Pokaż pełną wersje : The Lubin Movie Project
http://www.youtube.com/watch?v=A39L0Wab1_U
Ouhh co wy na to ^^ ??
paweltoja
15-01-2007, 15:19
Niezły ;)
Ciekawy
meyby yes or meyby no meyby shit I don't know:D
ahaha angielski rox!!
"meyby"
"next player ON lublin"
"skils"
"he get red skull"
"he play on hiberna"
"nice lood"
2x"likke"
"advance form 55..in59 to 60"
..teraz chyba najlepsze
"who somebody stay there"
"so from up gz loot"
"wo when is 91 must be 92"
KUBA JESTES HIPER AHAHAH ŻAL!!!
przepraszam, ale po tym co pokazał film"technoboy" i po tym co pokazal djsmola to moje zdanie o "tekno sluchaczach" spadło poniżej zera..niedouczeni debile.
Filmik dno. Nic na nim nie widac, gowniana muzyka. I jak se uzywa angielskiego, to poprosze bez takich kwiatkow.
Popatrz na swoje zdjecie to jest dopiero totalne dno 8o
dudek_lfc
16-01-2007, 11:51
@up
Przynajmiej nie boi sie pokazac swojego zdjecia ^^. Za to ty podpisujesz sie pod jakiegos DJa którym napewno nie jestes. Nastepnym razem jak bedziesz chcial robic film to naucz sie angielskiego ;'(. -10/10
Popatrz na swoje zdjecie to jest dopiero totalne dno 8o
Kotku, nie kompromituj się już bardziej.
... nie wiem, jak można takiej muzyki słuchać, ja musiałem dźwięk wyłączyć - ale cóż, sporo jest teknobojów, więc widocznie się da, lecz na podkład do filmu się to nie nadaje - lepszy byłby choćby jakiś rock.
A sam film... denny, jednokomórkowce rozmnażające się na niemytych naczyniach potrafią wykszałcić sobie lepsze zdolności językowe (vide genialny angielski). No i trochę małe te obrazki w filmiku... chociaż w sumie to raczej slideshow jest.
Sebcio :)
16-01-2007, 14:17
Dno dna...
Jak sie nie ma tematu na robienie filmow to nie robcie na sile -.-
Pozatym moim zdaniem jesli sie czegos nie potrafi lepiej tego nie robic, lub przynajmniej nie pokazywac takiego shitu innym.
-=DanieL=-
16-01-2007, 14:27
Po 1. Youtube = posrana jakość filmu.
Po 2. Beznadziejny montaż.
Po 3. Beznadziejne materiały oprócz tych lootów.
Po 4. MUZYKA TO KOMPLETNE DNO. Poprostu jak kogoś inspiruje takie dudnienie?
Ogólnie: Filmik to tragedia. Takie badziewie to wstyd na forum wrzucać.
ze wy jestescie kurwa brudasami co sluchacie rocku i z domu nie wychoidzicie bo wpierdol dostajecie to nie moja wina.
I nie ku rwa lublin tylko LUBIN
ze wy jestescie kurwa brudasami co sluchacie rocku i z domu nie wychoidzicie bo wpierdol dostajecie to nie moja wina.
Hm, hm, jakbyś się tak wśród ludzi na poziomie zachowywał, to 'wpierdol' dostałbyś tY (chociaż w sumie ludzie na poziomie raczej by cIĘ wyśmiali, albo i by się tym nie trudzili). I masz rację, to nie tWOJA wina, żeś gorszy :<
Havoc fighter
16-01-2007, 17:43
Zdjęcia ujdą w tłoku, ale muze człowieku to chyba zgrałeś z "Love Parade Hits"...
Wiejska dyskotekowa łupanka.. Nie czaje jak ludzie mogą słuchać takiego syfu bo inaczej sie tego nazwać nie da.. X(
Havoc fighter
16-01-2007, 17:54
Ja słucham Mnóstwo muzy przeważnie ciężkiej.
Sepultura, Metallica, Children of Bodom, Soulfly, Nightwish.
Członkowie tych zespołów, to ludzie z pasją i miłością do muzyki.
To ludzie którzy wkładają wkład w każdy dźwięk w piosence i gdy nie mają weny, poprostu nie tworzą nowej piosenki..
Jeżeli muze rodem z wiejskiej dyskoteki uważasz za coś lepszego to nie wiesz co tracisz :D
Jestem metalem i to ja bije dresów, a nie oni mnie.
Ja nie mam nic do techno, muzyka jak muzyka(mówie tu o współczesnym wszechobecnym gów*ie w przemyśle muzycznym-w metalu też)
Ale szanujmy sie, to co pokazałeś w filmie to jest Totalny syf.
Jak już techno to Chemical brothers albo The Prodigy mógłbyś wrzucić...
Pozdro dyskomule :D Cium ;*
Sante Mefisto
16-01-2007, 18:44
Gdzie Gdzie Gdzie sa wasze gwizdkiii !!! I JAAaZZDAAAAAAAAAA -.-
jak mozna sluchac czegos takiego -.-, chlopie wez wlacz sobie jakiegos rocka/punka, a co do tego kto wychodzi na ulice i dostaje to bym sie zastanowil.
Phoelerius
16-01-2007, 18:52
uffff, jak dobrze ze was nie znam. ;d
maszter321
01-03-2007, 00:56
filmik beznadziejny xD mogles pisac po polsku bo chyba sie z angielskiego uciekalo ;]
Malitian
01-03-2007, 15:59
Niezly kasztan z ciebie.Jak mozna pisac cos co nie jest prawda?Wsrod ludzi sluchajacych tego shitu rowniez znajdziesz brudasow jak ty to nazwales;)
Anvortis
01-03-2007, 17:50
Hmm, gdyby czlowieka oceniano po rodzaju muzyki jakiej slucha, to na ludzi sluchajacych Death Metalu, ostrego Rocka etc, mowiono by "Brudas, satanista" lub tworzony by zdania typu "Patrz na jego ciuchy, pewnie jakis ciemiak, ktoremu tylko alkohol, sex i rozboje w glowie". Na ludzi sluchajacych Hip-Hop'u mowiony by "cpun, bandyta".
Ktos na gorze powiedzial, ze "teknoboye" to jakies tam niewyszkolone debile ....Tak sobie mysle, ze skoro oceniamy rodzaj muzyki po osobie, ktora tego rodzaju slucha, to moja opinia o sluchaczach np. System Of A Down jest taka:
- brudasy, debile.....dlaczego ? Do mojego liceum chodzi troche osob, ktorzy sluchaja tego typu muzyki i wygladaja jak Jezusopodobni satanisci........
Czy to jest sprawiedliwa opinia ich muzyki -.-? !!!
Maciek008
01-03-2007, 19:31
Lubin czy Lublin i tak pojebane :)
Ja słucham metalu (Bullet for my Valentine) i jakoś nie wyglądam jak jezusopodobny satanista. Każdy słucha takiej muzyki w jakiej gustuje, jeśli komuś sie podobają 10 minutowe bezsensowne łomoty to niech sobie ich słucha - jego sprawa.
Zauważyłem, że ludzie słuchający metalu są zazwyczaj inteligentni, a ci co słuchają "tekno" są przerośniętymi debilami w dresach którzy nie odróżniają my od me. Jest to prawdopodobnie spowodowane rytmicznymi uderzeniami głośnych łomotów w głowę...
Przepraszam jeśli kogoś uraziłem tym postem.
Pindrales
02-03-2007, 12:18
Ja pierdoel... Film porazka ,kilka zdjec pokazanych i jakas marna muzyka...B)
MagField
02-03-2007, 14:52
Dla mnie lipaaaa max ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.