Pokaż pełną wersje : Trening afk?
Czy jeśli wyjde z gry używając exit podczas treningu albo gra "wyrzuci" mnie za bycie afk przez 15 min to czy skille beda rosly tak samo jak w czasie normalnego treningu? I czy moja postac zostanie tam? Bo doszly mnie słuchy ze po 1 min. zniknie nawet gdy bedzie ktoś ja walil....
Cors Ent
05-09-2004, 16:29
wywali ja.
na pewno trenowac sie tak nie da.
sa inne sposoby do treningu afk, ale o tym szaa! :)
Tak, jeśli dasz exit podczas gry kiedy cokolwiek Cię atakuje, to po około jednej minucie zostaniesz wyrzucony. Inna sprawa gdy Ty coś atakujesz...Wtedy po 14 minutach dostajesz ostrzeżenie że za jedną minutę zostaniesz rozłączony, czyli kliend rozłączy się z serwerem, lecz postać pozostanie aktywna, gdyż nie została zakończona akcja która była uaktywniona w kliencie.
Inaczej mówiąc, zatakuj np. przywołanego Ghoula na full def, i daj exit. W grze zostaniesz, a klient Cię rozłączy.
Być może po up-date się coś zmieniło, lecz ja nadal wykorzystuje te kruczki gdyż kochm ryceczy :)
Cors Ent
05-09-2004, 17:44
ale trick. tylko co to jest 15 min treningu?
to jest nic :p
Ekhm... Z tego co on pisze, to przez 15 minut patrzysz na trening, potem wywala klienta ale nie chara, czyli trenuje dopoki nie zalogujesz sie ponownie i nie wylaczysz treningu, co oznacza duuuuzo czasu (od sejwa do sejwa nawet)
nie zapominaj ze jak tak trenujesz to sie mozesz obudzic w swiatynii, wiec lepiej nie ryzykowac... a jak juz tak trenisz to powiedz na jakim serwie i gdzie bo mi brakuje kasy trochu... mozesz cos upuscic jak sie przewrocisz...
The_FaLLen
05-09-2004, 21:24
Taki trening jest dość niebezpieczny bo jak pisali powyżej możesz obudzić się w świątyni . Pozatym taki trening jest niedozwolony i można za to dostać bana.
no wiesz co... zawsze moze sie zdazyc link-dead jak trenisz... trudno to udowodnic... najwyzej dostaniesz bana, ktorego ci cofna, ale bedziesz na "obserwacji" przez jakis czas... jak sie powtorzy to wtedy bedzie banan... ale zawsze strata 10% expa to jednak trochu jest... chyba ze sie jest na takim 10 levie to odexpienie to jest chwilka moment... gorzej jak sie ma 50+ lvl wtedy nie jest juz tak wesolo z odrabianiem expa...
Cors Ent
05-09-2004, 22:54
Treningi afk to sie nie tak robi.
ale kombinujcie dalej :) myslenie ma przyszłosc
kiedys do tego dojdziecie :]
btw. plx nie piszcie do mnie pm jak to sie robi bo nie powiem.
ale napisz prosze na jakim swiecie trenisz, w jakim miejscu i w jakich godzinach... tez sobie najtem chce potrenic w swordzie :berserk:
ale napisz prosze na jakim swiecie trenisz, w jakim miejscu i w jakich godzinach... tez sobie najtem chce potrenic w swordzie :berserk:
Nie wiem czy to pytanie było do mnie ale jeżeli tak to z góry mogę powiedzieć że na pewno nie grasz na tym serwie co ja :) bo gram na Dolerze (pvp-enabled).
Cors Ent
06-09-2004, 23:20
jezeli bylo do mnie to miejsca nie zdradze bo moich miejsc afk dlugo szukalem i poza najbardzoej zaufanymi nikomu nie zdradze :evul:
btw. na macro kazda godzina jest dobra.
ale ja nic nie mowie :X
Muszufasa
06-09-2004, 23:39
Heh spoko pomysl ale bezskuteczny
Choc ja kiedys bylem online jak mnie wywalilo i niemoglem sie wlogowac :)
i dopiero po restarcie serva mnie wywalilo a stalem w jednym miejscu chybaa z godzine :D
/\/\ienki
07-09-2004, 07:41
trejn afk roXX
ps. killed at 52 level by bug - tak to moj dead ;P
Cors Ent
07-09-2004, 19:32
trejn afk roXX
ps. killed at 52 level by bug - tak to moj dead ;P
ja mialem 3x smierc od kolegi z mojej gildi. on mial 2x smierc ode mnie :]
ludzie mi sie potem pytali czemu sie wewnatrz gildi klepiemy :)
bywaly takie buraczki zanim nauczylem sie stuf to hitow i ilosci many na exury (bo trening byl rycek+rycek)
:D :D
/\/\ienki
07-09-2004, 21:01
@up
afk nie najlepeij trenuje sie na macro ;/
lepszym pomyslem jest ghoul i exit ;)
Cors Ent
08-09-2004, 20:15
nie napisze wiecej bo juz mnie Gimli (evul jeden- hunted and rooked him) ostrzegal ze knebel moge przez pisaniu o cheatach dostac :]
Ja zostawiałem po 6h chara na macro ale zawsze z zaufanym kumplem :) On pilnował, a jak ktoś się przywalał to sygnał na komórkę i jestem:) i na odwrót.
jefrey nieumarłz
14-09-2004, 21:19
Aby gra cie niewywalila musisz nawalac w czlowieka albo on w ciebie...
Inaczej po 3 minutach albo minucie juz nie pamietam (nawet jak walisz w potwora sprawdzalem to)
taa... moze przed update przetestowalem i wiem ze jesli nie poruszysz sie 15 minut (lecz jest sposob na ominiecie tego) np jakies mackro i trenujesz i co np. 10 minut raz zazucisz wedke i to staracza ale jesli tylko nawalasz w goscia i przez 15 minut nie dajesz oznak zycia serwer cie wywala (automatyczne wylogowuje nawet jak ktos w ciebie wali) przetestowalem z bratem.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.