Pokaż pełną wersje : Knight na slimach
Tak jak w temacie mam pytanie na jakich skillach i z jakim eq mogę zacząć skillować na slimach?:)
ja zaczolem od 45 eq wystarczy p set i dwarvenka
tomektrz
16-01-2007, 20:42
Po jakim czasie uciekłeś na red hp? Ja mam skille 58/56, eq: k set, medusa shield, crown helmet i zdaża mi się oberwać i za 20-30...
hmmm
z 60+ z słabszym eq
z 65+ z lepszym eq
Oczywiscie skilujemy na 2 slimach a nie na 4 jak niektorzy robia i potem sie dziwią dlaczego dostaja wielkie hity
z 60+ z słabszym eq
z 65+ z lepszym eq
Chyba miało być na odwrót, 60+ z lepszym eq i 65+ jak mamy gorsze :) Chyba że coś źle rozumiem...
hehe
no tak racja
sorka za błąd ;)
Nie przejmuj sie błędem bo każdy który choć troszkę myśli wie o co chodzi!:)
PS. Nie róbcie off topa tylko dawajcie odp.
Rethfing on Aldora
16-01-2007, 21:24
70/70 conajmniej z przyzwoitym eq i mnóstwem fooda, żeby nie uciekać do miasta po leczenie ani nie przerywac treningu.
70/70 ? bez przesady, ja na 55/55 zaczynałem skilowanie na slimach. Najlepsze miejsce to w ghost landzie bo tam możesz ryby se łowić. Polecam Ci skile 60/60 i jakiś dobry shieldzik, dużo food i oczywiście ihy od przypadku jak byś przylagował albo cosik.
kolo Thais w ancient temple są bardzo ladne i dorodne slimy, stajemy przy drabince i jak sie robi gorąco to tylko mały kroczek i masz wolne a w razie ataku pk czy cos to blisko do miasta. Drugie fajne miejsce to możesz poszukac w dc, na powierzchni lub na -1 :)
a co do skili to nie bardzo pamiętam ale jak od 70/70 zaczołem skilowacv na slimach ale mysle ze wczesniej tez jest sens o ile masz dobre eq :)
SuperKnight
16-01-2007, 22:07
60/60 ;] Eq:Crown Helmet:Knight armor:knight legs: Medusha shield ;] ja na takich skillach i na takim eq poszlem na slimeje
Zgadzam się z panem Raflasem. Skill 55 wystarczy, jednak przy dobrej tarczy(vampire, minimum to medusa!!!), lecz slim po pewnym czasie (2,5h mniej więcej, choć przy takich skillach moze i krócej) skill slima też skacze!!! (czytałem poradnik i też nie wierzyłem ale okazało się faktem) w takim przypadku zabijamy matkę i idziemy ponastępną
Xzonixek
16-01-2007, 22:15
47/47 Vampira c arm p legs bohs steel helm scarf i jazda:p
ej sorry a mama Cię kocha ?
ja mam c-seta v-shield skile 77/76 i nieraz dostane 30 :o
@topic
załóż k-seta i od skilli 60 conajmniej
no a jeżeli chodzi o foda to polecam jajca (eggs) xD
Lukrecja
16-01-2007, 22:48
Chyba miało być na odwrót, 60+ z lepszym eq i 65+ jak mamy gorsze :) Chyba że coś źle rozumiem...
hehe
no tak racja
sorka za błąd ;)
Hum, a myslalem ze skilujemy w najlepszym eq zeby nie obrywac hitów zbyt wielkich i najslabsza bronia, zeby potworek starczal nam na dlugo (no chyba ze to slime na malych skillach to mozemy uzyc czegos lepszego od sickla, np. Hatcheta?)
Lukrecja
16-01-2007, 22:48
-Cut-Cut-Cut-Cut-
ja zaczelem jak mialem gdzies 45/42:P ale mam dobre eq:D
Hum, a myslalem ze skilujemy w najlepszym eq zeby nie obrywac hitów zbyt wielkich i najslabsza bronia, zeby potworek starczal nam na dlugo (no chyba ze to slime na malych skillach to mozemy uzyc czegos lepszego od sickla, np. Hatcheta?)
Chodziło mi oto ze: jezeli go nie stac na lepsze eq to od gm go chyba nie dostanie
zeby trenowac w jak najlepszym
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.