Pokaż pełną wersje : Arcania - War in Carlin
3 filmy z zamieszek w carlin Poland vs Espagnol :P:P ale była sieka :D
Filmy czyste :)
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16942
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16943
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16944
:P:P:P to sie nazywa organizacja polaków :D:D:D
Doom Terror
15-01-2007, 00:20
ta ja ta organizacje poczulem na wlasnej skorze pl bije pl zalosne :P no coz jestesmy takim narodem ze zawsze jakis odpal odpalimy ;P
Rychulec
15-01-2007, 00:24
@up
ale z ciebie noob to tylko gra...
A co, jeśli nie chodziło mu tylko o grę?
Aż oczy bolą od wypowiedzi tych analfabetów z filmu :(
Film średnio mi się podobał, dużo akcji ale mało mnie obchodzącej.
Doom Terror
15-01-2007, 02:21
@up
Moze masz postacie z dobrym lvlem ale o rl ze mna nie masz co sie klucic , zobacz jacy jestesmy , polak dla polaka gnojem polakow mozna podzielic na kilka grup: rasisisci (hi lpr) , zombie (hi Radio M) i do tego dochodza najgorsi z nich "rzadzacy" ktorzy piastuja nieodpowiednie stanowiska. Moze podam Ci zbyt skrajny przyklad , pamietasz pojednanie po smierci Papieza ? Polacy potrafia sie byc dla siebie dobrzy tylko gdy sie dzieje cos straznego a i tak po niecalych dwoch tygodniach kibice wisly i cravovii znowu sie prali (chyba ktos tam zmarl) teraz mala uwaga co do Ciebie , twoja wypowiedz jest bezpodstawna , nie dostrzegasz glebi , sarkazmu i przeslania jakie napisalem w poprzednim poscie wiec sie "schowaj" ze swoimi przykrym , krotkim i bezpdosawtnym zdaniem
na moj temat. Mam nadzieje ze swoim postem uleczyles swoje kompleksy zwiazane z rl :( btw masz 15 lat , wyjdz na dwor a nie uskuteczniasz podworkowe wjazdy na moja skromna osobe.
Jestes za mlody aby skojarzyc to co sie dzialo na filmiku z rzeczywistoscia ale wyboraz sobie ze to co dzialo sie w Carlin (na tym filmku) mialo miejsce w polsce "za komuny" gdybys wiecej czasu poswiecal nauce w szkole a mnie tibii to juz bys to wiedzial bo te informacje byly zawarte w programie podstawowki o ile dobrze pamietam. Nie masz co odpisywac bo dla mnie to jest eot. a nie zamierzam sie klucic na niskim poziomie. (no offence)
Polacy to brudasy (nie licząc mnie:P). Psie kupy na chodniku, w tramwajach ludzie śmierdzą:D
Polacy to brudasy (nie licząc mnie:P). Psie kupy na chodniku, w tramwajach ludzie śmierdzą:D
NIestety tak jest na całym swiecie nie tylko w polsce...gdybys gdzies pojechal poza granice (licze ze kiedys ci sie to uda :)) to sie przekonasz ze nie tylko w polsce jest tak...
Pan i Wladca
15-01-2007, 13:06
Mnie Spyware Doctor nie wpuszcza w te linki ;p
Bongozzpl
15-01-2007, 13:55
Mnie Spyware Doctor nie wpuszcza w te linki ;p
to zmien doktora
@up
Zgadzam sie z toba -.-
Pl vs pl
norma jezeli nie mają z kim sie tłuc to sie biją , jeżeli ktoś coś zbroi to zaraz go w pi*de i po sprawie nie ważne czy to pl czy swe ... ;]
@up
pozwol ze spytam wiesz o czym spiewaja w tym hempgru abradabie i kalibrze?
bo jak na twoj wiek jezeli wiesz to zaluje cie ; d
a jezeli chodzi o filmiki to juz sciagam zaraz dam edit;p
Mudbloods
15-01-2007, 14:36
Omg ... Po co te wszystkie noob charki się pchają do walki ... Przecież to jest bez sensu ... Wojna jest między Beach a DPFT ... Wiec myślę, że wszystkie noobki powinny sobie dać spokój z wykrzykiwaniem jakiś tam okrzyków typu: "Fucking Spain" albo "Walczcie za Polske"... żal.pl
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.