Pokaż pełną wersje : Nice Pking = ]
73 EK DOWN ( ładny loot )
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16951
88 RP DOWN
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16952
74 RP DOWN
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16953
Wrzuciłem kolejne dwa filmiki po małej namowie mojego kolegi , bo ostatnio pewien troll się mnie uczepił ; )
2 X 73 RP + ( Tym razem solo )
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/19170
95EK DOWN
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/19171
Hohoh ;d no nie źle, z pierwszego rzeczywiście ładny loot :] dużo wypadło, gz dla panów tych fagów ;d
Niezłe, niezłe B)
Po co ci takie eq na Pk i to na malince? ;)
Szkoda, że sux loto z 2 i 3 częsci,( z 1 mmm... fantastyczny ) ale i tak ue combo rox
8/10
Knight Patryk
15-01-2007, 19:11
ten palek sux(3)Mogl zjechac ssa bo mial 2 tylko i manasy na UE.Tylko ue combo:).Ten palek mial duze szanse...
Ten knight tez mial szanse..Wystarczyloby,ze by pobiegl do behemothow....Tam by sie wszystko moglo zdarzyc..A tak sam se trapa praktycznie zrobil,bo wszedl w slepy korytarz.Dziw tez,ze aola nie nosil.
Piękne :))) Zazdroszczę zorganizowania.
-=DanieL=-
15-01-2007, 22:34
@1 film
Walczyliście z knightem-idiotą miał uhy i się nie uhał to jest inteligencja! A loot bardzo ładny.
@2 film
Piękne double.
Jednakże z palla sux looty są zazwyczaj :s
@3
Piękne double again.
Jednakże z palla sux looty są zazwyczaj again :s
@-=Daniel=-
Pozytywny komentarz z twojej strony graniczy z cudem , a jednak go dostałem xD
@Niepozorny
Tak mój .
@-=Daniel=-
jak można ignorować takie coś -.-
@DexteroO
Kamilku dzieciaczku dorośnij , bo gubisz się w swoich bredniach na temat allegro ; ) wiem , że lubisz tam zaglądać , ale to nie mój problem ; ) jak już widzisz określili cię mianem trolla więc nie udało ci się mnie oczernić ; O trzymaj przy swoich snach ; ) jak przekroczysz 30 lev w Tibi daj znać xD I PAMIĘTAJ JA TO NIE TY , MAM TAKIEGO CHARA JAKIEGO MAM , KTÓREGO ZROBIŁEM SAM , A TY PŁACZ ; ) , ŻE NIE MASZ NAWET 20 LEV : ) co do sharowania powtarzam po raz enty co cię to obchodzi myślisz , że zyskasz coś tym , że napiszesz , że kiedyś sharowałem jakiegoś smiesznego chara ? WIEC N/C NOOBKU ; ) wracaj do bicia trolli koło carlin ! trzymaj się chłopcze , kończe rozmowe z tobą , a i btw. POKAŻESZ MI TWOJE FOTY Z SYLWKA ? bo podobno niezły hardcore miałeś xDDD znów przy Tibi czy coś innego xD ?A NO WŁAŚNIE POWIADASZ , ŻE SHAROWANIA NIE LUBISZ , A PAMIĘTASZ JAK MNIE PROSIŁEŚ , ŻEBYŚ MÓGŁ SHAROWAĆ ZE MNĄ HAUHA GŁUPIO ? ty żeby wejść na chara powyżej 50 lev rodzinne byś sprzedał więc to wszystko wyjaśnia.
Niepozorny
15-01-2007, 22:42
Fajne Filmy ; ) to twoj char ? : ) gz loota
-=DanieL=-
16-01-2007, 14:16
@-=Daniel=-
Pozytywny komentarz z twojej strony graniczy z cudem , a jednak go dostałem xD
@Niepozorny
Tak mój .
A co, ja aż taki surowy jestem? :<
Btw. Masz szczęście, że trafiłeś na łagodnego modka. Bo jakby tu wpadł Raynold to by znikł temat i byś wyrwał warna no i pewnie dostał buteleczką nitrogliceryny w chałupe więc na następny raz ignoruj trolów a la DexterO.
@down
To pisz o tym na gg, a nie zaczynasz kłótnie k**wa na forum!
DexteroO
16-01-2007, 14:17
A co, ja aż taki surowy jestem? :<
Btw. Masz szczęście, że trafiłeś na łagodnego modka. Bo jakby tu wpadł Raynold to by znikł temat i byś wyrwał warna no i pewnie dostał buteleczką nitrogliceryny w chałupe więc na następny raz ignoruj trolów a la DexterO.
trolów? poprostu nie lubie osob, ktore kupuja chary na allegro i sharuja.
@Theand
oj Jacus, Jacus...
tylko wyzywac umiesz? ;>
Mały refresh , choćby przez to , że temat umarł przez małego trolla .
Prosze o commenty .
Yunichisss
06-02-2007, 23:49
trolów? poprostu nie lubie osob, ktore kupuja chary na allegro i sharuja.
@Theand
oj Jacus, Jacus...
tylko wyzywac umiesz? ;>
co cie to obchodzi co on robi z tym harem ? moze se sharowac , kupowac , etc bo to jego har moze nawet na niego nasrac wiec nie rozumie czemu sie wtracasz co on robi.
@Topic:
Wporzo pekowanko :P , lubie ms-a w akcji xD
DexteroO
06-02-2007, 23:53
co cie to obchodzi co on robi z tym harem ? moze se sharowac , kupowac , etc bo to jego har moze nawet na niego nasrac wiec nie rozumie czemu sie wtracasz co on robi.
szkoda, ze pewnie teraz ma z was beke xD
pytalem chyba jego najlepszego kumpla - nic nie wie o tym charze, a sam z Dredzem rozmawialem i nie wydawal sie byc Polakiem.
nie bede tu pisac nic wiecej, jak ktos chce sie klocic - GG.
@DexteroO
ciekawe kiedy ze mną rozmawiałeś ; ) już nie musisz tutaj płakać i się sam ośmieszać , bo każdy i tak na ciebie sra i nawet nie udzielaj się w tym temacie mały zazdrośniku . Mam nadzieje , że to co napisałes u góry jest prawdą i nigdy nie zabierzesz głosu w tym temacie ; ]
Niepozorny
07-02-2007, 14:25
@DexteroO
ciekawe kiedy ze mną rozmawiałeś ; ) już nie musisz tutaj płakać i się sam ośmieszać , bo każdy i tak na ciebie sra i nawet nie udzielaj się w tym temacie mały zazdrośniku . Mam nadzieje , że to co napisałes u góry jest prawdą i nigdy nie zabierzesz głosu w tym temacie ; ]
@Theand
Postrzegalem Cie za mądrzejszego.
psuj se opinie dalej :D
/Niepozorny
@Niepozorny
Wiesz co mnie obchodzi twoja opinia o mnie ? domyśl się ; ) spytaj sie DexteroO co masz jeszcze napisać ;d
BTW. Założyłem ten temat do komentowania moich filmików , a nie o tym co o mnie myślisz , więc jak ci się nudzi idź pospamować do innego tematu -.-
@DOWN
; )
Nono jestem pod wrażeniem.
Niezłe pk ;).Z ciekawości...czy jakby ten knight zapłacił eq puścilibyście go ??
Temat będzie aktualizowany mam taką nadzieję.
wiesz to by się zobaczyło po tym jakby zapłacił xD , ale raczej nie ; )
Też mam taką nadzieję , że temat będzie aktualizowany , ale jak już ktoś obejrzy to nie pozostawia komentarza niestety ; (
Proszę o komentowanie filmików ;]
prawde mowiac popkowalbym z nimi chetnie, ale nie wiadomo czy ciebie nie zabija :} a szkoda latac ze ssa.
możesz to przetłumaczyć , bo nic z tego nie rozumie xD
Poznanski Rycerz
09-02-2007, 21:18
@Topic
Jak to w stylu keekza rivenna i dredz'a roffu i gain pierdolony random
Szkoda ze zabili Hooltaja koles jest naprawde porzadny, prawde mowiac popkowalbym z nimi chetnie, ale nie wiadomo czy ciebie nie zabija :} a szkoda latac ze ssa.
Refresh wrzuciłem dwa nowe filmiki (czyt. 1 strona ) , proszę o komentowanie = ] , ostatnio temat troszkę zanikł z powodu pewnego trolla , mam nadzieję , że teraz już nie będzie się tu udzielał .
Dobra oświadczam , że nie bedę już wrzucał żadnych filmików odemnie , bo jak widze 20 osób czytających temat i żadnego komentarza to szkoda coś dawać , tylko ktoś obejrzy i wyjdzie -.-
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.