PDA

Pokaż pełną wersje : Testowanie avengera - nice hits

Sir Radzio Angelus
16-01-2007, 18:52
Rycerzyk z 100 skillem testuje avengera na smokach, ładne hity :]

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/17011

--Cienius--
16-01-2007, 19:31
max hits to tak jak 30 drut z sd
najt smierdzi
magowie pachna :D

bajerfull
16-01-2007, 19:37
no ale 30 druidowi w koncu sie sd skonczy :) a 303 to nice hit :)

d4rqu
16-01-2007, 19:38
No tak, ale zaraz jakieś sorki i druty napiszą: ale przecież knight bije za darmo:D Pomyślcie, że knight pewnie ma dużo kasy w depo i pewnie z chęcią by zapłacił 2x więcej od sorka za dobre hity:D

Trzeba się pogodzić z tym, że knight nie dość, że bije w zwarciu to jeszcze zdecydowanie najsłabiej i porusza się najwolniej ze wszystkich profesji (nie ma strong haste). Opancerzona kupa złomu przeznaczona jedynie do blokowania z którego nie ma exp, a uhy się może zwrócą jak coś wypadnie:D

Maciek008
16-01-2007, 19:39
niektorzy wola expic knightem a inni magami :p wedlug mnie knight jest najlepszy :P

dreggi
16-01-2007, 19:41
I tak sca rox, bo tyle ataku co avanger ma, a jeszcze mozna shielda nosic :]
Ale nie zaczynajmy debaty sword vs axe :]

rendevar
16-01-2007, 19:45
I tak sca rox, bo tyle ataku co avanger ma, a jeszcze mozna shielda nosic :]
Ale nie zaczynajmy debaty sword vs axe :]

wiesz co ale po cos jest to akurat bron 2 reczna a pozatym ogladałem filmik dwa 100 najty jeden miał Avengera i full eq a drugi sca i full eq miali przyblizone skille ~95 i ten najt z avengerem wygrał 2 duele do reda i hity wchodzsily znacznie wieksze niz z sca. moze przypadek, moze cos w tym jest B)

Xzonixek
16-01-2007, 19:46
Fajnie hity na warlo sie przyda ale i tak sova bym uzywal.
Jak sca:P
@d4rqu:
Myslales ze zaufany knight nigdy nie wezmie bohow lub czegos z loota dla siebie (przyklad hydry), gdy druidzi nie widza? Spadna bohy pokaze shooterom, za 2 hydry spadna nastepne i shooterom nie pokaze simple^^

bajerfull
16-01-2007, 19:50
Trzeba się pogodzić z tym, że knight nie dość, że bije w zwarciu to jeszcze zdecydowanie najsłabiej i porusza się najwolniej ze wszystkich profesji (nie ma strong haste). Opancerzona kupa złomu przeznaczona jedynie do blokowania z którego nie ma exp, a uhy się może zwrócą jak coś wypadnie:D

Skoro tylko do blokowania to jakim cudem EO wbil 290 lvl :)? A tak poza tym pallek tez nie ma strong haste

Sir Radzio Angelus
16-01-2007, 19:52
Więcej hitów 100+ niż z arbalestą o.0

d4rqu
16-01-2007, 19:55
Wbił 290lv bo grał najdłużej i zdecydowanie najwięcej (wiecie ile on godzin siedział przy tibii?). Teraz sam mówi, że według niego obecnie po updatach knight jest najsłabsza profesją.

Potrzebne są zmiany, party exp, zwiększone średnie hity, siła z melee powinna rosnąć nie tylko ze skillami, ale też z levelem itd. itd...

Argen
16-01-2007, 20:01
@up
ha ha ha, śmieszne, EO grał najwięcej??!! tajfun gra wiecej niz on, a ma gorszy lvl...

morisek
16-01-2007, 20:39
Sir Radzio Angelus: No tak, bo broniami niedystansowymi uderza się mocniej, ale rzadziej się w ogóle trafia, za to z broni dystansowych udaje się walnąć bloodhita znacznie częściej, niestety zazwyczaj jest on mniejszy. Dlatego knight'ci mają lepsze best hity.

topic: Nice, tylko szkoda, że dwuręczny.

d4rqu
16-01-2007, 20:46
@up
ha ha ha, śmieszne, EO grał najwięcej??!! tajfun gra wiecej niz on, a ma gorszy lvl...

Głupi jesteś i tyle:D Taifun gra 2lata, EO grał 4 lata (grał bo teraz nie expi). Taifun teraz więcej gra, bo EO prawie w ogóle nie gra;p. A z tego co ja czytałem wywiad z EO to on potrafił grać po 15h, czasem więcej:D Zobacz sobie na statsy jaki jest rekord expa na dzień dla druta/sorka a jaki dla knighta/palka? Ile szybciej expią postacie magiczne? 5x?:D Wszystko co napisałeś jest g... warte. I kto tu jest śmieszny?:D

Theand
16-01-2007, 20:51
EO miał pokój bez klamek , a na środku komputer teraz najwyraźniej rodzice zmienili mu wystrój ; ) , a Taifun z braciszkiem pocina to nawet się nie spoci przy zrobieniu levela ; ) i po co ta śmieszna kłótnia wyżej ? = ]

Raayden
16-01-2007, 21:08
Nie ma sie co klocic, sprawa jest prosta: Knight jest jak czolg... a magowie jak bolid F1, czolg twardy i mocny, a bolid F1 takie male chuchro.. ale prawda jest taka ze mag expi szybciej i tu nie ma watpliwosci ;> ale powiedzcie jakbysice zabili: Orshabaala, Morgarotha, Ferumbrasa bez blokerow?:> bloker to podstawa samym magiem nie zabijesz tych bossow, nie zrobisz trudnych questow itp.. ;]

@topic
Nice hity ale i tak wole SCA xD

Hamerpl
16-01-2007, 21:39
Własnie jak by szli nawet bo ten miecz sami magowie to by jedynie mogli zrobić laskę takiemu nightmare etc .

A hity ładnie jak dla najta :)

Theand
16-01-2007, 22:13
@UP
Może tak na polski byś przetłumaczył xD ?

dreggi
16-01-2007, 22:43
wiesz co ale po cos jest to akurat bron 2 reczna a pozatym ogladałem filmik dwa 100 najty jeden miał Avengera i full eq a drugi sca i full eq miali przyblizone skille ~95 i ten najt z avengerem wygrał 2 duele do reda i hity wchodzsily znacznie wieksze niz z sca. moze przypadek, moze cos w tym jest B)

hmm, źle mnie zrozumiałeś. chodziło mi że avanger jest obecnie najlepszym mieczem dla knighta (dostepnym), ale SCA jest lepsze od niego o tyle ze mimo takiego samego "skilla" ataku ma mozliwość wzięcia tarczy. Co do tego przykłądu z 2 knightami to chyba jednak przypadek, albo róznica skilli =)

PanKracy
16-01-2007, 22:46
najt smierdzi

Ale mnie w*****aja tacy ludzie ... sorry, ale nie wytrzymalem. Kolejny duren bez szkoly z guardii przylecial na forum i spamuje, ze knighty sa do dupy, a sorce/druty rox (grajac samemu knightem). Moze masz jakies kompleksy? Rozumie ze nagrales sie na otsach typu pvp enforced, gdzie takowy knight schodzi na 2 sd od sorca, ale w rl tibi wyglada to zupelnie inaczej. Wez nie wypowiadaj sie na tym forum nie majac nawet podstawowego doswiadczenia i wiedzy o tibi.

Rezidew
16-01-2007, 22:53
Hity wysokie, 303 to łaaaadny hit! :D pozazdrościć :PP

Co do Taifun'a Devilry, raczej by już dawno przegonił EO, ale nie mógł ponieważ na Furorze jest wojna (była? Nie znam dokładnie obecnej sytuacji na Furorze) więc nie ma jak expic.

Un$i
16-01-2007, 23:09
no naprawde niezle hity....moze wytraduje swojego palka wzamian za najta:p

Always hunted
16-01-2007, 23:20
filmik@
I kto mówi, że knight jest najsłabszą profesją? :) To się nazywają dobre hity, ja z explo mniej walę w dragi (best hit jak narazie to 253)

JUNIR
17-01-2007, 00:10
Nie ze skilem 100 ale 104 :P (sword ringa nikt nie zauważył Oo?)

Ale i tak ładne hity

Tikiktaki
17-01-2007, 00:25
filmik@
I kto mówi, że knight jest najsłabszą profesją? :) To się nazywają dobre hity, ja z explo mniej walę w dragi (best hit jak narazie to 253)

ojojojj walnol raz 300+ i juz mowicie ze nagle knight to najlepsza profesja gowno prawda sork/druid wymiataja moga wbijac 5x wiecej expa niz knight nie tracac tyle czasu co knight na expieniu.

Always hunted
17-01-2007, 12:01
ojojojj walnol raz 300+ i juz mowicie ze nagle knight to najlepsza profesja gowno prawda sork/druid wymiataja moga wbijac 5x wiecej expa niz knight nie tracac tyle czasu co knight na expieniu.

Heh, nie ekscytuj się tak, po prostu, taki knight w dobrymi skillami i avangerem serio wymiata. Dużo hitów 150+... ale nieważne.

A co do wymiatania druida, to mogę się sprzeczać. FACCowy druid... ciężko się nim gra, w sumie to powód dla którego gram głównie druidem. Ale jedyna jego przewaga nad innymi profesjami to T-Rod, ale jest to przewaga sprzeczna (zasięg), i jak się ktoś uprze to jest jeszcze możliwość robienia UH.

Ale porównajmy sobie, 80 druid (mlvl 60), i 80 knight (skille 90). Kto dłużej wytrzyma na Dragach? Druidowi mimo wszystko skończy się w końcu amunicja(hmm/manasy), a taki knight... Avanger nie potrzebuje amunicji, prawda? No i Knight nie musi lootbaga w sumie robić :)
Więc tutaj wygrywa knight.

--Cienius--
17-01-2007, 12:43
Pan kracy moze twoja matka urodzila cie jak miala 12 lat? Bo juz widze twoj debilizm :D Pokaz mi najta ktory expi tak jak sorc bez waste albo z malutkim na takich potworach i z takimi osiagami?
Aha i duren bez szkoly siedzi przed komputerem w twoim pokoju/smietniku i czyta to
pozdro najt jest poprostu za slaby na ere szybkiej many potrzeba zmiany....X( :cup: :cup: :cup: :cup:

Anvortis
17-01-2007, 14:10
Pan kracy moze twoja matka urodzila cie jak miala 12 lat? Bo juz widze twoj debilizm :D Pokaz mi najta ktory expi tak jak sorc bez waste albo z malutkim na takich potworach i z takimi osiagami?
Aha i duren bez szkoly siedzi przed komputerem w twoim pokoju/smietniku i czyta to
pozdro najt jest poprostu za slaby na ere szybkiej many potrzeba zmiany....X( :cup: :cup: :cup: :cup:

Tylko debil wymieniajac opinie/poglady w danym temacie, wjezdza na matke ....

Hmm, non-pvp to co napisze nie tyczy sie oczywiscie wszystkich graczy, tylko chce zauwazyc jedna sprawe.

Gracze z non-pvp czesto uzywaja tekstow typu "twoja stara" "robisz staremu druta" i wszelkich tekstow, ktore odnosza sie do rodzicow.....po co?

Gram na pvp, ale wielokrotnie widzialem jak gracze z non-pvp wjezdzaja na rodzicow .......nie wiem czy to wina wieku, czy typu servera, czy chodzenie na wagary do kafejki pozbawilo ich kompletnie rozumienia slow, ktore wypowiadaja.

Lukrecja
17-01-2007, 14:39
A tak poza tym pallek tez nie ma strong haste
Ma, jezeli gra od huhu czasu i nauczyl sie ze zwoju ; ).

@ topic
Koles powiedzial ze hity jak ze zwyklego GSa, ale gs jest gorszy bo ma mniej defa.Odkad zostal wprowadzony Avenger, coraz wiecej knightow ktorzy go posiadaja wybiera wlasnie jego zamiast magic sworda, a to o czyms swiadczy (dla niekumatych: znaczy ze jest lepszy).

PanKracy
17-01-2007, 14:56

Ale zagrypsowales ... stary rzadzisz!!!1!11!1111
Idz spamuj do tematow o profesjach "uuuu knight jest do dÓpy, uwielbiam sorcow bo ladnie sie wali z rUSZCZki az po 60!!!!!". Ciekawe co ty bys kurwa zrobil jakby nie te twoje rUSZCZki. A co do wyzwisk rodzicow, to pozostawie to bez komentarza ;) Nie chce sie znizac do tak niskiego poziomu jakim jest twoj.
Amen

Derid
17-01-2007, 15:08
Hity są naprawdę dość niezłe, jednak dla porównania przydałby się filmik tego samego najta, kiedy używałby gs'a.

Cashtan
17-01-2007, 15:49
no ale 30 druidowi w koncu sie sd skonczy a censored to nice hit
Dziekuje, juz nie musze sciagac.

--Cienius--
17-01-2007, 16:10
Po 1 moja ortografia panie krecie jest na lepszym poziomie niz twoja wiec z laski swojej
ZAMKNIJ PAPE!

Capality
17-01-2007, 16:25
kurna bardzo dziekuje za spoilowanie hitów -.-

Schihan
17-01-2007, 17:57
@Cienus
Moze ty bys z laski swojej wyszedl z tego forum?

Kitra
17-01-2007, 18:47
Knight to bardzo fajna profesja :) Na wysokim lvlu spobie wastujesz hajs i wogole expisz wszedzie a sorc? Malo hp i szybka smierc :)

rendevar
17-01-2007, 21:52
jak ktos nie umie grac sorkiem/druidem no to szybko dednie......

Wielki Mancyz
18-01-2007, 09:07
najt smierdzi

to też zależy od gustu... :P ja osobiście preferuje sorca... dla mnie druid to only uh maker , knightem jak grałem to wbiłem 60/60 na 15 lvlu i mi sie znudził skilling a na palku bym sie 50x znudził od łamiących sie spearów :D

No ładne te hity gz ;]

@Edit: może i sorc ma mało many ale np ja na 72 lvlu 505 hp 1955 many albo cos kolo tego ide sobie na ankh albo na edron i soluje dle z visow na utamce coprawda rzadko kiedy coś spada ale jest zabawa i wkońcu coś musi spaść.. ;D

Hugo
18-01-2007, 10:18
Hity ładne, nawet bardzo, fajny exp :)

Denerwuje się, gdy ktoś wypowiada się "knajcz jeszt szlaby bo ma olny toporek lup mietrz a tym sie nie wymiata".
Knight ma duzo hp, bezpiecznie moze expic, nie wspominajac juz o tym ze na knighcie 70+ zadko brakuje kasy :)

Wszystkie profesje sa tak spasowane zeby bylo RÓWNO!

=Pekin=
18-01-2007, 16:09
Heh, nie ekscytuj się tak, po prostu, taki knight w dobrymi skillami i avangerem serio wymiata. Dużo hitów 150+... ale nieważne.

O M F G najcik na 45 minutowy film raz walnal za 303 a srednia hita jego to 100~

Sorc nacisnie pierdolony hotkey z exori visem ( taki sam lvl jak najt ) i zajebie za 300~ z strata praktycznnie nieodczuwalna moze tym spamowac itd itp.
Pozatym jak Taifun zajebie z exori morta za 500 w warloka to nic a jak jakis najcik szczesciem zajebie za 303 to odrazu 10 stron tematu sie robi. loool

Mastermind Toothy
18-01-2007, 20:23
Ale porównajmy sobie, 80 druid (mlvl 60), i 80 knight (skille 90). Kto dłużej wytrzyma na Dragach? Druidowi mimo wszystko skończy się w końcu amunicja(hmm/manasy), a taki knight...
Knight wytrzyma dłużej, ale druid wbije duuuużo więcej expa...
@film
Fajne hity, ale knight nadal jest najsłabszy :(

Aversin
19-01-2007, 11:57
Ja też mogę nakręcić filmik jak wale SCA w smoki .. to sobie porównacie :P
Tyle, że ja latam z ringiem cały czas, szybciej idzie :)

Keel
19-01-2007, 12:25
party exp

Rotfl'n'lol.

Stachumixer
19-01-2007, 12:44
Ładne hity , szkoda ze ja mam 91 skilla tylko... a tu pozwole sobie mój best wkleic ^^

http://i29.photobucket.com/albums/c271/Xall/Best%20Hits/besthitavenger.jpg

Fazaa
20-01-2007, 16:23
@up

Zobacz sobie kiedy stworzył chara Taifun, a kiedy EO, różnica jest 2 lat,
więc zamknij ryj i nie gadaj głupot jak gówno wiesz..

Kery
23-01-2007, 03:40
Zobacz sobie kiedy stworzył chara Taifun, a kiedy EO, różnica jest 2 lat,
więc zamknij ryj i nie gadaj głupot jak gówno wiesz..

Hmm.. jak patrze na stronie tibia.com to widze data zalozenia konta a nie postaci... moze mnie oswiecisz i powiesz gdzie znajde date zalozenia postaci?

@topic
niektore hity ladnie wchodza... chcialbym miec takie skills jak on xD

@ludzie
nie przejmujcie sie tak ze knight jest slabszy od sorca... w koncu to tylko gra... no ale mimo to iz sorc czy tez druid jest lepszy od knighta to gram knightem :] wole pobic z jakies broni niz czarow :P no i na nowych servach fajnie jak eq sie zmienia bo sorci to przewaznie plate set czy tez blue robe etc.