Scobel
15-01-2007, 15:24
Paladinka informuje wszystkich graczy Danubi iż z miłą chęcią pomoże każdemu w wykonaniu większości Questów.
Zasady są następujące:
1-Taka pomoc jest odpłatna(cena zależy od trudności Questa).
2-Tylko Gp jest akceptowane-pieniądze dajecie przed Questem(żebym potem nie musiał ganiać tych co nie zapłacili).
3-Sam wykonuje cały Quest, TY-WY wchodzicie na sam koniec.
4-Minimalna ilość osób to 10(nie zależnie od Questu-chyba że TY zapłacisz 10xwięcej).
5-Ja podaje najszybszą możliwą datę wykonania Questu.
6-Tak robię to dla Gp-z czegoś trzeba żyć.
7-Robie tylko te Questy do których wykonanie nie jest potrzebna większa ilość HLev-pomocników.
8-Jeśli padniesz podczas wykonywania Questu czekasz do następnego razu aż znów będzie wykonywany(a tego kiedy znów będzie nikt nie będzie wiedział).
9-Ów zasady nie podlegają dyskusji.
10*- Zapomnij o POI i o HOTA Quescie(nie stać cie na opłacenie drużyny, ale jeżeli naprawdę chcesz to kwestia ugadania).
Oto lista pięciu przykładowych Questów(nie ma tego na który TY chciał byś iść?? Napisz do mnie jego nazwę a ja się zastanowię):
Demon Quest, Behemoth Quest, Banshee Quest, POI*, HOTA* i wiele innych ...
Zasady są następujące:
1-Taka pomoc jest odpłatna(cena zależy od trudności Questa).
2-Tylko Gp jest akceptowane-pieniądze dajecie przed Questem(żebym potem nie musiał ganiać tych co nie zapłacili).
3-Sam wykonuje cały Quest, TY-WY wchodzicie na sam koniec.
4-Minimalna ilość osób to 10(nie zależnie od Questu-chyba że TY zapłacisz 10xwięcej).
5-Ja podaje najszybszą możliwą datę wykonania Questu.
6-Tak robię to dla Gp-z czegoś trzeba żyć.
7-Robie tylko te Questy do których wykonanie nie jest potrzebna większa ilość HLev-pomocników.
8-Jeśli padniesz podczas wykonywania Questu czekasz do następnego razu aż znów będzie wykonywany(a tego kiedy znów będzie nikt nie będzie wiedział).
9-Ów zasady nie podlegają dyskusji.
10*- Zapomnij o POI i o HOTA Quescie(nie stać cie na opłacenie drużyny, ale jeżeli naprawdę chcesz to kwestia ugadania).
Oto lista pięciu przykładowych Questów(nie ma tego na który TY chciał byś iść?? Napisz do mnie jego nazwę a ja się zastanowię):
Demon Quest, Behemoth Quest, Banshee Quest, POI*, HOTA* i wiele innych ...