Pokaż pełną wersje : Minishaball on Iridia
minishabal na iridi, moj filmik ale CHea blokowal, mi nie pozwolili
http://rapidshare.com/files/11794511/miniskhaball.rec.html
fajnie wreszcie Iridia w akcji:)
btw. ten Bones to harda suka jest :D
a Minishabaal nawet szybko padl
loot ?
paweltoja
15-01-2007, 15:10
Super Film!!!
The BeSt Movie
Polecam i Zachęcam do ściągania
Może mi ktoś powiedzieć dlaczego w każdym filmie z najazdów minishaballi wyskakuje mi debug po kilku minutach bądź sekundach />
Maxkucek
15-01-2007, 15:52
fajna sciema :) kolega up dolonczyl dzis i juz zacheca do sciogania przeskanuj ktos;s
fajna sciema :) kolega up dolonczyl dzis i juz zacheca do sciogania przeskanuj ktos;s
Mozg sobie przeskanuj -.-
Maciek008
15-01-2007, 16:55
filmik spoko a co do ludzi co wolaja "przeskanuj mi plx! bo ktos zachwala filma dzis sie dolaczyl!!" http://virusscan.jotti.org/ tam sobie skanujcie a nie spamicie -.-
Jak moze byc w .rec keylogger synek prosze cie uciekaj ze swiata tibii
dudek_lfc
15-01-2007, 23:31
@up
a ty przeszukaj forum...
Jak moze byc w .rec keylogger synek prosze cie uciekaj ze swiata tibii
sam uciekaj -.- sa i to szybciej niz on bo sa virusy w rec (przekeljony temat) i sie nie wypodiwadaj jak nie wiesz
Lol śmieszni jestescie... Ja i keylogger??::)
na filmiku widac ze lagi mam:( Nie jest filmik idealny, ale nie pozwolili mi bloczyc tego i tylko leczylem blokera.
Dark_Site
16-01-2007, 15:48
Fajny filmik!!!!
Jinikao
Tibia.pl support to umeicie czytac? i on miałbyb wsadzic tam virusa... jak macie takie pomysły to polecam:
1. Wyskoczyć z okna.
2. Podejść i wsadzić palec do instalacji lekrtycznej
3. Pierda*** sie siekierka w łeb.
I pozdawaim autora filmiu że daje rady wytrzyymywać z takimi ludzi! Naprawde masz stalowe nerwy!
rendevar
16-01-2007, 17:40
ehhhh niewiecie ze dzieci neostrady niepojmuja tego ?? jak ktos ma downa to niesprawdzi tylko kurw,a powie ze "kejloger", ja pierdol,e przez takich ludzi nie gram w tibie oraz Zar'tan.
filmik spox to ju drugi atak z tego co mi wiadomo na iridie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.