Pokaż pełną wersje : Przedstawiona siła minishaballa...
Tomorro(Sarloon madex)
16-01-2007, 22:50
Niema co pisac
Zobaczcie a sie przekonacie ze jest potezny xD
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16842
Dla porównania nie mój filmik ale zobaczcie :D
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16829
niby minishabaal a wcale taki on mini nie jest
ja bym wybral minimalna zagrywke oraz minimalne straty w pojedynku z nim...
wiac albo exani hur up...
,,badzo dobrz..."
Anvortis
16-01-2007, 23:31
Ten Mini to spamer hitow :).
"22:23 Reinmar von Bielau [49]: gdzie north?" :-)
Witajcie
Kcem dla sportu ubic minishabaala ale nie jem pewniem czy dam rade.Wzionc serpent sworda czy two handed sworda?10 ihow starczy czy 15?No wiecie mam 2 m lvlB) a propo kumple mi mowili ze jak nabije 2 m lvl knightem do dostane nagrode czy to prawda?
Ja po nabiciu 2mlvl dostałem tylko golden legi X(
ale jak miałem juz 4 to golden helmet
a jak gm zobaczył moje best solo: rabbit dal mi golden armor + golden boots i powiedzial ze jestem cool i zostalem gm i jako gm tereportowalem wszystkich ludzi online do swiatynii sie smialem o tak: hehehehehe i jeszcze: buahaha
Sorka wszystkim za mojego posta ;)
Witajcie
Kcem dla sportu ubic minishabaala ale nie jem pewniem czy dam rade.Wzionc serpent sworda czy two handed sworda?10 ihow starczy czy 15?No wiecie mam 2 m lvlB) a propo kumple mi mowili ze jak nabije 2 m lvl knightem do dostane nagrode czy to prawda?
OH MY GOD CO ZA NOOB!
MINISHABALL Z 15 IHAMI LOL TY BYś NAWET Z 200 UHAMI NIE PRZEżYł CHYBA żE MASZ 20 SD-KERóW NAUCZ SIę GRAć W TIBIE I DOPIERO PISZ POSTY!!!X( X( X( X( X( X( X(
Progmaniak
17-01-2007, 09:37
To tylko newbie -.- Sam wypadles na noobka ;]
Gatho Gokhinin
17-01-2007, 10:06
No własnie, wątpie nawet czy on serio mówił.. A Ty sie już tak unosisz ;p Wyluzuj troche ;]
Minishabaal ładnie spamuje. o.0 I znika.. Stanowczo za dużo undead minionów ;P
Niektorym na tym forum jak widze nieznane jest znaczenie slowa ironia... Bywa.
Mini tylko z nazwy, bo solo to bym nie chcial jegomoscia spotkac :P
Pzdr
Anvortis
17-01-2007, 12:09
OH MY GOD CO ZA NOOB!
MINISHABALL Z 15 IHAMI LOL TY BYś NAWET Z 200 UHAMI NIE PRZEżYł CHYBA żE MASZ 20 SD-KERóW NAUCZ SIę GRAć W TIBIE I DOPIERO PISZ POSTY!!!X( X( X( X( X( X( X(
Oto przyklad nooba dlaczego?.
1. Sam nie umie grac a poucza innych jak to robic.
2. Nie rozumie celowosci postu (ironia), ale musi odpisac w celu dowartosciowania sie.
Co do nauki pisania postow, proponuje isc na inne forum i pocwiczyc te umiejetnosc, bo watpie czy komus podoba sie pisanie z zacietym shiftem ewentualnie wlaczonym caps lockiem. Naprawde nie musisz krzyczec, wszyscy widza co chcesz wyrazic.
cóż Anvortis powiedział już większość tego co chciałem powiedzieć, zwłaszcza w związku z Makim
silne bydle ale warto dla wiadomego itemka ;)
P.S.
radze wziąść 20 ih ;p
OH MY GOD CO ZA NOOB!
wiecej :) mordek X( sie :D juz :( nie :] dalo :p zrobic?8o 8o 8o 8o 8o ???????
wez spytaj sie nauczycielki w szkole co to ironia albo znajdz w slowniku.
@maki98
proponuje looknąć mój podpis <3
Na moim świecie wybił sporo hlvli. Może to nie jest aż taki Mini orshabal ;p
TaifunIII
17-01-2007, 21:28
OH MY GOD CO ZA NOOB!
buhahahaha nie widziesz, że to prowokacja?? Buhahahah
rendevar
17-01-2007, 22:00
OH MY GOD CO ZA NOOB!
ehhh i kto tu powinien wyjsc.... ziomek postaw sie w naszej perspektywie i zobacz jakiego DEBILNEGO posta napisałes....wyjdź?!
Maki, po tym, to ja bym się schował i znikł z forum. Wstyd by mi było przed samym sobą.
No miałem okazje wczoraj spotkac go na darashii swoim drutem, i dostalem 3 hity w sekunde(na szczescie stalem kratke od schodkow na manashieldzie :P)
Poprostu to jest zajebiscie mocne xD !
Ale u nas na elysii 100 ek bloknol i 100 ms zajebal z sd :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.