zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Jak byscie chcieli aby Wasz char wygladal ?

Chesterkaa
16-01-2007, 13:27
Nie chodzi mi tu o talent plastyczny ani nic... poprostu chcialabym wiedziec jak byscie chcieli aby wygladaly Wasze chary/ outfity :D http://img483.imageshack.us/img483/574/chesterkaaplxxna0.jpg nudzilo mi sie o 1 w nocy :) mmm ... mam nadzieje ze chociaz pare osob cos wklei ;]

pozdro

Endley
16-01-2007, 14:03
LOL ALE NARYSOWALES xD

Chesterkaa
16-01-2007, 14:25
narysowalas * ale to taki maly detal ;] mowie ze tu nie chodzi o talent tylko o kreatywnosc :D

mwlodi
16-01-2007, 14:46
hehe, fajna kreska ;)
pomysł dobry, ale chyba nie jestem kreatywny :P

Pozdrawiam !

Sante Mefisto
16-01-2007, 23:47
HHAHAHAH nie wiem co mi odwalilo ale zrobilem na paincie dla lachu rysuneczek :D.
http://img390.imageshack.us/img390/4449/collaqa2.png (http://imageshack.us)

@down
Zgadzam sie z toba w 100% :D

XIII
16-01-2007, 23:50
ja pierdole.

dzieci! get a life.

Mazur199
17-01-2007, 00:49
żal.pl 10 znakUUFFF

Baku'
17-01-2007, 07:49
ja pierdole.

dzieci! get a life.

Nie chce cie krytykowac, ale ty non-stop siedzisz na forum... I tylko posty nabijasz. Doslownie caly czas cie tu widze.

wiec:
Get a life >: )

Kawaguchi
17-01-2007, 16:14
http://img179.imageshack.us/img179/3850/chuckpj2.png

Możecie to potraktować w formie żartu...
albo i nie ;>

XIII
17-01-2007, 16:19
Nie chce cie krytykowac, ale ty non-stop siedzisz na forum... I tylko posty nabijasz. Doslownie caly czas cie tu widze.

wiec:
Get a life >: )

siedze w pracy;)

Lasooch
17-01-2007, 16:22
siedze w pracy;)

I sie op*erdalasz : P

Temat ciekawy w sumie, ale druga praca w tym temacie jest na tyle żałosna, że zniechęca do zamieszczania kolejnych. Osobiście nie narysuję raczej tutaj nic ; )

XIII
17-01-2007, 16:32
@up
jak szefa nie ma*.

*-caly czas.

Zenuś
17-01-2007, 18:43
http://i25.photobucket.com/albums/c73/aniania/ojaj.jpg

super hiper demon shield
kamizelka z koziej skóry(a nie "u")
boots of szybki
helmet z biedronki xD
i reka z super hiper sov'em (chyba odpadla mu :P)

Niwe92
17-01-2007, 19:01
Zenuś maja być rysunki a nie zdjecia z rl:)

Rosi
17-01-2007, 20:35
ja pierdole.

dzieci! get a life.

LoL ?
Ciągle jak widzę twój post to ciągle się kogoś czepiasz.
A to takie głupie
A to ten głupi
A to dzieci
A to lol....
-..- Nie przesadzaj stary.

Chesterkaa
17-01-2007, 21:11
Degusti bus non disputandum est :} Jak Ci sie niepodoba temat to poprostu nie wchodz... Proste i logiczne ;] Ladnie rysjecie w tym satanskim programie ;[[ ja tak nie potrafie :F :D

pozdro ;]

XIII
17-01-2007, 21:32
LoL ?
Ciągle jak widzę twój post to ciągle się kogoś czepiasz.
A to takie głupie
A to ten głupi
A to dzieci
A to lol....
-..- Nie przesadzaj stary.

takie rzeczy to na pm next time.

Korboch
17-01-2007, 21:43
B)

Ja Bym Hcial Miecz Taki Wyglod Jak Gm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Człowieku tu chodzi o rysunek jak ma Twój char z Tibii wyglądać, a nie outfit :/.

@down haha Zenuś miażdżysz naszyjnik z jąder demona xD hahah rozbawiłeś mnie thx;p

Zenuś
17-01-2007, 22:29
Zenuś maja być rysunki a nie zdjecia z rl:)

jak bym wklejał zdjecia z rl to by wygladaly tak
http://g.jubii.dk/big/Brad-Pitt/217453.jpg
:p
widzimy tutaj super kamizelke z black kangura
oraz naszyjnik z jąder demona (def -50)

Chesterkaa
17-01-2007, 23:02
Zenus zes mnie rozbawil :D hahahaha xD o w morde :D moj facet i tak lepszy :p

a to moze byc moj kolejny outfit w Tibii (chociaz bardziej psauje do Ragnarok Online)

http://img221.imageshack.us/img221/710/mangowakocicaxddx9cx1.jpg styka ?

bartii10
17-01-2007, 23:25
lol sailor moon!! masz jakies kompleksy??

leee nie lubie mangi ;/
no moze poza dragon bolem ;p

Khan
17-01-2007, 23:39
@bartii:
Co ma sailor moon do kompleksów? Poza tym, nie widzę tu żadnych sailor moonów.

@topic
wg mnie temat trochę głupi, ale za to podobają mi sie rysunki autorki. Są ładne, co czyni je uroczymi, ale też niedociągnięte i czarnobiałe, co pozostawia je ludzkimi i bliskimi człowiekowi, ktory sie na czymś takim nie zna. Fajne po prostu.

Chesterkaa
17-01-2007, 23:46
lol sailor moon!! masz jakies kompleksy??

Czlowieku Ty chyba Sailor Moon niewidziales... Zreszta to jedno z moich ulubionych Anime... Tak kompleksow mam od zarabania ale to chyba nie ten temat zebym ci tu je pisala ;/

Avager
18-01-2007, 00:13
up:

Nie wtracącam się w tą kłótnie, więc ominę wątek idioty.

Topic:

Hmm, No cóż, ja mogę dać mój stary rysuneczek...
Może jeszcze troszkę pasuje do Tibii... Reszta już nie.

Odrazu mówię, że "skan" został wykonany przy użyciu Aparatu Cyfrowego, czyli jakość obrazu jest bardzo słaba, pogorszona (Kreska dziwnie się układa) = w Zeszycie owiele lepiej wyglada.

Axe Lady :>

http://img412.imageshack.us/img412/3575/p1170049uz0.jpg

Rybzor
18-01-2007, 07:51
Ta Pani z pierwszego postu na rysunku ma za grube nogi...:( a ten drugi rysunek jest boski : P

@Avager
nice picture.

Baku'
18-01-2007, 07:56
siedze w pracy;)

tylko winny sie tlumaczy...
a i pogratuluj sobie jak w pracy nie masz nic innego do roboty

Quantius
18-01-2007, 12:10
Ta Pani z pierwszego postu na rysunku ma za grube nogi...:( a ten drugi rysunek jest boski : P

@Avager
nice picture.

Calkowicie sie zgadzam. :)
Jeszcze tylko co do drugiego rysunq to mogla by miec troszke wieksze no... yyy...eee... no. wiecie o co mi chodzi. ;)

Avager: Twoj rysunek jest zajebisty tylko lasencja wyglada jak by sie zaraz miala przewrocic taki duzy ten axe :D

PS
Chesterkaa mogla bys ten drugi rysunek zamiescic troszke zmniejszony? (Ja nie moge sobie go zapisac i samemu zmniejszyc, bo obecnie nei posiadam dysqw na kompie i moge co najwyzej na forach siedziec, a windowsa odpalam z plyty :d)

Chesterkaa
18-01-2007, 13:13
wiem wiem... matka tez powiedziala ze za grube ;] ale juz nic mi sie nie chce z tym robic :p jest jakie jest xd zaraz cos pomyslimy nad tym zmniejszeniem xd

Dark Sven
18-01-2007, 13:15
Jeśli chodzi o Zenusa i "kfiat polackiej inteligencj" to Eileen Blue Rose, bryndii ani Blacko nie mają się czego bać.
Ale autorka- całkiem nieźle. Pouczyć się, troche anatomii i będzie good. Przydałoby się też odejść od mangi. Imho choć manga ma w sobie coś ciekawego to nie sztuka, to rysunki typowo to trzaskania kasy na filmach, kreskówkach, komixach. W pewnym sensie te rysunki są bardzo do siebie podobne. Ale to moje zdanie.

@Avager.
Szkoda, że podłoża nie zrobiłeś. Tak wygląda jakby latała i nie wygląda to za ciekawie.

Ja nic nie dam bo takich rzeczy zazwyczaj nie rysuje .
a i pogratuluj sobie jak w pracy nie masz nic innego do roboty
Dobra praca, dobra pensja, nic nie musi robić i ma jeszcze narzekać(ż?) ROTFL!

Edit:
Chesterkaa- Od pasa w dół = od pasa w góre.

janek@
18-01-2007, 14:00
A ja chce by moj knajcik wygladal tak ;p.

http://img11.imageshack.us/img11/5043/knightgulidwars20ct.png

Sante Mefisto
18-01-2007, 15:31
I sie op*erdalasz : P

Temat ciekawy w sumie, ale druga praca w tym temacie jest na tyle żałosna, że zniechęca do zamieszczania kolejnych. Osobiście nie narysuję raczej tutaj nic ; )

Ta praca jest specjalnie żalosna dla lachu :D

Lasooch
18-01-2007, 15:46
Ta praca jest specjalnie żalosna dla lachu :D

Tylko problem w tym, że jej 'żałosność' nie czyni jej zabawną, przez co jest żałosna.

Baku'
18-01-2007, 16:17
Jeśli chodzi o Zenusa i "kfiat polackiej inteligencj"

Dobra praca, dobra pensja, nic nie musi robić i ma jeszcze narzekać(ż?) ROTFL!

skad wiesz o zarobkach? placa jest adekwatna do wykonywanej pracy, a za o*******anie sie... to juz sie domysl

pozatym on ma pewnie 15 lat, a wszystkich najezdza bo ma za krotkie wedzidelko

Chesterkaa
18-01-2007, 16:48
ja proponuje zebyscie sie gdzie inndziej klocili, kk ?

XIII
18-01-2007, 16:55
Kurde, Baku, skoncz wreszcie mnie obrazac.

Chesterkaa
18-01-2007, 18:29
sorry ze to powiem ale oboje sie zachowujecie jak gowniarze. ale faktem jest ze on krytykuje. po jaiego grzyba to komu potrzebne ? --.--
jak Ci cos nie pasuje to poprostu nie wlaz na ten temat -.- takie to az skomplikowane ?

Baku'
19-01-2007, 08:22
Kurde, Baku, skoncz wreszcie mnie obrazac.

HAhahah pojechales ta wypowiedzia! Ja ciebie obrazam? Zawsze krytykujesz kazdego na tym forum ty nabijaczu!

XIII
19-01-2007, 16:02
@up
nie bij plx

Chesterkaa
19-01-2007, 16:29
omg. Wy niemacie naprawde innych problemow ?

Upierz
19-01-2007, 16:42
Jestem najlepszy

http://img252.imageshack.us/img252/3666/heheuh7.png (http://imageshack.us)

druidek12
19-01-2007, 16:59
Chesterkaa, najbardziej mi się podoba ta dziewczynka na twoim 2 obrazku... zwłaszcza, że ma taką króciutką... sukienkę? :D

Avager - a ta Axe Lady tą reką co ma z tyłu to co sobie robi? 8o

Avager
19-01-2007, 17:22
up:

Z punktu założenia początkowego, zanim zacząlem rysować ciało (etap szkieletu), miała się opierać o ścianę (pierw, jeszcze miała trzymac sztylet opierajac się o ścianę, ale cóż, zrezgygnowałem).

Nogi miała mieć bardziej zarzucone/skrzyżowane ("ognisko" - pkt. X, czyli miejsce, w którym obie nogi się "przecinają" miało być wyżej).

Już rozumiesz ?
A coś Ty sobie myślał ?
Że się onanizowała przez Odbyt ??

Wiesz, ja nie rysuje Hentai, a tymbardziej takiego Hentai z takim Fetyszem.... no cóż.

Lomerox
19-01-2007, 18:01
A ja popieram Chesterke :P Sam tez czasem na lekcjach w szkole rysuje tyle ze nie outfity ale potwory albo itemki :) Fajnie by bylo gdyby byl konkurs rysunkow ale nie na komputerze tylko wlasnie na kartce papieru i zeby nie chodzilo w nim tylko o talent ale o kreatywnosc.

Volshio
19-01-2007, 18:06
hahahaahahahah
Cudo ten wand
hahahahahaha

Tasker
19-01-2007, 18:11
Całkiem fajne te rysunki <zwłaszcza Zenusia :P> ale raczej nic nienarysuje<nie jestem kreatywny;p >

a wy Baku' i XIII przestalibyście sie klucic na tym forum??

Chesterkaa
19-01-2007, 19:53
@ Volshio

ocb ?;] chyba malo kumata jestem :p

@ Upierz

noo jestes :D i ta kreatywnosc ;]

@ Lomerox

bylo kiedys cos podobnego na tibia.pl ale bylam szczylem i kompletiko nic nie umielam narysowac xp chociaz noooo narysowalam ale to brzydkie :D nazywal sie chyba bodajze "magiczny olowek" czy cos w tym stylu ;]
no ale faktem by bylo jak by to powtorzyli albo cus :p

@Tasker

jestes ale nawet o tym nie wiesz :D

Baku'
20-01-2007, 15:28
Nic do Ciebie Chesterka nie mam, ale zauwazylem to juz u wiekszosci forumowiczow, a mianowicie:
czy na*******anie po kazdym zdaniu emotikonki jest cool/fajne/trendi/jazzy?
To takie niedojrzale zachowanie, ktore mozna wybaczyc plci pieknej.

A tak pozatym to odnosze dziwne wrazenie, ze nikt na forum mnei nie lubi:(

XIII
20-01-2007, 15:39
A tak pozatym to odnosze dziwne wrazenie, ze nikt na forum mnei nie lubi
Ja rowniez.

A co do emotikonek to jestem za ich calkowitym usunieciem z forum.

Chesterkaa
20-01-2007, 15:54
Baku ja Cie lubie ;] a emotikonki poprostu lubie xd mmm moze przyzyczajenie ?:> mi sie te na tibia.pl nie podobaja osobiscie ale ciagle zapominam wylaczac jak pisze posta... ;o
tak ps nie lubie slow "cool" , "trendi" , "jazzy" O_o to tak ch****o brzmi xd

Baku'
20-01-2007, 16:01
XIII frients?
;) B) :p :] 8o :o :D :( :baby: X( 8o :confused: :cup: :evul: ;(

na rezszte mi sie klikac nie chce

ripper
20-01-2007, 16:07
ps nie lubie slow "cool" , "trendi" , "jazzy" O_o to tak ch****o brzmi xd
A ja na ten przykład nie lubię tego, że niektórzy nie wiedzą co to jest przecinek, kropka, a średniki i dwukropki tylko przy tych pieprzonych emotkach są przez nich używane. I co ja poradzę?

Baku'
20-01-2007, 16:14
mam ten sam problem:/ dobrze, ze na forum nie mozna uzywac <lol>'a bo to bylaby przesada

Chesterkaa
20-01-2007, 16:27
A ja na ten przykład nie lubię tego, że niektórzy nie wiedzą co to jest przecinek, kropka, a średniki i dwukropki tylko przy tych pieprzonych emotkach są przez nich używane. I co ja poradzę?

mmm co czyzbym nie stawila tam przecinkow ? ... Zreszta cos Ci nie pasi to nie czytaj i sie najlepiej nie udzielaj... kk ?

janek@
20-01-2007, 16:57
hmmm. Zbyt duzo klutni sie tu robi ;p. A z reszta knajty rulez!
Wole by zostaly takie outfity jakie sa teraz. Moze jak wynajde jak sie wyczytuje obrazy z mojego "chlamu" to wstawie obrazek.

Avager
20-01-2007, 20:55
hmmm. Zbyt duzo klutni sie tu robi ;p. A z reszta knajty rulez!
Wole by zostaly takie outfity jakie sa teraz. Moze jak wynajde jak sie wyczytuje obrazy z mojego "chlamu" to wstawie obrazek.

Proszę państwa.

Tu mamy okaz typowego "poladżka" (czyt. polaczka), który niestety nie ma za grosz instyntku, jak powinno się pisać po polsku. No cóż, spójrzmy głebiej... Hmmm co tu widzimy ?

"klutni" - Jest to bardzo ciekawe słowo, które używają osoby z dalekiej Azji, Typowe dla Miasta Tiannjin, leżacego na wybrzeżach Chin.

"knajty" - Chłopach chciał być "Trendy", usiłował pokazać jaki z niego "sk4t3" i "pr0 int3rn3t surf3r" oraz oczywiście, wasz człek.
Niestety, nie udało mu się. Wyszło jedynie jego zamulenie mózgu Tibią.

"Wynajde" - Tu proszę państwa, rodzi się nowy geniusz dzisiejszego świata, Nowy Einstein, Pascal, Newton i paru innych połączonych w jedną duszę i jedno ciało.
Chłopak chce odkryć jak się skanuję/robi fotkę ... bądź cokolwiek innego, niestety tego nigdy się nie dowiemy, o co moglo chodzić autorowi cytowanego posta, gdyż sens jego posta został zachwiany przez jego, jakże genialny umysł Tibijczyka z "Ab'Dendriel's Troll Caves".
Jednak życzymy mu powodzenia w jego pracy "Skanowanie obrazkuw przez skaner i aparat cywrowy" .

"wyczytuje" - I wkońcu wisienka, Super Procesor umieszczony w Mózgowiu ACP (Autora Cytowanego Posta), jest w stanie skompresować plik graficzny, bądź też obraz ze świata realnego i po dopisaniu, w specjalny plik Pikczers.txt, pikseli i ich kolorów jest w stanie przenieść w dowolne miejsce, cyfrowe lub też nie (w Świecie Realnym, tzw. "realu').
Jest jedno ale tego procesora i jego użytkownika, to drugie nie potrafi posługiwać się tym pierwszym, ale gdy oswoi się ze swoim "chlam" (Computer Hypered by Long an Armed Medusa), oswieci nas swym dziełem wykonanym w Paintcie.

Tyle rzeczy się kryje w naszym polskim świecie, a wy nawet nie wiecie o tym ;) .
Ja tu wam odsłoniłem jedną z tajemnic naszego świata.

Przypominam, ze nasze telefony do strefy 11 bedą czynne jeszcze przez godzinę, więc jeśli maja państwo nam coś do opowiedzenia, proszę do nas dzwonić.

Do zobaczenia za tydzień.

ripper
20-01-2007, 21:58
mmm co czyzbym nie stawila tam przecinkow ? ... Zreszta cos Ci nie pasi to nie czytaj i sie najlepiej nie udzielaj... kk ?

Nie stawiasz. A na pewno nie tam, gdzie trzeba. Jeśli ktoś tu się powinien dostosować, to ty. Ja piszę poprawnie, a ty nie. Wniosek jest prosty, albo się naucz, albo nie pisz w ogóle. A teksty "jak ci nie pasi" zachowaj dla swoich rodziców czy rodzeństwa, bo to jest, kvrwa mać, forum, a nie twój pieprzony plac zabaw.

@up
A ty jak kogoś poprawiasz to sam nie rób błędów. Wkońcu "kto jest bez grzechu niech pierwszy rzuci kamień".

Avager
20-01-2007, 22:49
Up:

Nikt nie jest doskonały, nie pisałem nigdzie, żem jest (jak to sie teraz mówi) "mastah" ortografii... mam bardzo słabą ocene z j.polskiego , wiec jak widac jakoś nie jestem geniuszem z niego.
Ale jakoś tak debilnie głupich błędów nie popełniam.

Baku'
20-01-2007, 23:36
ja jestem geniuszem, a i tak mam 3:/

Keel
20-01-2007, 23:47
Ja jestem bardziej mastahowy i mam 3+.

XIII
20-01-2007, 23:52
A ja staranniej pisze na forum niz w zeszycie od polskiego..
Ja jestem bardziej mastahowy i mam 3+.
Ja mam 3-.

Chesterkaa
20-01-2007, 23:52
@ ripper

Wiesz co? Zal mi Ciebie. Popatrz sie na innych jak pisza "mowic" przez "U" a nie nas... o jakas jeba** interpunkcje czy literowki. Zalosne. Mam Ci moze pokazac papier ze jestem dyslektykiem ? I gowno Cie to powinno obchodzic jak pisze. strasznie mi pojechales z tymi rodzicami. Naprawde... Az popuscilam w majty ! a Ty gowno o mnie wiesz czlowieku wiec stul pape. W ogole nie widze sensu w Twoich postach w TYM temacie -.- Ta masz racje to jest forum... Wiec moze sie zastanow w jakim temacie piszesz ? czy TEN temat sie nazywa " krytykujmy ludzi za interpunkcje i ortografie !" ? czy moze przypadkiem "Jakbyscie chcieli aby Wasz char wygladal?" ? Zastanow sie czlowieku a potem cos napisz ok ?

ripper
20-01-2007, 23:59
Wiesz co? Zal mi Ciebie.
Ogólnie rzecz biorąc - mi też. Nieważne już czemu.
Popatrz sie na innych jak pisza "mowic" przez "U" a nie nas... o jakas jeba** interpunkcje czy literowki.
Jeśli ktoś nie umie używać przecinków to jest dla mnie tak samo głupi jak ten, który pisze "muwić" i "jórz".
Mam Ci moze pokazac papier ze jestem dyslektykiem ?
Pokaż. Papierek ten ci niewiele da, bo dyslektycy ZASADNICZO problemów z interpunkcją nie mają. Get some life, kid.
I gowno Cie to powinno obchodzic jak pisze.
Piszesz na forum, które czytam, więc mnie to obchodzi.
strasznie mi pojechales z tymi rodzicami.
Niespecjalnie. Rotfl.
a Ty gowno o mnie wiesz czlowieku wiec stul pape.
W tym momencie z mojej strony najprawdopodobniej eot, bo pokazałeś/aś, że jesteś zwyczajnie głupi/a.
W ogole nie widze sensu w Twoich postach w TYM temacie -.-
Ja nie widzę sensu twoich postów w ogóle i tego tak nie przeżywam.
czy TEN temat sie nazywa " krytykujmy ludzi za interpunkcje i ortografie !"
Nie, ale krew mnie zalewa podczas patrzenia na coś takiego, więc delikatnie staram ci się powiedzieć, że używanie znaków interpunkcyjnych to nie jest wielki wysiłek, a przynajmniej nie robi się z siebie idioty.
Zastanow sie czlowieku a potem cos napisz ok ?
Zaskoczę cię może - zastanowiłem się.

Baku'
21-01-2007, 00:02
Ripper, nasza biedna, szanowana Nadworna Skryba.

Luv ya! (Ale Cie troche pojechala)

Zenuś
21-01-2007, 00:21
Ripper jak ty pięknie piszesz i do tego jesteś taki mądry.
wyjdziesz za mnie?

Chesterkaa
21-01-2007, 00:21
Ale ja mam. Czyzbym zamalo ironii wlozyla ?

ok. zgadzam sie z Toba.

Glupszym sie ustepuje

Keel
21-01-2007, 00:22
Ripper jak ty pięknie piszesz i do tego jesteś taki mądry
wyjdziesz za mnie?

On jest moj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Baku'
21-01-2007, 00:23
ale ja go naprawde lubie i nie mialem na uwadze wlozyc w moja wypowiedz ironie!

ripper
21-01-2007, 00:28
A ja chcę wszystkich.

Glupszym sie ustepuje ?
Dlatego z mojej strony eot = )

Chesterkaa
21-01-2007, 01:22
Och wybacz mialo byc bez "?" ... to mialo byc stwierdzenie nie pytanie :p

Woojt14
21-01-2007, 02:05
Elo 4 all, widzę, że z normalnego tematu temat ten stał się standardowym pokarmem trolli...

@topic:

http://www.polishfilms.org/PFF_2003/Wiedzmin/Hexer_1.jpg

http://img163.imageshack.us/img163/3593/wiedzmin6ud.jpg

PS. Może później(czytaj jutro, jest noc i chcę iść spać plaxxx) pobawię sie w RL rysowanie to coś dodam.

Enjoy!

Chesterkaa
21-01-2007, 13:29
@up

fajnie by bylo :) ja moze tez czym nowym zarzuce niedlugo :p

pozdrawiam

Zenuś
21-01-2007, 14:34
http://i25.photobucket.com/albums/c73/aniania/beznazwy.jpg
i znow uzylem wszelkich starań aby oczarować was swym geniuszem

Baku'
21-01-2007, 14:58
CZy Brad Pit (czy jak to sie pisze) to twoj wzor parenetycznty?

King Mati
22-01-2007, 03:33
Siebie nie wiem jak ale tak noob team

http://img262.imageshack.us/img262/5733/noobteam5ig.jpg (http://imageshack.us)

BaaDeeN
22-01-2007, 08:14
Niewiem ale ja na paincie sobie zrobilem taki xD Brecht z tych itemow jak je zrobilem. :kat:
http://img179.imageshack.us/img179/6184/knightxd9cr.jpg

Chesterkaa
22-01-2007, 15:36
@ Zenus

powaliles mnie na kolana czlowieku ;]

@ BaaDeeN

wyj****e jak na painta ;] (satannnski program ;[[[)

@ King Mati

Ty tez mnie powaliles na kolana :D

BaaDeeN
22-01-2007, 15:44
@up
No dziekuje. Moje poranne staranie niewyszly na marne :D

Zenuś
22-01-2007, 17:16
CZy Brad Pit (czy jak to sie pisze) to twoj wzor parenetycznty?

brat pit* :> tak jest hahaha

I o to przed wami największy z największych

http://i25.photobucket.com/albums/c73/aniania/beznazwy-1.jpg

Chesterkaa
22-01-2007, 18:51
@ Zenuś

Ty tak nie cyn czlowieku bo jak ja zrobie cos na tym satanskim programie to z krzesla spadniesz :D

Xetasi
22-01-2007, 18:59
@topic
jest tyle ciekawych rzeczy na świecie...

@edit:
A co do Rippera, to zgadzam sie z nim troche...

wojtek456
22-01-2007, 23:22
Je**ć takie chary!! To na poczatku byl fajny temat, ale teraz... ;(
Jedynie co to Chesterkaa, BaaDeeN i kolo od tej laski z axem ..::RULEZ::..

ps Pewnie zara namnie wyjedziecie, ze co ja sie wpi*****am ze zrobilem takiego chara jaki mi pasi a ty sie odwal!! itp. ale co tam... byle by kogos w****ic... jak te :baby:

Ciah Arak
Amart Nitsil
Arin Pion
Dobel Zacus

"Niech każdy dzień spędzony z najbliższymi będzie Twoją ucieczką od szarej rzeczywistości..."

Khan
22-01-2007, 23:34
(kliknij na symbol ">" powyżej, aby ujrzeć oryginalny post)

@Spam+offtop:
PWN3D. Ale niestety sama prawda.

@top:
ps. Oczekuję na kolejne pracę założycielki tematu.. i ODROBINĘ KULTURY od pozostałych.

Chesterkaa
23-01-2007, 15:31
Dzieki za "uznanie" (o ile mozna to tak nazwac ;]) mmmm a mozecie mi podsunac jakies pomysly jak mam cos narysowac bo mi sie wsumie skonczyly... A jak nawet cos rysuje to chuj**o to wychodzi ;/

bartii10
24-01-2007, 19:02
@up
nie przeklinaj! ile masz lat zeby przeklinac?? ja mam dopiero 10 lat i moze nie chce widziec takich rzeczy na forum bo mi to popsuje psychike! a myslalem ze to porzadne forum bez chamow, tylko z samymi kulturalnemi ludzmi. narysuj swoj autoportret, z checia zobacze jak wygladasz...

@edit
ups.. ort ort ort ;p mam tak na kazdej klasowce

@down
pracuje caly czas nad ortografia..

Deox
24-01-2007, 19:36
@up ty zamiast siedzieć na forum popracuj nad swoją ortografią

Chesterkaa
24-01-2007, 20:12
Hhahahaha napewno wiecej od Ciebie. nie umiem siebie rysowac ;]

prosze specjalnie dla Ciebie :

http://img77.imageshack.us/my.php?image=b2997fd8fcde73322xq.jpg

lol.

Shark90
24-01-2007, 21:14
siedze w pracy
Od kiedy o 16-latki pracują?

A ja staranniej pisze na forum niz w zeszycie od polskiego..
Po co ci zeszyt do polskiego w pracy?

P.S

Data dołączenia: 27 07 2006
Stan: Usunięty
Świat: RL

Nie ładnie tak kłamać, zmień na 16

Zotemut
24-01-2007, 21:44
A może by to tak przykleić? =D

@Down
Zwrócę się do 2 pierwszych zdań Twojego podpisu ^^

Thebill
24-01-2007, 22:44
kiepski pomysl

BaaDeeN
25-01-2007, 08:07
A może by to tak przykleić? =D

A jest co ? .... bo mi sie wydaje, ze nie nikt tutaj nie rysuje ani nie zamieszcza nawet (byle czego) . . . Tutaj tylko krytykujecie ciekawe jak wy rysujecie _._

WkuRw!4Ja mnie czesto takie dzieci :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

zalfik
25-01-2007, 08:22
Alez sie slicznie topic rozrosl :D
Apropo ocen z polskiego to ja tez zawsze 3 plussssssssssssssssssz ;)
A co do topicu to ja poprosze o wiecej zdjec autorki niz jej prac. Zdecydowanie przyjemniej sie takowe oglada ;)

Andrealfus
25-01-2007, 08:31
Baden + paint = rox :D

Niektore obrazki rox

Chesterkaa
25-01-2007, 14:03
@ Zalfik

nooo niepowiedzialabym ;]

nie kazdy jest fotogeniczny...

hahaha a to bylo rysowane metoda prob i bledow wiec jest do dupy... 0 weny tworczej :p http://img204.imageshack.us/img204/7535/wicz9hz.jpg masakra ;]

Zotemut
25-01-2007, 15:44
A jest co ? .... bo mi sie wydaje, ze nie nikt tutaj nie rysuje ani nie zamieszcza nawet (byle czego) . . . Tutaj tylko krytykujecie ciekawe jak wy rysujecie _._

WkuRw!4Ja mnie czesto takie dzieci :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
Dzieci?
A Twój post oznacza rysunek? ;o

Można przykleić, bo temat jest w miarę młody, i są w nim fajne prace, jak np. prace autora.

Wiedźmin
25-01-2007, 16:57
Przykleja się tematy ważne, nie młode i "z ładnymi pracami".

Baku'
26-01-2007, 08:22
Coraz mniej obrazkow, coraz wiecej klotni...

Chesterkaa
27-01-2007, 22:42
no coz to nie moja wina :) ja umiescilam jakeis 3 swoje rysunki moze beda kolejne... Echh tylko troche tak beznadziejnie bo all sie kloca a ja tylko sama rysuje ;/ to mialo czemu innemu sluzyc niz klotniom.

@ Baku

uraziles mnie troche do siebie. Zastanawiam sie czy gorszcze jest robienie bledow ort w wieku 20 lat czy stawianie emotek... albo ta interpunkcja cala ;]

@ Do WSZYTKICH

jezeli nie jestescie to sie nie czepiajcie innych kk ?

Kyoshiro
27-01-2007, 22:50
Rysuję mojego wymarzonego charka w photoshicie, lada dzień zamieszczę :P

Dorrax
27-01-2007, 22:58
Nie jestem kreatywny, może nawet ładnie rysuję na rl, ale chyba mój "wymarzony" tibijczyk wygląda jak postać na moim Avatarze:D

spx talent, ale poćwicz...

Baku'
27-01-2007, 23:58
Chesterkaa no przeciez wiem, sprawdzalem Cie

-Mixawik-
28-01-2007, 14:58
http://iwon69.w.interia.pl/yyyu.JPG
:p :p jestem z tego dumny XDDD

Chesterkaa
28-01-2007, 19:07
@ Kyoshiro

3mam za slowlo :) Swoja droga ja tez mialam photoshopa ale mnie wkurzal i wykasowalm ;] pozatym komp mi strasznie zamulal.

@ Baku

nie rob tak wiecej bo bede miala uraz psychiczny i zmakne sie w sobie ! ;[

pozdr ;]

@ up

mmm... widze ze ten Pan stal sie idolem wielu ludzi xp

KoLoMaG
29-01-2007, 14:55
niezly rysunek Kononowicza xD moze tez jakis rysunek zrobie zastanowie sie.

Gieecik
21-02-2007, 15:41
Chesterkaa namaluj nam chomika :( :D

janek@
21-02-2007, 16:05
Chcialbym zeby wygladal tak:
http://img337.imageshack.us/img337/6271/obraz005qi9.jpg
^^
Kiepski obrazek wim, ale czego sie spodziewac po 100 gramowym aparacie/kamerce.

Jashiv
22-02-2007, 22:25
@m.in. Baku

Skańcz udawac słownik... Jesli ktos nieuzywa na forum interpunkcji to przeciez nie jest tragedia... A Ty to przezywasz jak mrowka okres! Skoncz czlowieku! Ze rodzice Cie nie kochaja, brat bije i nie masz lewej nogi to musisz sie wyladowac jakos... Rozumiem... Ale mozesz robic to gdzies gdzie ludzie beda Twojego pokroju? Na stronie poswieconej chocby... Ludziom ktorych rodzice nie kochaja, brat bije i nie maja lewej nogi? :)

Pozdrawiam chlodno....

PS. Nie uzywam polskich znakow bo tak mi pisac latwiej! O! I nic Ci do tego!
GOŃ SIE!

Chesterkaa
01-03-2007, 12:39
po co Ci chomik ? :D moze byc Hamtaro ?:D

@ Jashiv

^^ nareszcie ktos po "mojej stronie" ale ta klotnia chyba juz skonczona jest :F podbudowales mnie na duchu *___* wlasnie tez nie uzywam polskich znakow bo w tibii sie odzwyczailam, a pozatym tak jest latwiej :p niedlugo cos wstawie :D

Chesterkaa
01-03-2007, 12:53
ooo tak to jest moje marzenie (coprawda niedokonczone ale moze ktos rozpozna :p )

http://img219.imageshack.us/img219/609/usakobi2.jpg

Baku'
01-03-2007, 16:33
@m.in. Baku

Skańcz udawac słownik... Jesli ktos nieuzywa na forum interpunkcji to przeciez nie jest tragedia... A Ty to przezywasz jak mrowka okres! Skoncz czlowieku! Ze rodzice Cie nie kochaja, brat bije i nie masz lewej nogi to musisz sie wyladowac jakos... Rozumiem... Ale mozesz robic to gdzies gdzie ludzie beda Twojego pokroju? Na stronie poswieconej chocby... Ludziom ktorych rodzice nie kochaja, brat bije i nie maja lewej nogi? :)

Pozdrawiam chlodno....

PS. Nie uzywam polskich znakow bo tak mi pisac latwiej! O! I nic Ci do tego!
GOŃ SIE!

Szalone dziecko z gimnazjum. Mam do ciebie i wszystkich podobnych oredzie:

SSIJ

A znizajac sie do twojego poziomu to:
http://img128.imageshack.us/img128/3134/175541561370194eu8.jpg

Chesterkaa
01-03-2007, 17:27
eeee no... baku nie chce nic mowic ale sam zachowujesz sie jak dziecko z gim albo i z podstawowki ^^ ja juz wszystko powiedzialam.... ale moze dobrze by bylo zebyscie sobie zalozyli osobny temat do klotni ?