL XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXD masz zajebiste podejscie, to ze smalisz dupy wszystkim do okola to nie znaczy ze inni tez to robia
"NIE MIERZ WSZYSTKICH SWOJA MIARA" Czaisz
dobrze tato :<
lol czlowieku gowno wiesz o nim, o jego zasadach, o jego mysleniu. a placzesz tu jak jakis 6letni gnoj non stop azzlyck azzlyck. do tego "kiedys byl zwyklym asslickiem" no tu mnie rozjebales ahhahahahha byl asslickiem LOL XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXD masz zajebiste podejscie, to ze smalisz dupy wszystkim do okola to nie znaczy ze inni tez to robia
"NIE MIERZ WSZYSTKICH SWOJA MIARA" Czaisz
Ale mi dogadales "gnoj" :( O ile sie nie myle to Ty jestes Biedny Gnoj :)
A jezeli chodzi o to, ze gowno wiem, to jestes w bledzie ;]
Ale mi dogadales "gnoj" :( O ile sie nie myle to Ty jestes Biedny Gnoj :)
A jezeli chodzi o to, ze gowno wiem, to jestes w bledzie ;]
"kk" XDDDDDDDDDDDDDDDDD
:evul: najs tylko ze oni mieli *********** czy cos takiego gdy ktos z party wcisnie "z" od kazdego leci sd
:evul: najs tylko ze oni mieli *********** czy cos takiego gdy ktos z party wcisnie "z" od kazdego leci sd
ghahahahahhahahhahaahgaghghaghahghgaghahgahghaahha hhahahahhahahahhahahaghgagagaga
@2up
Nie było żadnego bota.X( ,jakbys nie wiedzial, są takie zeczy jak ventrilo i teamspeak.
Elo :evul:
@2up
Nie było żadnego bota.X( ,jakbys nie wiedzial, są takie zeczy jak ventrilo i teamspeak.
Elo :evul:
Kilka rzeczy ktore chcialbym podsumowac:
*oni nie mieli bota do strzelania
*ja sie sam uham hotkeyami
*rzucam poty, uzywajac myszki
*raven i tako graja tylko i wylacznie swoimi charami
*eli gral i gra sam
Nikt nikomu nie moze nic udowodnic wiec przyjmiemy ta wersje, ok?
Kilka rzeczy ktore chcialbym podsumowac:
*oni nie mieli bota do strzelania
*ja sie sam uham hotkeyami
*rzucam poty, uzywajac myszki
*raven i tako graja tylko i wylacznie swoimi charami
*eli gral i gra sam
Nikt nikomu nie moze nic udowodnic wiec przyjmiemy ta wersje, ok?
*mielismy bota - CIPBota, jesli uwazasz ze zeby zrobic combo posiadajac ts albo vent potrzeba jakiegos innego bota to jestes niedorozwiniety. w dodatku majac czas spokojnie zaznaczyc osobe ktora w miejscu stoi...
*kurka wodna trening, aye? tylko na filmach to inaczej widac :)
*po 6 na raz xD
*a za shaela nikt nie zaplacil 1200$ zeby do wojny wrocil. ale skoro oni nim nie graja to pewno zaplaciliscie zeby ten owner bez pvp wrocil i walczyl ta?
*a jego passy mialo pol pewnego miasta xD? i dalej ma do innych waszych charow ;)
smieszne jest to ze zarzucasz nam 1 rzecz o ktorej myslisz ze ma miejsce i wyznajesz winy em do tego. nie da sie udowodnic waszych win byc moze, ale nam nie ma czego udowadniac, od nas ludzie na tibi zarabiaja sprzedajac itemy za rl cash, nie jak u was sprzedajac pacce, kupujac boty i tibia cash itd
*mielismy bota - CIPBota, jesli uwazasz ze zeby zrobic combo posiadajac ts albo vent potrzeba jakiegos innego bota to jestes niedorozwiniety. w dodatku majac czas spokojnie zaznaczyc osobe ktora w miejscu stoi...
*kurka wodna trening, aye? tylko na filmach to inaczej widac :)
*po 6 na raz xD
*a za shaela nikt nie zaplacil 1200$ zeby do wojny wrocil. ale skoro oni nim nie graja to pewno zaplaciliscie zeby ten owner bez pvp wrocil i walczyl ta?
*a jego passy mialo pol pewnego miasta xD? i dalej ma do innych waszych charow ;)
smieszne jest to ze zarzucasz nam 1 rzecz o ktorej myslisz ze ma miejsce i wyznajesz winy em do tego. nie da sie udowodnic waszych win byc moze, ale nam nie ma czego udowadniac, od nas ludzie na tibi zarabiaja sprzedajac itemy za rl cash, nie jak u was sprzedajac pacce, kupujac boty i tibia cash itd
*powiedzialem przeciez ze nie uzywacie bota wiec o co ci chodzi?
*jezeli uwazasz ze do uhniecia sie hotkeyem jak ktos w ciebie strzeli potrzeba jakiegos innego bota to chyba jestes niedorozwiniety
*w porywach do 8, pograsz w kurke wodna to sie nauczysz
*za shaela nikt nie zaplaci 1200$, ciagle gra ta sama osoba, podobnie jak rosharem
*kazdy gra swoim charem ofc
Niczego wam nie zarzucilem, powiedzialem ze skoro nie da sie wam nic udowodnic tzn ze nie uzywaliscie, podobnie jak my.
*powiedzialem przeciez ze nie uzywacie bota wiec o co ci chodzi?
*jezeli uwazasz ze do uhniecia sie hotkeyem jak ktos w ciebie strzeli potrzeba jakiegos innego bota to chyba jestes niedorozwiniety
*w porywach do 8, pograsz w kurke wodna to sie nauczysz
*za shaela nikt nie zaplaci 1200$, ciagle gra ta sama osoba, podobnie jak rosharem
*kazdy gra swoim charem ofc
Niczego wam nie zarzucilem, powiedzialem ze skoro nie da sie wam nic udowodnic tzn ze nie uzywaliscie, podobnie jak my.
*o twoj podpis :) dobrze wiemy co miales na mysli, oprocz tego ja wiem ze ja mialem racje
*to po co ich uzywacie? quf i raven maja licencje na ng bota, chwalili sie tym na waszym gc, jesli nie maja to po co sie chwala? jakas propaganda dla reszty ze majac boty jestescie niepokonani? moze lepiej byloby mowic ze idzie wam dobrze na wlasnych umiejetnosciach :O
*tak serio to tego nie widzialem, tylko slyszalem jak kumpel mi mowil, podejrzewam ze mogliscie stac tam w 6 osob kazda gotowa do rzucenia pota ale skoro wspomniales o tym w tym miejscu to zakladam co innego
*czyli ze wychujacie kolesia z usa?
*chyba nie zrozumiales w pelni o co mi chodzilo :)
udowodnic sie da, cipy nie przyjma jednak tych dowodow prawdopodobnie. tzn udowodnic jesli ma to miejsce, combo na elim bylo zbyt niedoskonale zeby to byl combo bot jakis
kocham ten Wasz sarkazm...
Vu'xiu czy Ty naprawde myslisz, ze ktos by zaplacil 1200$ za 156~ knighta? Tako i Raven maja po 18 lat sadze,ze nie dysponuja taka gotowka a nawet jesli by ja mieli to nie wydali by ja na chara w tibi, uwierz mi znam ich troche lepiej niz Ty. Jesli chcesz napisz do Shaela i porownaj sobie poziom angielskiego lub styl pisania, on jest amerykaninem wiec nie trudno bedzie zauwazyc roznice miedzy Takiem a Jeffem. Kto do cholery Wam tak w ogole powiedzial,ze ktos wydal 1200$ z em na shaela ?!
Lol, tako mial 20lvl podczas tej wojny i nigdy nie byl w BW.
*o twoj podpis dobrze wiemy co miales na mysli, oprocz tego ja wiem ze ja mialem racje
*to po co ich uzywacie? quf i raven maja licencje na ng bota, chwalili sie tym na waszym gc, jesli nie maja to po co sie chwala? jakas propaganda dla reszty ze majac boty jestescie niepokonani? moze lepiej byloby mowic ze idzie wam dobrze na wlasnych umiejetnosciach :O
*tak serio to tego nie widzialem, tylko slyszalem jak kumpel mi mowil, podejrzewam ze mogliscie stac tam w 6 osob kazda gotowa do rzucenia pota ale skoro wspomniales o tym w tym miejscu to zakladam co innego
*czyli ze wychujacie kolesia z usa?
*chyba nie zrozumiales w pelni o co mi chodzilo
udowodnic sie da, cipy nie przyjma jednak tych dowodow prawdopodobnie. tzn udowodnic jesli ma to miejsce, combo na elim bylo zbyt niedoskonale zeby to byl combo bot jakis
1. To ze mam taki opis to nie znaczy ze musisz sie doszukiwac ironi we wszystkich postach, to bylo zwykle porównanko xD
2. Ja nigdy nie widzialem zeby sie chwalili
3. Nie rzucilem ich w 1 sec :P
4. Powiedzialem ze podobnie jak roshar, nie tak samo
Jezeli CIP nie przyjmie tego typu dowodów tzn ze one sa slabe (tak jak ten filmik piechtolota :P)
Neaniver
17-01-2007, 13:23
@Ghetti
Nie, moim przeznaczeniem nie jest zostać nauczycielem języka polskiego, nie chciałbym użerać się przez naście lat z takimi matołami jak Ty.
Latać za Elim i go tłuc? Skoro nie bawimy się w poważnych ludzi i nie piszemy ze zrozumieniem - Szefie, przecież Ty go nie dogonisz, nawet gdybyś nie wiem jak wykręcał się przed kompem. A dołożyć sd w trapie (jeśli się mylę co do sposobu zrobienia przez Ciebie fraga - wybacz, nie widziałem sytuacji) potrafię nawet ja swoim 60 sorcem. I gdybym przypadkiem zaliczył fraga, też powinienem tak kozaczyć jak Ty?
A takie relacje, jak ta, że ktoś jest dla Ciebie nikim, często działają na zasadzie, hmmm... wzajemności. Też jesteś nikim dla mnie. Aż wypadałoby zacytować Gruchę (vide 'Chłopaki nie płaczą') - "Kim ty w ogóle kurwa jesteś, pajacu"?
Edit: przepraszam za bluzga - nie mogłem się powstrzymać
kocham ten Wasz sarkazm...
Vu'xiu czy Ty naprawde myslisz, ze ktos by zaplacil 1200$ za 156~ knighta? Tako i Raven maja po 18 lat sadze,ze nie dysponuja taka gotowka a nawet jesli by ja mieli to nie wydali by ja na chara w tibi, uwierz mi znam ich troche lepiej niz Ty. Jesli chcesz napisz do Shaela i porownaj sobie poziom angielskiego lub styl pisania, on jest amerykaninem wiec nie trudno bedzie zauwazyc roznice miedzy Takiem a Jeffem. Kto do cholery Wam tak w ogole powiedzial,ze ktos wydal 1200$ z em na shaela ?!
jeff? albo to jesse byl. nie mowie ze oni (tako, raven) wydali ta kase, ale skoro sa gotowi zaplacic za hack nemtora to moze i za shaela zaplaca. a jak bede w koncu wmv robic to zobaczysz piekne ujecia z vip listy - znikajacy tako pojawiajacy sie shael :D
jeff? albo to jesse byl. nie mowie ze oni (tako, raven) wydali ta kase, ale skoro sa gotowi zaplacic za hack nemtora to moze i za shaela zaplaca. a jak bede w koncu wmv robic to zobaczysz piekne ujecia z vip listy - znikajacy tako pojawiajacy sie shael :D
Troche to potrwa bo jak narazie duzo fragow nie macie, filmow jeszcze mniej.
Chyba zebys zrobil pasjonujacy wmv na ktorym "udowodnisz" ze cheatujemy. Moze bede odgrywal role pierwszoplanowa B)
Jak chcesz, moge zrobic piekne ujecia z vip listy- znikajacy Hupe i pojawiajacy sie:
a) Eli
b) Nemtor
c) Wizak
d) Anubis
Do wyboru.
btw. Powiedzialem to tako, nie zmartwil sie zbytnio- nawet ucieszyl ze masz go w vip ;]
Barcelona
17-01-2007, 17:54
I po co oni to zrobili jak ja był bym na miejscu tego co zdedzil to ja bym tam przyszedl ze swoja gildia i bym ich powymiatał.
PS.Może troche głupio napisałem ale to dopiero moj 1 post ;)
Eli nia miał szans bo ten co filmował miał 101 lvla co dopiero reszta gildii....
Eli nia miał szans bo ten co filmował miał 101 lvla co dopiero reszta gildii....
taa a co dopiero by bylo jakby film krecil nemtor, to jakie lvle reszta gildia by miala ulala
I po co oni to zrobili jak ja był bym na miejscu tego co zdedzil to ja bym tam przyszedl ze swoja gildia i bym ich powymiatał.
no i mam nadzieje ze ostatni
Przyjsc z guildia nie jest problem , tylko wygrac battle jest juz gorzej ; ) Tym bardziej , ze bylo tam duzo osob z CO/Anima/Beasts wiec bojowka EM powinna byc w komplecie jakby chciala cos zdzialac ;) Btw. niezla akcja ;D 0 szans , tylko sie dziwie , ze takie male combo ;PP ladnie by wygladalo combo , za cale HP ;DD tylko potem by bylo komentowanie by EM "cheat'ers"
Hail Aldora _/
Master Fire
18-01-2007, 00:09
POZDRO 666
Człowieku wyjdź i nie wracaj. Co Kurwa Jibav mial wybiec z dp i bić całe CO ? Myslisz ze jesteś dobry,ponieważ jestes w gildi Zecika. Ale wcale tak nie jest bo tylko na tibii caly czas kozaczysz. Zresztą weź się już nie wypowiadaj ,bo jak widze twoje posty to robi mi sie nie dobrze... Sorry all za słownictwo ,ale on mnie już dobija...
Pozdro Your Imb~
Człowieku wyjdź i nie wracaj. Co Kurwa Jibav mial wybiec z dp i bić całe CO ? Myslisz ze jesteś dobry,ponieważ jestes w gildi Zecika. Ale wcale tak nie jest bo tylko na tibii caly czas kozaczysz. Zresztą weź się już nie wypowiadaj ,bo jak widze twoje posty to robi mi sie nie dobrze... Sorry all za słownictwo ,ale on mnie już dobija...
Pozdro Your Imb~
nie wiem kim jestes, ale Cie kocham xD!
Vu'xiu-Jeff czy Jessie nie wiem dokladnie nigdy nie mowilem do niego po imieniu. Reasumujac Tako ani Raven nie kupili Shaela.
Pozdro Your Imb~
no kurde, ja juz bieglem ale mnie zatrzymali X(
no kurde, ja juz bieglem ale mnie zatrzymali X(
szkoda, przetestowalbys kurke wodna w ekstremalnych warunkach xD
@jibav
jeff i jesse to 2 osoby rozne, ownerzy shaela z tym ze jeff to ten co placi, a jesse co expi jesli sie nie myle. i wcale nie mowie ze tako i raven go kupili, tylko ze zostal sprzedany i oni nim graja, zaplacil za niego ktos inny ;)
Postaramy sie zrobic podobnie z toba i Piechtolotem.
huhu przypomnialem sobie passy na to forum :D
Mam Apel do niektórych Graczy: Oderwijcie się czasem od tibii i pójdźcie na lekcje angielskiego. To nic nie boli ,a będziecie umieli porozumieć się w czasie gry. Ja raz spotkałem typka ,który coś sprzedawał to ja do niego "offer" a on "yes" więc potem znowu mówie "offer" a on to samo. ludzie ręcę opadająX( X( . Już wole brazylijczyków. A tak pozatym mam postać na 12 lvlu i się nie wstydze. I wcale nie prosze nikogo o free itemy.
U mnie ... raczej każdy kto gra umie minimum podstawy by sie jako tako dogadać - z polaków...
Ale jak spotykam takiego brazyla co nie potrafi po ang i napierdziela do mnie po portugalsku caly czas jak mowie english to ten odpowiada no speak english spanish to mnie bierze... wprowadźcie minitest z angielskiego przy rejestracji bo kiedyś po prostu ludzie nie wyrobia :|
Ajron 88
18-01-2007, 20:23
08:23 Jamel [54]: pijemy jutro <---- BUASHUAHSUASHASUAHSAHASHASHAS
I pozniej mowia o polakach jak o skonczonych kretynach, wcale im sie nie dziwie.
Pathetic.
Swego czasu pamiętam jak pewna grópa żydów zażądało od polski odszkodowań za holocaust w trakcie drugiej wojny światowej.
Raz już za nich Polacy oddwali swoje życia , w ramach podziękowań dostaliśmy obelgi pod naszym adresem.
Żydzi - fe , może nie do pieca , i nie na mydło , ale napewno nie między nami.
Swego czasu pamiętam jak pewna grópa żydów zażądało od polski odszkodowań za holocaust w trakcie drugiej wojny światowej.
Raz już za nich Polacy oddwali swoje życia , w ramach podziękowań dostaliśmy obelgi pod naszym adresem.
Żydzi - fe , może nie do pieca , i nie na mydło , ale napewno nie między nami.
Jedni oddawali zycie, inni kolaborowali z okupantem, zbijajac majatek na ich tragedii- skad wiesz ktorych spotkali ci co domagali sie odszkodowania?
A takie relacje, jak ta, że ktoś jest dla Ciebie nikim, często działają na zasadzie, hmmm... wzajemności. Też jesteś nikim dla mnie. Aż wypadałoby zacytować Gruchę (vide 'Chłopaki nie płaczą') - "Kim ty w ogóle kurwa jesteś, pajacu"?
Edit: przepraszam za bluzga - nie mogłem się powstrzymać
Masz całkowitą rację!
Pozdro Your Imb~
Dokładnie.
ghetti, czym ty się do k&$% podniecasz? Tym, że załapałeś jak idiota ostatni strzał i go zabiłeś? Tak kozaczysz? Ja trzymam z elim. Kiedyś cię dopadną....a wtedy ty będziesz cienko kwiczał. A za rasizm niedługo poklepicie bana.
i bardzo dobrze należało się teraz gdy w EM zaszlo pare zmian tym bardziej po dedzie lidera ktory zostal zostawiony przez innych graczy ze swojej gildi ktorzy dali loga jak CO dalo mass loga to zdecyuja się na open Battle.
i bardzo dobrze należało się teraz gdy w EM zaszlo pare zmian tym bardziej po dedzie lidera ktory zostal zostawiony przez innych graczy ze swojej gildi ktorzy dali loga jak CO dalo mass loga to zdecyuja się na open Battle.
Nie, nie zdecydujemy sie na open battle. Nie widze zwiazku ze smiercia Eliego a open battle.
W EM zaszło pare zmian ?? Czego to ja sie dowiaduje :)
W EM zaszło pare zmian ?? Czego to ja sie dowiaduje :)
to suchy nie oddal leadera?
Pusiek1111
21-01-2007, 10:47
to suchy nie oddal leadera?
no zajebiscie duzo tych zmian ojaa ;>
no zajebiscie duzo tych zmian ojaa ;>
no hehehehehehheheh
krzysiek12
24-01-2007, 21:00
ludzie mam problem jak ja mam ten filmik odtworzyc sciagam go i pokazuje mi sie plik i co mam dalej zrobic bo nie wiem co mam robic a moze ktos ma jakis link gdzie jest ten filmik i mozna go tam poogladac
Sir Emilio
24-01-2007, 21:03
odpalic w winampie albo windows media player, to bedzie najlatwiejsze
@down
aa no tak zapomnialem... czasami sa tez filmy w ****** ale to nie zadne keyloggery! one poprostu maja wlasny program do odpalania!
odpalic w winampie albo windows media player, to bedzie najlatwiejsze
nie wprowadzaj chlopaka w błąd. sciagasz ten film i oglądasz go za pomocą programu winrar
krzysiek12
24-01-2007, 21:57
ale tez niechce isc
Sir Emilio
24-01-2007, 22:06
to uzyj tego co masz pod czaszka... nasmiewamy sie z ciebie a ty dajesz sie robic w balona...
sciagnij tibicam (przyklejony temat na gorze)
odpal tibie
odpal tibicam
wcisnij activate
wcisnij play
i sprobuj zalogowac sie do gry nie wpisujac passow... wyswietli ci sie lista filmow
ave! widac ze masz 12 lat...
@down widzisz... zal mi bylo dzieciaka... po co ma sie meczyc
to uzyj tego co masz pod czaszka... nasmiewamy sie z ciebie a ty dajesz sie robic w balona...
sciagnij tibicam (przyklejony temat na gorze)
odpal tibie
odpal tibicam
wcisnij activate
wcisnij play
i sprobuj zalogowac sie do gry nie wpisujac passow... wyswietli ci sie lista filmow
ave! widac ze masz 12 lat...
lub wlasnie ty dales sie zrobic w balona. niech zyje ironia
krzysiek12
24-01-2007, 22:40
wiec w jakim programie moge to otworzyc
Sir Emilio
24-01-2007, 22:57
TIBICAM powtorz to 10 razy i zapamietaj sobie raz na zawsze
TIBICAM powtorz to 10 razy i zapamietaj sobie raz na zawsze
jakie TIBICAM czlowieku?
ja to w allplayerze odtwarzam i jakos idzie -.-
stfu nob.
niech zyje ironia.
Neaniver
25-01-2007, 02:43
U mnie na Notatniku troche przycina w pewnym momencie, ale ogólnie da radę obejrzeć. Tylko pamiętaj o Service Pack 3.15C.
U mnie na Notatniku troche przycina w pewnym momencie, ale ogólnie da radę obejrzeć. Tylko pamiętaj o Service Pack 3.15C.
na tibia 8.0 najlepiej niech zainstaluje office, bo wlasnie w notatniku przycina
Eh wy sie nie znacie wogole .... jakie notatniki ? Najlepiej sie oglada w paincie .... odrazu mozesz sobie zedytowac jak cos sie nie podoba. Polecam powaznie !! To nie ironia ;)
Ziutek666
01-02-2007, 18:14
Pozwolę sobie ustosunkować się do tego co napisano w temacie:
1. Ghetti powinien mydło ze swojego mózgu zrobić.
2. Polacy, Brazylijczycy, Żydzi, Szwedzi różnią się jedynie tym, że używają innych języków. I miejscami w których żyją.
3. Najlepiej oglądać przy pomocy GG :P
Pozdro
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.