Pokaż pełną wersje : Max mlv Knights
Knight jaki moze miec maxymalny mLV????
wystarczy mu 4 :D a pozniej jak poleci bedzie dobrze (chyba ze masz pacca to wtedy lec na berserk [jezu niewiem jak to sie pisze])
Ja mam 5 mlvl Knightem i dzieki 5 mlvl mozna f-bomby uzywac , ale raczej rzadko tego uzwyam , prawie wogole
Dla Knighta najwazniejszy jest mlvl - 4 , wtedy mozna UH uzywac.
Wiecej mlvl raczej sie nie oplaca "trenowac" bo po co :)
A czar tylko dla paccow- berserk co dokładnie daje?
Więc najwyższy magic lev jaki obecnie ma Knight to 8.
Ma go Zamp jako jedyny knight, kótry obecnie na Tibii zużył tyle many.
Knightem miałem 6 mag lev <Atomic man>.
Berserker to czar, po użyciu którego dookola ciebie zadawane sa obrażenia <exori>.
JA mam 4 mag lev i zrobiłem go na 20 lev, a z ciekawosci na ktorym wy mieliscie ?? Jeszcze jedno Bubbe(lev169) ktory ma lev mag ??
Knajt ==>> NAjwyzszy mlvl widzielm u kumpla 6 mlvl ==>> 50 elite knajt ..
Sadze ze 4 do Uhów wystarczy ;d;d
Lucznik Swiatla
29-10-2003, 21:04
Przepraszam ale podobno knight na Antuca ma ponad 10mlvl(Buble czy jakoś tak)
Ja uwarzan że wystarczy mlv 4 tylko do uh.
Na pewno jeśli osiągnie się wyższy mlvl niż 4 to już jest powód do dumy i spora radocha :)!!!
Jak długo trzeb trenować na 4 mlvl?? ja mam 2... i się męcze... tragicznie bierze się mlvle knightem
Oryginalnie dodany przez Lucznik Swiatla
Przepraszam ale podobno knight na Antuca ma ponad 10mlvl(Buble czy jakoś tak)
Co racja co racja chyba ma bo prawdopodobnie SDków używa.tka niesie wieśc gminna :)) pewnie tylko ploty:)
re: Eerion
~35 godzin ciaglego ladowania i urzywania many.
re: Duriel
Do SD potrzeba 15 magic lvl i na pewno zaden knight tyle niema
Wedlug mana kalkulatora rycerz by osiagnac 10 poziom magi (tylko z 9 na 10 znaczy sie) potrzebuje 10575848 MPs.
Dla porownania druid by osiagnac 100 mlvl (z 99) potrzebuje "tylko" 3191962 MPs.
A max poziom magi w skali calej tibi wacha sie chyba w okolicach 70-80.
To powinno polorzyc kres sprzeczka czy jakis rycerz ma 10 lvl magi.
A jeszcze policzylem ile by zajelo zebrainie 10.5M many rycerzowi... otoz z promocja ~370 dni siedzac 24/7.
Ew. Mozna urzywac mana fluidow ktorych trzeba by kupic ~180k co by kosztowalo 18M gp (przypominam ze caly czas mowie tylko o przejsciu z 9 na 10 magic lvl).
ja mam 5 m lvl knightem (44 lvl) ... kosztowalo mnie to po okolo 3 tygodniach uzywania many dodatkowo dokupienie 100 mana fluidow, ale f-bombki sa super :P i uh troche wiecej daje :)
6 m lvl to koszt okolo 150k gp na mana fluidy ... tylko po co on knightowi :P ... no chyba ze do poszpanowania ale ja bym wolal golden armorka lub dsm :P
Aha 3 tygodnie?? to się zabije, ale nabiłem już 3 mlvl
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.