Pokaż pełną wersje : Slim
Witam wszystkich ludzi na forum , jestem tu nowy.
1.Gdzie znajde pojedynczy resp Slima na którym mógłbym poskillować moim 15 knightem skille 61/60. Moje Eq to crown helmet,crown armor,plate legi,vampire shield,broń nie ważna.
Bardzo prosze o dołaczenie mapy z Respem Slima.
2. Czy nie będe obrywać za mocnych hitów??
Za wszystkie odpowiedzi serdecznie dziękuje.
proszem o poszókanie sobie na forum i zapoznanie siem z rególaminem ktury zakceptowales rejetrujonc sie
Prosze o poszukanie sobie na forum i zapoznanie sie z regulaminem, ktory zaakceptowales rejestrujac sie.
Szukałm ale nie znalazłem , albo to wynika z moje błedu albo nie wiem
druidek12
16-01-2007, 17:39
Szukaj!!111oneoneoneon11!!oneone11oneone!!
/\ Nienawidzę, jak niektórzy coś takiego piszą X( Ale taki temat był, więc masz taki magiczny przycisk na takim brązowym pasesku, kliknij w "Szukaj" i wpisz potrzebny tekst :) Dobre dziecko :)
Poratujcie mnie ludzie nie moge znalezc nie umiem używać opcji szukaj wpisuje hasło Slim i nic napiszcie w tym temacie prosze
ratujcie koledzy :o :o
................................................;( .............................
Jak wpisujesz "slim" to na 100% nic nie znajdziesz.....tak wiec klego wpisz np. "skillowanie na slime"
I jak wyzej mowia, opcja szukaj:p
Nie wiem czy nie mozna by cie "nOOb'em nazwac" ale juz :P
eh... pierwszy i ostatni raz... szukasz slimow? Wpisz "slimy"... prawda, ze proste?
http://forum.tibia.pl/search.php?searchid=2186535
respy slimów za zachód od venore na bagnach :P
--Cienius--
16-01-2007, 18:59
nie karmic trolla .....
Szanowni koledzy użylem pare razy magicznej opci szukaj , ale niestety nie znalazłem miejsc z Respem Slima wpisywalem hasla np Slimy , Slim , Skillowanie na Slimach i nic prosze o poratowanie nie bądzcie tacy::(
Miedzy venore a amazon camp masz dom czarnego rycerza i tam mieszka sobie jeden (a moze dwa) slime.
I przestań marudzić. To nie jest Thais - tu za darmo nic nie dostaniesz!
na przyszłosc - wystaczyło powiedzieć, że chcesz skilowac na slime'ach. To jaki masz eq, level i jakie skile obecnie - nie ma zadnego oznaczenia, wiec nie szpanuj.
Bad Angel
16-01-2007, 20:58
Jest jeszcze slim w podziemiach Carlin, ale tam sobie nie poskilujesz. Zaraz ci go wybiją.
Trenienie na slimah jest troche bez sensu.... ale jakl chcesz to w kopalni do kturej sie wchodzi przez kazoo jest resp 2 slime jest i gdzie sie showac zeby cie tylko 2 bily ale polecam dwarfy bardziej niz slimy
Sir Heike
17-01-2007, 00:01
lol dwarfy lepsze od slimow buahaha xD slim rox lejesz ciagle summony one sie ciagle pojawiaja i nie ma problemu tyle tylko ze co jakies 2 godziny trza slima zmienic bo coraz wieksze hity sadzi ;/ a dwarf.. padnie i trza leciec po nastepnego... chyba ze mi ktos udowodni ze jest inaczej :p
wracajac do tematu to na foldzie respi sie slim tam gdzies za orcami o ile pamietam, albo blisko bloodherba zamknij sie w pokoju wiedzmy i gicior B)
Einstein15
17-01-2007, 10:05
Jako ze jestem dzisiaj w humorku i z nud znalazlem 2 tematy zwiazane ze slimami:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=111638&highlight=Skillowanie+na+slimach
z tego tematu dowiesz sie na jakim eq minimum i czy wogole warto skillic na slimach i gdzie znajduja sie
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=105151&highlight=miejsca+ze+slimami
To jest temacik ze zdjeciami i pokazanymi miejscami ze slimami :)
Wyszukanie tych 2 temacikow zajelo mi ekhmm 2 minuty wiec nie wiem w czym problem
@Sir Heike
Ja osobiscie nie lubialem slimow do treningu i dalej nie lubie.Z tym klonowaniem to jest fajnie i w tym sie z toba zgodze ale te hity nieraz po dluzszym treningu...I jeszcze trza ubic jak pakuje mocniejsze hity poczekasz na nowego a pozatym czesto wykorzystywana exura.Zdecydowanie wole dwarfy(na nich pali sie odrazu caluska mane) i nie ma obaw ze jak dostaniesz laga czy kicka to padniesz jak na slimie :P.A problemow z szukaniem sobie dwarfow nie ma.A pozatym nie pakuja tak bolesnych hitow :P
pozdrawiam all
rastamarian
17-01-2007, 10:28
i tak najlepiej jest skilowac na summonie jakiegos zaprzyjaznionego sorca/druta. Dwarfy nie sa zle, ale slimy sa tez calkiem przyjemne, ja nie narzekam, chociaz moga ostro walnac nawet przy skilach 75/75 ... slimy sa na ghoslandzie, pod ab, na lodowych wyspach, w podziemiach, ale to jest dluga droga.
Jah bless
Dziękuje wszystkim za udzielenie pomocy.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.