PDA

Pokaż pełną wersje : Pandoria - 118 ek pada

Maciek008
16-01-2007, 18:42
Filmik nie moj :pa ten 118 ek to chyba pijany byl ~.~ zreszta zobaczcie sami
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16990

XIII
16-01-2007, 18:52
haha, niech on juz lepiej wraca na to swoje noob pvp.

Nie czytalem regulaminu.

Nekromanta, odczep sie.

WardanceR
16-01-2007, 18:54
Hahah no tak, a czego mozna bylo sie spodziewac po makaveli'm? :)
Niech wraca expic na swoj non-pvp ^^

Tovob Lard
16-01-2007, 19:02
Pamietam jak kiedyś próbował zabić mojego kumpla [40 któryś lvl], chyba że tamten sie u niego wykupi i będzie miał spokój. Kumpel go olał, a na drugi dzień Maka pisze, że był schlany, więc sądze, że w tym wypadku też był;) bo to nie możliwe zeby tak zlamić na trzeźwo : )

up, 2up ale z was złośliwce ; p

vNs'Cru
16-01-2007, 19:33
hm
no niezbabardzo moze mial pz..
Albo...

Maciek008
16-01-2007, 19:37
@up
pomysl..gdyby byl trzezwy to by wrzucil hura i ucieklby im spokojnie a jak sie uhal jeszcze.. n/c

XIII
16-01-2007, 20:55
@up
uhal sie jak ciota*.

* - jak zawsze.

Nadigis
16-01-2007, 21:08
płakać czy sie śmiać?..:eek!:

Suppcio
16-01-2007, 23:12
Wg. on miał kicka. ale kto wie... zapomniało sie o pvp na Candi... Dziwi mnie tylko jego rs... co on ubil pare 8 lvl'i zeby poszpanowac jaki to on mastah pvp?

Kittel Cit
17-01-2007, 11:22
Killed at Level 118 by Galholt and by Algon Darin (Get Kick)
Napisal to w swoim comencie na Makaveli of Chaos

Baku'
17-01-2007, 16:37
niefart. ale mowil, ze mial kicka

Wicheer
17-01-2007, 18:27
Wg. on miał kicka. ale kto wie... zapomniało sie o pvp na Candi... Dziwi mnie tylko jego rs... co on ubil pare 8 lvl'i zeby poszpanowac jaki to on mastah pvp?

HAHAHA ! Sam miales hacka :>
Nie mial tez kicka, ani nie byl piajny, lol to ja bylem wtedy pijany :-)
Przyjrzyjcie sie przed tym jak pada zaklada ss, a potem, hmmm...nie trafia w hotkeya? AHEUHAUEHUAHUEHA:evul:

Malitian
17-01-2007, 18:41
Ale jestescie boscy ,az zal dupe sciska jak czytam wasze posty.Wy to pewnie macie boskie pvp ;) Watpie czy ktorys z was osiagnal tyle co on grajac na candi czy tez pandori ;)

Marianos
17-01-2007, 19:05
Jedyne co osiągnął to chyba levele 100+ na obydwu światach i gratz mu chociaz za to.

Rosi
17-01-2007, 19:54
@up
uhal sie jak ciota*.

* - jak zawsze.
Wtf!?! Co się go tak czepiasz ? Zrobił Ci coś.
Pewnie się nie lepiej uhasz.
Na hotkeyah.
Weź sobie odpuść bo to wygląda jak byś był jakiś stuknięty.
nOObie.

Pewnie nie lepszy jesteś.

@Topic : Pewnie Kick Lub Zchlany. A i tak w ogóle większość tych wypowiedzi to chyba wypowiedzi zazdrosnych nOObków co mają nie lepsze pvp ; )

Suppcio
17-01-2007, 23:37
HAHAHA ! Sam miales hacka :>
Nie mial tez kicka, ani nie byl piajny, lol to ja bylem wtedy pijany :-)
Przyjrzyjcie sie przed tym jak pada zaklada ss, a potem, hmmm...nie trafia w hotkeya? AHEUHAUEHUAHUEHA:evul:

Gdzie ja Napisałem że miał "hacka"?

@Rosi.
Może mam może nie. Ale nie wbijał bym rs'a na low lvl'ach podczas trwania wojny. W wywiadzie dla Hunted.pl mówil o tym ze ma słabego neta. Ale jego pvp nie jest za dobre. takie jest moje zdanie? więc?

XIII
18-01-2007, 00:10
Wtf!?! Co się go tak czepiasz ? Zrobił Ci coś.
Na hotkeyah.
Weź sobie odpuść bo to wygląda jak byś był jakiś stuknięty.
nOObie.Pewnie nie lepszy jesteś.

ja pierdole, gralem na tym swiecie i widzialem, jak padal.
raz jak go bili na ankh desert, to w siebie uhem nie potrafil trafic.
tak w ogole to przeniosl sie na candie, bo woli grac na noob pvp niz na pvp, gdzie sobie zwyczajnie nie radzi.

nastepnym razem, jak chcesz mnie obrazic, poprosze pm od Ciebie.

Na hotkeyah.
gralem kiedys knightem i zawsze uhalem sie bez zadnych hotkei.
a pan makaveli widac mial do dyspozycji hotkeye i tak padl.

Makaveli of Chaos
18-01-2007, 00:20
Nie uwarzam sie za jakiegos specjalnego pvp'era, ale uhac sie umiem, jakbym nie umial to nie nosil bym po pierwsze 20 bp uhs na rsie, po drugie nie mial bym 118 lvla na serwie pvp, bralem udzial w wojnie od poczatku i nigdy nikt mnie nie zabil, a mialem stycznosc nie raz z 100+, pare razy wyszedlem calo z trapa, wiec nie gadajcie mi tutaj ze na 40-60 ms'ach nie dalem rady sie wyuhac majac 1,8k hp, myslcie co chcecie.

Makaveli of Chaos
18-01-2007, 00:30
tak w ogole to przeniosl sie na candie, bo woli grac na noob pvp niz na pvp, gdzie sobie zwyczajnie nie radzi.

Ja sobie nie radze na pvp? to pochwal sie jaki ty masz tam lvl i daj name? zobaczymy czy jestes lepszy, bo widze ze z mordki to kozak jestes nieziemski, tylko szkoda ze nikt nie wie kim jestes i czy w zyciu zrobiles swoj nawazniejszy quest "desert" pewno nie, bo byles pewny ze po desercie cie zabija, Widziales jak na ankh mnie zabili? wow super, ale mialem wtedy 76 lvl a bilo mnie chyba z 5 osob , 100+ ms i kilku jeszcze 80-100lvli, wiec zbyt wielkich szans nie mialem, widziales cos jeszcze jak padam? bo ponoc sobie rady nie dawalem, sadzac po twoich wypowiedziach to dla Ciebie kazdy jest noobem kto chociaz raz , czy dwa razy padl smieszny jestes...

Myslisz ze nie umiem naciskac hotkeya leczacego? zastanow sie jak zrobilem 150ms'a bo chyba nie na cyclopach, zazwyczaj expie na demona solo, ostatnio poi na dlach gdzie exure gran naciskam jakies 20 razy na minute i napewno jest 5 razy bardziej hardcorowo niz z tymi mskami wiec nie gadaj mi tu ze nie nie umiem sie uhac, bo osmieszasz sam siebie...

XIII
18-01-2007, 00:36
@up
jak jestes sprytny, to sie dowiesz name.
candia rox.

Dark Brozyn
18-01-2007, 00:44

PLX tie pogromca I pey u 30k I send u to edron depot tommorow but done keal my, I was swe but now I am pl again wanna play in peace.

Mithgar - 60 ek, biegający w psecie, który nagrał w życiu jeden film w którym ucieka pare sqm dwóm looserom którzy nie potrafili go trafić z sdka. Marnuje przy tym 2 uhy i pięć exur i uważa się za super pvp mastaha. Na forum.tibia.com pisze że jest ze szwecji, to chyba jego największe marzenie ale nie zasługuje być nawet szwedzkim noobem. Na zawsze zostanie zwykłym noobkiem który pare tygodni po wyjściu new servera znowu czeka na new. Jaki to on nie jest tibia.pl mastah na pewno w jego następnym poście zownuje mnie jednym słowem!

Było to krótkie przybliżenie XII - Mithgara.

@movie:
No tak jak mówiłem musiało to byś lag, miss, kick albo coś innego. Btw Wicher, niezły comment :D:D

Suppcio
18-01-2007, 00:44
Maka~ można edytować, poco walisz 2 posty pod sobą ;s?
Po prostu to co uczyniłeś kiedy oni Cie bili było żałosne i tyle.
Nic dodać nic ująć.
No ale i tak liczę na twój 200lvl na Candii. I pamiętaj od czasu do czasu rl życia...

@Dark Brozyn.
Też taki boss a Widziałem Cie tylko na jednym battle ^^. Przyjdzie czas że i Ty padniesz.. ;D

XIII
18-01-2007, 00:47
Ej, brenzyn, to nie ja pisze te posty!!!
Juz Ci to mowie po raz trzeci.
tak w ogole to stracilem dostep do postaci - nie mialem recover keya, a zostalem bezczelnie shakowany jakis czas temu.
60 ek
K*

Dark Brozyn
18-01-2007, 00:53
Suppcio
wiesz ja mam szkołe i muszę spać, ale jak padnę to na pewno nie tak noobowsko jak ty na cycach koło thais ;)
XII
MITGHAR OWEND ME :(

XIII
18-01-2007, 00:56
ale jak padnę to na pewno nie tak noobowsko jak ty na cycach koło thais
raz w zyciu zlap fraga na kims lepszym od siebie.

Suppcio
18-01-2007, 01:02
Dla Ciebie to taka podnieta zabić 40 ms'a w 2 120lvl'ki? Nie to się ciesze że urozmaiciłem Ci życie sex-ualne tamtego wieczoru ;D a długo mysiałes pysie? xDD

Makaveli of Chaos
18-01-2007, 02:18
Ej, brenzyn, to nie ja pisze te posty!!!
Juz Ci to mowie po raz trzeci.
tak w ogole to stracilem dostep do postaci - nie mialem recover keya, a zostalem bezczelnie shakowany jakis czas temu.

K*

Wstydzisz sie swojego 60 ek? to kim teraz grasz? wizzem? exefsem? yaltarem?
a moze jednym z tych ktorzy mnei ubili po tym jak zobaczylem "rozlaczono z neostrada"
:]

Dark Brozyn
18-01-2007, 11:58
Dla Ciebie to taka podnieta zabić 40 ms'a w 2 120lvl'ki? Nie to się ciesze że urozmaiciłem Ci życie sex-ualne tamtego wieczoru ;D a długo mysiałes pysie? xDD

jakieś 3 dni

@XIXIIXI
U OWE ME AGEJNNNN

Wicheer
18-01-2007, 14:08
@Makaveli
Wez stary jak mozesz oszukiwac samego siebie, 2 razy wczesniej byles na redzie, co tez kick neo? A co robil ten ss na tobie tuz przed dedem? Daj spokoj, masz 20~ lat a nie potrawisz sie przyznac do wlasnego bledu, zal ^^
Odnosnie tego ze nigdy nie padles na wojnie, pamietasz gildie El'Diablo? Gdy ja,ty,wulf, gonzo, tie i paru innych probowalismy wyjebac szwedow z serva? :S
Tak, tak...pamietasz? A pamietasz jak padles przed carlin dp nie majac pz'ta od czterek 60lvli? W tym 2 knightow HAUEHAUHEUAH(Sibon, Doll, Ksenzer, Exefs). Jesli dobrze pamietam to wtedy miales 3 dedy, jako jedyny z nas padales :)

Niestety nie moge cie zabic 2raz bo juz nie mam powodu, zaatakujesz ponownie kogos z gildi, to zobaczymy czy po raz drugi neo ci kicknie :baby:

Makaveli of Chaos
18-01-2007, 16:00
@Makaveli
Wez stary jak mozesz oszukiwac samego siebie, 2 razy wczesniej byles na redzie, co tez kick neo? A co robil ten ss na tobie tuz przed dedem? Daj spokoj, masz 20~ lat a nie potrawisz sie przyznac do wlasnego bledu, zal ^^
Odnosnie tego ze nigdy nie padles na wojnie, pamietasz gildie El'Diablo? Gdy ja,ty,wulf, gonzo, tie i paru innych probowalismy wyjebac szwedow z serva? :S
Tak, tak...pamietasz? A pamietasz jak padles przed carlin dp nie majac pz'ta od czterek 60lvli? W tym 2 knightow HAUEHAUHEUAH(Sibon, Doll, Ksenzer, Exefs). Jesli dobrze pamietam to wtedy miales 3 dedy, jako jedyny z nas padales :)

Niestety nie moge cie zabic 2raz bo juz nie mam powodu, zaatakujesz ponownie kogos z gildi, to zobaczymy czy po raz drugi neo ci kicknie :baby:

wracasz do bardzo starych czasow gdzie mialem 50 lvl, a moze nie pamietasz jak ja Cie zabilem miedzy thais a venore? , bo ja pamietam :]

XIII
18-01-2007, 16:32
Wstydzisz sie swojego 60 ek? to kim teraz grasz? wizzem? exefsem? yaltarem?
a moze jednym z tych ktorzy mnei ubili po tym jak zobaczylem "rozlaczono z neostrada"
:]

aktualnie nie gram nikim.

powodzenia na candii.

Wicheer
21-01-2007, 13:14
wracasz do bardzo starych czasow gdzie mialem 50 lvl, a moze nie pamietasz jak ja Cie zabilem miedzy thais a venore? , bo ja pamietam :]

lol gratz zabiles 42ms'a swoim 110 ek^^ w dodatku zostalo mi tylko 4bp many, i nie mialem juz mw, ucieklbym ci jakby nie zwalil kumpel, przeciez wjebalem cie w trapa :baby:

No nic, pozyjemy-zobaczymy, slyszalem od algona ze mnie huncisz, to prawda ? :(